View Full Version : Коса
Искам да Ви попитам как да направя косата си обемна в корените???Не искам да е така с вафлички,нито пък да се роша с гребена и накрая да приличм на "гръмнал бойлер",предложете нещо хубаво и лесно долу-горе за правене ако може и снимка ........ Мерси предварително 8) 8) 8)
F_CK_all_I_need_is_U
08-16-2009, 19:46
Пострижи се малко по-късо и я суши надолу със сешоара.
Може да и слагаш пяна за обем в корените,но ще трябва да я миеш след тфа вечерта.
Може да се топираш,но тфа много оврежда косата.
Нз 8-)
Две рибени плитки :) обаче, ти искаш само в корените...пък така става обемна цялата коса ...ами тупиране, примерно.. :-o за друго не се сещам..
четох в една тема на koshtramba за впръскването на спрайт или газирана вода в корените на косата, но незнам дали действа :)
^ Това е доста интересно :-o
Сега се сетих и за още един начин - чрез пудра за коса
http://www.hairsupermarket.com/images/products/75.jpg Но не съм ползвала такава и не знам дали действа
smileforyou12
08-17-2009, 08:19
С гребен става най-добре, стига да знаеш как да се направиш....
Малко пяна за коса в корените може да помогне. :)
И аз в една тема на koshtramba четох, че вместо пяна за коса може да се използва пяна за бръснене, но тя изсушавала малко повече косата.
falshiwata
08-17-2009, 10:23
С гребен става най-добре, стига да знаеш как да се направиш....
+1 ;)
j_adore2
08-17-2009, 13:02
[quote=smileforyou12]С гребен става най-добре, стига да знаеш как да се направиш....
И аз така мисля,с пяна или всякакви други мазила ,които ще со слагаш в корените,ще стои като мръсна.
g1rl4eto_
08-17-2009, 14:28
Спрей за обем...
^ спрейовете доколкото знам хич не помагат :? иначе пробвай като си направиш косата да се наведеш и със студената струя на сешоара да се "изсушиш" 8-)
yyoonnii
08-17-2009, 14:54
аз след като се изкъпя я мажа с кристали в корените и я разресвам първо със ситен гребен и после с по едър и се навеждам и малко я разрошвам и става при мен.
g1rl4eto_
08-17-2009, 14:56
Точно спрея ми държи косата два дена обемна :)
Какъв е този спрей за обем? :-o
gabri3lla
08-17-2009, 15:20
Какъв е този спрей за обем? :-o
На Ейвън имаше такива мисля че. :)
Ами за това с гребена съм сигуна,че няма да мога да го направя както трябва.Ако може някои нещо снимки да даде .... 8)