View Full Version : Държанието на родителите
sweetchef
08-20-2009, 13:53
Как бихте постъпили,ако ваще постоянно ви пренебрегвът и се държат към вас студено?А когато разговаряте с тях се едно им досаждате :x
Dimana99
08-20-2009, 14:01
Не им говори няколко дни и ще видиш...
sweetchef
08-20-2009, 14:44
Не общувам с баща ми от 2месеца и също от толкова време не съм сядала на една маса с него,незнам какво да правя. . .
NeverTheSame
08-20-2009, 15:03
Ми говори с него.
Явно с действия само няма да стане в твоя случай,затова поговорете.
Може да научиш причината xP
vanesa0pld
08-20-2009, 15:17
предполагам че имаш по-голяма сестра/брат! И при мен е така...аз имам по-голяма сестра. И сега ще ти дам един прост обикновен пример:На нея и купиха телефон за 600лв а на мен за 50лв :( хИЛЯДИ ПЪТИ КАЗВАМ НА МАЙКА МИ ЧЕ МИ ПРИЛОШАВА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ,А ТЯ КАТО ЧЕЛИ НЕГОВОРЯ НА НЕЯ А НА СТЕНАТА.А сестра ми дори и да иска да и каже някаква простотия от рода на,,Виси ми конче от новата поля,, и маика ми започва,,есега ще го оправя,,Значи нейната поля е по-важна от моето здраве!!!! :?
sweetchef
08-20-2009, 15:22
предполагам че имаш по-голяма сестра/брат! И при мен е така...аз имам по-голяма сестра. И сега ще ти дам един прост обикновен пример:На нея и купиха телефон за 600лв а на мен за 50лв :( хИЛЯДИ ПЪТИ КАЗВАМ НА МАЙКА МИ ЧЕ МИ ПРИЛОШАВА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ,А ТЯ КАТО ЧЕЛИ НЕГОВОРЯ НА НЕЯ А НА СТЕНАТА.А сестра ми дори и да иска да и каже някаква простотия от рода на,,Виси ми конче от новата поля,, и маика ми започва,,есега ще го оправя,,Значи нейната поля е по-важна от моето здраве!!!! :?
Нямам,аз съм каката.Имам по малак брат :)
NeverTheSame
08-20-2009, 15:24
предполагам че имаш по-голяма сестра/брат!
Е аз имам по-малка сестра...
На нея естествено обръщат повече внимание,понеже е по-малката.
Това,че обикновено прекаляват в прекалените си грижи е друг въпрос.
В твоето семейство явно вниманието е насочено към по-голямото дете,но доста рядко е така ;)
В доста малко семейства обичта е разделена по равно...
То всъщност не точно обичта ами...пристрастия просто се имат към едно от децата.
Кофти,но е така почти винаги.
предполагам че имаш по-голяма сестра/брат!
Е аз имам по-малка сестра...
На нея естествено обръщат повече внимание,понеже е по-малката.
Това,че обикновено прекаляват в прекалените си грижи е друг въпрос.
В твоето семейство явно вниманието е насочено към по-голямото дете,но доста рядко е така ;)
В доста малко семейства обичта е разделена по равно...
То всъщност не точно обичта ами...пристрастия просто се имат към едно от децата.
Кофти,но е така почти винаги.
Не съм много съгласен с теб, също имам по-голяма сестра и родители те ми нямат пристрастия към никой. Та по темата най-добре поговори с баща си разбери причиата и ако ти си виновна опитай се да оправиш случилото се, а и с течение на времето ще се оправите!
Sarafina
09-06-2009, 09:13
Е, имам по-голяма сестра, ама не се чувствам ощетена...
maybelline
09-06-2009, 09:30
Бих си намерила приятели, например. Родителите не си ги избираш, някои стават, други не. Намираш си приятели, ако ще и на възрастта на родителите (ако ти е тъжно, че възрастните не ти обръщат внимание). Ако си по-интелигентен от онези деца, които за да им обърнат внимание се напиват като кирки и се дрогират, само и само да получат някакво (дори и негативно) внимание, то ще си намериш приятели, ще развиеш самостоятелност, отговорност и т.н.
Не е голяма работа да не получаваш внимание от мама и тати. Важно е вниманието им докато станеш на 7-8 години. Оттам нататък стига да те хранят, ще се оправиш.
anonimchetou
09-06-2009, 10:32
ами бих се почуствала доста кофти.. но не ми се случва понеже с баща ми се виждаме рядко на 2-3 дена един път за по час ако не и по малко и си липсваме : )
brokeninside13
09-06-2009, 11:07
Бих си намерила приятели, например. Родителите не си ги избираш, някои стават, други не. Намираш си приятели, ако ще и на възрастта на родителите (ако ти е тъжно, че възрастните не ти обръщат внимание). Ако си по-интелигентен от онези деца, които за да им обърнат внимание се напиват като кирки и се дрогират, само и само да получат някакво (дори и негативно) внимание, то ще си намериш приятели, ще развиеш самостоятелност, отговорност и т.н.
Не е голяма работа да не получаваш внимание от мама и тати. Важно е вниманието им докато станеш на 7-8 години. Оттам нататък стига да те хранят, ще се оправиш.
vikatavili12
09-06-2009, 11:27
Е, имам по-голяма сестра, ама не се чувствам ощетена...и аз съм така