View Full Version : Дали са останали нормални момичета ?!?!?!?
Абе само на мен ли ми се струва или всеки 2ри мисли за секс ??? Така де секса се предполага ,че е важна част от връзката , но защо за някой е всичко ??? Защо повечето момичета се заглеждат само по момчета които са напомпани с химия и си мислят ,че са яки ... дори и да са най-големите олигофрени на света ..... Изобщо останали ли са момичета които смятат , че разходката в парка е нещо приятно .... че дори просто това да сте заедно е нещо хубаво .... каде отиде романтиката .... любовта .... мхм зема да ме хваща страх ,че такива момичета в ловеч и не само тук не са останали а дори и да са останали нещо не се виждат :?:?
ludiq0maks
08-21-2009, 05:38
Абе пич ти на колко си ?? К'во си се сдухал ... Я малко се стегни , махни тия гадни "очила" от главата ти .
dimitar_ak
08-21-2009, 05:46
Оооо приятел. Ако бях жена и аз нямаше да те погледна. Жената не иска хленчене. Романтиката си е романтика, но момичето иска да вижда в теб мъж. Разходките в парка са хубаво нещо, но ако гледаш настрани, не я докоснеш, прегърнеш, целунеш, ти се превръщаш в лузър и я губиш. Жените обичат да виждат, че ги искаш. Харесва ти или не това са правилата на играта. Ще ти я вземе друг който не е такъв романтик.
shmurkam
08-21-2009, 05:53
Ела в Бургас-градът на мутресите, батките и безсмъртните :lol: и пак ще си говорим за Ловеч.
Сега сериозно, или средата ти е много лоша, или мацките наистинина не биват :? Според мен просто не са дорасли, аз като по-малка бях същото леке(о,да, аз съм първото момиче, което си признава, че някога си е било кифла, не знам каква е тая тенденция всички да се правят на светици и псевдо-моралистки)Просто един ден ми писна и осъзнах колко съм плитка и се спрях. Няма определена възраст за това осъзнаване, аз се светнах, когато бях на 13, почти 14, но имам наборки, дето още се кефят на ботове, а и такива(макар и по-малко), които отдавна са спряли или никога не са харесвали.
Каквото и да си говорим, всяко момиче от тук, ако види някой по-мускулест и с приятни черти, би се усмихнала поне мъничко, друг е въпроса като започне разговора :lol:
Dollystar
08-21-2009, 06:10
Момичетата донякъде обичат да бъдат наранявани, затова може би се хващат само с такива момчета- напомпани, както ти каза! :grin: :grin:
Тия момчета като видят някоя с по-големи цици и тръгват след нея, обаче недей да се разочероваш от сички момичета щот не сички са от фешън кифлите :razz:
Кой е казал ,че хленча??? просто ми писна от тъпи курви които си мислят ,че като пускат на всеки 2ри и са вече много готини и нз си кви .... 8)
ludiq0maks
08-21-2009, 06:19
Кой е казал ,че хленча??? просто ми писна от тъпи к**ви които си мислят ,че като пускат на всеки 2ри и са вече много готини и нз си кви .... 8)
Еми гледай ги отгоре и им се смей, а не отдолу да се сдухваш,ако ме разбираш какво искам да ти кажа, защото гените на жената са малко по странни от на мъжа. Хич не тряя да им се нервиш на тия .
След известно време, като порастнеш още малко, и на тебе ще ти се прииска секс и ще се чудиш що някоя мацка не ще да ти пусне, ами иска да се разхождате из парка. Тогава пък ще обявиш всички момичета за девствени пикли, дето не знаят какво искат ли?
Всяко нещо с времето си.
Да съм казал ,че и аз не искам секс ??? ама къв е смисъла да чукаш всяка 2ра??? поне според мен си е по добре да си намериш приятелка с която да си го правите 2мата не просто ей така за спорта ...... 8) Как да излизаш с момиче което докато ти вика "мило обичам те ти си всичко за мен по телефона , праи чек*я на друг :Х
Punisherrr
08-21-2009, 07:02
Човеко наистина ли искаш да чуеш едно и също 20000000 пъти ? Защото няма да чуеш нищо друго ;)
Важното в цялата работа е че ти си знаеш какво искаш,че не си тъпо парче,занимаващо се с тъпи кифли и че държиш да намериш момиче за теб...нали така?? - предполагам да
Е,тогава живей си без да обръщаш особено внимание на кофти индивидите,радвай се,че си различен и си дръж на своето. То ще дойде,спокойно ;)
buffalo88
08-21-2009, 07:07
Просто спри да обръщаш внимание на такива утрепки и все някога ще дойде твоето момиче-мечта.Иначе напълно споделям мнението ти за напомпаните идиоти и курвите които ходят подир тях.
