Влез

View Full Version : Искам нещо ново

Sunny_stz
08-19-2009, 16:00
Здравейте на всички!Имам си приятел от година и 2 месеца вече,но връзката ни става рутинна,все едно и също правим!Няма разнообразие,човека вече не ми е толкова интересен,иначе много го уважавам,много добър човек е....Но аз на есен ще заминавам да уча в София и може би там ще има много възможности за нещо ново и по-добро.Аз обичам по-интересни,ексцентрични хора,а той е съвсем обикновен и прозрачен,всичко му разбирам вече,какво ще направи...Пък и на разстояние не искам много да имам връзка ,защото съм имала така и е много тежко,като се разделихме ми беше много мъчно...Не знам какво да правя,разбрахме се като отида там да продължим и да видим до кога ще издържим,ама аз вече охладнявам май...Посъветвайте ме нещо.Благодаря предварително :)

LovelyGirl
08-19-2009, 16:02
Мисля, че сама знаеш отговора.Дори си го написала.

stup1fy
08-19-2009, 16:03
Ако мислиш да отидеш там,да му изневеряваш и да го криеш ,по-добре недей.
Много ме дразнят хората,които изневеряват,жалки са.Като искаш да си с някой друг или всички , просто скъсай с него (:
Само гледай да не стане така ,че след като скъсаш с него и попаднеш на "забавните" на момента,но "лошите" по принцип момчета да не плачкаш за него (:

MakeMeLaugh
08-19-2009, 16:15
Всичко приключва. Това е ;)

soul1199
08-19-2009, 16:16
еми за6о не разнообраите малко ежедневието си,например някъде да отидете през по4ивните дни,където не сте ходили,да направите не6о разли4но заедно и тогава,ако си на съ6ото мнение му кажи,да се разделите за известно време,по-добре така,от колкото да се измъ4вате взаимно :) късмет :)

stup1fy
08-19-2009, 16:18
еми за6о не разнообраите малко ежедневието си,например някъде да отидете през по4ивните дни,където не сте ходили,да направите не6о разли4но заедно и тогава,ако си на съ6ото мнение му кажи,да се разделите за известно време,по-добре така,от колкото да се измъ4вате взаимно :) късмет :)
Защото просто няма желание да продължава връзката.
Има ли желание много неща може да постигне.Решила е ,че голямата София я чака и иска разнообразие.

rozovsluncho
08-19-2009, 16:19
Много ме дразнят хората,които изневеряват,жалки са.Като искаш да си с някой друг или всички , просто скъсай с него (:
Само гледай да не стане така ,че след като скъсаш с него и попаднеш на "забавните" на момента,но "лошите" по принцип момчета да не плачкаш за него (:

Съгласна съм!Особенно последното изречение...

Assshley
08-19-2009, 16:20

+ 1 (:

soul1199
08-19-2009, 16:21
Защото просто няма желание да продължава връзката.
Има ли желание много неща може да постигне.Решила е ,че голямата София я чака и иска разнообразие.мхм,еми както си ре6и тя де,но по-добре да не го лъже и заблождава,направо да му каже,4е не го харесва и тва е

ThisIsMe
08-19-2009, 16:27
говори с него и му кажи истината,но преди всичко трябва да си сигурна,че наистина искаш връзката ви да приключи.Той бил добър,явно ти търсиш тарикатите.Ако попаднеш на женкар ,тогава ще се видиш колко ще ти е интересно.После да не тичаш зад гъза на бифшия.Ти си решаваш!
1-во щом си стигнала до съвет от форума,явно не си мн сигурна какво искаш.
2-ро направиш ли стъпка ,няма връщане.
Помисли си добре!Дано избереш правилното решение,късмет!

marodisima
08-19-2009, 18:10
Все си мисля,че за да се задържиш с него 1 година и повече...това означава,че не ти е безразличен и дотам скучен... А и помисли и за неговите чувства. Не прибързвай,защото мисля че като дойдеш в София ще започне да ти липсва.

