Влез

View Full Version : забременяване не от спермата

Emmona
08-16-2009, 10:35
Здравейте!!! Интересувам се от следното: Дали има момиче,което да е забременяло от еякулационната течност,която се отделя от мъжа при възбуждане. На много форуми съм срещала въпроси от типа- С приятеля ми правихме секс без презерватив но той не свърши в мен,обаче дали се е отделило нещо преди спермата,което да оплоди яйцеклетката" и други подобни въпроси. Искам да изкажете мненията си. Има ли момичета на които им се е случило това вече? Моля споделете!

Ico_
08-16-2009, 10:38
Не те разбирам какво точно искаш да научиш.
Дали е възможно ли?..Възможно е.Зависи от няколко фактора, но като цяло, по време на овулация,не е проблем и така да забременееш.

Lifash
08-16-2009, 10:39
Точно определно момиче от форума не мога да ти кажа,но ДА,има..Недей да пробваш така,ако заради това питаш (:

JekoV
08-16-2009, 11:00
Здравейте!!! Интересувам се от следното: Дали има момиче,което да е забременяло от еякулационната течност,която се отделя от мъжа при възбуждане. На много форуми съм срещала въпроси от типа- С приятеля ми правихме секс без презерватив но той не свърши в мен,обаче дали се е отделило нещо преди спермата,което да оплоди яйцеклетката" и други подобни въпроси. Искам да изкажете мненията си. Има ли момичета на които им се е случило това вече? Моля споделете!

Няма нужда някое момиче да ти казва че е забременяло или съответно не е за да оспокоиш безспокоиствието си.Факт е че заедно с предеаркулационната течност може да има сперматозид два а може и 200 да са.Също така е всеизвестен факт че 1 е напулно дотатачен за да е налице нормална бременост.Освен чрез предеркулационата течност може да има изпускне на сперматозиди когато момчето е много възбудено и се напъва да свърши по бързо или примерно защото бързате.Това изпускане става с течноста която служи за "смазка" защото не се знае при това напъване от негова страна дали не е имало контракция на муслула отговарящ за еаркулацията различни хора различна биомеханика по различен начин реаигират органите и такам има всякакви случаи.Затова правенето на секс без никакви контрацептивни средства е много голям риск и вероятността от бременост е голяма.Не разчитайте на метода на прекъснатия полов акт!!!

Emmona
08-16-2009, 11:39
Благодаря за отговорите. Но все пак ми е чудно като знам че много младежи го провят без презерватив. То ако е така 50 % от момичетата щяха да са бременни. Но щом не са значи Бог ги спасява... Просто чудна работа....

JekoV
08-16-2009, 11:52
Благодаря за отговорите. Но все пак ми е чудно като знам че много младежи го провят без презерватив. То ако е така 50 % от момичетата щяха да са бременни. Но щом не са значи Бог ги спасява... Просто чудна работа....

Хм не точно попринцип има вероятност и при свършване вътре да не се забременее.А там сперматозидите са няколко милона понякога и как така и един не достига яцеклетка?Е просто сяка жена е различна с различна матка,разположение на матката на тръбитеи тн.А когато сперматозидите са малко и примерно позата е такава че немогат да стигнат лесно до яцеклетка то може да има да са вътре в матката но просто да не са оплодили яцеклетка.Просто това е като бомба с закаснител и много малко хора го знаят.А иначе позата определя до голяма степен дали ще има забременяване чувал съм че хора в една поза с многократни опити не постигат желания резлутата(бременност) но с смяна на позата има забременяване точно защото си зависи от горе-споменатите неща биомеханика,разположение ,на маточни тръби дължина,широчина ,а не сме роботи от сериино производство налИ?Е няма как от вътре да сме еднакви дори и външно да си приличаме така че много пъти според мен не толко правилното прекъсване на половия акт и опита са спасили дамите от забременяване колкото късмета.!