VforVendeta
08-21-2009, 07:09
Абе само на мен ли ми се струва или всеки 2ри мисли за секс ??? Така де секса се предполага ,че е важна част от връзката , но защо за някой е всичко ??? Защо повечето момичета се заглеждат само по момчета които са напомпани с химия и си мислят ,че са яки ... дори и да са най-големите олигофрени на света ..... Изобщо останали ли са момичета които смятат , че разходката в парка е нещо приятно .... че дори просто това да сте заедно е нещо хубаво .... каде отиде романтиката .... любовта .... мхм зема да ме хваща страх ,че такива момичета в ловеч и не само тук не са останали а дори и да са останали нещо не се виждат :?:?
Ти си ГЕЙ, брат...
И аз от доста време си задавам същитие въпроси от доста време тайничко си вярвам че се има някое свестно момиче някое истинско което търси истинските,ценните неща от живота,което търси любов нежност,внимание, и разбирасе като ги получи дава и тя в замяна а повечето или само зимат или въобще не им трябва или са вип и недостъпни или нз си кво..Иди ги разбери жени..Фроит единствено на един въпрос не е оспял да си отговори през целия си живот...И тои е какво искат жените...Някои са толко заблудени, други пък еманципирани и се мислят за богинии...Кво да ти кажа тва в днешно време на пълно олигофрения да си свесрно момче просто е мани бегай..Но се пак горедей се че си такъв с морал,с размум че иначе е мн страшно... и нз все още мисля че някъде там има истински ама почвам сериозно да се разобеждавам...
SummerRain
08-21-2009, 07:19
Темата с цел всички да ти кажат колко си свестен и нормален в сравнение с другите ли я пусна? :?
Не просто ми е интересно дали има свестни момичета все още .... или всички са се превърнали в тъпи кифли :?
SummerRain
08-21-2009, 07:25
Не просто ми е интересно дали има свестни момичета все още .... или всички са се превърнали в тъпи кифли :?
Ами смятам, че на този въпрос можеш да си отговориш и сам...ако наистина е това, което те вълнува толкова.
Ем предполагам ,че все още има и някоя свястна нали все пак надеждата умира последна :grin:
Punisherrr
08-21-2009, 07:33
ми тогава сега очаквай да дойдат 3,4 да кажат ''аз не съм тъпа кифла'' и си готов. То това е лесно...от 10 минути до 2 часа ще имаш нужните отговори :Ь
Не се излагай... то е ясно,че има такива и такива. ;) Не си на 50 ,че да си правиш мощни заключения. :-D
Сладка мечке ... не ми треат 3,4 стига ми и 1 ,но да е свястна :) :) :)
ludiq0maks
08-21-2009, 07:38
ми тогава сега очаквай да дойдат 3,4 да кажат ''аз не съм тъпа кифла'' и си готов. То това е лесно...от 10 минути до 2 часа ще имаш нужните отговори :Ь
Не се излагай... то е ясно,че има такива и такива. ;) Не си на 50 ,че да си правиш мощни заключения. :-D
Най - точния коментар
OstraPisalka
08-21-2009, 08:01
има баце има, моята е от ловеч и мога да ти кажа че е уникална жена.вече сме заедно година и сме като две половини на една ябълка.малко останаха свестни, но ги има :)
BePoHuKa
08-21-2009, 16:12
Има такива момичета :) Аз самата мисля, че съм една от тях. ;) Да е мускулесто момчето да речем е плюс, но далеч не е най-важното. Аз гледам характера и познавам много момичета като мен. За секса.. какво да ти кажа? Важен е.. една връзка, в която и двамата са над да речем 16-17 години, секса е нужен някак си. Инъче тези, които търсят само и единствено секс-такива бол, но не са единствени. ;) Не се предавай. Както казват, за всеки влак си има пътници и някой ден и ти ще срещнеш момичето за теб.