Sunny_stz
08-19-2009, 18:11
Ами не обичам женкарите ,нито тарикатите,но и не смятам да ми е тежко от разстоянието,знаете че връзка от разстояние не може.Може и да не срещна никой там и да съм с него,но не знам какво ще стане до тогава.Не смятам да му изневерявам,ако има някой друг ,ще му кажа и ще приключим с връзката,просто не съм такъв човек.Едва ли ще иска да отидем някъде почивните дни не знам...ще мъ предложа,добра идея е ,но той си е такъв...

Sunny_stz
08-19-2009, 18:13
Все си мисля,че за да се задържиш с него 1 година и повече...това означава,че не ти е безразличен и дотам скучен... А и помисли и за неговите чувства. Не прибързвай,защото мисля че като дойдеш в София ще започне да ти липсва.

Ами не знам защо си мисля че ще охладнея мато отида там към него.Ние веднъж се разделихме,после тръгнахме пак по мое желание.Не ми е безразличен,но не го и обичам толкова силно.Ние се разбрахме ,че като се разделим пак ще се виждаме и т.н. няма да се забравяме както става обикновено.

marodisima
08-19-2009, 18:20

Ами не знам защо си мисля че ще охладнея мато отида там към него.Ние веднъж се разделихме,после тръгнахме пак по мое желание.Не ми е безразличен,но не го и обичам толкова силно.Ние се разбрахме ,че като се разделим пак ще се виждаме и т.н. няма да се забравяме както става обикновено.

Значи изпадала съм в подобна ситуация...В една връзка винаги има периоди на близост и отчуждаване...И честно казано беше точно в този период на връзката ми (около 1 година)...и аз си мислех,че не го обичам и че ми е скучен,обаче обстоятелствата така ме завъртяха,че си дадох сметка,че го обичам много повече от колкото съм си мислела. Затова ти казвам да не прибързваш ;)

sLadkaTa_LoRi
08-19-2009, 18:27

Съгласна съм, разнообразието не винаги е по-доброто решение ;)

ThePowerOfLove
08-19-2009, 19:01
Мисля, че вече ти е писнало от сегашната ти връзка. А и щом си с нагласата, че в София ще срешнеш по-подходящ човек - приключвай с приятелят ти. Струва ми се, че вече сте се изчерпали и няма смисъл да го лъжеш. Кофти е ама се случват и такива неща..

sulley
08-19-2009, 19:28
Кажи му истината и бегай за София. :D

rozovsluncho
08-19-2009, 19:50
И помни,че ценим нещо чак след като го изгубим :? замисли се дали си заслужава да го игубиш ... :? :?

NaNa_SladuRana
08-19-2009, 21:02
защо все още си с него,разпери криле... :) Повярвай ми няма да съжаляваш

BlueFace
08-19-2009, 21:04
Аз пък искам баничка :grin: Но дали баничката би ме задоволила повече отколкото един тутманик ? :-o

П.П. Вслушай се в думите ми :) ;-)

Sunny_stz
08-19-2009, 21:52
Благодаря за съветите за сега ще съм с него,но като отида в София ще видя как ще се развият нещата,може би една или 2 седмици там и ще приключим...Имам нужда от нещо ново :)))

stup1fy
08-19-2009, 22:02
Благодаря за съветите за сега ще съм с него,но като отида в София ще видя как ще се развият нещата,може би една или 2 седмици там и ще приключим...Имам нужда от нещо ново :)))
В крайна сметка тъпчиш на едно място и си знаеш твойто
За к'во въобще пусна темата? 8-)

Amateur
08-19-2009, 22:48
По добре му кажи,няма смисъл да се опитате да сте заедно ти да доеш в София и да напраиш някоя глупост!

Sunny_stz
08-19-2009, 23:04
В крайна сметка тъпчиш на едно място и си знаеш твойто
За к'во въобще пусна темата? 8-)

За лафа и за да чуя някое оригинално мнение
:)

fenasf
08-20-2009, 07:38
Късай ама не злобарската, че може да е отмъстителен :-D

Aicken
08-20-2009, 07:54
кажи му по скоро да го боли по малко