View Full Version : Отслабванее моляя вии ...
Здр!
Дебела съм :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Моля би помогнете ми с нещо какво ли не правих вече ще се гръмна най-накрая писна ми от скапания свят и подигравкитееееееееееееее е :-x :-x :-# :-# :-#
.. Моля ви ако на някоя мацка и се намира време може и лично съоб. моля много за помощ :(
Punisherrr
08-16-2009, 21:11
Ако трябва да говорим в линкове :
- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872
- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=142927
- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983
- http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=19
- http://www.spartabg.com/bg/services_ae_schedule.html
;) ...примерно
Ако трябва да говорим в линкове :
- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872
- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=142927
- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983
- http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=19
- http://www.spartabg.com/bg/services_ae_schedule.html
;) ...примерно
Благодаря за труда,който си положила ще прегледам всичко :)
Еми ти нали имаш приятели?Те все на някой спорт ще са се записали-запиши се с тях и поне няма да ти се подиграват/макар,че за мене е тъпо ако тренираш да ти се подиграват/.Ами според мен разделното хранене е най полезно и здравословно.Ето накратко:
1 група храни:Месо,риба,млечни продукти,яйца...
2 група храни:Плодове и зеленчуци.
3 група храни:Тестени храни,зърнени храни,картофи ,ориз.
1 се консумира с 2 (примерно:Месо с зеленчуци)
2 се консумира с 1 и 3 (примерно:салата с черен хляб)
1 НЕ се консумира с 3
Плодовете се ядът 2 часа след храненето или отделно от него (примерно:10.00 праскова;12.00 ябълка,като не ядеш друго през 2-та часа)Не се яде нищо след 18:00 часа.Ако искаш да ти изястня по-подробно разделното хранене ми драсни едно ЛС.
Подложи се на 90 дневната диета, то всъщност не е диета за каквато си мислят всички :) Разгледай я мн е приятна :)
Still1ME1Still1HERE
08-17-2009, 19:54
Без сладко и без тесто.Без многомазни храни.по тоя начин бая отслабнах за месец и половина.Дори кат бях на море,къдет винаги се угоявам отслабнах с 2 кила :D
махай ги тия диети. :-x :-x само си увреждаш здравето..диети та диети аре да кажем гладуваш 90 дена свалиш 5 кила и кво..накрая от глад ги качваш за 1 час.. моя съвет е.. храни се здравословно умерено и не преяждай..яж редовно и не се лишавай от храната... не яж между главните хранения яж само сутрин обяд и вечер никакви следобедни закуски и т.н.. СПОРТ и здравословно хранене лично мое мнение ...имам същия проблем и ако наистина се лишиш примерно от едно десертче след вечеря все ще даде някакъв ефект успехчета :-)
махай ги тия диети. :-x :-x само си увреждаш здравето..диети та диети аре да кажем гладуваш 90 дена свалиш 5 кила и кво..накрая от глад ги качваш за 1 час.. моя съвет е.. храни се здравословно умерено и не преяждай..яж редовно и не се лишавай от храната... не яж между главните хранения яж само сутрин обяд и вечер никакви следобедни закуски и т.н.. СПОРТ и здравословно хранене лично мое мнение ...имам същия проблем и ако наистина се лишиш примерно от едно десертче след вечеря все ще даде някакъв ефект успехчета :-)
мм като не си запозната защо си позволяваш да коментираш?
Slave4You
08-17-2009, 20:42
Един колега на наще отслабнал значително не знам с точност как, но каза че най-важното, което е спазвал било да не яде след 6 часа! И спорт:)
YouCantStopMe
08-17-2009, 20:55
Хм..
Първо:Кажи колко килограма си и колко си висока.. Понякога ми става лошо като видя няк'ви скелети,които се мислят за дебели.Писна ми от - 'Оф,трябва да сваля още 5 кила.Много съм дебела'..А пък още малко и ще се счупят.
Второ:Ако наистина имаш нужда:
Спираш газираното,хляба,тестените изделия като цяло,сладкото(може само от време на време по няколко блокчета натурален шоколад..или МЕД).Яж салати,плодове(избягвай пъпешите и бананите),яйца,мляко,МЕСО-пилешко за предпочитане,риба също.Недей да поглеждаш 'сякакви свински и телешки.Гр...
ВОДА.Много вода.То как не.. В тия жеги аз съм като смок,за теб не знам.