BlueGirl
08-21-2009, 16:20
Разбира се,че има такива момичета.Малко са,но ги има.Аз например съм адски романтична натура,но пък за мен не се намира момче,които да ми даде тази романтика.И въпреки това не съм се предала и продължавам да го търся.Така че не се притеснявай изобщо.Рано или късно ще намериш твоята половинка. :)
Dimana99
08-21-2009, 16:25
хахахха романтика....
ImmortalTechnique
08-21-2009, 17:50
Романтика - бой, йебан, сръбска музика, шкембе с чесън и бира. Ква романтика брат, аз пърда под чаршафа кат съм с мойта и тя ми се кефи и що? Щот я чукам като животно. Харесва ли ти или не, първичното си е първично. И с хленчене пред жените не вървиш.
а бе намират се , но наистина вече няма толкова много момичета които могат да впечатлят с нещо... Всичко ми е едно и също. Тон грим и просташки изказвания , тъп акцент и бая интереси http://img.zamunda.net/pic/smilies/dots.gif Ходи на село да си търсиш момичета. Те поне ся верни. Гледай баба и дядо да са я учили на култура и ценности ;) http://img.zamunda.net/pic/smilies/tooth.gif
mysterious93
08-21-2009, 18:29
Сладка мечке ... не ми треат 3,4 стига ми и 1 ,но да е свястна :) :) :)
хах.. трябва ти една?? и викаш във форума може да я намериш... казаха ти хората че има "нормални" момичета ама ти продължаваш да се изтъкваш.. :lol: такива теми като видя и :lol: и наистина с тва хленчене дразниш вече..
galenata
08-21-2009, 18:45
Tъпи кифли .. много сте зле бе!Тва,че е едно момиче се поддържа не я прави тъпа кифла.Много знаете да говорите като не сте опознали хората.
Трябва да има и разходки,и секс в една връзка-факт.По-ясно не мога да ти го кажа.И едно момче не е нужно да е напомпано с химия,за да изглежда добре.По същата логика и жените можем да се запитаме дали има свестни мъже.
Имало едно време момче с много братя. Майката купила кутия бисквити. Големите и нахални братя разкъсали кутията и ги разграбили. След като приключили най-малкото братче - най-плахото и срамежливо, взело кутията, но там имало само трохи и останки.
Така преди да осъзная колко много мозъчни клетки е убила жегата, в комбинация със скуката държа да поясня, че ние (свестните момчета) сме в ролята на малкото братче. Така наречените "нормални момичета" са бисквитите.
Сега ще си изпълзя пак под камъка, защото май съм слънчасал...
sexy_for_you
08-21-2009, 19:04
Яяя колко момичета могат да кажат същото за момчетата?Колко момчета са предразполагали момичетата към "разходки в парка"?Защо започваш да обвиняваш?Вярно е,че има "кифли",но има и много момчета,които наистина отвращават и гледат само външността.И от едните има,и от другите има материалисти,мислещи само за секс.Успокой се и гледай реално на нещата!
ДАДАДАДА аз много обичам да се разхождам с любимия човек,и само като ми каже оооо разходка егати тъпото направооо :-x той тряя се радва само от факта,че сме заедно :X:X
remix1912
08-21-2009, 20:18
Има и свястни момичета дето не са курви но са на изчезване.И аз така си викам але те всички са курви ама като никой не те гледа си викаш е само да ми падне тая .И не всички момчета напомпани са станали такива от химия и не трябва да се мисли че са тъпи,Какъв е проблема хем да си умен хем да изглеждаш добре
Всяко момче има различни представи за нормално момиче едни може да си мислят,че някоя надута пуйка е за тях други могат да сметнат,че някое по скромно момиче е за тях и така :)
Zaharinka
08-21-2009, 20:29
Аз съм нормална-никой не ме иска,време е да стана патица. 8-)
Ела в Бургас-градът на мутресите, батките и безсмъртните :lol: и пак ще си говорим за Ловеч.
