View Full Version : Когато раздялата е единственият вариант
mechtaq_za_teb
08-19-2009, 14:02
Какво правим тогава? :( Как да оставим онзи, когото обичаме?
То е ясно, че говоря за себе си... единственият вариант е. :cry:
Обаче само при тази мисъл... да се събудя утре и да знам, че повече няма да го прегърна, целуна. Потрепервам... изпълва ме старото познато празно чувство на страх. А като знам как преживявам разделите и... не искам да си помислям. Вече всичко стана ден за ден. Днес да мине, пък дали утре ще сме заедно... все зависи от него. Ами не мога така аз. Боли ме.. ще ме боли и без него. Какъв е вариантът тогава...?! Какъв е изходът?
С риск да се повтаря - наркотици.
работят безотказно.
Човек трябва да се учи да преодолява такива неща, защото животът е пълен с тях.
tiristora
08-19-2009, 14:55
С риск да се повтаря - наркотици.
работят безотказно.
Човек трябва да се учи да преодолява такива неща, защото животът е пълен с тях.
:razz: :razz: :razz:
rozovsluncho
08-19-2009, 14:59
Оо остави го по-добре!А и това,че ще страдаш и след това- съвсем нормално..!
Аз съм с теб с двете ръце! :-) :-) и сама казваш...единствен вариянт е..
Assshley
08-19-2009, 16:19
Щом е единственият вариант просто го направи.Всичко се преживява.Много добре знам какво е да ти е трудно да оставиш човек към,който си супер привързан,но ако си достатъчно силна и решителна ще го преживееш. Успех . :)
soul1199
08-19-2009, 16:22
ами говори с него,разясни си съмненията
cinderella_gugutka
08-19-2009, 17:09
кажи защо трябва да се разделяте
ина4е любовта боли :)
F_CK_all_I_need_is_U
08-19-2009, 22:27
аз съм по същия начин,но не съм достатъчно силна,за да го оставя..и няма да го направя,защото го обичам..
Ми разделете се и толкова :D
ChocolateGirl
08-20-2009, 08:25
Аз имам подобен проблем.Приятелят ми заминава след няколко месеца в чужбина,ще учи там и ще остане около година..
Страх ме е да си го помисля дори,често плача като се сещам,че ще дойде този момент когато трябва да му кажа чао.Не вярвам много във връзките на разстояние,но не искам всичко м/у нас да рухне.С всеки ден осъзнавам ,че повече и повече го обичам и че е човека за мен..много е трудно! не искам да ме оставя.. :smt087 :smt087 :smt087
може да си сложиш край на живота
Нали знаеш - кухнята ножа банята вените... 8) 8)
Priceless
08-20-2009, 08:43
Ееех .. как не измислихте нищо ново е .. ^^ Това отдавна спря да бъде забавно ;)
Ами ако нямаш друг избор това правиш. Ще ти е трудно първите седмици ама ще ти мине.Продължаваш с усмивка и това е..лято е изживей го както трябва не със сълзи ! :)
ChocolateGirl
08-20-2009, 08:44
ехх..колко сте брутални начи!
Някое лапе може сериозно да го приеме ии ..
айде малко по-сериозно отговори :)
miminkaa
08-20-2009, 18:41
Остави го.. със времето ще спре да ти пука за него.. и друг ще те прави щастлива :)
Ееех .. как не измислихте нищо ново е .. ^^ Това отдавна спря да бъде забавно ;)
+++ :?
Иначе .. след като няма друг начин по-добре така ... сега така или иначе се измъчваш ... :? :?
TeenSpirit
08-20-2009, 21:53
Отговора се крие в заглавието...