View Full Version : Как бихте реагирали?
iwhswgrs
08-15-2009, 18:33
Значи аз съм момче на 17 и досега не съм имал гадже и не съм се целувал...знам, че звучи странно, но си е така..Та въпроса ми е..значи примерно каня някое момиче на среща и т.н. и става време (може не на 1-вата среща) да се целунем и аз примерно като не знам как нали тръгвам да я целувам и ето сега въпросите:
1.Значи как е по-добре да я целуна с или без език?
2.Дали ще разбере, че се целувам за първи път?
3.Ако сте в моята ситуация, но в положението на момичето как бихте реагирали ако да кажем ме харесвате?Смисл като разберете, че не съм опитен в целуване и това колко голям проблем би било за вас?
П.С. Значи видях една тема за целуването сега в този раздел, но в нея пише как да се целуваме а тука въпросите ми са по различни затова моля модераторите да не заключват темата.
Предварително Благодаря!
Ще реагирам напълно нормално,защото:
1.Никой не се е родил научен!!!
2.Преди да тръгна да се целувам с някое момче не му пускам анкета с 1000 въпроса за опита му с момичетата ... Нито пък ги избирам по опита :?
NamelessRomantic
08-15-2009, 18:46
Вече има такава тема брат виж там вместо да правиш нова! :)
golqmumnik
08-15-2009, 18:47
Гледай някоя американска тийн комедия и се учи 8-)
BlueFace
08-15-2009, 18:51
Ех майка му на 17 си а си като 13 годишен....
Няма нищо сложно просто се отпускаш и то от самосебе си ще стане.Просто трябва да внимаваш да не си навреш езика до сливиците и xD
И кфо ако разбере ,че се целуваш за 1ви път??? Аман вече от тъпи теми.Тука и да питате няма да се научите прсото го направете ,кфо му мислите толкоз.... :? :x
iwhswgrs
08-15-2009, 18:55
абе аз не искам да ме учите знам че така не може човек да се научи ..по конкретно въпроса ми е ако едно момиче ме е харесало и аз нея и като види че не мога да се целувам дали би ме отрязала така да се каже..
BlueFace
08-15-2009, 18:58
Не естественно.... :shock: ](*,) Така или иначе някой ден ще трябва да се научиш...Защо се притесняваш толкова :? Ако наистина те е харесало това няма да е проблем....
valdesbg
08-15-2009, 18:59
1.Както ти е комфортно и приятено.
2. Това какво влияние ще окаже на теб? Да не ти пука общо взето.
3. Случи ми се - беше супер забавно да я науча. И добре се справя вече девойката :-)
1.Значи как е по-добре да я целуна с или без език?
2.Дали ще разбере, че се целувам за първи път?
3.Ако сте в моята ситуация, но в положението на момичето как бихте реагирали ако да кажем ме харесвате?Смисл като разберете, че не съм опитен в целуване и това колко голям проблем би било за вас?
1 Както прецениш ... може би първо ще е добре без .. само с устни ... :wink:
2 Ако не я нахапеш или олигавиш няма да й направи впечатление просто не се шашкай ... :-D :-D
3 Ще ми стане много много сладко, защото си е голямо постижение в днешно време ... :wink:
Успех ...
абе аз не искам да ме учите знам че така не може човек да се научи ..по конкретно въпроса ми е ако едно момиче ме е харесало и аз нея и като види че не мога да се целувам дали би ме отрязала така да се каже..
Ако е някоя кифла (хах явно двете клипчета свързани с t33nd@y ми влияят добре :D :-) ) може и да те зареже,но ако момичето е свясно - шанса е минимален :) Даже (според мен) би се изкефило,защото ще знае,че тя ти е първата (нищо,че в случая става дума за най-обикновена целувка) ;)
.. DeViL mAy CrY ..