Сега сериозно, или средата ти е много лоша, или мацките наистинина не биват :? Според мен просто не са дорасли, аз като по-малка бях същото леке(о,да, аз съм първото момиче, което си признава, че някога си е било кифла, не знам каква е тая тенденция всички да се правят на светици и псевдо-моралистки)Просто един ден ми писна и осъзнах колко съм плитка и се спрях. Няма определена възраст за това осъзнаване, аз се светнах, когато бях на 13, почти 14, но имам наборки, дето още се кефят на ботове, а и такива(макар и по-малко), които отдавна са спряли или никога не са харесвали.
Каквото и да си говорим, всяко момиче от тук, ако види някой по-мускулест и с приятни черти, би се усмихнала поне мъничко, друг е въпроса като започне разговора :lol:
ситуацията в Бургас е оле-мале...права си тука наистина 99% от момичетата са "мутреси" и се имат за много големи и вървежни,лапета на по 12-13 години масово се ебат за да покажат колко са пораснали и така нататак не че в другите градове това го няма,но тука е тенденция така да го нареча...
vampirekiss
08-22-2009, 06:05
Момиче съм и не мисля по цял ден за секс.Напротив,изобщо не мисля за това.Е,хора сме и ми се е слувчало да ми мине по някоя такава мисъл,но не е много често.Колкото до напомпаните пичове-не си падам по тях.
" но защо за някой е всичко "
.. :lol: не за някои, а за почти всички!!! :?
По темата: Има останали изключения ... ноо са прекалено малко в цялата картинка от пикли и к***и на едно място ... :? Ноо какво да се прави много по - лесно е да бъдеш к***а отколкото момиче, което държи на принципите си ... :? Всеки избира какъв да бъде, но повечето избират да бъдат това, което е "на мода" ... :lol: Амм лично на мен не ми остава нищо друго освен да ги съжалявам ... 8)
Кой е казал ,че хленча??? просто ми писна от тъпи к**ви които си мислят ,че като пускат на всеки 2ри и са вече много готини и нз си кви .... 8)
+1
...аз бих искала да попитам а останали ли са нормални момчета защото пък на мен ми е писнало докато си вървя по пътя и всеки втори който мине покрай мен да е пълен простак...
Unperfectgirl
08-22-2009, 20:50
Явно около теб наистина няма свястни момичета. За което много съжалявам. Съществуват "нормални" момичета, повярвай! Просто още не си открил такова, но ще откриеш. ; ]
dontgiveafuck
08-23-2009, 00:10
в ловеч няма парк. 8-)
angel4eto7
08-23-2009, 20:10
Свестни момичета има но са на изчезване! Дано някой ден да намериш такова. :)
За романтиката си зависи от човека. За секса пак си зависи от човека. Секса е като храната. Не можеш без нея. Стегни се!
Съжалявам ,че си изразявам така но сте доста простички всички!
Човека иска да каже ,че секса измества романтиката и любовта вече ,а не че е нещо лошо и не иска секс! Но какво да обясняваш на глупаци?! Без секс не може ,той е почти задължителен в една сериозна връзка ,но наистина се прекалява. Едно е да го направиш с любимия човек ,друго да се е*еш на поразия ,но все още има съвестни момичета ,спокойно...просто не си открил подходящата. :)
Ееее най-сетне ... един човек който да е разбрал това което искам да кажа ест ,че неможе без секс но да го прайш с всеки втори ей така за спорта .... брао брао Ha " radybt " =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Extremescream
08-24-2009, 12:16
Еми ако се занмаваш с 12-15 годишни такива ще са.За тях връх на съвършенството е това:яка кола,много мускули,пари,ланци,дискоте и.
Повечето са такива,но са останали и малко нормални
vankata_kz1991
08-24-2009, 20:04
Да наистина положението е много лошо,има свестни момичета,но са много малко вече и са на изчезване.90% са накви кифли.Щастлив съм че поне намерих едно такова святстно :-) :-) :-) . И ти ще намериш,но всичко с времето си.Пожелавам ти късмет! А и да добавя това за момчетата -казваш че са пълни с химия и се правят на яки.Аз тренирам фитнес просто за здраве и да съм в добра форма,да изгледам добре и не пия такива никакви химии,всичко ми е натурално,даже протеин не пия,нищо,само се храня какво трябва и това е.Също и много често ходя да бягам сутрин.Успех :) :)
cv3t3linda
08-24-2009, 21:08
хах е не всички тука в ловеч са толкова зле ве :-) спокс в троян са по зле :razz: мога ти кажа че си има супер свестни момичета лично в тоя град пък и си мисля че и навсякаде .. не всички мислят за това в което ги обвиняваш
time2rock
08-24-2009, 23:05
Sorry,4e nqmam kirilica,ama na t1piq laptop...
