View Full Version : гаф
Здравейте , значи с мойта приятелка правихме секс но преди да започнем пениса ми беше подмокрен. И не си го истрих преди да започнем и се притеснявам дали може да забременее ? И дали в тази течност която се отделя дали садържа сперма в нея ? Помогнете моля ви !
BePoHuKa
08-18-2009, 22:20
Презерватив?
BlueFace
08-18-2009, 22:20
Здравейте , значи с мойта приятелка правихме секс но преди да започнем пениса ми беше подмокрен. И не си го истрих преди да започнем и се притеснявам дали може да забременее ? И дали в тази течност която се отделя дали садържа сперма в нея ? Помогнете моля ви !
:razz: :razz: :razz: Подморкен :razz: :razz: От какво ? Вода? Пикня?Семенна течност? Сок? :-o
А секса с презерватив ли беше???
Ебахти простите теми пишете и очаквате смислен отговор.... :x
http://img.zamunda.net/pic/smilies/slap.gif
BePoHuKa
08-18-2009, 22:22
:razz: :razz: :razz: Подморкен :razz: :razz: От какво ? Вода? Пикня?Семенна течност? Сок? :-o
А секса с презерватив ли беше???
Ебахти простите теми пишете и очаквате смислен отговор.... :x +1 И не се изтрил преди секса, а сега се чуди дали това е проблем. :? Авторе, къде ти беше главата да се изтриеш още като видя, че си се "подмокрил" ? :? Да, съдържа и има някакъв шанс, но много малък. Ех тези презервативи, хич не си давате зор да ги ползвате.. :x
Честитоооооооооооо! :grin: Ще ставаш баща! Ако нямаш нищо против искам да съм кръстник, но първо чакаме да ни почерпиш. 8)
Поредното форумно "бебе" с малоумни родители! Честито скъпи съфорумци. :smt006
BlueFace
08-18-2009, 22:23
Абе той сигурно се е полял с кока кола и са правили орален секс и ся се чуди дали е бременна .... :-o
BePoHuKa
08-18-2009, 22:24
Честитоооооооооооо! :grin: Ще ставаш баща! Ако нямаш нищо против искам да съм кръстник, но първо чакаме да ни почерпиш. 8)
Поредното форумно "бебе" с малоумни родители! Честито скъпи съфорумци. :smt006 :D Много обичаш да ги плашиш значи 8-)
Поредното форумно "бебе" с малоумни родители! Честито скъпи съфорумци. :smt006 :D Много обичаш да ги плашиш значи 8-)
Ама аз не се бъзикам! Даже мога и да оперирам секцио в домашни условия с кухненски нож вместо скалпел и 2-3 уискита вмесо упойка, но безплатно! :P А пък ти не можеш. [-(
Край!Пич жена ти е бременна,вади количките от кашона зад вратата. 8-) 8-)
BePoHuKa
08-18-2009, 22:36
Ама аз не се бъзикам! Даже мога и да оперирам секцио в домашни условия с кухненски нож вместо скалпел и 2-3 уискита вмесо упойка, но безплатно! :P А пък ти не можеш. [-( :cry: Нараняваш крехката ми душицааа :-#
Ама аз не се бъзикам! Даже мога и да оперирам секцио в домашни условия с кухненски нож вместо скалпел и 2-3 уискита вмесо упойка, но безплатно! :P А пък ти не можеш. [-( :cry: Нараняваш крехката ми душицааа :-#
Ела у нас и ще те науча как се прави :evil: .... секциото бе, к'во си помисли? Не ти прилича! 8-)
П.С.: Не слушай ВеРоНиКа, пич. Само те лъже. След 9 месеца ще видиш белите ти геройчета одухотворени в човешки ръст! 8)
BePoHuKa
08-18-2009, 22:47
:-|
DieselBlood
08-18-2009, 22:52
Ще имаш да черпиш,авторе.Кажи после как е бебчето.
И да не забравиш да кажеш името! 8-)
BePoHuKa
08-19-2009, 04:39
Chestito TATE!Как стресирате човека! :? Няма да се плашиш, всичко е ОК!
ludiq0maks
08-19-2009, 05:19
МИДАТА .......
YourPoison
08-19-2009, 08:02
oo честито ще ставаш баща =D>
Punisherrr
08-19-2009, 08:32
Пре-зер-ва-тив...
Да повторим...
Презерватив.
И пак...
Пре-?
Хора,ама много сте жестоки,нали това е форум в който всеки помага на всеки. Момчето хич не е на ясно с по тези въпроси и именно за това се е обърнал към вас. Аз ако бях на негово място вместо да се успокоя ,че съм писала тук ..направо ще съжаля 1000 пъти :(
По темат:
В тази прозрачна течност която излиза,от пениса ти по време на секс има много малък процент сперматозоиди и вероятността да забременее приятелката ти е много малка.Щом си решил да правиш секс без презерватив трябва много добре да знаеш кога да извадиш пениса си.Виждам че си на вие с тези работи ,така че не рискувай да го правиш без презерватив.
Щом си решил да правиш секс без презерватив трябва много добре да знаеш кога да извадиш пениса си.
А ако не го извади дали ще прави секс :D
time_remember15
08-19-2009, 09:22
Tочка 6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
Punisherrr
lololilitka
08-19-2009, 09:23
ми има малка вероятност,но хораааа като сте решили да го правите без презерватив за по-голямо удоволствие,един съвет,защо просто не вземе момичето едни проклети противозачатъчни и ся ако някой ще започне да ругае,че ще си трови здравето с хормони и дрън дрън...1во са новотехнологични и безопасни и 2ро мии по-добре е вместо да забременее и да си имате дете на 14-15 ако имате и толкова...
Щом си решил да правиш секс без презерватив трябва много добре да знаеш кога да извадиш пениса си.
А ако не го извади дали ще прави секс :D
Не. Ще прави деца. O:)
1-''Подмокрен''не е точната дума за пенис...
2-Пише се иЗтрих....
3-''Тази течност,която се отделя'' се нарича ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННА ТЕЧНОСТ....
4-Ако сте го правили БЕЗ презерватив-ДА ИМА ШАНС,но ако сте го правили С презерватив-НЕ НЯМА ШАНС...
П.С-Мисля,че бях изчерпателна относно темата ти и следващият път,като решиш да е*** си слагай презерватив! :)
моя съвет е фащай вестник Позванете и почвай да търсиш работа,т'ва бебе няма само да са изхранва :smt045 :smt038
моя съвет е фащай вестник Позванете и почвай да търсиш работа,т'ва бебе няма само да са изхранва :smt045 :smt038
Ей груб :-D :-D
Grassh0pper
08-19-2009, 13:11
- Мани мани.... като дойде време и за черпене по повод раждането :razz:
Macallan
08-19-2009, 18:57
тази течност няма нищо общо с предеякуационната течност...