View Full Version : Закъснение..
sehenwurdigkeiten
08-17-2009, 09:55
Здравейте, проблема е , че на мойта прияателка и закъснява с около 10 дни, юни месец и дойде на обичайната дата 17, след това тя замина на море на 4ти юли и и дойде на 11ти, (необичайно) върна се на 13ти замина отново на море на 15ти юли , върна се на 23ти и още не и е дошло , има ли такъв вариант морския климат да и е объркал цикъла? или трябва да се притесняваме за нещо , като се има напредвид , че го правим винаги с презарватив.
hamacs563
08-17-2009, 09:57
Възможно е да е от морския климат,но е малко объркано :-o
SummerRain
08-17-2009, 10:19
Ами да, възможно е да е от климата или други неща, различни от бременност, но за ваше успокоение може да направите един тест.
monincetyyy
08-17-2009, 10:21
Ами да, възможно е да е от климата или други неща, различни от бременност, но за ваше успокоение може да направите един тест.
Точно така :) предполагам че не е заради бременност но просто за да се успокоите послушайте SummerRain :P
Аз пък съм сигурна,че е от смяната на климата :) На мен ми се случи абсолютно същото със цикала такаче няма място за притеснение.
sehenwurdigkeiten
08-17-2009, 12:30
Благодаря на всички за отговорите наистина и аз се надявам да е от климата , че не ми се мисли..
portokalka1994
08-17-2009, 21:32
И на мен ми закъснява от климата не се притеснявай...Но ако искаш си направи 1 тест за успокоение/както казаха по-горе/ :)
направете си 1 тест за всеки случай.
Възможно е да е от морския климат
NamelessRomantic
08-18-2009, 00:12
Направи един тест и ще разбереш :).
Направи един тест и ще разбереш :). ;-) :-|
sehenwurdigkeiten
08-19-2009, 09:09
Тест направихме , слава богу отрицателен е
Тест направихме , слава богу отрицателен е еми нал с презерватив го правите къф искаш да е положителен ли :? :?
Macallan
08-19-2009, 10:08
само аз ли имам чувството, че модата в теен проблема е IQ под 50?
BlueFace
08-19-2009, 11:47
само аз ли имам чувството, че модата в теен проблема е IQ под 50?
Не си само ти спокойно! С двете ръце те подкрепям :grin: :grin:
sehenwurdigkeiten
08-20-2009, 22:17
Компетенти загорели пубери закъсняваше и с около 10 дни , преди да си изказвате простите мнения замислете се как би се почуствала вашата прияателка , и дали няма да се притисните ? Незнам на мене колко ми е IQ - то обаче явно на вас ви липсва такова... боже..
П.С Презарвативите се късат , колкото и неверояатно да звучи.. хахахахахах
Компетенти загорели пубери закъсняваше и с около 18 дни , преди да си изказвате простите мнения замислете се как би се почуствала вашата прияателка , и дали няма да се притисните ? Незнам на мене колко ми е IQ - то обаче явно на вас ви липсва такова... боже..
Компетентните, загорели пубери, обикновено знаят, че цикълът на едно момиче може да закъснее по следните причини:
бременност, стрес, смяна на климата, пътуване на дълги растояния, рязък спад или покачване на теглото, болест.
Освен това, компетентните и загорели пубери са се информирали своевременно, че дори по време на бременност може да се появи цикъл.
Затова компетентните и загорели пубери те съветват да си направите тест (слава богу, че е отрицателен, щото с IQ под 50 трудно се гледа бебе).
Peace :)[/img]
Zaharinka
08-20-2009, 22:59
Дали не си е поиграла с някой на морето 8-)
sehenwurdigkeiten
08-22-2009, 11:48
Ladydi - Ако прочетеш как започва темата , с птичешкия си мозък може да разбереш , че питам дали може би не и закъснява от тва че ходи на море 2пъти и климата там е различен , проста путко ? Peace :)
sehenwurdigkeiten
08-22-2009, 11:55
И незнам кво ми лафите тука някви пъпчасали нещасници , който до вчера ми пускат теми " Какво да правя с нейа " , " Какво да направя да ме забележи " не си подавате носа от вас щото сте мръсни утрепки и чак си позволявате да ми говорите , потни металки и някви вчерашни кавали , тихи ви искам всичките безгласни букви насрани , аре поздрави на майката ви , ако не са умряли парцали