Ico_
08-16-2009, 12:35
JekoV, писал си някакви големи глупости, пич :D ...Явно имаш желание, спри да слушаш слухове и прочети няколко неща ;)
Emmona, Бог не пази :D ...потърси в речника, думичката ОВУЛАЦИЯ!!!...Може и да ти се изяснят някои неща...

krucu
08-16-2009, 12:46
мисля че се забременява само от 1 нещо

JekoV
08-16-2009, 12:58
JekoV, писал си някакви големи глупости, пич :D ...Явно имаш желание, спри да слушаш слухове и прочети няколко неща ;)
Emmona, Бог не пази :D ...потърси в речника, думичката ОВУЛАЦИЯ!!!...Може и да ти се изяснят някои неща...

Щом казваш :) Само нз под глупости какво точно визираш може би това което самия ти неможеш да разбереш?Дам ако е така разбирам те.

Ico_
08-16-2009, 13:33
Щом казваш :) Само нз под глупости какво точно визираш може би това което самия ти неможеш да разбереш?Дам ако е така разбирам те.
:D Ми да взема да ти кажа, кое е глупост, а ;)
Първо, матката и маточните тръби, се намират на едно и също място, при всяка жена.Има жени с трудно проходими маточни тръби, което е доста по-различно.
Има пози, които "спомагат" на плувците ти, да достигнат яйцеклетката.., но няма такива, които да правят това невъзможно, или да го затрудняват.
Дължината на маточните тръби е относително еднаква...и далеч не е фактор.Ширината им също.Тя може да се окаже проблем...или както ти каза "трудно проходими"-те тръби, могат да причинят извънматочна бременност, което означава.., че оплодената яцеклетка, наречена Зигота, не може да достигне матката и остава в тръбата.Но с плувците ти, това не може да се случи ;)
Няма никакъв късмет, ако не забременееш, поне 24ч. преди овулация или след нея.Това просто е невъзможно ;)
Като напишеш още глупости, ще ти кажа ;)

BePoHuKa
08-16-2009, 15:54
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=272166 Пише и за предеякулационната течност. От нея може да се забременее!

BlueFace
08-16-2009, 19:18
Мене ми е чудно как може да попитате дали някое момиче е забременяло от предеякулационна течност в форум в който средната възраст на момичетата е 13-16 години :shock: :shock: Сигурно има някаде по света ама точно в тоя форум xD

JekoV
08-16-2009, 20:17
:D Ми да взема да ти кажа, кое е глупост, а ;)
Първо, матката и маточните тръби, се намират на едно и също място, при всяка жена.Има жени с трудно проходими маточни тръби, което е доста по-различно.(Точно това имах предвид самото разположение на тези тръби ги прави трудно проходими защото примерно на една жена са и по-прави а на друга с повече завой така да се каже.Не съм имал предвид че на една жена матката и е в гръдния кош на друга в слабините.То точно това се подразбираше)
Има пози, които "спомагат" на плувците ти, да достигнат яйцеклетката.., но няма такива, които да правят това невъзможно, или да го затрудняват.(аз пък съм чел и чувал точно обратното някаква лекарка в форум спомена един случай в който двойка немогат да заченат тоест жената неможе в точно определени позии,но след като са ги сменили още от първия път била имало здрава зигота.)
Дължината на маточните тръби е относително еднаква...и далеч не е фактор.Ширината им също.Тя може да се окаже проблем...или както ти каза "трудно проходими"-те тръби, могат да причинят извънматочна бременност, което означава.., че оплодената яцеклетка, наречена Зигота, не може да достигне матката и остава в тръбата.(знам за извън маточната бременост но предполагам че колкото по тесни,дълги,извити са маточните тръби толко се възпрепятства достигането и оплождането на яцеклетката.)Но с плувците ти, това не може да се случи ;)
Няма никакъв късмет, ако не забременееш, поне 24ч. преди овулация или след нея.Това просто е невъзможно ;)
Като напишеш още глупости, ще ти кажа ;)(тука се съгласих.)