Ta taka de.Ostanali sa momi4eta.Makar da sa malko. Prosto qvno ne si gi vidql,za6toto ne hodqt kato vsi4ki na disko i po barove. Prosto idi na interesni mesta, koito ne sa sv1rzani s 4ukane i zabivki. Primerno: park,razkopki,ne6to s interesna gledka da e.Eto tam se s1birat 4ast ot malkoto ostanali svestni.
P.S. Ne iskam da obijdam nikoi,4e ako hodi na disko e ot "nenormalnite" . Prosto 4ast ot "normalnite" predpo4itat po-spokoini k1t4eta,k1deto da sa s kompaniqta.Razbira se ima i hora koito SA normalni,no hodqt na disko i takia zaradii tancite,a ne zaradi svalkite.Taka 4e ako pot1rsi6 moje da nameri6 i nqkoq na dansinga.
Sq ostava samo da gi nameri6. Uspeh :)
FromAutumToAshes
08-25-2009, 06:38
Ела в Бургас-градът на мутресите, батките и безсмъртните :lol:
ХХАХА да в това отношение нашият град е НАЙ-ГОЛЕМИЯ :razz:
Еми к'во да ти кажа братле к*рви бол ;) ама да не ти пука. К'во те грее тебе? Това са некви долни отайки (било то момче или момиче), които дори не заслужават внимание, камоли да си пилиш нервите с тях ;) Има свестни момичета не се отчайвай ;) До скоро ходих с такова момиче. А и познавам други които не са"кифли" както се беше изказал някои ;].
А и не мисля, че годинтие имат значение познавам хора които са големи, а мислят като малки и обратното. Това е относително. Това е братле просто не се здухвай за празни работи, които не зависят от тебе.
monincetyyy
08-25-2009, 07:11
Глупаво е да слагате толкова хора под общ знаменател, защото нито едни човешки отношения не са същите като други. А и дори и аз да не ги одобрявам кифлите лиглите и от сорта, ги разбирам донякъде. За всяка една постъпка на човек има причина.. Познавам такава кифличка дето се е*е наляво надясно и се праи на интересна обаче причината е че баща и пиеше всеки ден и я пребиваше от бой.. Всеки си излива емоциите по различен начин - някой с бой, други със безразборен секс и т.н. А и кви са тия отчаяни мисли? Не са останали такива за вас защото гледате повърхностно на всичко. Научете се да четете между редовете и да търсите положителното в хората. Тогава ще намерите това което търсите :)
Magic_Girl
08-26-2009, 04:26
Абе има нормални ама те са малко на фона на другите. :D
ImmortalTechnique
08-26-2009, 05:56
Глупаво е да слагате толкова хора под общ знаменател, защото нито едни човешки отношения не са същите като други. А и дори и аз да не ги одобрявам кифлите лиглите и от сорта, ги разбирам донякъде. За всяка една постъпка на човек има причина.. Познавам такава кифличка дето се е*е наляво надясно и се праи на интересна обаче причината е че баща и пиеше всеки ден и я пребиваше от бой.. Всеки си излива емоциите по различен начин - някой с бой, други със безразборен секс и т.н. А и кви са тия отчаяни мисли? Не са останали такива за вас защото гледате повърхностно на всичко. Научете се да четете между редовете и да търсите положителното в хората. Тогава ще намерите това което търсите :)
Евалата! Рядко човек може да прочете толкова смислено и вярно изказване в този форум. + 6
mesechka
09-15-2009, 14:54
"Имало ли момичета,които не са кифли?"УОУ,ако досега си виждал само кифлички по улиците и не си забелязал какви страхотни момичета има,значи си меко казано сляп.
bezsramnicata5
09-15-2009, 15:14
оооооооо боже питаш дали има свестни момичета ли??? яяя се замисли , че вие сте тези които сте 1 на 100 които не търсите само секс.... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x апффффффф :x :x :x :x :x
Bombshell
09-15-2009, 15:54
На твоята възраст, която си личи че не е мноо голяма...рядко се срещат такива момичета...
