Влез

View Full Version : Омеква ми

jadniq
08-16-2009, 21:13
Здравейте!
Имам един ужасен проблем. Имам си гадже с която много искаме да правим секс и първия път като опитахме започнахме с целувки. Пенисът ми беше станал, обаче после като се нагласих да го вкарвам ми омекна и нищо не се получи. 10 минути се мъчих със ръка да го накарам да стане но пак нищо. Втория път се получи същото - омеква ми. Вече не знам какво да правя, моля помогнете ми. При самозадоволяване такъв проблем нямам

desimikalsen
08-16-2009, 21:17
ами ако много често се самозадоволяваш ...

tsoko
08-16-2009, 21:20
Еми най вероятно е от притиснение и от това че не си се възбудил достатъчно и любовната игра явно е била малко.

BlueFace
08-16-2009, 21:21
Може да си гей? :-o
Може би е от притеснение?
Може би имаш пенис с лош характер ?
Един господ знае... :-o

slome
08-16-2009, 21:45
Не заслужаваш ку-ра си. :? И той се опитва да ти го покаже! 8-) 8-)

t0d1t0
08-16-2009, 22:04
хххх , стига такива , съсипахте го :D
Та ... Притесняваш се ;) Повече любовна игра или нещо нестандартно ;)

BePoHuKa
08-16-2009, 22:05
Та ... Притесняваш се ;) Повече любовна игра или нещо нестандартно ;) ;-) Той може да е гаджето на онова момиче, което каза, че на приятеля и му падал като сложи презерватива :D

t0d1t0
08-16-2009, 22:13
Та ... Притесняваш се ;) Повече любовна игра или нещо нестандартно ;) ;-) Той може да е гаджето на онова момиче, което каза, че на приятеля и му падал като сложи презерватива :D
може , може , всичко е възможно http://www.pic4ever.com/images/eghfal.gif

slome
08-16-2009, 22:17
То си има логично обяснение. :D Като сложи презерватива и ку-ра му се задушава (може да е астматик :? ) и припада. :? :? 8-)

BlueFace
08-16-2009, 22:19
То си има логично обяснение. :D Като сложи презерватива и ку-ра му се задушава (може да е астматик :? ) и припада. :? :? 8-)

:lol: Напълно логично е !! Или може да има клаострофобия ...

slome
08-16-2009, 22:21

:lol: Напълно логично е !! Или може да има клаострофобия ...

Също логично обяснение. 8-) 8-) 8-)

13thwednesday
08-16-2009, 22:21
пиеш 2 бири и стане ли ти... ще чета тема "Проблем !!!Надрах и гъзо 4 часа и не свърших!"

BlueFace
08-16-2009, 22:24
пиеш 2 бири и стане ли ти... ще чета тема "Проблем !!!Надрах и гъзо 4 часа и не свърших!"

Или пък "Проблем!Хуя ми се пристрасти и вече вместо вагини оправя бирени бутилки" ..

slome
08-16-2009, 22:25
Отваря си ги сам! :lol: 8-) 8-) 8-) :lol:

jadniq
08-16-2009, 22:36
Вие сте някакви мишки бе! Бахти простите същества елате ми се надупете да ви видя как ще ви болат анусите. Смея се на глупостта ви, огън дано ви запали, кръв да серете, син да ви се роди и зет да ви доведе, женско да не видите
BePoHuKa ти си някаква тъпа курва виж се отстрани ква си смешна...
BlueFace намери си друга работа бе!
Слаба държава, прост народ!

Благодаря на тези, които ми отговориха хубаво! А на другите мога да им кажа само : ебете си майката някъде. така по интернет се праите на отворени ама лице в лице няма да си отваряте толкова устата

BePoHuKa
08-16-2009, 22:39
Вие сте някакви мишки бе! Бахти простите същества елате ми се надупете да ви видя как ще ви болат анусите. Смея се на глупостта ви, огън дано ви запали, кръв да серете, син да ви се роди и зет да ви доведе, женско да не видите
BePoHuKa ти си някаква тъпа к***а виж се отстрани ква си смешна...

