Влез

View Full Version : нови запознанства, повече любов:)

freziq
08-15-2009, 15:37
виждам, че на доста хора им липсва любов :)
тъпо е да намирате своите половинки в нета...
нооо искам да направя един опит :)
нека всеки свободен да напише по нещо за себе си(важно е и от къде сте и годините). разкажете за себе си с няколко думи.
напишете и какво търсите... някакви прости и дребни нещица :)
НО опита не се състои само в това!
нека всеки напише свое любимо място и каже кой ден и в колко часа ще е там.
надявам се ако не любовта, то поне някой намерят добри приятели по този начин :)
не, не се смейте :razz:
нещо различно е... а и нищо не ви коства да опитате :)

DevilWish
08-15-2009, 15:42
Хм . . . на моята обява никой няма да отговори . .
Търси си няма значение момче или момиче за приятел ,в . .. Белгия :С :(
Безнадежно е зная . . ;)

Snickers
08-15-2009, 15:43
от софия съм! на 13 съм! некрофил съм! търся мъртъвци или доброволци, за да ги убия!

любимото ми място е - Западен парк, при тенис маса номер 4! Ще съм там довечера в 22:01ч.
Ще се запознаем, ще извадя ножа, ще го гътна, ще го изчукам и ще си тръгна доволна!

едит: и двата пола стават. 8-)

freziq
08-15-2009, 15:45
на моята обява никой няма да отговори . .

оооо това не е обява!
това е опит 8)

DevilWish
08-15-2009, 15:46
на моята обява никой няма да отговори . .

оооо това не е обява!
това е опит 8)
А бе то е опит ,ама пак нищо няма да стане.За това не се представих ,защото няма нужда да дрънкам излишно . . така или иначе никой няма да може да отговори ,дори и да иска ;)

Hilary_
08-15-2009, 15:53
Между другото мацка изпревари ме мислех същата тема да пусна само, че малко по по различен начин ... :wink:

Само за едно нещо не съм съгласна с теб ... че е тъпо да се намират половинки от нет-а ... :? Напротив .. аз познавам доста готини хора и то именно от нет-а ... с някои съм се виждала с други ще се видя, но идеята е, че тръпката си я бива ... :wink:

DevilWish може ли да ти дойда на гости ? :oops: :D :D

DevilWish
08-15-2009, 16:01

Даааа, добре си дошла :-) :D

Hilary_
08-15-2009, 16:05

Даааа, добре си дошла :-) :D

Искам аз да ти отговоря на обявата ... нищо, че сме далече... :grin: :grin:
Разстоянието не пречи на приятелството ... нали? :wink: :-P

lipsvashh_mi
08-15-2009, 16:10
хихи,идеята не е никак лоша...ако не друго поне приятерства може да се завържат :)
Който е от София да пише пък може някоя форумна среща да организираме или поне за 1та биричка да се видим :)

Hilary_
08-15-2009, 16:18
хихи,идеята не е никак лоша...ако не друго поне приятерства може да се завържат :)
Който е от София да пише пък може някоя форумна среща да организираме или поне за 1та биричка да се видим :)

Еее нещо днес сички ми взимате думата от устата ... :lol: :lol:

freziq
08-15-2009, 19:06
май опита ми е несполучлив :-o 8)

Hilary_
08-15-2009, 19:09
май опита ми е несполучлив :-o 8)

Не просто са по инетресни теми от сорта на "как да се целувам" ии "той харесва ли ме" ... :lol: :lol: :?

