View Full Version : Как изкарвате яда си ?
Много често имам моменти,в които,поради една или друга причина,всичко ми е криво и натрупвам страшна агресия в себе си.В момента съм точно така-направо ми иде да убия някого,замалко да счупя и входната врата :o ...Та как се справяте в такива моменти ?Как да изкарвам яда си по най-безопасния и безболезен начин :( ?
Аз лично се бия по футболни мачове. :)
режа си вените :lol: :lol: шегувам се
емиии поплачи си -успокоява 8)
Ахах да плачеш..друго си е да риташ хорските глави по мачове
NeverTheSame
08-15-2009, 18:28
Купи си боксова круша.
От тея манинките 8-)
Супер успокояващо е да я удряш със сичка сила когато си ядосан.
медитирам...или плача ... :-D
slowmotion
08-15-2009, 18:43
легни си да поспиш малко :D или си почисти стаята, измии банята и т.н...мразя да чистя ма като съм нервна действа :D
lipsvashh_mi
08-15-2009, 18:46
надувам си метъл и се разхождам из квартала...
сега съм решила да си взема от малките боксови круши и така ще се успокоявам :D
вземам ненужни хартии и ги късам ... колкото по-дебели, толкова по-добре :D после псувам, разплаквам се и така е горе-долу :grin:
Jumbie483
08-15-2009, 20:40
Попринцип излизам, навъртам няколко километра и се прибирам :D
Само няколко пъти се е случвало да съм толкова ядосана, че да бия с юмруци по стените и по възглавници.. Ама тогава яда ме залива толкова моментално, че нямам време да изляза :D
Co0kieGirl
08-15-2009, 20:40
и аз понякога си го изкарвам на някой лист хартия.Някои пъти почвам да замервам котката с плюшени играчки :D
Удрям, блъскам, ритам, псувам :grin: легла, възглавници, топки, стени :o :D
Най често почват да хрърлям въглавници,да ги удрям,да викам и след това се просвам на леглото и слушам няква успокояваща музика :)
Sladurchoo
08-15-2009, 21:11
музикаа .. разходкии .. спанее :-D
Biskfitka
08-15-2009, 21:21
Плача,пуша.. :?
des7royer
08-15-2009, 23:31
Бия, блъскам, бия, блъскам :D
des7royer
08-15-2009, 23:31
Бия, блъскам, бия, блъскам :D
Чукам орехи :D и после си ги изяждам :D 2в1 8-) и пуша
Отивам си в стаята и правя нещо, без значение. Но това се случва изключително рядко тъй като не се ядосвам бързо..и само майка може да ме изкара извън нерви..май и е дарба :-D
Преди редовно правех така:
Включвам слушалките към компа (добре,че кабела им е почти 5 метра,че иначе не знам :-D ),пускам си някоя надъхваща песен и почвам да правя бързи коремни преси,като не падах под 220 :-D
Обаче вече ме мързи и само си надувам някоя песничка и забравям за околните :-D
ice_cream_f
08-16-2009, 11:51
Еми най- често крещя и казвам неща ,за които после съжалявам ама к'во да се прави :)
balon4eee
08-16-2009, 13:21
спорта му е майката .
8год тренирах и тва винаги ми помагаше Сега обаче спрях и майка ми го отнася или някой фр което не е яко ама ... Случвало ми се е да чупа моливи и химикали , псувам ;D
Слушам силна музика и тряскам вратите в нас...Когато съм изключително ядосана преобръщам стаята и псувам.
ifilin4ica
08-16-2009, 17:37
Ходя и мия чиниите :D и понеже никой не ме вижда или чува си плача. После в стаята със слушалките, после се оплача на някой в скайпа и ми минава :)
Priceless
08-16-2009, 18:33
Играя NFS 8-)
всеки път различно правя 8-)
babyt0o12
08-16-2009, 20:17
ами ляхам да спа ..усп0к0ява :oops:
ShtrudeL
08-16-2009, 20:33
ъм..еми гледам да не го показвам...но често като съм се изнервила/ядосала за нещо започвам да си беля кожичките по ръцете и да си правя нещо по пръстите леко несъзнателно Оо ^^
ми най-често... или бягам или прая лицеви... не че съм запален фитнес маняк просто така се успокоявам :)
Най често почват да хрърлям въглавници,да ги удрям,да викам и след това се просвам на леглото и слушам няква успокояваща музика :) ++1000 :-D :-D :grin:
rachel_billson
08-17-2009, 19:57
Най често почват да хрърлям въглавници,да ги удрям,да викам и след това се просвам на леглото и слушам няква успокояваща музика :) ++1000 :-D :-D :grin:
+ Същата съм и аз,обаче съм бягала и няколко часа в морската.След това такава мускулна имах,че не можех да се сетя за какво съм се ядосвала. :D
SunShinePearl
08-17-2009, 20:21
крещя ,псувам изливам си го на някой който не го заслужава и хвърлям квото ми падне където и да е... и така
endless07
08-17-2009, 21:32
puskam silno muzika i piq zagorka(omg az tva go pravq vseki den bez pri4ina....:D....zna4i n6 novo ne praq :D:D;)
Moonchild
08-18-2009, 15:58
Музиката е моето спасение и най-добрата ми приятелка
FiRe_LaDy
08-18-2009, 17:23
Купи си боксова круша.