За тях всичко е просто забавление...което е напълно нормално..
Това са годините, в които трябва да опиташ от всичко и да се забавляваш(въпреки че има и такива, които искат нещо по-сериозно, да имат човек до себе си, на който да разчитат, да се чувстват сигурно с него, да се обичат и т.н. НО РЯДКО!)...Когато пораснеш ще имаш време да мислиш и за жена и колко ще си й верен и деца и т.н.
GodLovesYou
09-15-2009, 16:14
ние се развиваме назад в момента
ставаме все по физически ама 2012 ще ни накажат
Bombshell
09-15-2009, 16:34
Евалата пич!
2012 ТРЯБВА..Просто е необходимо да измрем всичките! :))
GodLovesYou
09-15-2009, 16:36
Евалата пич!
2012 ТРЯБВА..Просто е необходимо да измрем всичките! :))
човеко нямаме ли роднинска връзка?
Bombshell
09-15-2009, 16:39
Неам батка..трябва да имаме...С тва като нашето мислене малко...
Според мен просто е задължително планетата да направи един голям РЕСТАРТ и всичко и всички да отидем подяволите!!!
Да ве много са свестните момичета. Чат пат и със свещ ги търся. :razz:
sweetchef
09-15-2009, 18:35
А за какво друго да мисли,това е най-голямото удоволствие нормално :D
seduction1mplex
09-15-2009, 18:49
И аз съм се чудила същото за момчетата (: Всички са луднали на тема секс..Като животните..Чукат се по тоалетните в училищата правят бебета на 15...на 17 са спали с 10 човека...Мойта тактика е да мисля,че са останали свестни..макар,че виждам колко са затънали повечето и дори не го осъзнават (: Смятат за нормално,това което правят и дори смятат за задръстени тези,които отказват да го правят.. Свалят се по най-грозния начин и простотията им залива всички (: Спокойно,все ще се появи някоя за тебе (:
ОМФГ
Всички пишат в раздел "Секс" и вече големите ебачи тц тц..........
Колкото до темата незнам пич тфа опира и до възпитание и манталитет (това мога да добавя + горе посочените мнения), а иначе за мацките които харесват нацепеняци това са едни прости и ограничени момичета които незнаят какво искат. А и плюс това мн малко от тях ги ебът повечето ходят с тях за гъзарарията (демек гаджето ми е 1,90 120 кг коя съм аз ей ся ше ва смачка като кока кола кен. :-D). Като съвет мога да ти препоръчам да си хванеш някоя по голяма и физически и психически която знае какво иска. :-D Иначе ебачите не ги слушай вече напрайли раздел секс и сички пуберчета на сяка манджа мерудия.... СПЕХ !
TaPuKaT4e
09-15-2009, 19:23
А за какво друго да мисли,това е най-голямото удоволствие нормално :D
Човек може да е най-голямото удоволствие ама тва да са чу/аш с който ти падне :? :? :?
Абе незнам,ама аз в Ловеч,хетеросексуални момичета не познавам,даже си мислq,че всички там са...да,по-различни 8-)
kstanishev
09-16-2009, 17:02
Абе незнам. Ето една историйка:
сестра ми е вече към 30-ака, обаче се поддържа и доста често като ни видят в една компания я мислят за гаджето ми. Отива тя на клубче с нейни приятелки, естествено пременени, както си трябва. Насреща й - напомпан младеж, кара Porsche, ризка за 300-400лв, остатъка от облеклото няма нужда да се казва... Та тя естествено казва на приятелката си, че въпросното "гадже" е доста готин пич. При което приятелката й (3 години по-голяма от сестра ми) споменава, че въпросния пич предишната седмица й е звънял от някаква дискотека да й иска 100лв на заем...