И извинявай че така реаигирах просто реших че пише поредния некомпетентен теен. ;) Иначе си прав но точно това исках да кажа и аз но можеби трябваше да поясня повече нищо човек се учи от грешките си ;)

Emmona
08-16-2009, 20:23
Мене ми е чудно как може да попитате дали някое момиче е забременяло от предеякулационна течност в форум в който средната възраст на момичетата е 13-16 години :shock: :shock: Сигурно има някаде по света ама точно в тоя форум xD

Но аз точно в този форум и в този сайт срещнах такива въпроси. Е нали тъкмо възрастта е такава, в която човек допуска най-много грешки. И повечето тийнове допускат секса без презерватив.. Ти просто не си ме разбрал. :x

BlueFace
08-16-2009, 20:29

Но аз точно в този форум и в този сайт срещнах такива въпроси. Е нали тъкмо възрастта е такава, в която човик допуска най-много грешки. И повечето тийнове допускат секса без презерватив.. Ти просто не си ми разбрал. :x

Мисля ,че имаш проблем с "е"-тата (човИк ,мИ)
Както и да е ..Колкото и да са лекомислени днешните тийнове тези които допускат тези грешки са единични случаи.
Въпроса ти го разбрах просто казах ,че няма да срещнеш забременели ,по този начин, момичета в този форум :) Иначе ти отговора на главният въпрос го получи по-нагоре в темата ;)

П.П. Дори и да има някое момиче тук не мисля ,че би си признало ,защото това е нещо лично и много емоционално...

Emmona
08-17-2009, 11:01
Мисля ,че имаш проблем с "е"-тата (човИк ,мИ)
Както и да е ..Колкото и да са лекомислени днешните тийнове тези които допускат тези грешки са единични случаи.
Въпроса ти го разбрах просто казах ,че няма да срещнеш забременели ,по този начин, момичета в този форум :) Иначе ти отговора на главният въпрос го получи по-нагоре в темата ;)

П.П. Дори и да има някое момиче тук не мисля ,че би си признало ,защото това е нещо лично и много емоционално...[/quote]

Грешиш! Нямам никакъв проблем. Просто от бързина съм допуснала механична грешка. Не си мисли,че ги изговарям така. Ти сякаш ми се подиграваш, а? Както и да е.

zobdog
08-17-2009, 20:18
от лимонада са забременява наи качествено можи да си го поръчаш по каталог детето

Burn94
08-17-2009, 20:56
Таа виж сега ако си учила биология 8 или 9 клас ще знаеш че предеякулационната течност която при някои пичове които свършват бързо е направо следеякулционна ама тва е друга история. И все пак е съставена простатна течност която е алкална тоест предпазва сперматозоидите от киселината среда в сливката ти лошото обаче е че около 30-тина % от нея си е некачествена сперма тоест така да се каже сперматозоидите са или мъртви или "сакати" :D ,но както казват хората покрай сухото гори и мокрото така че може да има и напълно здрави и както казаха за да се оплоди яйцеклетката е нужен само 1 което значи , че шанса е много малък да не кажа и минимален , но ако господ реши да те прецака ЩЕ ГО ДУХАШ :D Това е най-точния израз.

t0d1t0
08-17-2009, 21:30
може да се забременее , но много рядко! Ама много! Изобщо не се надявай на бебенце http://img.zamunda.net/pic/smilies/thumbsdown.gif

slome
08-17-2009, 22:10
Слагай 1 плик и действаи! 8-)

Emmona
08-18-2009, 12:08
Моля вече не пишете по тази тема.. Разбрах че просто се подиграват някои....

t0d1t0
08-18-2009, 16:25
Моля вече не пишете по тази тема.. Разбрах че просто се подиграват някои....
хххх няма бе ;) Та имаше една тема където са подбрали такива цитати от други форуми , в нея са изказванията на жени които са забременяли от предеакулационна течност :) Сега не мога да я намеря , но я потърси , някъде наблизо ще е ;)