View Full Version : Оцени любовта!
KiLLeR_InSTiNkT
08-20-2009, 21:58
Исках само да споделя нещо с вас, което ме накара да ценя човека до себе си още повече.. Оказа се, че приятелят ми е болен от нещо, което го убива лека полека и го обикнах още повече, също така си дадох сметка, че не трябва да си губим времето в излишни караници и други глупости, защото не се знае още колко време ще имаме двамата заедно /дай боже да е възможно най-много/. Странното е, че той го приема по-леко от мен, а аз, която по принцип не обичам сантименталностите, не мога да спра да плача и да се вкарвам в някакви ужасни филми.
Не търся съчувствие, просто исках да кажа на хората, които обичат и са обичани и имат човек до себе си - да му обръщат повече внимание и да си дадат сметка, че любовта не е даденост, а човек трябва да се бори за нея. В един момент човека го има, в друг, по различни причини, може и да го няма вече. Обичайте се!
Хайде де,защо не пишете в тази тема?!
Това може би е единствената тема ,която съм видяла достойна за раздел "ЛЮБОВ" макар и за краткия си престой тук!
Евала за темата.
Направо ми разби организацията..
Винагисъм твърдял че живота е прекрасен и човек небива да губи време, а да го прекара на виенското колело
NamelessRomantic
08-20-2009, 23:08
Само така.Накарай приятеля си да изживее (недай боже) последните се моменти възможно най-добре.Евала.
sLadkaTa_LoRi
08-20-2009, 23:23
Наистина това е най-смислената тема в раздел "Любов" която чета.
Много пъти, когато обичаме даден човек го караме да страда, карайки се за пълни глупости, а не си даваме сметка, че може би това е последното нещо, което ще преживеем заедно. Тъжно е.. но е факт.. едва когато загубим нещо, разбираме колко много то ни липсва.. но вече е прекаленно късно!
Поне ти имаш възможност да докажеш на твоя приятел колко много го обичаш и да не позволявах (както ти каза) караници за глупости да застават по между ви.
Пожелавам ви адкси много любов.. помни, че дори и един месец заедно.. вие може да го изживеете така, както някой хора не успяват да изживеят целия си живот!!!
Bombshell
08-21-2009, 00:54
Това може би е единствената тема ,която съм видяла достойна за раздел "ЛЮБОВ" макар и за краткия си престой тук!
Евала за темата.
Може бии поради причината, че темата се намира в ТИЙНФОРУМ...
Малко е истинската любов сред нас..зелените :)))
Евала за темата.
Именно ,че е рядко срещана ,точно за това заслужава възхищение.
Nam3less3
08-21-2009, 01:42
+1, утре може да съжалявате иначе.
Bombshell
08-21-2009, 02:00
Евала за темата.
Именно ,че е рядко срещана ,точно за това заслужава възхищение.
Ot по-възрастните и зрелите:ДА! :)
От 14 годишните, прочели тази тема : "Любов??? WTF???"
:)
lipsvashh_mi
08-21-2009, 05:03
евала на момичето...
покажи му колко го обичаш и какво значи за теб...спри обаче да плачеш и мрънкаш-така само ще го депресираш!Поне не пред него...по-скоро в такъв момент ттой има нужда да го окуражат и да му кажат,че всичко ще се оправи,че се оправя здравословното му състояние,отколкото от сълзите ти и отчаянието...те само ще влошат нещата!
Хубаво е ,че поне знаете,че има възможност за най-лошия край и ще имаш времето да си с него и да му кажеш всичко,което искаш....
аз така и не разбрах кка в миг загуби един от най-важните хора в живота си без дасъм успяла даа му кажа колко го обичам и какво значи за мен....година и половина по-късно още се ядосвам страшно много на себе си и не мога да си го простя :?
така,че успех-дано всичко се оправи и нещата и за 2ма ви се подредят...а ти не мисли най-лошото,че така само ще го предизвикаш да се случи
valdesbg
08-21-2009, 05:12
Простичко казано - Браво!
Мога да те поздравя за начина на мислене и за простичкия пример, който трогва хората.
И да. Истината се крие тук.
Не търся съчувствие, просто исках да кажа на хората, които обичат и са обичани и имат човек до себе си - да му обръщат повече внимание и да си дадат сметка, че любовта не е даденост, а човек трябва да се бори за нея. В един момент човека го има, в друг, по различни причини, може и да го няма вече. Обичайте се!
enternaL
08-21-2009, 09:18
Съгласна съм с авторката ....
Показвайте на хората, че ги обичате, докато ги има...защото не се знае кога ще ги изгубите... после ще съжалявате, че не сте могли да им покажете любовта си както трябва..
А до авторката-бъди силна, знам какво изпитваш, но се постарай да направиш остатъка от живота му невероятен.. нека си отиде със хубави спомени и да знае, че е обичан :)
GossipGirl89
08-21-2009, 09:19
Едно голямо БРАВО за авторката!
Едно голямо БРАВО за авторката!
++
Но надали "зелените" ще осъзнаят това, което тя и някои от нас са осъзнали ... :? :? жалко, но факт ... :?
Bombshell
08-21-2009, 10:07
A walk to remember :(
Stiga be човече, тъкмо го бях забравил този филм... :(
vampirekiss
08-21-2009, 10:12
Щастието никога не е пълно и никога не е вечно.Поредно Браво за темата!Каквото и повецче да напиша ще е малко.
да така е ..може би не обръщаме внимание на онези малки жестове от страна на любимия човек,а когато му се случи нещо или го изгубим разбираме колко мн обичаме този човек и се ракайваме за грешките си
Много рядко се среща човек наистина на който да се възхитя!Обичай приятеля си като за последно не зависимо колко време му остава...Дай му всичко,което имаш!Темата е прекрасна!
bebenceto23
08-21-2009, 11:22
Жалко е, че все по-малко хора оценяват какво имат до себе си.. :(
Дано тази тема да просветли някой... :(
FiRe_LaDy
08-21-2009, 11:35
Простичко казано - Браво!
Мога да те поздравя за начина на мислене и за простичкия пример, който трогва хората.
И да. Истината се крие тук.
SomewhereInTime
08-21-2009, 13:24
Браво на теб! Браво за темата, браво и за смелостта ти. Малко момичета биха останали с момче, с проблем от такова естество, и биха искали да го обичат и да му дадат всичко, което имат, без да избягат в страха си, че после ще бъде тежко!
Права си, трябва да се замисляме над това, което имаме, да знаем, че нищо в този живот не е даденост, и че трябва да се доказва и защитава. Защото нещата могат да приключат за секунди, а загубеното - никога вече намерено и изживяно.
Аз искренно ти се възхищавам. Нямам думи, за това, което правиш и за силата, която имаш. Надявам се да помогнеш и на хората, които пишат теми от рода на ''Раздвоена съм'',''Искам приятел,моля виии помогнете''. Надявам се да прочетат тази тема, и да видят какво значи да бъдеш силен човек, да вярваш в себе си, да цениш живота, да цениш околните, да цениш правеното за теб и ДА ОБИЧАШ! Чувство, което много, много малко хора могат да изпитат в тази възраст. Както и да разберат значението на тези думи, които вече се казват ей така - ''Обичам те.''...
KiLLeR_InSTiNkT
08-22-2009, 13:13
За съжаление SomewhereInTime си прав по отношение на използването на израза "обичам те"... Почти всеки го използва за щяло и нещяло и малко хора наистина вникват в смисъла му. Мисля, че вече съм в такава възраст, в която мога да кажа, че изпитвам любов и оценявам сериозността на тази дума.
Мерси на всички за коментарите :wink:
0nem0retIme
08-22-2009, 13:41
лол..това е адски смислена тема и наистина достойна за този раздел.. :)
Обичам гоо !!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Punisherrr
08-22-2009, 14:56
A walk to remember :(
Stiga be човече, тъкмо го бях забравил този филм... :(
И аз се сетих за филма... :(
Като го гледах още се замислих за тези неща и ми повлия добре да се поставя за миг в ситуацията на героите,също както и когато чета тази тема.
GreenMimss
08-22-2009, 15:29
Аз доста рядко употребявам '' Обичам те '' , но мисля, че е време по често да го използвам, защото има хора, които заслужават да чуят това и понякога е доста късно, за да им го кажеш ^^
Dimana99
08-22-2009, 15:38
Не знам какво да кажа освен цени го докато си с него!
Браво на вас,браво,че се обичате,браво,че сте заедно!!!
Благодаря ти за темата и за съвета.
Бъдете щастливи,колкото се може повече. :)
DevilWish
08-22-2009, 20:12
Само ще ти кажа да си силна ;) Изгубих човек ,който значеше всичко за мен :( (смъртта ,ти отнема най-близките .....) и те разбирам . . :( Само дето аз не съм и подозирала ,че ще го загубя.Постарай се наистина да не се карате и да си прекарате страхотно :( И ти и той го заслужавате ,сигурна съм! :( И съжалявам за приятелят ти :( Много е неприятно, зная го, но след това (недай си боже да е скоро) ,,трябва да продължиш силна напред, защото той би искал точно това от теб ;) :( Трябва да го накараш да се гордее с теб ;) И аз това направих . . или поне се опитвам, когато загубих приятелят си :(
shmurkam
08-22-2009, 20:23
Напоследък много се замислям точно над тази тема. Не, че на приятелят ми му има нещо, да чукна на дърво, но ако го изгубя, дори не по такъв начин, а просто му писне от моята отдръпнатост. Сигурно ще съжалявам много. Имам да му казвам толкова много неща, а някак когато го погледна...не мога. Не знам защо, просто трудно изразявам всякакви чувства. И ме е яд. Искам поне дори да си тръгне, да разбере какво по-точно напуска и че не е било само лятна авантюра. Искам да му казвам колко го обичам по-често и да го карам да се усмихва по-често. Иска ми се да знае, че животът ми без него наистина е един бял лист и хиляди други неща, но, деба, защо като застана пред него просто млъквам?! Защо винаги правя тази грешка :? Понякога не мога да се понасям и си мисля, че не го заслужавам и може би е по-добре да го оставя да бъде щастлив с някоя, която я бива повече в това да обича. В такива моменти не ми пука колко ще страдам, искам просто да спра да го наранявам. Не го заслужава. Помня всеки миг, всяка целувка с него и за мен те са уникални и неповторими. Може би най-хубавите неща, които са ми се случвали в шибания ми нищожен живот. За мен той е всичко, което някога съм искала, дори повече. Той е другата половина от мен, по-добрата.
На авторката няма какво да кажа. В такива моменти думите са излишни...
PurpleDream
08-22-2009, 20:24
ами така е повечето хора оценяват нещо, след като го загубят...
peteto_love
08-22-2009, 21:05
Много е важно да казваш на любимите си хора,че ги обичаш.Маловажни са всички спорове и разногласия, опитите да докажа, че аз съм права,а някой е сгрешил.Това са дреболии.За съжаление живота е кратък и трябва да имаме повече весели и хубави моменти..С повече усмивки и радости...Евала за темата и дано приятеля ти да живее много много дълго,за да се обичате и разбирате..
Bombshell
08-22-2009, 21:08
И аз се сетих за филма... :(
Като го гледах още се замислих за тези неща и ми повлия добре да се поставя за миг в ситуацията на героите,също както и когато чета тази тема.
Пфф...никой филм не ме е карал да се чувствам толкова зле преди...толкова слаб... :(
KiLLeR_InSTiNkT
08-22-2009, 21:30
Напоследък много се замислям точно над тази тема. Не, че на приятелят ми му има нещо, да чукна на дърво, но ако го изгубя, дори не по такъв начин, а просто му писне от моята отдръпнатост. Сигурно ще съжалявам много. Имам да му казвам толкова много неща, а някак когато го погледна...не мога. Не знам защо, просто трудно изразявам всякакви чувства. И ме е яд. Искам поне дори да си тръгне, да разбере какво по-точно напуска и че не е било само лятна авантюра. Искам да му казвам колко го обичам по-често и да го карам да се усмихва по-често. Иска ми се да знае, че животът ми без него наистина е един бял лист и хиляди други неща, но, Д**а, защо като застана пред него просто млъквам?! Защо винаги правя тази грешка :? Понякога не мога да се понасям и си мисля, че не го заслужавам и може би е по-добре да го оставя да бъде щастлив с някоя, която я бива повече в това да обича. В такива моменти не ми пука колко ще страдам, искам просто да спра да го наранявам. Не го заслужава. Помня всеки миг, всяка целувка с него и за мен те са уникални и неповторими. Може би най-хубавите неща, които са ми се случвали в шибания ми нищожен живот. За мен той е всичко, което някога съм искала, дори повече. Той е другата половина от мен, по-добрата.
На авторката няма какво да кажа. В такива моменти думите са излишни...
И аз бях така преди, за което съжалявам малко или много.. Имах усещането, че всеки иска да ме нарани и не показвах чувствата си.. Сега разбирам, че е трябвало точно обратното да правя, поне с този човек и се раздавам, колкото мога повече. Виждам, че промяната ми го прави щастлив и като цяло той се чувства с мен още по-добре от преди, очите говорят много. Има хора, за които си заслужава да направиш усилие и да им покажеш обичта си, несравнимо е, когато видиш промяната към по-добро и нежния поглед изпълнен с толкова топлина.. Каквото и да кажа няма да мога да опиша всичко това.. Като цяло не ме бива в писането и изразяване на чувства, но всичко това ме отключи към нов свят, към който се стараех да не се приближавам от страх да не ме наранят.
DevilWish много съжалявам за приятеля ти и мерси за съвета...
evelinka1122
08-22-2009, 21:59
тази тема ме накара сериозно да се замисля над последни 3 дена изпълнени с непрестанни ма абсурдни дребни караници.... :(
съжалявам за твоя приятел.... вярвай, че ще се оправи... да се лекува.... :( успех
SomewhereInTime
08-23-2009, 22:42
За съжаление SomewhereInTime си прав по отношение на използването на израза "обичам те"... Почти всеки го използва за щяло и нещяло и малко хора наистина вникват в смисъла му. Мисля, че вече съм в такава възраст, в която мога да кажа, че изпитвам любов и оценявам сериозността на тази дума.
Мерси на всички за коментарите :wink:
Точно - сериозност, лоялност, откровение и какво ли още не е любовта. Не идва при всеки. Трябва да се заслужи не само с думи, а и с дела (нищо ново не е). Аз също мисля, че можеш да кажеш, че обичаш, това момче, с което си, дано да си прекарате още много хубави и запомнящи се моменти.
ПП: Момиче съм : )
mechtaq_za_teb
08-24-2009, 14:28
Това е една от малкото смислени теми, които съм срещала в този форум.
Права си. Хората, не оценяваме какво имаме, докато един ден не го загубим. Лошото е, че дори да го спечелим пак, спираме да го ценим отново. Сякаш забравяме през какво сме минали, за да го имаме.
Всичко се приема за даденост, но не е така. Дори малките неща трябва да се ценят, а да не говорим за хората, които по един или друг начин са ни близки.