Благодаря на тези, които ми отговориха хубаво! А на другите мога да им кажа само : ебете си майката някъде. така по интернет се праите на отворени ама лице в лице няма да си отваряте толкова устатаАе ей дрисльо я ходи се гръмни бе!! Къв ти е проблема нещастинк? Тва, че не може да го дигнеш не значи, че трябва да си го изкарваш на хората, които водят нормален сексуален живот! Къв си ти , че да ми казваш аз дали съм курва? Я бягай, глупак :-x

slome
08-16-2009, 22:39
А за мене нещо????? :x Обиден съм ти ! :-x

slome
08-16-2009, 22:40

Благодаря на тези, които ми отговориха хубаво! А на другите мога да им кажа само : ебете си майката някъде. така по интернет се праите на отворени ама лице в лице няма да си отваряте толкова устатаАе ей дрисльо я ходи се гръмни бе!! Къв ти е проблема нещастинк? Тва, че не може да го дигнеш не значи, че трябва да си го изкарваш на хората, които водят нормален сексуален живот! Къв си ти , че да ми казваш аз дали съм к***а? Я бягай, глупак :-x

Напрао се кефим как ги храниш. :grin:

jadniq
08-16-2009, 22:43
ама ей смотло я мълчи там приятелката ми не е оная смотанячка дето имаш предвид и като не можеш да ми отговориш на въпроса защо се обаждаш? ти само за духане ставаш а акъл немаш скрий се или ходи на магистралата си върши работата

BlueFace
08-16-2009, 22:43

Благодаря на тези, които ми отговориха хубаво! А на другите мога да им кажа само : ебете си майката някъде. така по интернет се праите на отворени ама лице в лице няма да си отваряте толкова устата

Хмм може би наистина си гей?Щом си готов да ни надупчиш анусите... :( Имаш проблем брат ,консултирай се със специалист.
П.П. Ти лице в лице няма да ти стиска да попиташ ;) Щом го пишеш тука :-P
П.П.2 Не е хубаво да се кълне .Така като кълнеш най-много на тебе да се случи :) Ние просто си се шегуваме тука ти много навътре го приемаш ;)
П.П3 Като не ти харесва България прав ти път не ни трябват такива като тебе дето не могат да си оправят жената ...То за какво имаме отрицателен естествен прираст ...

BePoHuKa
08-16-2009, 22:44

Благодаря на тези, които ми отговориха хубаво! А на другите мога да им кажа само : ебете си майката някъде. така по интернет се праите на отворени ама лице в лице няма да си отваряте толкова устатаАе ей дрисльо я ходи се гръмни бе!! Къв ти е проблема нещастинк? Тва, че не може да го дигнеш не значи, че трябва да си го изкарваш на хората, които водят нормален сексуален живот! Къв си ти , че да ми казваш аз дали съм к***а? Я бягай, глупак :-x

Напрао се кефим как ги храниш. :grin:Много ясно.. загорял,хормона го тресе и дай да напсува сички. Нито съм го обидила с първия си коментар, нито нищо! Ако имаше малко акъл в главата, щеше да провери въпросната тема и да види това момиче какви съвети е получило. Жалка твар..да допълзи до дупката, от която е излязъл.

jadniq
08-16-2009, 22:45
не съм гей и искам да ви надупча анусите със вибраторите на вероника

BePoHuKa
08-16-2009, 22:46
не съм гей и искам да ви надупча анусите със вибраторите на вероникаАз вибратори нямам, защото за разлика от теб, моето гадже може да го вдига! Изяж се..