Ако е възможно смени заглавието или знам ли и аз ... че така "опит" надали някой ще се сети за какво става на ? ... иначе темата наистина е много добра ... :wink: Ако тази потъне .. аз ще напраа деуга щото е много идейна ... :::

youloveme
08-15-2009, 19:18
На 15 съм от Бургас обичам да карам колело да ходя на море,фитнес общо взето обичам да се забавлявам.Ако някой иска снимка на ЛС :)

Hilary_
08-15-2009, 19:19
freziq : Имаме напредък ... :grin: :grin:

youloveme
08-15-2009, 19:20
Ами реших да помогна за това го направих ;)

300
08-15-2009, 19:22
Аз пък съм от Перник , момиче на 15 8) снимки и повече инфо на ЛС :lol:

Hilary_
Ами реших да помогна за това го направих ;)

Мерси за което ... ;-)

П.С. Темичката с риска да се повторя наистина е свежа амаа кой да види ... както и да е спирам със спама ... :oops: :D :D

300
Аз пък съм от Русе , момче на 18 8) снимки и повече инфо на ЛС :lol:

youloveme
08-15-2009, 19:23
Да се надяваме да не сме само момчета в тази тема :-P

300
08-15-2009, 19:24
А дано айде и аз млъквам със спама :oops:

Priceless
08-15-2009, 19:25
Е Hilary_ какво е бе ?! Апф .. слепи хора 8-)

youloveme
08-15-2009, 19:26
Е,тя едва ли си търси момче :razz:

3oPuTy
08-15-2009, 19:49
Еххх сетих се за форумната среща,която бяхме започнали да организираме с някои хора от Варна,Русе и Добрич амааа нещата се прецакаха :-D
Иначе вече имаше няколко форумни срещи :) Едната беше в Русе преди ... хммм :-o близо година :-D :) Другата беше в Бургас преди няколко месеца :) ,но просто хората не споделят за тях във форума :)

П.П.Сори за спама :oops:

ThePowerOfLove
08-15-2009, 19:58
В Русе и не сте ми казали :shock: :( :(

ThePowerOfLove
08-15-2009, 19:59
Аз пък съм от Русе , момче на 18 8) снимки и повече инфо на ЛС :lol:

И аз пък съм от Русе :grin:

valdesbg
08-15-2009, 20:00
София, 21 Влади :)

Търся готини хора за приятен разговор. Дали ще има друго - ще се реши на срещата :)

Какво предлагам - пич от класа и тонове готино настроение :)

Снимки - импулс.бг/валдесбг

3oPuTy
08-15-2009, 20:07
София, 21 Влади :)

Търся готини хора за приятен разговор. Дали ще има друго - ще се реши на срещата :)

Какво предлагам - пич от класа и тонове готино настроение :)

Снимки - импулс.бг/валдесбг
За готиното настроение даже доживотна гаранция можем да дадем :-D

В Русе и не сте ми казали :shock: :( :(
Ми тя срещата се реши в последния момент и като за капак не стига,че аз я организирах ами и не успях да отида ама до колкото знам хората си прекараха яко :) Бяха към 10-12 човека (не са много ама к'во да се прави),но честно казано вече не им помня никовете за инфо :?

freziq
08-15-2009, 20:10
[quote=lipsvashh_mi]но просто хората не споделят за тях във форума :)
[/b][/color]

това, че хората не споделят във форума... значи не е форум среща ;)
просто се срещат приятели от форума...
форум среща е да се напише тема, да се каже ден, час и място и които може да отиде :)

youloveme
08-15-2009, 20:11
Айде да направим нещо такова пак в Бургас аз как не съм разбрал :-P

lipsvashh_mi
08-15-2009, 20:15
аз предлагам да си организираме една в софия....ще е готино да се запознаем и тамън да сме повечко хора...

3oPuTy
08-15-2009, 20:16
[quote=lipsvashh_mi]но просто хората не споделят за тях във форума :)
[/b][/color]

това, че хората не споделят във форума... значи не е форум среща ;)
просто се срещат приятели от форума...
форум среща е да се напише тема, да се каже ден, час и място и които може да отиде :)
Беше си точно среща на форума,защото идваха хора и от други градове,които не се познаваха лично (освен от тогавашния общ чат на форума в скайп),а тема не се пусна,защото всички разбраха за срещата 2 дена по-рано и който успя да си уреди пътя до Русе (защото за тази среща имам инфо) отиде,а който (като мен) чакаше последния момент не успя да отиде :-D

Иначе подобни срещи с теми имаше в София пред НДК (до колкото си спомням) и първата официална среща от преди години в Бургас (или Варна ... не помня),от която имаше една камара снимки :)

AFT
08-15-2009, 20:30
Кви са тея форумни чатове бе, аз веднъж присъствах на един, ама май замря бързо ;д Шанс,хм?

