Влез

View Full Version : Iskam da go iznenadam! HELP!

Alabala16
08-20-2009, 09:51
zdraveite..znachi s priqtelq mi nishto ne e nared.. vse se karame..i toi po4na da stava bezrazlichen kym men,nz kakvo da pravq. naistina go obicham i ne iskam da go zagubq. ot dve godini sme zaedno i me e strah
da ne bi ve4e da ne me obicha.... ;(
Pravila sam mu vsqkakvi podaraci......golemi,skupi malki..kato zapo4nem ot drehi do plusheni igra4ki.
Sega,kogato naistina me e strah da ne go zagubq..iskam da napravq neshto po specialno..neshto s koeto da razbere kolko mnogo zna4i za men.
Molq vi,daite mi saveti .. toi e vsichko koeto imam.
I bez komentari,zashto ne pisha na bg ..prosto nqmam kirilica:)
aide blagodarq vi predvaritelno ..

BlueFace
08-20-2009, 10:03
Материалните неща нямат значение.Ако те обича ще е с теб ако не има ли смисъл да сте заедно...Може вече да е загубил интереса си към теб и повярвай подаръците няма да го задържат...

П.П. Ако не те обича недей стой с него не ти трябва такава връзка ... :?

Riva
08-20-2009, 10:04
Изненадай нас като пропишеш на кирилица 8-)ЕДИТ>Изненадай нас като си изтеглиш Флекс тайп лал

laji4ka
еми аз незнам какво харесва той.. но материалното не винаги може да покаже колко го обичаш ... съберете се във вас или във тях и му сготви тортичка а после сладко сладко си я изяжте двамката .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: или му купи 1 каса бира .. мъжете знаят защо :grin: :grin: :grin:

Alabala16
stiga ste me ot4aivali..ami napishete neshto:) az da go napravq puk da stava kakvoto shte !

BlueFace
08-20-2009, 10:06
Винаги съм се чудел как се готви торта :-o

Riva
08-20-2009, 10:08
Винаги съм се чудел как се готви торта :-o
30 минути на 220 градуса.

MiglenaK
08-20-2009, 10:08
Ох, едвам те прочетох, ама карай.....
Какво искаш да ти напишем? Как да му покажеш, че държиш на него ли? Ми ти за 2 години ако не си успяла, мислиш ли, че с някакъв подарък ще промениш нещата? А дори и да е спрял да те обича, какво ще направиш, то тия неща насила не стават. Чак пък да е всичко което имаш...... много драматизираш ми се струва. А защо се карате?

Alabala16
08-20-2009, 10:13
mi ... prosto za gluposti. kogato az iskam da govorq s nego.toi malchi ili ne mi otgovarq... obicha me uj...no se zamislqm dali e taka.
bqhme se razdelili za nqkolko dena i snoshti bqhme zaedno.
i prosto mi se iskashe neshto da napravq,neshto drebno
za da razbere 4e durja na nego.:} kato ne stane / ne stane.
no iskam da opitam. a kazvam 4e e vsichko koeto imam,
da..tova e toi:) zashtoto toi e edinstveniq koito e uspql da spe4eli surceto mi.toi e slunchicetooooooooo v moq mra4en den..: :) moga cql den da pisha kakvo e toi za men! :) pomagai4e,4e trqbva da izmislim neshto..az kato gledam kak sa se razpisali vsichkiiiii :D mai shte si ostana bez hubavi komentari :D

MiglenaK
08-20-2009, 10:19
Слънце в мрачен ден ли :-o Ох, на колко си години? На 15-16... чак такива генерални заключения..... единствен, незаменим, абе няма такова нещо.
Ми не се карай с него за глупости като за начало, това също е начин да му покажеш, че държиш на него. :D

Hilary_
08-20-2009, 10:26
Материалните неща нямат значение.Ако те обича ще е с теб ако не има ли смисъл да сте заедно...Може вече да е загубил интереса си към теб и повярвай подаръците няма да го задържат...

П.П. Ако не те обича недей стой с него не ти трябва такава връзка ... :?

;-)

baby_join_me_in_dead
08-20-2009, 10:27
zdraveite..znachi s priqtelq mi nishto ne e nared.. vse se karame..i toi po4na da stava bezrazlichen kym men,nz kakvo da pravq. naistina go obicham i ne iskam da go zagubq. ot dve godini sme zaedno i me e strah
da ne bi ve4e da ne me obicha.... ;(
Pravila sam mu vsqkakvi podaraci......golemi,skupi malki..kato zapo4nem ot drehi do plusheni igra4ki.
Sega,kogato naistina me e strah da ne go zagubq..iskam da napravq neshto po specialno..neshto s koeto da razbere kolko mnogo zna4i za men.
Molq vi,daite mi saveti .. toi e vsichko koeto imam.
I bez komentari,zashto ne pisha na bg ..prosto nqmam kirilica:)
aide blagodarq vi predvaritelno ..

Ще те зареже скоро,ако нещо коренно не се промени между вас... Повярвай ми по-добре ти го направи сега отколкото той след 2-3-5 месеца ще боли повече... Случвало ми се е...

0u7l1n3
08-20-2009, 10:34
Сори бейб, латиница не чета :-)

Alabala16
08-20-2009, 10:34
:( dano da ne si prava....

valdesbg
08-20-2009, 10:38
http://5ko.free.fr/bg/cyr.html

Мързела ли ти е повече или какво?

Да ти имам измислената история...той те е зарязал отдавна, просто още не го знаеш.

Как може да сте толкова безхаратерни мама му...

baby_join_me_in_dead
08-20-2009, 10:39
:( dano da ne si prava....
Права съм... На 99%... Знам че боли, но тогава ще ти е 100000000000000 пъти по-гадно... Така е длгите връски само вредят... :?

valdesbg
08-20-2009, 10:41
Така е длгите връски само вредят... :?

Каза момичето с едногодишна връзка... :)

Абе, нервя се вече, няма да пиша в тая тема.

MakeMeLaugh
08-20-2009, 14:04
Добре дошла.

Моля те, изненадай ме като пропишеш на Кирилица.

Уважавай тези, които се стараят да пишат на БГ и си губят времето в сравнение с теб :)

Хвърли и 1-2 очи ;д на ей тия писанки:
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html