BlueFace
08-16-2009, 22:47
Имаш сериозни проблеми човек наистина .... :( То на тебе мъж ти трябва да го дигнеш не жена....

jadniq
08-16-2009, 22:48
затваряй си устата ма тва че като ходиш у приятеля ти устата постоянно ти е отворена и поема хуй не означава че тук трябва да си я отваряш. млъквай там че замириса на засъхнала сперма от дъхъ ти

slome
08-16-2009, 22:48
не съм гей и искам да ви надупча анусите със вибраторите на вероникаАз вибратори нямам, защото за разлика от теб, моето гадже може да го вдига! Изяж се..

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

BlueFace
08-16-2009, 22:50
затваряй си устата ма тва че като ходиш у приятеля ти устата постоянно ти е отворена и поема "мъжки полов орган" не означава че тук трябва да си я отваряш. млъквай там че замириса на засъхнала сперма от дъхъ ти

На 13 ли си ,че те есрам да напишеш пишка в раздела "СЕКС" ??

BePoHuKa
08-16-2009, 22:51
Имаш сериозни проблеми човек наистина .... :( То на тебе мъж ти трябва да го дигнеш не жена.... :razz: :razz: :razz:

Ти няма ли да спреш да се излагаш бе, жаден? Нито ме знаеш каква съм, нито какво правя. Проста съм била, не знам си какво съм била. Аз имам повече акъл в главата, отколкото ти ще имаш когато и да било в живота си. Абсолютен селянин си и се чудя твоята приятелка как ходи с такъв като теб. Наистина си адски пропаднал.. чак съжалявам, че те обидих и ти паднах на нивото.. няма да се повтори.

jadniq
08-16-2009, 22:52
ха аз за разлика от вас гледах да се държа културно ама вие сте някакви пълни олигофрени. това е българия - пълно с идиоти. ако аз бях админ или мод щях да ви разкажа играта

BePoHuKa
08-16-2009, 22:54
ха аз за разлика от вас гледах да се държа културно ама вие сте някакви пълни олигофрени. това е българия - пълно с идиоти. ако аз бях админ или мод щях да ви разкажа игратаГледа да се държиш културно?? Ти чуваш ли се? Ти си този, който пръв напсува всички. Ако си беше мълчал и ние нямаше да ти кажем нищо. ;) Потърси си го и си го намери. Хайде не ме питай аз ако бях админ какво щях да направя ;)

BlueFace
08-16-2009, 22:56
ха аз за разлика от вас гледах да се държа културно ама вие сте някакви пълни олигофрени. това е българия - пълно с идиоти. ако аз бях админ или мод щях да ви разкажа играта

До колкото се сещам ти си този който почна да псува първи.Аз просто си правех безобидна шега :)
А заради такива дето само на думи могат да говорят "България само идиоти" и нищо не правят е такава деградация.Имаме най-прекрасната страна и я развалихме!!
Ама май наистина се оказа ,че си идот!
П.П. Има админско правило ,че трябва да можеш да го дигнеш преди да станеш админ :razz: :razz: :razz: 8-)

slome
08-16-2009, 22:56
Охоооо...щеше ли да има рамбо 3 :o :smt021 :smt027 :smt070 :smt068 :smt067 :smt066 :smt071 :smt072 :smt074

jadniq
08-16-2009, 22:57
Аз имам повече акъл в главата, отколкото ти ще имаш когато и да било в живота си.
ето такива като теб дето си мислят че имат акъл и си вярват всъщност са супер прости. не си намерила как да се бъзикаш и в какъв момент и с кой за това си затваряй устата. разглезена пикла със самочувствие без покритие. ше си намериш майстора скоро и ще си патиш

13thwednesday
08-16-2009, 22:57
ако аз бях админ или мод щях да ви разкажа играта

Е и а3 ако бях Супер-Любо Ехеее... Кофти :o

BePoHuKa
08-16-2009, 23:00
Аз имам повече акъл в главата, отколкото ти ще имаш когато и да било в живота си.
ето такива като теб дето си мислят че имат акъл и си вярват всъщност са супер прости. не си намерила как да се бъзикаш и в какъв момент и с кой за това си затваряй устата. разглезена пикла със самочувствие без покритие. ше си намериш майстора скоро и ще си патишИзлагаш се... доколкото знам, не си баба Ванга и не знаеш какво ще стане в бъдещето. Аз дали съм проста И разглезена няма как да знаеш. Мога да си се базикам абсолютно когато и колкото си пожелая и ти просто и да си извадиш червата през устата, не можеш да ме спреш.