А тая тема ми се струва безсмислена, има сайтове за запознанства за тази цел, сеш се? (;

3oPuTy
08-15-2009, 20:34
Кви са тея форумни чатове бе, аз веднъж присъствах на един, ама май замря бързо ;д Шанс,хм?

А тая тема ми се струва безсмислена, има сайтове за запознанства за тази цел, сеш се? (;
Ааа той чата се прецака още преди месеци,но за щастие беше издържал към 2-3 месеца :-D Бяхме към 30-тина човека амааа повечето вече не пишат тук :-D

AFT
08-15-2009, 20:36
Сигурно е било като в "Кофата", но преместена в skype, а?

NaNa_SladuRana
08-15-2009, 20:39
на никой не му трябва да се забърква с объркана личност като моята :?

youloveme
08-15-2009, 20:48

Но пък смея да твърдя че си много сладка :-)

NaNa_SladuRana
08-15-2009, 20:52

Но пък смея да твърдя че си много сладка :-) еее мерси :oops:

youloveme
08-15-2009, 20:53
Тази вечер така ми върви видя някое хубаво момиче и се разтапям :oops:

3oPuTy
08-15-2009, 20:54
Сигурно е било като в "Кофата", но преместена в skype, а?
Ааа глупости :? Бяхме се събрали само готини хора,с които можем да си говорим за интересни неща ... Да не говорим,че и често помагахме на съфорумници,които имат проблем,но не искат да пускат теми :) Абе яко си беше амааа с времето повечето спряха да пишат във форума и така се пръснахме :?

valdesbg
08-15-2009, 20:55
Стига сте сваляли Нана :)

Че е готина - готина е, това гопотвърждавам. Ама бива ли толко селски да се закачате с нея :)

Какенце, знаеш че те бичам, налииии :)

Другата ми кака - и теб те обичам :)

И да - няма лошо да направим среща в София :) Нека измисля идеята и ще пусна тема :)

Йо - бе то е яко. Стига да има готини хора :)

youloveme
08-15-2009, 20:56
Хахаха сваляме ,аз по скоро се закачам с нея :grin:

NaNa_SladuRana
08-15-2009, 20:59
ееее валдес мерси 8-)

AFT
08-15-2009, 21:02
Parteeeyyy!

p.s. едва ли е било по-забавно от стария спам в "любов" с малката ни мафиия ПЪК!

valdesbg
08-15-2009, 21:03
Нана - "мерси" не пия. 2 бири и продължавам рекламата. youloveme бе квото и да правиш - селско е :)

youloveme
08-15-2009, 21:04
:D :D Океу :-P

DeViLgIlrL16
08-15-2009, 21:17
Еми ето ме и мен... :D
На 14 съм от града на седемте тепета - Пловдив... :grin:
Хобито ми е да рисувам...
Не излизам много, защото обикновенно няма с кой...
Ако някой иска повече инфо да пише на лично... :)

Sh@d0w
08-16-2009, 06:56
виждам, че на доста хора им липсва любов :)
тъпо е да намирате своите половинки в нета...
нооо искам да направя един опит :)
нека всеки свободен да напише по нещо за себе си(важно е и от къде сте и годините). разкажете за себе си с няколко думи.
напишете и какво търсите... някакви прости и дребни нещица :)
НО опита не се състои само в това!
нека всеки напише свое любимо място и каже кой ден и в колко часа ще е там.
надявам се ако не любовта, то поне някой намерят добри приятели по този начин :)
не, не се смейте :razz:
нещо различно е... а и нищо не ви коства да опитате :)

Тия неща не стават така.В нета трябва да си много внимателен/a,защото 95% от хората са фалшиви.Мислиш ли че така както си написал/a темата някой ще отиде на среща да кажем?1в1?Ми представи си че някой недоброжелателен чичко си уреди среща с някое от непълнолетните момиченца от форума,които биха се хванали на всичко което им се напише?И като отиде какво ще стане?Не,не се прави така.

