View Full Version : Секса и родителите
Знаят ли родителите за първия ви път ... ?
Ilikeliljon
08-16-2009, 20:52
Не, но се предполага, че знаят косвено по приятелките ми :D :D
miss_kiss181
08-16-2009, 20:54
Майка разбра по държанието ми, нз как стана. Беше малко сконфузно да говоря с нея за това, но пък беше от полза. Сега вече ако стане нещо предпочитам да говоря с нея. :grin:
zagadkataa
08-17-2009, 01:10
да майка ми знае малко и дои кату драм от ясно небе ама .. не са уплакваше :D ии да държанието е мн важно ... и тя така ме разбра :-D
Не, но се предполага, че знаят косвено по приятелките ми :D :D
+1 :-D
scanadal
08-17-2009, 08:27
Знаят
sladkata_bebz
08-17-2009, 08:41
И моята майка знае.Даже знае и подробности.Сама питаше за всичко.Сега си говорим освен за всичко,както преди и за секса.
hamacs563
08-17-2009, 09:27
Нашите незнаят макар,че тате има някакви съмнения иначе дано скоро не узнаят :-D Макар,че понякога мн ми се иска да има кажа :( :(
Държанието подсказва много, но не нашите незнаят. Е майка ми ме беше питала ама аз и казах НЕЕ :D :-D и по добре, не и влиза в работата 8-)
monincetyyy
08-17-2009, 10:16
И моята майка знае.Даже знае и подробности.Сама питаше за всичко.Сега си говорим освен за всичко,както преди и за секса.
И аз така :) майка ми знае не само за първия път но и за всички други :P
Знае разбирасе аз на другия ден се прибрах и тя ме изгледа едно такова странно и нищо не каза :D целия ден ми беше едно такова притеснено и отидох и всичко и изпях :-D.И сега,ако има нещо винаги първо към нея се обръщам.
sladkata_bebz написа:
+1 \:D/
секса и родителите в форум с полвината курви на България :D вии маи не сте в час а :D представям си маиката или бащата на вероника или александра ко знаят как са плущат в гъза ко ще ги праят :D на бас са фащам че точно на тея 2те грам не знаят маиките им
Не и не трябва да разбират поне за сега, ама все тая и да знаят..
Да дойдат и да ме спрат!!
Точно за първия път не знаят, но иначе.......да :-D
за първия път не , ама за другите май знаят http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif
galenata
08-18-2009, 07:23
Не знаят нищо. :lol:
ах ама че те си знаят .. но никога не сме говорили за това .. :D
ivenceto0
08-18-2009, 17:43
при мен майка ми само знае :-P
Да,знаят и двамата.... малко ми стана тъпо,че и баща ми узна по погрешка,но го прие неочаквано добре! :)
sweetkati
08-18-2009, 18:17
Писането на кирилица е задъжлително!
Punisherrr
Phantom93
08-18-2009, 19:17
секса и родителите в форум с полвината к**ви на България :D вии маи не сте в час а :D представям си маиката или бащата на вероника или александра ко знаят как са плущат в гъза ко ще ги праят :D на бас са фащам че точно на тея 2те грам не знаят маиките им
Аналния секс да не би да е нещо срамно :-o ?
И защо като правят секс ги мислиш за курви??? :shock:
На мен ми се струва,че завиждаш :? :-P
Macallan
08-18-2009, 19:41
те първа ще разбира :oops:
Мойте го гледаха на запис. 8-)
BePoHuKa
08-18-2009, 21:46
секса и родителите в форум с полвината к**ви на България :D вии маи не сте в час а :D представям си маиката или бащата на вероника или александра ко знаят как са плущат в гъза ко ще ги праят :D на бас са фащам че точно на тея 2те грам не знаят маиките им
И защо като правят секс ги мислиш за к**ви??? :shock:
На мен ми се струва,че завиждаш :? :-PМани, мани :? Хората го питат него, той за нас говори. Кат не му харесва да не се занимава...
monincetyyy
08-19-2009, 08:42
И защо като правят секс ги мислиш за к**ви??? :shock:
На мен ми се струва,че завиждаш :? :-P
ама естествено... Одавна хората вече гледат само работата на другите.. Или може би избиват комплекси.. хах.. знае ли се.. :)
rosencetooo
08-19-2009, 13:12
Амии принципно незнаят , ама подозират , че вече правя секс ии нормално ... но нямам намерение да споделям или да говоря с тях за това :)
KimBerLy1912
08-19-2009, 17:36
Предостатъчно ми е,че с тях мога да говоря на всяка една друга тема...
Това си е много лично,и не съм им казвала.... Не че не знаят,досещат се естествено.. Просто нямам желание да го обсъждам с тях-не само първия,но и всички следващи пъти 8-)
mariellaC
08-30-2009, 10:36
да даже с подробности
BringYourOwnBeer
08-30-2009, 11:51
aa след като споделих, че съм пробвал "мария" нищо няма да им кажа повече за тва кво прая :D:D
nepokoren
08-30-2009, 12:20
Знаят ли родителите за първия ви път ... ? Moite vse o6te neznaqt i neiskam da razbirat