View Full Version : от скайп
ае как да ви кажа ... как мога да накарам някое моми4е дето имам скайп само да излезе с мене на среща все не става ... примерно скайпа се едно го имам от импулс . Кажете как да пиша ко да пиша подходящи теми за скайпа :)
SummerRain
08-14-2009, 20:19
Като не става по скайп се запознай с някоя извън мрежата. Ако чак толкова държиш да е по интернет-дръж се естествено. А и повеято момияета имат импулс, за да покажат колко са ГоТИииинИИИ на фотошопските снимки, а не да търсят нови познанства.
Ами пиши й "здр" "как си, какво правиш" и като се заговорите, ей така вметни "какво ще кажеш утре да се видим :)" и така :)
Първо я опознай а псоле я кани на среща ... :? :?
за тези здр как е и аз стигам до там ама след туй не са сещам за теми изобщо :? пък едвали зимам и скайп здр как е и после направо ай утре да са видим едва ли .... :(
за тези здр как е и аз стигам до там ама след туй не са сещам за теми изобщо :? пък едвали зимам и скайп здр как е и после направо ай утре да са видим едва ли .... :(
ми почваш като по лексиконите ... и така темите една след друга би трябвало да се развият .. 8-)
lipsvashh_mi
08-14-2009, 20:28
абе трябва първо да опознаеш момичето и да сте си писали Х пъти,да добиете горе долу представа за другия и тогава да я поканиш...не става първата реплика да ти е-айда утре на кафе..то еповече от ясно,че така зададен въпроса ще има отрицателен отговор :?
SuperBadSuperFresh
08-14-2009, 20:29
Ами пиши й "здр" "как си, какво правиш" и като се заговорите, ей така вметни "какво ще кажеш утре да се видим :)" и така :)
Не че нещо,ама ако някой ми каже така на втората минута и просто ми е ясен и изобщо не се занимавам с него.Пиши си с нея 2-3 дни и тогава,ебаси.
Punisherrr
08-14-2009, 20:30
То не става така ако си казал ''Здрасти как си? '' -добре '' а ок...ае се видим''
... не очаквай някоя да се навие по тоя начин ;)
То темите ще дойдат сами ако върви лафа между вас... иначе и на листче да ти ги напиша пак няма да ти върже...
0nem0retIme
08-14-2009, 20:30
Дамм,взе ми думите от устата.. :D
smileforyou12
08-14-2009, 21:15
Първо трябва да се опознаете, за да имаш поне някаква представа с какъв човек ще излизаш. Относно темите питай това което те интересува но все пак да не са много лични въпросите и така може да развиете някакъв "разговор".
GaBiIi__
08-14-2009, 21:16
Лелееее.. по-добре не влизай в скайп разберете нета не е всичко тва е илюзия тва не е истинския живот нещата и моментите тръпката която можеш да усетиш всичко реално тва не е онлайн ;)
то си идва от вътре майна
Проблемът на пича е, че не може да лафи. Както казах в една друга тема:
Сега ме слушай: Винаги, ама винаги чети внимателно какво ти пише (след баналните "Здравей, как си") хващай се за всяка думичка или мисъл и питай въпроси относно тях, все едно "уш" не разбираш или проявяваш интерес (и все пак трябва да го има малко и от само себе си). Обаче има един проблем в това, че е по Скайп, не си единствения, с когото си пише... И ако особено си е изградила мнение, което дори да е леко отрицателно, то тогава много много не се надявай.
Fe6an4etyty
08-14-2009, 21:36
ам напиши и ари наванка ма :-D :D
ам напиши и ари наванка ма :-D :D
Не си забавен.. :?
FeelMyPain
08-14-2009, 21:40
Ако не я познаваш е нормално да нямате теми за разговор.Ти едва ли знаеш какви са и интересите.
Разпитай я като за начало, къде учи, каква музика слуша, какви хобита има и етц. Нещата, които си съвпадат между теб и нея, би трябвало да станат едно добро начало за задълбочен разговор.Имай търпение.След време би трябвало да разбереш, дали проявява интерес.Ако го направи - каниш и готово.Дано съм помогнал.
+ Така се прави :)
Накрая кажи аре навън да те ева .. не .. не става така първо подгрей фурната после вкарвай манджата да се топли !!!
абе трябва първо да опознаеш момичето и да сте си писали Х пъти,да добиете горе долу представа за другия и тогава да я поканиш...не става първата реплика да ти е-айда утре на кафе..то еповече от ясно,че така зададен въпроса ще има отрицателен отговор :?
Пробрах веднъж... на живо ... недей! :lol:
BlueFace
08-15-2009, 12:21
Skype е доста смотана програма за водене на разговори и запознанства.Трябва ако се запознаете да я поканиш да излезете и да водите разговорите на живо...Така се разбира дали си пасвате,защото по скайп нито има визуален контакт нито нищо... :?
