Влез

View Full Version : Възрастова граница за любовта

KykLe
08-16-2009, 20:15
Как мислите има ли любов на ранни години от 15 нагоре...смисъл любовта на тези години илюзия ли е и просто привързване или истинска любов макар и рядко срещана?Аз съм твърдо,че за любовта време няма и няма никакво значение дали си на 15 или на 20.Искам просто мнения и без никакви спорове,моля!

ShtrudeL
08-16-2009, 20:18
и няма никакво значение дали си на 15 или на 20.

Ама разбира се,че има.
Едит: Когато бях на 15 (а именно едно глупаво,лигаво лапе) мислех по същия начин. (всъщност излъгах...но определено на 15 бях лигаво,глупаво човече.) ^^

MaLkaTa_LaDy
08-16-2009, 20:19
Изпитваш лючов още откакто се родиш. Инстинктивно бебето изпитва привързаност към майка си. Пък ако някой ми даде дефиниция на думата любов, ще е супер. За мен любовта е призързаност и нужда. Таа дори и да не е така, децата в ранна възраст обичат родителите си. Ето ти любов.

ShtrudeL
08-16-2009, 20:23
Изпитваш лючов още откакто се родиш. Инстинктивно бебето изпитва привързаност към майка си. Пък ако някой ми даде дефиниция на думата любов, ще е супер. За мен любовта е призързаност и нужда. Таа дори и да не е така, децата в ранна възраст обичат родителите си. Ето ти любов.

Автора не говори за такава любов. http://www.msnhiddenemoticons.com/Library/colorful_classics/sugar/default/smile.gif

Riva
08-16-2009, 20:27
Може и на 5 да се влюбиш.Зависи за каква любов горовим.

Priceless
08-16-2009, 20:31
Аами попринцип ако говорим за ЛЮБОВ в истинския смисъл на думата и с всичките й екстри .. не мисля, че на 15 години може да има такава. Та човешката психика и характер тепърва почват да се развиват и променят. На 15 може да искаш едно, но на 18 вече съвсем друго :? Ценностите са различни .. абе изобщо докато човек не знае със сигурност какво иска от живота и от човека до себе си .. не мисля, че може да се говори за онази .. "истинската любов" .

0nem0retIme
08-16-2009, 20:34
Според мен възрастова граница няма...Зависи просто от мисленето и възприемането на нещата..
Това,че някои момичета на 14-15 не могат да бъдат само с едно момче и не разсъждават по сериозен начин,не означава,че всички са така..
А и до голяма степен зависи какви предпочиташ да са връзките ти-дали да си имаш приятел,колкото да не кажат,че си без,или да чакаш момчето,което наистина ще те завладее..
Зависи и кога срещаш правилния човек..Може да го срещнеш на 15 и да сте заедно цял живот... :)

IndependentGirl
08-16-2009, 20:36
И аз мисля, че за любовта няма възрастова граница.. тя просто се случва.. :) Всеки човек може да обича, но намира подходящия партньор в различен етап от живота си.. :)

BlueFace
08-16-2009, 20:36
Мисля ,че може :) На 14-15 години според мен може да има истинска любов между двама души,но хората под 14 години са си все още наистина деца във пълният смисъл на думата(не че 14-15 годишните не са ,но на тази вързаст според мен човек е достатъчно порастнал ,за да изпита наистина това чувство) :)

sladkish_14
08-16-2009, 20:40
Няма възрастова граница за истинската любов.Както на 14 така и на 24 може да я срещнеш , може и двете .. Истинската любов не е една !