08-15-2009, 19:59
Ами би ми станало странно,като знам че повечето на 12 години са се целували,но това няма да ми направи никакъв проблем ако харесвам момчето.Но друг е въпроса ако го е срам да ме целуне,все пак тъпо ще е.Така че действай и не се притеснявай от нищо.Успех :)
kindergarden
08-15-2009, 20:00
По-добре да и кажеш,че ти е първа целувка.Така или иначе ще разбере и е по-добре да е наясно.Не би трябвало да е проблем за някого,че си без опит.
Моята първа целувка беше много хубава и се радвам,че попаднах на точното момче,което ме предразположи...невероятно :oops: :-)
брат прережи си вените майна... как може да сте такива лигльвци...
iwhswgrs
08-15-2009, 21:31
значи няма за какво толкова да се притеснявам?
По-добре да и кажеш,че ти е първа целувка.Така или иначе ще разбере и е по-добре да е наясно.Не би трябвало да е проблем за някого,че си без опит.
Да,на същото мнение съм.По-добре да знае че досега не си се целувал,така ще бъдеш хем по-спокоен,хем очакванията и няма да са толкова големи.Няма нищо срамно в това,не се безпокой.
брат прережи си вените майна... как може да сте такива лигльвци...
От крайно време ти следя смислените постове майна и съм крайно изненадан от пълнотата и точността им...Боже господи
о господи вие добре ли сте кво има да и се обеснява че това му е първата целувка ... :-o просто деиствай при мен момчето незабеляза дори каза че го побърквам ... :lol: така че деистваи няма какво да се обесняваш :grin: движи си езика не я лигави ии не я хапи ... :)
Това е една целувка, няма да те колят спокойно. Дръж се естествено пред момичето и не се притеснявай, пък ако те пита казваш всичко няма нужда да криеш тя ще те разбере.И само мога да ти пожелая успех ! :)
FiRe_LaDy
08-16-2009, 10:16
Случвало ми се е да се целувам с момче,на което с мен му е първата целувка.Е,нищо особено.Научи си се момчето след още 1 - 2 пъти все едно се беше целувал цял живот :-D И сегашния ми приятел първата му целувка беше с мен ... ама аз даже не разбрах,че му е за първи път.Никой не се е родил научен.Няма нищо срамно и притеснително в това,че ще ти е за първи път.Смело напред и това е :)
producenta
08-16-2009, 10:40
Няма ли женски да му покажат на живо?
Търсят се добровлоки! 8-)
GossipGirl89
08-16-2009, 11:19
Мойта първа целувка беше провал :D Ама не ми пукаше особено щото както казват - никой не се ражда научен! Няма нищо срамно и притеснително в това, че не си се целувал - просто се отпусни и действай както го чувстваш ;)
1.Значи как е по-добре да я целуна с или без език?-на първа среща без език може би за довиждане и пусни език но едно здравей с усмивка и целувчица по устните е ок
2.Дали ще разбере, че се целувам за първи път?-ако си притеснен или и кажеш че ти е първата целувка ще разбере
3.Ако сте в моята ситуация, но в положението на момичето как бихте реагирали ако да кажем ме харесвате?Смисл като разберете, че не съм опитен в целуване и това колко голям проблем би било за вас? -ще продължа да се срещам с теб , опита нищо не определя (характер,качества и т н )въпреки че момичета харесват опитни момчета ,но също така харесват естествени ,искренни и внимателни затова не се претеснявай имаш шансове ,пак и любовта не пита тя връхлита :)
BlackWings
08-17-2009, 17:36
Ако го харесвам хич няма да ми пука колко е опитен бе 8-) Аз да не си търся световен шампион по целуване?
А ти ако като дойде момента почнеш да правиш изчисления наум под какъв ъгъл да си завъртиш главата , на колко сантиметра да си раздалечиш устните и какво количество слюнка да отделиш ... Нищо няма да направиш ! :D
Успокой се и я целуни както ти дойде и както ти хареса , нищо страшно няма.
Първият път като се целувах с език ( все още помня ) и аз не знаех, ама стана вкарваш езика малко по-напред и гледаш да не е бързо като някво торпедо или пък да си отвориш устата все едно ша лапаш Биг мак или 3-слоев от Бъргър Кинг :D