Влез

View Full Version : често задавания вапрос за целуването с език

pitbullxx
08-15-2009, 13:51
:-) вапроса ми е като се доближат двете устни на хората които се целуват какво се прави с езика? това е често задавания и банален вапрос.. направих тази тема за хората които незнаят.. :P :P :P
моля без отговори от типа идва си от самосебеси! 8-)
защото невярвам да им стане ясно 8)
( повечето хора се целуват различно трябва да си паснете с човека да имате един стил на целуване или преди да станете гажета да говорите по тази тема :-) )<--- така мисля аз кажете и вашите мнения :-o

Snickers
08-15-2009, 14:06
Пхах. :lol:

MartyParty
08-15-2009, 14:09
Какво има да му говорите-това не е секс.Всеки го може,ако се отпусне .А ако ти е толкова трудно защо просто не оставиш работата на другия? След време ще се пробваш да направиш същото и...знам ли-ще стане.

Tokra
08-15-2009, 15:09
И ако не си "паснете" с човека и нямате един и същ стил, то тогава зарязваш или просто не се целуваш? Не, просто си целувате и след това ще си намерите златната среда, където в един момент двата езика играят заедно, в синхрон, а в другия леко се противопоставят.

Hilary_
08-15-2009, 15:19
Етооо бее ... :grin: :grin: :lol:

http://vbox7.com/play:8d4a941f

По темата: Зависи от хората от мястото ... :? :? При целувките не е като по учебник .. :? :?

sweet_nothings
08-15-2009, 15:25
виж това видео 8-) ------------> http://vbox7.com/play:07837507
:-P :-) :grin: :-D

Snickers
08-15-2009, 15:38
аве, колкото и да четеш, да се упражняваш върху лед или там к'ви глупости имаше, като настъпи момента може да забравиш 'сичко.

0nem0retIme
08-15-2009, 16:21
аве, колкото и да четеш, да се упражняваш върху лед или там к'ви глупости имаше, като настъпи момента може да забравиш 'сичко.

++

myHeartIsOnlyForYou
08-15-2009, 17:16
Еми като се доближат устните си отваряш устата и си подаваш и езика ипочваш да го движиш.Езиците ви сякаш "танцуват" заедно - гонят се,докасват се,галт се и т.н.

YouCantStopMe
08-15-2009, 18:20
Не се впрягай,бе,момиче.
Пък и + това първата целува не е чак толкова яка,страхотна и потресаващо добра.
Нещо нормално.

BlueFace
08-15-2009, 18:56
Целувката не е нещо за което трябва да се притеснявате толкова много.... :? Като го направите ще видите ,че всичкото излишно притеснение е било излишно ;)

pitbullxx
08-15-2009, 19:08
Не се впрягай,бе,момиче.
Нещо нормално.

:razz: :razz: аз сам момче иначе мерси за коментара :-)

pitbullxx
08-15-2009, 19:16
мерси за отговорите...начина се някак ще пасне.. :P
но проблема е че ме е страх после какво ще каже момичето дали ще и хареса как се целувам... може да звучи смешно ,но не секи се е родил научен 8-) кажете как е минала вашата парва целувка :-) да ме успокоите малко щот скоро ми предстои целувка :oops: 8-) :P
а наи лошото е че сам на 15 :? дали има и др като мен тц тц на 15 и още да не си се целувал :shock: и като гледам че някакви момичета и момченца по на 11-12 години се мляскат... ми става мн гадно :-#

BlueFace
08-15-2009, 19:23
Първата ми целувка мина идеално...Целунахме се пред блока и като я изпращах.Даже като тръгвах ме викна за още :-D Беше много романтично....Никога не целунах това момиче пак :( Нооо за целувката беше идеална :grin:
Пак ти казвам няма от какво да се притесняваш ;)

pitbullxx
08-15-2009, 20:32
:-) хубаво че е минало добре при теб :grin:

NaNa_SladuRana
08-15-2009, 21:26
преди молко давах уроци по целуване :D отпускаш се е и това е,учи се с практита 8-) яка наука,това ще следвам

Bukmop
08-15-2009, 21:38
:-) вапроса ми е като се доближат двете устни на хората които се целуват какво се прави с езика? това е често задавания и банален вапрос.. направих тази тема за хората които незнаят.. :P :P :P
моля без отговори от типа идва си от самосебеси! 8-)
защото невярвам да им стане ясно 8)
( повечето хора се целуват различно трябва да си паснете с човека да имате един стил на целуване или преди да станете гажета да говорите по тази тема :-) )<--- така мисля аз кажете и вашите мнения :-o

