PDA

View Full Version : обезкосмяване...по различна...

ivan4obee
08-17-2009, 23:50
Здравейте,
все още съм тийн който знаете, че му пука за много работи и една от тях е обезкосмяването и как момичетата реалират на косми...

Та...чудно ми е как когато го правя с приятелката си и със старите как не са ми казвали работи от типа "обръсни се", " земи майни тия космилаци" и от сорта. Вия какво правите, да си обръсна ли задника, което не съм правил до сега, защото знам че боцка :razz: Сега имам големи космилаци отзад, по пътя до ануса...на бузките нищо. На половия ми оргам винаги оставям ниски косми който мисля, че не са проблем за момичето а даже я задоволяват и леко боцкане за забава (космите са от 0.1 СМ до 0.3 СМ)

Та да си бръсна ли задника, да изглеждам по добре при секс с момиче или да си остана космясъл като Йети !???

Оо и без да ползвам работи за мазане който са за полови органи... :oops:

t0d1t0
08-17-2009, 23:50
бръсни се бе :?

slome
08-17-2009, 23:53
Сипи бензин в косачката и действай! 8-)

ivan4obee
08-17-2009, 23:54
Еми като се избръсна ще боде и ще вървя като 12 годишно момиче загубило детсвеността си от 20 годишен негър....

t0d1t0
08-17-2009, 23:57
http://www.pic4ever.com/images/ugly004.gif Та ... Ко http://www.pic4ever.com/images/gaah.gif Ем , ако ти се занимава с кола маска - Минаваш повечето , но доста остават. Та ти избирай http://www.pic4ever.com/images/2mpe5id.gif И не е толкова лошо с бръснача http://www.pic4ever.com/images/SEVeyesC08_th.gif

slome
08-17-2009, 23:59
Абе бръсни бе!Да бодеш като пръч!

ivan4obee
08-18-2009, 00:07
Ъххх кола маска нее...няма да мога да седна 2 дена на стол, че и повече...и се бръсна с ония ножчета дето си режат емотата вените...насякъде с тях се бръсна (с различни разбира се). Имам самобръсначка, но не ми е удобна много...Прикачвам ношчето за едни работи и уляля става нещо...просто лошото е ,че ще ми боде 1-2 седмици и после пак трябва да се бръсна, нон стоп...вия понеже сте по големи и го правите доста по често как сте? Бръсните ли се или на месец веднъж !?

QkoGrozen
08-18-2009, 00:11
Честно да ти кажа не си бръсна гъза само ташаците и около тях....

ivan4obee
08-18-2009, 00:14
А един добър отговор :) мерси само дето ако излезнат извън контрол?? смисъл да станат по големи и ще ми е неудобно приятелката ми да клекне и преди да почне да ми го лапа да види Пирина...с цялата си прелест...

BePoHuKa
08-18-2009, 00:18
А един добър отговор :) мерси само дето ако излезнат извън контрол?? смисъл да станат по големи и ще ми е неудобно приятелката ми да клекне и преди да почне да ми го лапа да види Пирина...с цялата си прелест... :D :D :D

Много е добре това, че се поддържаш и стараеш да изглеждаш добре. Дано приятелката ти го оценява. :) Инъче, много мъжки индивиди си бръснат топките и нямат проблеми...

ivan4obee
08-18-2009, 00:21
А бе дай и момичетата да питам...

Забелязали ли сте приятелят ви да има косми или ги бръсне?

И друг върпос, На вас лично пречат ли ви космите по тъшаците и задника? :o

QkoGrozen
08-18-2009, 00:22
А един добър отговор :) мерси само дето ако излезнат извън контрол?? смисъл да станат по големи и ще ми е неудобно приятелката ми да клекне и преди да почне да ми го лапа да види Пирина...с цялата си прелест...

Незнам как може да излязат извън контрол , но все пак може да се случи , неможе да станат по-големи , по-твърди да , но по големи , ако ги подържаш примерно през ден , максимум два няма да имаш проблеми.
А и не растът както си го представяш.... тва трябва един месец да не се бръснеш , че да станат по-големи отколкото преди.

ivan4obee
08-18-2009, 00:27
Така косамът под ташаците и до анала ми е леко над 3 санта...ОЛЕ ШОК :shock:

Empty89
08-18-2009, 04:29
Ако намериш правилния отговор, на това за което ни питаш кажи и на нас :-D Немога да се сетя как ще си ги махниш точно отзад, където споменаваш......успех :razz:

sweet4esf
08-18-2009, 04:54
Сипи бензин в косачката и действай! 8-)

:razz: :lol:

sweet4esf
08-18-2009, 04:56
мен лично ме дразнят на ташаците над и покрай к*****те както казвате вие :D

но за задника нямам претенции се пак няма да му гледам задника :D

swatch
08-18-2009, 07:40
ако тръгнеш дас е бръснеш гледай да не си накълцаш точката че не 2 дена а 2 месеца няма да може да седнеш
остави си задника на мира, ако някоя много я дразни ще ти каже

vellvet
08-18-2009, 09:21
точно там не ди пипай... обръснеш ли ги 1во ще ти боцка, 2ро ще станат по дебели и по дълги и 3то ефекта на бръснача не е дълготряен, а не мисля че ще се прежалиш с кола маска :)

щом поддържаш добра хигиена, не мисля че няколко косъма са проблем :)

SummerRain
08-18-2009, 09:49
Приятелят ми не се обезкосмява и аз го приемам за нормално-не искам голи охлюви.

ivan4obee
08-18-2009, 10:05
Един приятел ми е говорил за кремове там мазила който след като се обръснеш и намажеш не ти растът косми 2 месеца :grin: То и момичетата май използват такъв, но не зная името му. Питах един път в един магазин и ми предложиха няколко и не можах да избера. Някой да каже някоя добра фирма/марка?