jadniq
08-16-2009, 23:00
аз съм първия дето съм ви напсувал, вярно е. но имам проблем който ме притеснява а вие се бъзикате. простотията ви отиде много далеч! такива като мен са разсипали държавата а? а да видим в друга държава дали някой така ще се ебава. аз тук пиша за да търся помощ а не бъзици я се замислете простаци!

jadniq
08-16-2009, 23:02
Аз дали съм проста И разглезена няма как да знаеш.
не съм се родил вчера и ви знам кви сте! надушвате се от далече ай отивай на работа в магистралата че тук акъл не показваш

BePoHuKa
08-16-2009, 23:03
аз съм първия дето съм ви напсувал, вярно е. но имам проблем който ме притеснява а вие се бъзикате. простотията ви отиде много далеч! такива като мен са разсипали държавата а? а да видим в друга държава дали някой така ще се ебава. аз тук пиша за да търся помощ а не бъзици я се замислете простаци!Ок де, спри с тая държава разбрахме. Така като гледам и ти си бъларин така,че си вкарваш автогол.. Какво искаш да кажем за проблема ти? Пробвал си само 2 пъти... притесняваш се и ти пада. Ако си мислиш, че си първия и последния жестоко се лъжеш. Сигурна съм, че на адски много съфорумци им се е случвало. Тези неща така или инъче ги казаха, нужно ли е да се повтарят 50 пъти, че да разбереш?

jadniq
08-16-2009, 23:04
не съм влизал тук преди и за това директно питам без да разглеждам сори

BePoHuKa
не съм се родил вчера и ви знам кви сте! надушвате се от далече ай отивай на работа в магистралата че тук акъл не показваш :razz: :razz: :razz: :razz: Кой го каза :razz: :razz: :razz: :razz: нямам думи, колко безумно нагъл си!

BlueFace
аз съм първия дето съм ви напсувал, вярно е. но имам проблем който ме притеснява а вие се бъзикате. простотията ви отиде много далеч! такива като мен са разсипали държавата а? а да видим в друга държава дали някой така ще се ебава. аз тук пиша за да търся помощ а не бъзици я се замислете простаци!

Даа ние сме простаците ,а твоето писане потъпква всякакви граматични и пунктуационни правила 8-)
О определено ще има хора които се базикат.Все пак е човешко да се посмееш малко на чужд гръб.В природата ни е като хора...Според мен ти дадоха правилният отговор на въпроса ти-Притеснението! И за това почнах да си правя шеги.Според мен ти сам можеше да достигнеш до този не толкова сложен отговор ....Можеше и да се консултираш със специалист...Който 100% ще ти даде по-добър отговор от някакви 14-15 годишни тийнове... :)

BePoHuKa
08-16-2009, 23:06
не съм влизал тук преди и за това директно питам без да разглеждам сориНе съм казала, че трябва да разглеждаш. В собствената ти тема вече ти отговориха, че проблема ти не е кой знае колко сериозен и необратим.

jadniq
08-16-2009, 23:06
май така трябваше да направя, да попитам лекар а не 15 годишни деца. все пак мерси за отговора

BlueFace
08-16-2009, 23:07
не съм се родил вчера и ви знам кви сте! надушвате се от далече ай отивай на работа в магистралата че тук акъл не показваш

Хмм как точно трябва да отиде В магистралата??
Да влезе в самият асвалт и да работи там? Ама като какво ...?? Хммм доста интересно какъв акъл трябва да показва там ...?? Доста въпроси без отговор :-o

BePoHuKa
08-16-2009, 23:08
май така трябваше да направя, да попитам лекар а не 15 годишни деца. все пак мерси за отговораАйде успех и другия път по-кротко. ;)

jadniq
08-16-2009, 23:08
поне се разбрахме като хората ама ми е мн кофти и за това толкова грубо отговорих на бъзиците ви

BePoHuKa
08-16-2009, 23:11
поне се разбрахме като хората ама ми е мн кофти и за това толкова грубо отговорих на бъзиците виЕ нормално е да ти е кофти. Повече любовна игра,казаха ти го.. плюс това ти като си мислиш, че ще ти падне и ..така става. Не мисли за нищо, просто се отпусни и ще е ок.

BlueFace
08-16-2009, 23:16
Аз лично провокирах отрицателен отговор ,но не и от типа проклинане и псуване...
Но просто въпреки че се избазиках не можеш ей така без повод да стигаш до някакви заключения дали сме тъпи ,прости и т.н...

Айде успех с проблема ;] И полека с проклинането ! ;)

jadniq
08-16-2009, 23:17
ше се оправя обаче с малко кураж, а не с бъзици. да и аз обичам да се бъзикам много и жестоко, но ще видите че не е хубаво да се бъзикат с вас

QkoGrozen
08-16-2009, 23:58
Четири страници пълни с адекватни отговори и изречения и думи без нито една правописна грешка , и с хора , които се борят за мястото "Най-оригинален отговор", без да влизат и подпомогнат с каквото и да било отсносно проблемът споменат в темата.

BePoHuKa
08-17-2009, 00:02
Четири страници пълни с адекватни отговори и изречения и думи без нито една правописна грешка , и с хора , които се борят за мястото "Най-оригинален отговор", без да влизат и подпомогнат с каквото и да било отсносно проблемът споменат в темата.Явно толкова и си ги прочел тези 4 страници... вярно е, бая простотии се изръсиха в темата, но на първата страница има и свестни отговори. 8-)

QkoGrozen
08-17-2009, 00:04
Еми да , може би третият коментар изчерпа или поне допринесе малко за развитието и обсъждането на пробема.

BlueFace
08-17-2009, 00:08
Коментара ми си беше много смислен и изчерпваше всички възможни проблеми!

QkoGrozen
08-17-2009, 00:09
Напълно допустимо.

BePoHuKa
08-17-2009, 00:15
Напълно допустимо.Тази мишка в подписа ти веднъж така ме шашна :shock: :razz: И сега всеки път се заглеждам :D

QkoGrozen
08-17-2009, 00:19
Значи подписа ми добре си върши работата.

got2b
08-17-2009, 03:04
Здравейте!
Имам един ужасен проблем. Имам си гадже с която много искаме да правим секс и първия път като опитахме започнахме с целувки. Пенисът ми беше станал, обаче после като се нагласих да го вкарвам ми омекна и нищо не се получи. 10 минути се мъчих със ръка да го накарам да стане но пак нищо. Втория път се получи същото - омеква ми. Вече не знам какво да правя, моля помогнете ми. При самозадоволяване такъв проблем нямам

помоли приятелката ти да ти помогне да го вдигнеш и на мен ми се случи 1 път понеже бях уморен но тя ми помогна и се оправих ;)

Ilikeliljon
08-17-2009, 06:10
Здравейте!

помоли приятелката ти да ти помогне да го вдигнеш и на мен ми се случи 1 път понеже бях уморен но тя ми помогна и се оправих ;)

Стига бе човек, млади хора сте всички. Какво означава да си уморен. Да не си ходил да копаеш на село 10 декара царевица или случайно да си орал, обръщал или каквото и да е там :D :D :D

iffie
08-17-2009, 08:35
ама ей смотло я мълчи там приятелката ми не е оная смотанячка дето имаш предвид и като не можеш да ми отговориш на въпроса защо се обаждаш? ти само за духане ставаш а акъл немаш скрий се или ходи на магистралата си върши работата
приятелката ти е по-тъпа и от оная щото се е хванала с изрод като тебе. обажда се за да ти се посмее да акъла. като ти омеква отрежи го. а Вероника има много повече акъл и много по-богата сексуална култура от тебе. въри се скрий някаде

uBo
08-17-2009, 11:01
Напълно допустимо.Тази мишка в подписа ти веднъж така ме шашна :shock: :razz: И сега всеки път се заглеждам :D да ве и при мен ся гледам 2 мишки :D :D