ТАКА начи КАТО СЕ ДОБЛИЖЪТ 2те устни :D :D :D би трябвало да са 4 ;) ок ок няма да са дразня ама начи даваш си езика и кото иска да праи :D :D :D :D :D :D :D абе не просто НАИСТИНА СИ Е ОТ САМОСЕБЕ си пък и за 1ви път ако ти е ... и да сгрешиш не е :booooomb: кой знае какво .. просто трябва да опиташ

marti93
08-17-2009, 09:35
хаха леко отворена устичка и пахаш език и се почва вплитате езичета и мляс мляс ,няма значение стила всичко си идва на мястото ако има химия и се иска от 2-мата :-) :booooomb:

ShtrudeL
08-17-2009, 09:37

Значи...преди да станеш "гадже" с някой трябва да обсъдите как ще се целувате след това? ех.. ^_^

Едит: Някъде към 1:15 има много добър нагледен материал ^^ ;D http://vbox7.com/play:71f259cd

smileforyou12
08-17-2009, 09:41
ахахаха :razz: Да говориш с бъдещето "гадже" как да се целувате.. 8-)

bmwsasho
08-17-2009, 09:43
Няма какво да се притесняваш...отпускаш се по "течението" и може и да се получи :) , а й да не стане както си го мислел ще повториш, потретиш и ще се "научиш"...

MirCa1
08-17-2009, 15:33
мерси за отговорите...начина се някак ще пасне.. :P
но проблема е че ме е страх после какво ще каже момичето дали ще и хареса как се целувам... може да звучи смешно ,но не секи се е родил научен 8-) кажете как е минала вашата парва целувка :-) да ме успокоите малко щот скоро ми предстои целувка :oops: 8-) :P
а наи лошото е че сам на 15 :? дали има и др като мен тц тц на 15 и още да не си се целувал :shock: и като гледам че някакви момичета и момченца по на 11-12 години се мляскат... ми става мн гадно :-#

аха аз ... ама вече не :D просто се случи .. всъшност не .. ако момичето е някоя като мен ;ДД ... той трябваше много да ме лъже , за да се излъжа да отида до него .. бяхме на едни пейки и тъкмо щяхме да тръгваме .. ама аз тъпата си забравих дъвките ..и той като почна .. опа какво си забрави ( дъвките) ела си ги вземи и аз оо не не съм за едните дъвки ;дд ... и той сигурно ли си аз " ДА ! :D " и отидох да го бутна да тръгваме и тъкмо да го бутна и ме прегърна и почна да ми трака дъвките до ухото и ми каза " колко хубаво тракат , нали" .. ама и аз съм една ;ДД казах му " О, да направо .. страхотно :( :shock: " :lol: ии изведнъж и двамата забравихме за какво говорихме и стояхме прави и прегърнати и той беше толкова близо до лицето ми ,че чак се уплаших :-D ии понеже в такива ситуации не спирам да дрънкам простотии .. даже му казах ... ОО и не забравяй да ми дадеш оун в импулс ;ДД и той каза .. дай по добре дам лъкнем и двамата .. :oops: ии стояхмеп прегърнати и след това той ме пита .. абе що си се свряла там в рамото ми ;ДД и аз ем ... и така се гледахме и след това ... :-) :P определено първата целувка не е нищо особенно .. не се впрягай ;д ама и не и се хвърляй като вълк на заек :lol:

sweety_blondy
08-17-2009, 16:29
абе пъхаш си езика в устата и и почваш да въртиш в кръг докато не стане яма .. ;)

бахти тъпите теми чесно !

Целувката ще бъде по - хубава когато е непредвидима,нежна .. Не трябва да бъде планувана или да избираш 3-4 часа преди това как да си наместиш езика и кво да правиш . Кво се шокирате толкова,това е нещо нормално първата целувка да е по - скромна :-) :-)

BePoHuKa
08-17-2009, 16:41
Не се впрягай,бе,момиче.
Нещо нормално.+1 :D Не си вдигай много очакванията.. :lol:

adidas8110
08-17-2009, 23:11
И ако не си "паснете" с човека и нямате един и същ стил, то тогава зарязваш или просто не се целуваш? Не, просто си целувате и след това ще си намерите златната среда, където в един момент двата езика играят заедно, в синхрон, а в другия леко се противопоставят.

;-)

Neopitom3na
08-18-2009, 10:29
тфа ебафка ли е :shock: