View Full Version : НЯКОЙ ДА ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА,ПРЕВЪРНА СЕ В СПОР ЗА ПРАВОПИС :@
lololilitka
08-16-2009, 20:55
Гинеколога ми предписа противозачатъчни Линдинет 20,аз започнах приема преди три дни както е написано от първия ден на месечния цикъл.. четох в един форум доста отрицателни мнения и се чудя,ако тези хапчета не са за мен след колко дни прием на хапчета ще разбера??Веднага ли се появяват симптомите и нормално ли е дори ако са за мен да ми се вие малко свят
miss_kiss181
08-16-2009, 21:08
Не съм използвала хапчета никога, но моят съвет е да потърсиш мнението и на друг лекар. Така вече ще си по-сигурна и по-спокойна. :)
BlueFace
08-16-2009, 21:12
Няма да се научите да пишете ,ей :grin:
Ама и аз съм по-сигОрен ,че трябва да се консултира с друг лекар.Ей така за сигОрност.Все пак в несигОрен свят живееме вече... :(
desimikalsen
08-16-2009, 21:14
ами би трябвало вече да са се появили симптоми,ама ако просто ти се гади леко или нещо такова е нормално първия месец,вече ако е по-сериозно значи трябва да отидеш при друг специалист
miss_kiss181
08-16-2009, 21:14
BlueFace През центара на гащите ми е как пиша в някакъв форум в 12 часа прес ноща. Щом тя ме е разбрала значи всичко е наред. А на теб никой не ти е искал мнението за моя правопис. :? :?
BlueFace
08-16-2009, 21:19
Ох как изразително го каза ,чак се прочувствах.
Ама нали се сещаш ,че няма нищо общо с часа и мястото.Ако можеш да пишеш правилно и в 4 няма да правиш такива грешки ;) Но то си е за товя сметка аз просто го изтъкнах ,за да обърнеш повече внимание на правописа си в бъдеще. ;)
Бтв някаква дупка ли имаш на центъра на гащите ,че не разбрах :-o
lololilitka
08-16-2009, 21:21
Съжалявам ама може ли да се карате в друга тема,не че нещо,но това не е общ чат ...
Ама нали се сещаш ,че няма нищо общо с часа и мястото.Ако можеш да пишеш правилно и в 4 няма да правиш такива грешки ;) Но то си е за товя сметка аз просто го изтъкнах ,за да обърнеш повече внимание на правописа си в бъдеще. ;)
Преди да почна да пиша искам да се извиня за оффтопика, който ще направя !
Така ... BlueFace айде недей на правиш забележки на хората, че били неграмотни, когато самият ти не си от най-ограмотените хора :x :? Написа ново мнение само, за да се направиш на интересен ... :? Съвсем правилно си е написала думата момичето ! Сигурен се пише с "У" мойто момче ;] ... както и "сигурност" и "осигурявам" и други производни ... Друг път не се изказвай неподготвен ... И за да си сигУрен, че не се заяждам напразно можеш да провериш в чичо Гугъл ... Там със сигУрност ще го има :)
По темата ... не съм много на "ти" с тея хапчета, но предполагам, че симптомите би трябвало да са на лице още в първите 2 седмици може би :-o Наистина най-добре би било да се консултираш с лекар.
BlueFace
08-17-2009, 00:17
Първо искам да се извиня са оффтопика, който ще направя !
Така ... BlueFace айде недей на правиш забележки на хората, че били неграмотни, когато самият ти си неграмотен :x :? Написа ново мнение само, за да покажеш колко не знаеш и за да се направиш на интересен ... :? Съвсем правилно си е написала думата момичето ! Сигурен се пише с "У" мойто момче ;] ... както и "сигурност" и "осигурявам" и други производни ... Друг път не се изказвай неподготвен ... И за да си сигУрен, че не се заяждам напразно можеш да провериш в чичо Гугъл ... Там със сигУрност ще го има :)
По темата ... не съм много на "ти" с тея хапчета, но предполагам, че симптомите би трябвало да са на лице още в първите 2 седмици може би :-o Наистина най-добре би било да се консултираш с лекар.
Момиче/Момче как може да си толкова тъп/а!След като написах моя коментар тя си поправи правописните грешки!!
Незнам колко трябва да си тъп/а за да не се усетиш ,че с това осмивам нея.
Тя беше написала думата сигурен с "о" при което аз написах съркастичният си коментар.Така че недей си дава "компетентното " мнение тука ,защото само се излагаш!!
Наистина не мога да повярвам ,че си толкова ограничена , та аз даже съм оголемил "о"-то .... :x
Естествено ,че като я направих за смях ще си редактира поста :x Аман от шматки вече :x :-x :-x
Напрао ме изкарвате извън нерви с тия коментари!!Не аз ,а ти се изкаваш неподготвен/а като не си видяла каква простотия беше написала преди да го редактира, какво ми се правиш на умен/на !!
П.П. По ника и снимката ти не успях да определя пола ти така че ще ми простиш ,че пиша под такава форма коментара!
BePoHuKa
08-17-2009, 00:21
Така ... BlueFace айде недей на правиш забележки на хората, че били неграмотни, когато самият ти си неграмотен :x :? Написа ново мнение само, за да покажеш колко не знаеш и за да се направиш на интересен ... :? Съвсем правилно си е написала думата момичето ! Сигурен се пише с "У" мойто момче ;] ... както и "сигурност" и "осигурявам" и други производни ... Друг път не се изказвай неподготвен ... И за да си сигУрен, че не се заяждам напразно можеш да провериш в чичо Гугъл ... Там със сигУрност ще го има :)
Момиче как може да си толкова тъпа!След като написах моя коментар тя си поправи правописните грешки!!
Незнам колко трябва да си тъпа за да не се усетиш ,че с това осмивам нея.
Тя беше написала думата сигурен с "о" при което аз написах съркастичният си коментар.Така че недей си дава "компетентното " мнение тука ,защото само се излагаш!!
Наистина не мога да повярвам ,че си толкова ограничена , та аз даже съм оголемил "о"-то .... :x
Естествено ,че като я направих за смях ще си редактира поста :x Аман от шматки вече :x :-x :-x :D Лудница :D Вечерно време хората изтрещяват..
QkoGrozen
08-17-2009, 00:23
"Много кофеин - много стрес" - мисъл на високо интелигентен и същевременно неизвестен гений.
BlueFace
08-17-2009, 00:24
Момиче как може да си толкова тъпа!След като написах моя коментар тя си поправи правописните грешки!!
Незнам колко трябва да си тъпа за да не се усетиш ,че с това осмивам нея.
Естествено ,че като я направих за смях ще си редактира поста :x Аман от шматки вече :x :-x :-x :D Лудница :D Вечерно време хората изтрещяват..
Е какво няма бе ...Бахти нито знае кфо е писала оная неграмотната преди и идва тука и ми се прави на умен/на и компетентен...Бхати как няма да се ядосам :-x Най-смешното е ,че оная дето не и пукало как пише по форуми си редактирала поста :D :D :D
BePoHuKa
08-17-2009, 00:28
^^ Еми момичето е решило да влезе в правия път...
BlueFace
08-17-2009, 00:30
Ще влезе то ....след като напишеш "така ще си по-сигорна" влизане в правия път няма...
И някфи тука седнали да ме поучават абе алоо каде се намирате ,вложете малко мисъл в коментара преди да го напишете ..... :? :?
Кой тоя път правилен?В БГ всичко е на дупки :(
BePoHuKa
08-17-2009, 00:41
Кой тоя път правилен?В БГ всичко е на дупки :( :D Ние нали си имаме море,бе? Няма да караме, ще плуваме ! :D
miss_kiss181
08-17-2009, 08:18
BlueFace Много трудно можеш да ме направиш за смях точно пък ти. А пък и това си е моя пост и ще си го редактирам, когато си искам. :-x Да, бях го написала грешно и какво от това, айде убии ме сега. Не влизам в раздел правопис, а в раздел секс. А още по-малко пък се притеснявай за моя прав път БЕЗГРЕШНИ. :D
SummerRain
08-17-2009, 08:29
По темата за правописа няма да се намесвам, макар че ми е болна.
По темата за хапчетата: 1.Щом лекарят ти е предписал тези хапчета, то той е преценил, че са за теб. 2. В упътването към всяко лекарство пише кои са нежеланите лекарствени реакции, които могат да се проявят, както и какво да се направи в такъв случай. 3. Ако продължаваш да се притесняваш, се консултирай с друг лекар. 4.Ако все пак решиш да спреш хапчетата по собствена инициатива, изчакай да свършиш първата опаковка и не започвай нова-не мисля, че хормонални таблетки могат да се прекъсват така след третата, четвъртата и т.н.
lololilitka
08-17-2009, 09:12
По темата за правописа няма да се намесвам, макар че ми е болна.
По темата за хапчетата: 1.Щом лекарят ти е предписал тези хапчета, то той е преценил, че са за теб. 2. В упътването към всяко лекарство пише кои са нежеланите лекарствени реакции, които могат да се проявят, както и какво да се направи в такъв случай. 3. Ако продължаваш да се притесняваш, се консултирай с друг лекар. 4.Ако все пак решиш да спреш хапчетата по собствена инициатива, изчакай да свършиш първата опаковка и не започвай нова-не мисля, че хормонални таблетки могат да се прекъсват така след третата, четвъртата и т.н. знам какви може да са страничните ефекти и симптоми просто се чудя ако не са подходящи хапчетата до кой ден трябва да се появят те.. защото не ми се иска да си тровя организма с неправилни хапчета,ще изчакам още няколко дена и ако не заминавам при друг специалист
BlueFace
08-17-2009, 11:20
BlueFace Много трудно можеш да ме направиш за смях точно пък ти. А пък и това си е моя пост и ще си го редактирам, когато си искам. :-x Да, бях го написала грешно и какво от това, айде убии ме сега. Не влизам в раздел правопис, а в раздел секс. А още по-малко пък се притеснявай за моя прав път БЕЗГРЕШНИ. :D
A уж не ти пукаше как пишеш в форума :lol: :lol:
Аз няма да спамя повече в тази тема ,но просто не мислиш ли ,че това че бъркаш неща които се учат в 3-4 клас е малко притеснително? Точно за това написах коментара си,за да се усетиш и да си видиш грешката ,не да се правиш на госпожица "мене не ми пука как пиша " и после да го редактираш ,защото сигурно не ти пука ;) : :-D
Тва е от мене \\//
MakeMeLaugh
08-17-2009, 13:40
Всички да се чувстват номинирани.
II. Права и задължения на потребителите
2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.