От тея манинките 8-)
Супер успокояващо е да я удряш със сичка сила когато си ядосан.
от кога искам и мрънкам за такова :D
Иначе аз плача в такива моменти или се сдържам,но крещя на всеки,който се опита да поговори за нещо с мен.
PurpleSand
08-18-2009, 17:39
Ако съм на компа удрям мишката и клавиатурата колкото мога ... :lol:
Ако съм навън си търкам обувките в земята :shock: :razz:
MarRyJanEe
08-18-2009, 17:46
Най-често чупя каквото ми е под ръка :-D .. Викам .. блъскам .. Аз съм пасивно агресивна :D :D
someone_else_
08-18-2009, 17:53
Много трудно се ядосвам, но когато това стане плача!
PurpleBubble
08-18-2009, 18:37
Псувам :oops:...изкарвам си го на първия познат изпречил ми се на пътя :D ...ии плача 8)
someonerandom
08-18-2009, 19:08
или си пускам някоя игричка да се разсея или ако съм прекалено надъхан заблъсквам с юмрук по стената :D най-добрия начин е да правиш нещо,което харесваш(без да намесваш други хора,че да не го отнесат те :) ) иди си в стаята,пусни си музика или гледай някоя комедия
блъскъм по едно дърво зад блока (вечер предимно) .Горкото.Ама посях друго за компенсация.Някой път се изумявам от себе си . :razz:
Псувам :oops:...изкарвам си го на първия познат изпречил ми се на пътя :D ...ии плача 8)
+ Това също го правя
kuklichka_bg
08-18-2009, 21:22
имам едно нещо дето го удрям ако съм мнмн бясна
Понякога хвърлям нещо
пуша рядкоо
зависи от случея,но просто като съм ядосана и е страшноо
Kostadin_682
08-19-2009, 00:44
Пускам силна музика 8-)
колкото и смешно да звучи ако имам възможност лягам и заспивам.... а ако съм на работа обикновено не говоря и гледам покрай мене да няма хора, защото ще си го изкарам на тях.....силна музика...и много псувни ми вършат работа....естетствено се старая да няма постарадали невинни :)
BrainlessROCKBABY
08-19-2009, 07:18
ако съм много натфарена, се разревавам ;P
LittleFashionista
08-19-2009, 07:33
имам няколко варянта
Най-често плача прегърланала куп плюшки
Излизам вървя вървя бързо няколко километра докато стигна някое място където не виждам хора и креща със всичка сила :D
Йога/пилатес
Нямам боксува круша, но идеята ми харесва :D Както Самър от О.С. :D
Сещам се за едно нещо. Кучето на баба е много игриво и когато си играем ме дращи,хваща се по ръцете и краката ми и си забива ноктите, после остават белези, но аз въпреки това не му се сърдих. Но веднъж пак като си играхме то се хваща за ръцете ми със острите нокти и така ми скъса 2 гривничкиии :lol: Аз " ааааааааааааааааааааа ти какво направи бееееееееееееее" сигурно са ме чули в цялата махла :D Много се ядосах защото лично аз си ги правих :-D И като почнах да му се карам " мамичката ти кучешка знаеш ли колко труд съм хвърлила? знаеш лиииии? Егати. Само си мечтай вече да си играя с тебе.Мразя тееееееееееееее!!!!! Мечтай си вече да ти подхвърлям нещо сладно докато ям мечтай си." И една взех една метла и като го подметнах :D и му крещя :lol: Луда работа... После си помислих колко лудо и глупаво съм изглеждала заради 2 гривни :lol:
Assshley
08-19-2009, 12:58
Най-често гледам да поспя малко.Съня за мен е най-доброто лекарство,но когато нямам възможност най-често се случва някой невинен да го отнесе . Или си пускам силна музика .. викам,блъскам .. абе изобщо много е зле при мене.Някой ако ме види ще си помисли,че съм някаква луда невротичка. :D
NaNa_SladuRana
08-19-2009, 14:21
не съм била истински ядосана от година сигурно,нещо не се намира кой да ме разтрепери от яд 8-)
TheGirlNextDoor
08-19-2009, 15:16
плача,,утрям стени,,изкарвам си го на 1вият изправил се срещу мен ;d
PHaNToM373
08-19-2009, 18:39
Викам , удрям възглавници , хвърлям ги .. плача .. :(
impassive7
08-19-2009, 22:04
като се ядосам псувам яко, ама в повечето случаи на ум или си го изкарвам на първия срещнат :D иначе такива блъскания в стената, хвърляния, счупвания няма 8-)
remix1912
08-19-2009, 22:20
Удрям някой мек стол в облегалката да не ме боли много след това боксирам се с таборетки и си удрям главата в някой шкаф.
