View Full Version : Да се закопаеш самичък
Здравейте.Ами в тази тема искам да разкажа драматичната си история (не че само аз съм така),но просто моята като я прочетете ще се изумите как един човек може да се закопава сам самичък =] Такам преди 2 години някъде тръгнах с едно момче...най-прекрасното момче на света,обикнах го и той мен...но нещата не вървяха все късахме,събирахме се и пак така,но изведнъж всичко потръгна...Докато един ден аз не започнах с моите си идиотски изказвания и нещата,с които го наранявах без дори да се усещам...е усещах се,но прекалено късно...а той търпеше...търпеше и само ми казваше,че го боли и че ме моли да престана,аз само казвах "обещавам" -дума,която явно за мен не значи много след като съвсем НЕумишлено продължавах...и така една година...една цяла година измъчвах човека,който обичам повече от всичко,,,човека който винаги е бил до мен,помагал ми е за всичко,разбирал ме е и ме е подкрепял...и един ден естествено той изгуби цялата си вяра в мен...(не знам как е изтърпял толкова) и сега аз си поставих за задача,е не сега преди 1 месец някъде...че дори да обърна света ще си го върна,че дори и да не иска да се върне,най-малкото,което ще направя е да се променя...да порасна и да си пооправя тъпото детско мислене за да мога да го даря с всичкото щастие,което той ми даде и да му покажа,че все пак моята дума значи нещо!И да какво мислите имам ли шанс (п.п. той ме обича и знам,че ако наистина види промяната ще ми прости,но няма как да го накарам да ми се довери,знам че му трябва време и не искам да го притискам)
TheDevilInMe
08-20-2009, 19:13
Ами според мен трябва да останеш малко сама, да видиш какво е без него и да се промениш, както го описваш, това е човек злато и наистина си заслужава промяната, ако толкова много те цени и обича би могъл отново да повярва в теб, но трбява да си много търпелива с него, някакси да му върнеш жестта. :)
Искай му втори шанс и тва е... Какво му го мислиш?
rozovsluncho
08-20-2009, 19:22
Какво казано от теб ще е толкова гадно,че чак да се разделите заради това?! :-o
Иначе ...keep walking ... johnnie walker 8)
Така като слушам авторката,май не е ВТОРИ шанс ,а ПОРЕДЕН шанс.
Плюс това ,не мисля ,че пича шансовете ги раздава като топли банички.
Ако наистина го обичаш,по-добре наистина се постарай да се промениш.
Ако не успееш,времето ще те промени.Както каза TheDevilInMe - Времето прекарано без него ще ти помогне да проумееш много неща и ще се промениш.
sweetchef
08-20-2009, 19:57
Ами според мен трябва да останеш малко сама, да видиш какво е без него и да се промениш, както го описваш, това е човек злато и наистина си заслужава промяната, ако толкова много те цени и обича би могъл отново да повярва в теб, но трбява да си много търпелива с него, някакси да му върнеш жестта. :)
;-)
IndependentGirl
08-20-2009, 20:05
Първо наистина се промени и когато повярваш в себе си, че си готова да се върнеш при него.. тогава и той ще ти повярва, но трябва да му докажеш, че си се променила, а не само да му обещаваш.. :)
smiirnoff
08-20-2009, 20:36
започнах с моите си идиотски изказвания и нещата,с които го наранявах без дори да се усещам...е усещах се,но прекалено късно...а той търпеше...търпеше и само ми казваше,че го боли и че ме моли да престана,аз само казвах "обещавам" -дума,която явно за мен не значи много след като съвсем НЕумишлено продължавах
все едно някой обяснява каква съм :? .. е да , същата съм , но поне го разбрах , или по - точно ми дадоха да разбера какво всъщност правя , малко преди наистина да се срине всичко ( всъщност не знам дали вече не е сринато ( бът , ай уил чейндж ^^ ) , но невър майнд , тва е отделно , моите си глупости , разбира се .. )
По темата: .. ами мисля , че щом като е търпял толкова време ( 1 година :-o , по дяволите аз щях да изтрещея на 2рия ден ако някой се държи с мен както аз с един човек .., ам пак се отклонявам :-o ) , ако наистина се промениш и се потрудиш доста и му покажеш ПРОМЯНАТА , а не чакаш той да поиска да я види , наистина може да си го върнеш .. то това до ОГРОМНА степен зависи от него , така че тук никой не може да ти каже с точност дали отново ще се съберете или не ; )
P.S .. Успех :)
знам,че ще е трудно,но аз съм го обещала не само на него ами и на себе си,така че ще го направя при всички положения и след това ще му го покажа
smiirnoff
08-20-2009, 20:44
^ тогава значи няма никакъв проблем ; )
Успех ! :)
всъщност имам..вярно не е лесно да се променя ама за мен трудната работа е как да му го покажа просто нямам и идея как... :(
smiirnoff
08-20-2009, 21:09
ами всъщност не е толкова трудно .. когато и аз се държах така , Той ми даде да разбера какво всъщност съм правила през цялото това време .. след доста разговори , трудни моменти , рев и от двете страни , разбрах какво всъщност съм правила .. ии 2 месеца и половина беше супер тежък период .. почнах да се замислям какво съм казвал , правила и т.н и се опитах да го погледна на обратно , тоест от неговата страна .. и когато това се случи видях всъщност колко е УЖАСНО , ГАДНО , НЕТЪРПИМО ИИ ПАК ГАДНО ..
ии 1 седмица ( в която бяхме разделени , защото не бях в София ) имах времето да преразгледам нещата да видя какво е станало , защо и пр. и след като открих какво всъщност е станало , започнах и да намирам решенията ..
а именно промяната .. и така 1 седмица супер рев от моя страна , като си представя какво е било ( разбира се той не знае за това :д ) ии почнах малко по малко да се променям , почнах да мисля повече преди да кажа нещо ии по малко започнах да му хващам цаката .. ^^
ии след като се върнах .. тоест пред 1-2 седмици , пак поговорихме , разбрахме се и сега вече мина 1 седмица , от както всеки ден ние си прекарваме повече от Невероятно .. просто е СУПЕР ^^
таа , има още доста за дооправяне , ама аз ще се променя , ще му го покажа и докажа и кажа и всичко там ;д
айде успех и лека нощ от мен ^^ :)
Hinati4kb
08-20-2009, 21:25
Мислиш ли,че е толкова лесно и ей така просто се дава втори шанс.Пък и една година не е малко време и момчето явно доста се е изтормозило,че чак да прибегне до раздяла...Първо трябва самата ти да си осъзнала,че си се променила и да мислиш трезво,че чак тогава тръгвай да искаш втори шанс. :]
Мислиш ли,че е толкова лесно и ей така просто се дава втори шанс.Пък и една година не е малко време и момчето явно доста се е изтормозило,че чак да прибегне до раздяла...Първо трябва самата ти да си осъзнала,че си се променила и да мислиш трезво,че чак тогава тръгвай да искаш втори шанс. :]
Ей,БУРКАН,не е нужно да преразказваш това,което написах аз (:
Thefrostless
08-20-2009, 21:46
Остави цялата ситуация на него, ако наистина те обича, той след време ще разбере какво е изгубил, ще му стане гузно и ще се върне при тебе. Поне аз така бих направил на негово място
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
Обичкам си Котито
<M :smt049 U :smt049 S :smt049 E>
ами нз тъпо е не мисля,че някой би се върнал при нещо,което му е дало предимно болка,без даже да види съпричастност от другата страна :? :? :? :? :? :?
Остави цялата ситуация на него, ако наистина те обича, той след време ще разбере какво е изгубил, ще му стане гузно и ще се върне при тебе. Поне аз така бих направил на негово място
Интересно, какво толкова е загубил? Ако се е отнасяла с него като с боклук (по собствените й думи), той определено ще осъзнае какво е загубил... и какво е спечелил и няма да се върне. Да остави ситуацията на него, след като е постъпила така... бая рев ще изреве по него после.
Thefrostless
08-20-2009, 21:59
Интересно, какво толкова е загубил? Ако се е отнасяла с него като с боклук (по собствените й думи), той определено ще осъзнае какво е загубил... и какво е спечелил и няма да се върне. Да остави ситуацията на него, след като е постъпила така... бая рев ще изреве по него после.
Мила ,моя , искаш да кажеш ,че връзката им се е изчерпала ли? Не мисля.
Това момиче вместо да си губи времето в писане на топици отностно какво е направила ,можеше да отиде при него и да си проведат един сериозен разговор,нали? Ще се върне 100%, само не ни каза авторката, с какво точно го е обидила през тая 1 година
Мила ,моя , искаш да кажеш ,че връзката им се е изчерпала ли? Не мисля.
Това момиче вместо да си губи времето в писане на топици отностно какво е направила ,можеше да отиде при него и да си проведат един сериозен разговор,нали? Ще се върне 100%, само не ни каза авторката, с какво точно го е обидила през тая 1 година
Мили мой, не само се е изчерпала връзката, ами си е чиста загуба на време.
Първо, защото момичето наистина си губи времето да пише глупости тука, вместо да си седне на трибуквието и да помисли как да оправи това, което си е надробила.