Прави си фрешове,но не посягай към натуралните сокове от магазина-нямаш си и на представа от какво са правени.Не вярвай на рекламите.
Намали солта колкото се може..или направо я спри.. е,не навсякъде,но избягвай.
Слагай зехтин в салатите,вместо олио.
Това е откъм храненето,ако не си избрала вече някоя диета.
Според мен това сама да си съставяш менюто е доста по-добре от всякаква диета,която ти налага какво да ядеш всеки ден,но това е мое мнение.
Все пак ако си сигурна за диета:
Пиер Дюкан.
90 дневната(ефект има,да).
И още купища.
Но пак повтарям - Най-добре е сама да си съставиш режим.
Относно спорта:
Запиши се на някакъв спорт ако имаш възможност.Каквото ти харесва.
Или танци.Също помагат.
Гимнастика.
Абе каквото ти дойде да ум.Само да има движение и ДА ТИ Е ПРИЯТНО!
Не трябва да го чувстваш като задължение,а като нещо,което ти се прави и искаш да го вършиш с удоволствие.
Фитнесът също е добър вариянт.Не се преуморявай,обаче.
Или ако нямаш възможност за горепосочените неща..
прибягваш към тренировките и упражненията вкъщи.
Клякания,въртене на обръч,скачане на въже,коремни преси и още мноого.
В интернет един живот няма да ти стигне,за да прочетеш всички статии за упражнения,отслабване и т.н.
Преглеждай..Чети!
И най-важното е да се настроиш психически.Трябва да имаш воля,а не мозъкът ти да изхвръква,когато почувстваш глад.
Успех.
Надявам се да съм ти била полезна.
Почти 70кг. съм и съм висока около 1.75см. :(
Благодаря ви,захващам се за съветите ви и започвам :grin: :-P
iiordanova
08-17-2009, 21:32
YouCantStopMe .. е написала всичко точно и ясно.
Ограничавай се.
Домашни упражнения , ако нямаш възможност за фитнес или друг спорт.
И както обичам да казвам аз - Не е важно колко тежиш , важно е как изглеждаш и как изглеждаш с килограмите си.
Еми вече 4-ти ден не съм докоснала мазно,снаксове,чипсове,сла ко,............. :grin: :grin: :grin: :-P :-P :-P :-P добре върви всичко за сега :-) :-) :-) ЕЙй :-) Ще Успеяяя :P :)
Запечени картофи на фурна??Колко калорични са? Понеже ги обожавам...само картофи без нищо и като излязат от фурната и ги сложа в чиния поръсвам сирене :-P :-P обоооооожавам ги :-)
Complicated
08-21-2009, 08:49
Запечени картофи на фурна??Колко калорични са? Понеже ги обожавам...само картофи без нищо и като излязат от фурната и ги сложа в чиния поръсвам сирене :-P :-P обоооооожавам ги :-)
Ниско калорични са. Може дори и с бяло месо от пиле да ги хапваш. :)
pitbullxx
08-23-2009, 20:55
напиши какав е резолтата! и изобшто има ли резултат 8-)
KristinCavallari
09-01-2009, 21:00
Благодаря ви,захващам се за съветите ви и започвам :grin: :-P
УСПЕХ !!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)
здравей!аз имах огромен проблем с килограмите (бях с 20 над нормата) мога да ти кажа че се иска воля и постоянство (сега сам с 9 тоест свалих 11 килограма за 2 месеца)
1.не яж след 19 часа
2.откажи се от сладкото(ако неможеш замести го с мед),безалкохолно и тестени храни(баници,кифли и др)
3.спортувай (тичай,плувай,карай колело,танцувай,прави коремни преси)
4.яж повече плодове и зеленчуци
5.я жсамо пилешко,заешко,пуешко и риба
6.забрави за пържените картофи,сандвичите,пиците (ако неможеш ,яж само 1 път в седмицата парче пица )
7.не преяждай ,засити глада
айде успехи и да пишеш със сигурност ще има резултат :)
фасул 33 калории грах 80калории зеле 37 калории краставица 12 калории моркови 25калории картофи 69калории чушка 20 калории домат 31калории ябълки 54калории череша 62 калории киви 51 калории пъпеш 54калории портокал 42калории диня 37 калории грозде 36 калории лимон 35калории пилешко 164калории агнешко 348 калории пуешко 104 калории свинско 133 калории шунка 125 калории колбас 287 калории наденица 269калории :) това е за 100 грама можеш да си ги следиш ,аз не ги следях но се стремях 1 ден в седмицата да мина само на вода и плодове за прочистване :P
MrUndaztood
09-02-2009, 11:59
С мрънкане,жалване и писане по форуми няма да направиш нищо! Аман
май аз ще съм с единственото негативно мнение, но не можах да се сдържа: ....