При краен случай се разхождам в квартала с чикиика и коля хора.Ако кажа повече се подлагам на риск да не извършвам последната дейност
xXmagisXx
08-20-2009, 06:26
Плача :-D
Аз се ядосвам трудно :grin: :grin: Ама ядосам ли са ... да няма човек около мен ,че блъскам зея удрям стената (ама повтарям много рядко е това ) :grin:
ghetto_superstar
08-21-2009, 04:25
Излизам да се поразходя :)
Phantom93
08-21-2009, 20:10
Отивам да дигам щанги в фитнеса или кикбокс
Обикновено плача... и аз .. :? :booooomb: мноо ми се иска да имах боксова круша...принтирам снимка на човек,когото мразя , лепвам я на крушата и айдееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ... най много да сваля някое килце :lol: :o :o :o :o :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
sexydevil
08-21-2009, 21:05
неска щях да изпочупя къщата ... за малко да напрая дупка в едната стена ... (на гипскартон сме ...) :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
На първия срещнат човек .. питащ ме "какво ми има" .. :?
или на себе си ... :-o
На първия срещнат човек .. питащ ме "какво ми има" .. :?
или на себе си ... :-o
Как си :shock: :P
По темата: ето така си изкарвам яда => http://www.youtube.com/watch?v=aFd8q1HFIEw :D
Лицеви упори, и в игране на водна топка.
vampirekiss
08-22-2009, 09:25
Крещя като побъркана,псувам,разхвърля м всичко по пътя си и после плача поне час-два.
thelideto
08-22-2009, 10:47
Цъкам ЦС 8-)
fluffka1
08-22-2009, 12:39
ми аз като съм много нервна, като ми се е насъбрало много, отивам да гледам морето, успокоява ме. :)
SomewhereInTime
08-22-2009, 14:16
Когато се ядосам, си намирам някакво занимание у нас. И гледам да няма никой около мен, 'щото ще го отнесе незаслужено....Е, ако съм чак толкова ядосана си надувам музиката и ''пея'', т.е. викам текста на песента,танцувам.Рядко,мно� �о рядко пиша в такива ситуации.
WestCoast
08-22-2009, 14:40
най често чупя някоя част на компа 8-)
bloodfrozen
08-22-2009, 15:41
Ритам, блъскам стени, късам хартийки, крещя, събарям поставените на бюрото/масата/рафтовете на секцията предмети, тръшкам врати. Нездравословно е някой да се намира покрай мен в такъв сериозен момент. 8-)
по4вам да удрям по не6то колко мога :D :D :D :D
smiLexaga1n
08-22-2009, 18:25
Преди когато бях ядосана си пусках cs-а ии ги трепех :D :D (а когато те ме трепеха, тогава вече се заклевах, че ще им го върна 8-) ) и така докато не ми мине ядът.. Вече като нямам cs (изтрих го, защото много забиваше и не можех да играя.. а тва стана след като ми преинсталираха компа ;d) най-често псувам наум (дали го написах правилно?! :D) или просто не си изкарвам яда.. принципно съм спокоен човек 8-) , ама само принципно. :-D
викам,крещя,тряскам врати много моШно
Ахах да плачеш..друго си е да риташ хорските глави по мачове
:shock: :shock: това трябва да е доста яко
иначе аз блъскам.... по вратата :lol: :lol:
danibebi
08-22-2009, 20:11
мии или викам или оставям нещата така и все някога ми минава... :P :D :D [/code]
sladi4ka_qni4ka
08-23-2009, 09:27
пускам си яка музи4ка и ми минава.. слу4вало се е да хвърлям предмети и то най 4есто плю6ените игра4ки по стената .. хахах :oops:
Sisito941
08-23-2009, 09:48
Аз не съм свикнала да си изливам яда като удрям врати или нещо друго,а слушам музика или крия всичко в себе си.. :)
bubinkaa
08-23-2009, 10:28
най-редовно си го изкарвам на някой..
иначе: блъскам,хвърлям предмети,удрям,викам
eveto_xx
08-23-2009, 10:51
Седя си кротко и мирно, почвам да си представям как бих се почувствала по-добре, започвам да мисля за приятни неща и ми минава. Това не пречи да се навикам на някого,ако ме дразни умишлено.
monkata95s
08-23-2009, 20:18
Ами зависи от яда .... Ако ми е криво на всички си го изкарвам на някой човек около мен , но това се случва рядко . Ако се нервирам че не мога да направя нещо ( като да си закопчая верижката ) започвам да крещя истерично , по-точно да пищя . Ако ми е нервно започвам да сси хапя ръката или рева със пълен глас :)
miminkaa
08-23-2009, 21:04
Тичам или викам на най близкия до мен
:P :P :P :P