Anabel
08-17-2009, 11:07
Ся се сетих за небезизвестната тема ОМЕКНА ВОВЕКИ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и доооооооста ми заприлича на тази :lol: :lol:

Иначе по темата сега сериозно :D -притеснил си се или просто момичето не те е възбудило достатъчно :) другия път и кажи тя да го вдигне не ти да се мъчиш с ръце.

ThinkPink
08-17-2009, 19:44
според мен трябва просто да се отпуснете и двамата като хората за да ви е кеф и това че 1 или 2 или колкото и да е пъти нещо не ти е било станало като хората не значи че никога няма да стане просто се отпуснете,повече любовна игра няма да е излишна
а съвета ми към теб е да не мислиш толлкова за това дали ще ти стане или не а за това как ще я възбудиш и нещата ще си дойдат от само себе си-гаранция :P

Burn94
08-17-2009, 21:00
Здравейте!

Абе пич щом катo се самозадоволяваш нямаш такъв проблем дай да го пробваме момичето ако и на нас ни омекне значи проблема не е в теб а в нея :D :lol:

miss_kiss181
08-17-2009, 21:09
Удължете си любовната игра, пробвайте с френска и не се притеснявай толково. Просто се утпосни, не мисли за това и ще видиш, чи ще се получи

t0d1t0
08-17-2009, 21:28
Секса ли е най-важното?! Отидете в горичката. 100% гаранция ти давам , че няма да ти спадне ;)

slome
08-17-2009, 22:15
Като те докопа баба меца. :D

t0d1t0
08-17-2009, 22:29
е т'ва е отделен въпрос http://img.zamunda.net/pic/smilies/busted.gifhttp://img.zamunda.net/pic/smilies/tooth.gif

slome
08-17-2009, 22:36
Даже ще се наложи да "стреляш". :smt011

t0d1t0
08-17-2009, 22:39
http://img.zamunda.net/pic/smilies/lttd.gif

Grassh0pper
08-17-2009, 22:46
е т'ва е отделен въпрос http://img.zamunda.net/pic/smilies/busted.gifhttp://img.zamunda.net/pic/smilies/tooth.gif

- ЕХООО това е БЪЛГАРИЯ --- 8-[ ... забравяте БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТАААА :lol: :lol: :razz:

slome
08-17-2009, 22:49
Ееех отплеснали сме се...забравихме да го предопредиме. :?

Grassh0pper
08-17-2009, 22:52
:D :D :razz: ....

uNvaLuabL3
08-17-2009, 23:00

Хмм как точно трябва да отиде В магистралата??
Да влезе в самият асвалт и да работи там? Ама като какво ...?? Хммм доста интересно какъв акъл трябва да показва там ...?? Доста въпроси без отговор :-o
:lol: :lol: :lol: +1 :razz: :razz:

t0d1t0
08-17-2009, 23:02
не бееее , просто не искаме да му казваме, че да му е по-интересно :lol: А и да не го плашим толкова http://img.zamunda.net/pic/smilies/cry1.gif

slome
08-17-2009, 23:13
Офффф да беее....изненада трябваше да е.... :?

Amateur
08-17-2009, 23:17
Сопри се малко с тия чекии :D :D :D удари 1 мастика преди секса и си на линия ;)

slome
08-17-2009, 23:22
Нема да можеш да го укротиш. :grin: :grin:

07-29-2011, 12:00
що ровите в темите отпреди 2-3 години

Phreak
08-02-2011, 09:05
Наблегнете на лубовната игра ! :-P

FleurDeLys
08-02-2011, 10:30
Тя да ти го надърви...Не сам [-o<