абе мързел, не чакай ние да отслабнем вместо теб, ами си хвани "задните части"(казано учтиво) и си ги завлечи в парка: бягай, карай колело, каквото искаш прави (в това число не влиза седенето по пейки) :D
ограничавай се откъм сладко, тестено, газирано и всичко мазно
неска съм побесняла и си го изкарвам на теб :D и още има ама ме мързи да пиша .... тва е най-важното ^^^^ :P
Моля виииии... Отслабнете вместо мен, а аз да продължа да се тъпча като свиняааа... моляяя :-k
Моля виииии... Отслабнете вместо мен, а аз да продължа да се тъпча като свиняааа... моляяя :-k
няма пък :P ще се тъпча, ти слабей :P
MrUndaztood
09-02-2009, 12:25
няма пък :P ще се тъпча, ти слабей :P
Mа нали после няма пускаш теми как да отслабна? Ако няма да пускаш има едно Хепи Миил от МакДоналдс,с големи картофки и кола
на мене много много не ми се лепи ... :D пък и всеки ден кръстосвам варна :D
djudjulinkaa
09-02-2009, 16:45
Против диета съм.. приеми се за такава каквато си и просто промени малко храненето си.. не яж късно вечер..не яж много сладко, мазно, солено и т.н... пий повечко вода и повече движение :)
Добрее дее , мрънкало ..
... ти си си прав де,ама спокойно взела съм се в ръце повече такива теми никога няма да пускам :grin: ще успея този път с килограмитеее :-P
Браво то воля и малко търпение се изка за да видиш резолтатите и сичко ще си дойде по местата.И аз съм от утре на 90 дневната диета.
Айде сичко хубаво и УСПЕХ!!!стискам ти палци да успееш в мъчителното начинание.
pitbullxx
09-02-2009, 18:41
alehole моляти се кажи после колко килограма си смакнала! и колко си била плс 8-)
MrUndaztood
09-02-2009, 18:44
Късмет в такъв случай!
Всеки път като ти видя ника го чета като a$$hole
Късмет в такъв случай!
Всеки път като ти видя ника го чета като a$$hole
Хмм..иска ти се 8) На теб май би ти прилягало повече :-)
Пък и .. момиче съм :smt059
Добрее дее , мрънкало ..
... ти си си прав де,ама спокойно взела съм се в ръце повече такива теми никога няма да пускам :grin: ще успея този път с килограмитеее :-P
о, няма да успееш, повярвай ми :smt023
slynchoo
09-03-2009, 14:58
яж здравословна храна и спортувай :) . Това е моя съвет!Успех! :-)
LoveRetroMusic
09-03-2009, 15:09
СПОРТ и ДВИЖЕНИЕ ! Само това помога, дори и 50 диети да използваш няма да стане ! 8-)
Manenkoto
09-03-2009, 16:56
Един колега на наще отслабнал значително не знам с точност как, но каза че най-важното, което е спазвал било да не яде след 6 часа! И спорт:)
Да това е много ефективно. Имам една приятелка тя така отслабна много като не ядеше след 6. Направо стана клечка.
Добрее дее , мрънкало ..
о, няма да успееш, повярвай ми :smt023
Гръмни се бе,отрепкаааааа :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Дебел гей :mrgreen:
:smt097
MrUndaztood
09-03-2009, 19:03
ес'оооул
sladi4ka_qni4ka
09-04-2009, 11:47
абе такова не6то като диета няма .. някой ги е измислил 6тото нямал какво да прави ...
недей да яде6 мазни храни,тестени,снаксове ,4ипсове ... откажи се от газираното ... (аз не съм пила такова от 1 година ... карам на сок4ета,4айове,вода) ... а пий много вода по 2-3-4 литра на ден ...
и спортувай.. аз примерно бягам на стадиона ... :grin: :grin:
абе такова не6то като диета няма .. някой ги е измислил 6тото нямал какво да прави ...
а такова нещо като акъл имаш ли в главата
MrUndaztood
09-04-2009, 12:35
:lol: Ехх този ТП