Пък и пробвай да си търсиш момиче извън интернет пространството!! ;]
Ухааа пинизчийска история 8) Първо и пиши, поразпитай я кое, как, защо къде учи с кого се събира.. ако имате общи приятели - бомба! Вникни и в малката сладка руса главица и се покажи като добър и уважаващ жените (вмъквам, че женските обичат умерено чувствителни мъже). Опознай я хубавичко и в един прекрасен ден просто отбележи, ей така, вмъкни че ти се излиза защото времето е "приятно за разходки" и си ти човека ;)
П.П. - заеби тая мрежа, на reality е за предпочитане.. познавам един тип дето ги "чука" по скайпа :razz: :razz: :razz: (и е от този форум)
MartyParty
08-15-2009, 14:25
Дай си снимка и ще ти кажа защо.
Поинтересувай се от нея, питай я разни работи, момичетата обичат да се интересуват от тях :)
даваи и +ченца искаи и оунченца напреи си прическа на бит педерас и ще ти върже,даже тя ше иска да излезете
valdesbg
08-15-2009, 22:32
Викаш не става номера :) 8)
По темата - авторе ти си ИДИОТ ама с главно И!
ае тихоо ее ко съм казал идиот ще ми вика моа ли да ...
valdesbg
08-15-2009, 22:45
Можеш - вземи си номерче и се нареди на опашката.
Говориш откровени глупости по идиотски начин. Общо взето се излагаш пред целия форум(надявам се само тук).
NamelessRomantic
08-15-2009, 23:26
Не мисля че момиче на което си му напълно непознат ще се навие ей така по скайп на среща...пишете си няколко вечери,виж дали проявява интерес.Ако ти даде зелена светлина я покани деликатно да се видите.Ако и там светне - терена е твой.Късмет :) .
П.П. Търпение му е майката - дето се вика Рим не е построен за един ден.
Брал съм дерт навремето от такива скайп историй, така че пиши си известно време с нея след това я покани на среща... ако откаже пробвай втори път и ако пак не стане и изтрий скайпа и никога не и пиши повече. В крайна сметка има толкова много момичета и не трябва да си правиш филми. И ако питаш мен избягвай скайп писаниците, защото времето, което ще отделиш в онлайн общуване и опознаване се пропилява. Най-добре си е на живо.
ivana0895
08-16-2009, 03:27
Ами започни чат с нея и после влез в тона й , ама си пишете поне седмица - две , преди да я каниш ! :)
mArMaLaDkA
08-16-2009, 04:25
Сещам се най-добрата ми приятелка как режеше наред по едно време, като почнеха да я канят на кафе от Скайпа.
Младежите опитаха всичко, бяха нагли, но тя не пожела.
Така че, или каузата е загубена, или просто въпросната приятелка е твърде опърничева. 8-)
Опитай се да се сближиш с нея..и да знаеш, че на нея и е приятно да си пише с теб.Ако е някоя надута кранта не се занимавай с нея..изобщо.Но пък ако е свестно момичето станете близки, после излизайте често.. и на двамата да ви е приятно. Сам ще видиш резултата :)
Опитай се да се сближиш с нея..и да знаеш, че на нея и е приятно да си пише с теб.Ако е някоя надута кранта не се занимавай с нея..изобщо.Но пък ако е свестно момичето станете близки, после излизайте често.. и на двамата да ви е приятно. Сам ще видиш резултата :)
Подкрепям!Това доста прилича на моя подход имам почти същата ситуация,създала се съвсем случайно :D
То не става така ако си казал ''Здрасти как си? '' -добре '' а ок...ае се видим''
... не очаквай някоя да се навие по тоя начин ;)
То темите ще дойдат сами ако върви лафа между вас... иначе и на листче да ти ги напиша пак няма да ти върже...
..съгласна.
дори има вероятност при тези условия тя да те покани .
Swingswing
08-16-2009, 11:47
Проведи един разпит, кво толкова 8-)
Примери много:
Имаш ли си любим филм
Имаш ли си любим актьор/актриса
Харесва ли животни и какви по-точно
Музика,хобита и др. работи, предполагам си схванал вече :)
Айде успех и не се натягай много много, ако е писано те ще си станат нещата постепенно :-D
п.с. Тези въпроса са ако мацката не е толкова разговорлива или докато се отпусне в твойта компания и тя почне да ти разтяга локуми, оттам нататък е по-лесно :)
Да повечето хора са прави.Първо трябва да я опознаеш да си пишете известно време и чак тогава евентуално ако ти допадне и ти не си и безразличен да я попиташ да излезете... Чакането и времето му е майката :P :)
Скайп=Зло.
Измисли си по-продуктивно занимание.
MaLkaTa_LaDy
08-17-2009, 21:25
Покани я да излезете и и кажи, че ще я заведеш да ядете боб с наденица. Всяко момиче си пада по боб с наденица. Няма как да ти откаже. Изпипана стратегия е, да знаеш.