Второ, сериозен разговор няма да оправи нещата. То или се държиш като кучка, или не се държиш като кучка. Разговорът е излишен, празни приказки, губене на време, когато трябва д асе действа.
И за какво да се върне на 100%, след като всеки път й е казвал, че го боли и не му е хубаво? Той или трябва да е мазохист, или да е... нещо там друго, но във всеки случай, не много лицеприятно.
И на мен всъщност ми е интересно с какво толкова го е обидила... :?
оффф вие пък двамата/// обидила съм го с мн работи с държанието си и тн как да опиша за цялато година с кфо съм го обидила....и нищо не е изчерпано от връзката ни и говорила съм с него и съм мислила аре ле те ш ми кажат че постовете тука са безсмислени като са безсмислени закфо отговаряте и закфо е създаден тоя форум?!
оффф вие пък двамата/// обидила съм го с мн работи с държанието си и тн как да опиша за цялато година с кфо съм го обидила....и нищо не е изчерпано от връзката ни и говорила съм с него и съм мислила аре ле те ш ми кажат че постовете тука са безсмислени като са безсмислени закфо отговаряте и закфо е създаден тоя форум?!
Форумът е създаден, за да потърсиш съвет и да го получиш, както и всеки да си изрази мнението. Съжалявам, че това, което ти казваме не ти харесва, проблемът си е твой. Идваш тук и очакваш всички да ти казват колко си права и как той греши.
Ами, извинявам се, че мнението ми не ти харесва, но това е положението.
Пък и цяла година не е толкова много време, колкото си представяш. Освен това, можеш да го обидиш с всичко - да не му се обадиш като обещаеш, или да нае*еш най-добрия му приятел. Ние откъде да знаем на какво си способна? Пък и мерките зависят от действията...
Но след като сте говорили и знаеш, че връзката ви не е изчерпана, какъв съвет, по дяволите, искаш от нас? Вместо да пишеш тука и да ни ругаеш, когато не ти харесват отговорите, по-добре отивай да се правиш на добричка, за да си го спечелиш обратно. Тийнпроблем самостоятелно няма да ти го върне.
ImmortalForever
08-21-2009, 06:51
Радвай се , че поне ти дава шанс да му се докажеш.На мен и този шанс ми е отказан..
и с какво си го обиждала ?
+1
Zaharinka
08-24-2009, 12:23
Оф млада си спокойно с времето ще се научиш да си сдържаш думите и т.н.Ти си го наранила все пак,той те е молил...По-добре нека си ''събере сърцето'' момчето а през това време поработи над себе си :) .
Какво казано от теб ще е толкова гадно,че чак да се разделите заради това?! :-o
Иначе ...keep walking ... johnnie walker 8)
За джони пешеходеца ли ми говориш?? :D
По темата- Щом те е търпял значи наистина те е обичал. Помоли го за още един шанс и следващия път се старай да не го нараняваш
:)
mechtaq_za_teb
08-24-2009, 13:35
:shock: :shock: :shock: Все едно аз съм писала темата... при мен беше абсолютно същото нещо и сега си блъскам главата каква идиотка съм била, за да се държа гадно и все да обещавам, че няма да се повтори.
Ще ти кажа какво стана с нас. Реших, че ще се променя. Направих го и то много успешно. Сега още сме заедно, но не е същото. Има моменти, в които не виждам момчето, с което съм била... друг човек е. Доста ми натяква за месеците, в които го наранявах и аз си го заслужавам де. Затова сега аз търпя. Така стана при нас.
Опитай се отново да се сближиш с него,но не му се хвърляй веднага на врата,а бъди до него като добър приятел,така ще започнеш постепенно да изграждаш всичко,и то с по-добрата Ти. :)
Щом смяташ,че го обичаш достатъчно,за да преглътнеш себе си и своите кирливи ризи,тогава нашата помощ не ти е необходима. :wink:
Ако те обича както ми се струва той ще ти даде 2 шанс ,но опитай се наистина да се промениш :)
XxPsychicSuicidexX
08-24-2009, 14:58
Любовта е като пустош! А да се стремиш към човешката вяра е все едно да тръгнеш на пътешествие без карта!
Бтв, на колко години си?
DevilWish
08-24-2009, 14:58
А е за какво оценяваме винаги нещата ,които имаме твърде късно?Чак след като ги изгубим.Ей тва ни е най-лошото на хората . .
Емиии ако си готова да се промениш ,давай смело напред, щом те обича ще ти даде поредният шанс :) ;) Но ако видиш ,че отново го нараняваш по какъвто и да е начин , сложи край ,защото ще му разбиеш тотално сърцето ;)
ами на 16 мерси за отговорите наистина