Попринцип ако бях написал този пост една седмица по-рано мнението ми щеше да е много по-остро,но разбрах нещо.По-нета можеш да си намериш добър приятел,има истински хора които си заслужават.Но не е начина този който ти описа.

Python5
08-17-2009, 02:22
Започвам от часа и мястото:

Центъра на Факултета, около 3:30 през нощтта.

Ще ме познаете по няколко отличителни белега:

Незарастналите рани по лицето
Брадвата, преметната през рамо
Маниакалният кикот

Отбийте се когато искате. Ако ме няма, със сигурност ще срещне някой мой роднина, отговарящ на описанието по-горе.

Swingswing
08-17-2009, 03:22
Започвам от часа и мястото:

Центъра на Факултета, около 3:30 през нощтта.

Ще ме познаете по няколко отличителни белега:

Незарастналите рани по лицето
Брадвата, преметната през рамо
Маниакалният кикот

Отбийте се когато искате. Ако ме няма, със сигурност ще срещне някой мой роднина, отговарящ на описанието по-горе.

Вий не спите ли бе сапунерки :lol:

freziq
08-17-2009, 10:46
Тия неща не стават така.В нета трябва да си много внимателен/a,защото 95% от хората са фалшиви.Мислиш ли че така както си написал/a темата някой ще отиде на среща да кажем?1в1?Ми представи си че някой недоброжелателен чичко си уреди среща с някое от непълнолетните момиченца от форума,които биха се хванали на всичко което им се напише?И като отиде какво ще стане?Не,не се прави така.

Попринцип ако бях написал този пост една седмица по-рано мнението ми щеше да е много по-остро,но разбрах нещо.По-нета можеш да си намериш добър приятел,има истински хора които си заслужават.Но не е начина този който ти описа.

дам, бях забравила за лошите хора в нета...
и аз съм ги срещала по един или друг начин, но гледам да не си спомням за тях...
приятелства от нета? има ги! но това е друга тема:)
нещо не се получи това, което бях намислила...
няма значение;)

Burn94
08-17-2009, 17:28
нещо не се получи това, което бях намислила...
няма значение;)

Ти пък не се отказвай и може да се получи ;) О.К. включвам се и аз в тая шантава работа :D

Казвам се Никола от Пловдив съм на 15.
Обичам да се шегувам , да излизам с приятели , да гледам готини филми ... абе и момичета обичам ама трудно се намират :( повечето са някви па**чки с извинение към нежния пол ...

Ако някой/я иска да разбере нещо ЛС.

buntar90
08-17-2009, 17:45
Момче от софия на 19, музикант, обичам да слушам музика и да се размотавам с приятели която иска да знае повече лс 8)

MaLkaTa_LaDy
08-17-2009, 21:09
Идеята е добра, но наистина всичко това изглежда като обява. А наистина има доста фалшиви хора по интернет, но тук вече всеки сам може сам да отсее кой е истински и кой не.

По темата...
Аз съм на 15 от Бургас и не търся нищо друго освен забавление. Музиката ми е хоби :grin: До скоро даже се занимавах с музика, но спрях за през лятото. Ааа да тук си имаме плаж и моренце, където да се плацикаме :D Общо взето това правя през лятото - море, купони, простотии иии много обичам да играя билярд :D И волейбол също! 8-) Аааа да и скоро си купих нов телефон, много му се кефя :razz: Айде айде това беше от мен :-P

Burn94
08-17-2009, 21:24
Идеята е добра, но наистина всичко това изглежда като обява. А наистина има доста фалшиви хора по интернет, но тук вече всеки сам може сам да отсее кой е истински и кой не.

Да има голяма доза истина в това но все пак не можем да пропиляваме всичко с предпазливостта ни всеки ден ми пишат някви извратени с някви линкове по скайп за кибер секс или секс кам и какво трябва да направя да не влизам в скайп ли ?!

MaLkaTa_LaDy
08-17-2009, 21:28
Не съм казала такова нещо. Имах предвид, че всеки сам може да реши дали човека, с когото си пише е този, за когото се представя.