Така, че хайде нека да оставим "напомпаните" и "гъзарите настрана" :)
Dimana99
09-16-2009, 17:03
Има от всеки вид по много :) Останали са
anilarubia
09-16-2009, 18:27
Ами аз например си падам по романтичните изживявания разбирасе когато са в мярка .. Не се имам за голяма работа заради това но, имам гадже от вече 5 години,израстнах с него и за сега не искам нищо друго освен него .. не ми пука какво казват всички ,неща от стила : живей си живота какво си се залепила за него и такива, защото връзката ми е страхотна и сексуалните ни отношения имат същата страст като от начало .. Заради това, не се отчайвай,всичко идва с времето.
footballgirl
09-16-2009, 18:36
смотаняк :lol: :lol:
majestic001
09-17-2009, 08:26
Никой да не храни пича. Наистина си е така. Свестни момичета не останаха почти. И само за допъпнение към един от първите коментари. Бъркаш се- Перник е града на всичко което изреди ;)
bqsna_teenagerka
09-18-2009, 08:38
Ъм имам чувството,че има милиони такива теми,които в крайна сметка не променят фактите. За всеки пътник си има влак мой човек. Ако огромен процент от момичета,мечтаят за напомпаните,епилирани,гъза рчета ок,но със сигурност има и момичета,които се отвръщават от тях и които търсят нещо различно. Сигурна съм,че рано или късно ще намериш такова момиче. Освен това според мен секса далеч,не е това,заради,което женките се лепят на точно такъв тип мъже ;) Така че горе главата!
Освен това момичето,което търсиш не е нормално,а различно ;) Нормалните виждаш какви са!
Естествено че вс ще ти се струват посредствени и неромантични.
Като вървиш по улиците е по-вероятно да се обърнеш след някоя засукана мадама отколкото обикновеното (но много романтично) момиче. Може би един куп чувствителни девойки минават покрай теб, но едва ли ги забелязваш.
Защо пък 60 процента от момичетата , които аз познавам са толкова умни и така държат на ценностите си (нищо общо с приетия стереотип на леката тинейджърка, който сам по себе си е много променлив и нпостоянен)?
Има всякакви хора. Даже съм почти убедена, че има и романтични момчета. Да, ще продължавам да се оглеждам за такива.... :D
Браво на момчето :) Това доказва , че са останали и свестни момчета ! А иначе- да вярно е , че в днешно време всички са луднали по секса, и като някой тръгне с някой само тва му е в главата....Но какво те интересуват другите ? Познавам момичета, които наистина много биха оценили едно цвете, една разходка, една прегръдка, една нежна дума. И аз съм от тях. Обичам романтиката във връзката, обичам разходките и всички нежности и жестове, които ме карат да се чувствам влюбена. А що се отнася до секса- няман ищо по-хубаво от секс с човек, в когото си влюбен. :Р
elito0o0o0
09-18-2009, 21:53
Ела в Плевен и ще ти се преиска да си отидеш на Ловеч :lol: :lol:
remix1912
09-18-2009, 22:04
И аз съм се чудила същото за момчетата (: Всички са луднали на тема секс..Като животните..Чукат се по тоалетните в училищата правят бебета на 15...на 17 са спали с 10 човека...Мойта тактика е да мисля,че са останали свестни..макар,че виждам колко са затънали повечето и дори не го осъзнават (: Смятат за нормално,това което правят и дори смятат за задръстени тези,които отказват да го правят.. Свалят се по най-грозния начин и простотията им залива всички (: Спокойно,все ще се появи някоя за тебе (:
Недей слага всички под общ знаменател,примерно аз не съм толкова загорял,за мен не стои секса на първо място,а почти всичките ми малоумни приятели постоянно само за тва мислят като вити мастии разгонение,не знам дали се усещат колко смешно изглеждат в профил.Тръгват да ми се хвалят че като били на 14 ебали,абе да ва еба вас на толкова години може вас да са ва ебали ама не и вие
spiderka
09-19-2009, 00:42
нормални са останали,ама са малко ... ма да почне да прави секс на 12, дето хабер си няма :grin:
guinessgirl
09-19-2009, 14:01
секса е важна част от една връзка.
/ако не сте на 13/
NaNa_SladuRana
09-19-2009, 16:09
Идеалът на едни е посредствен за други! Една мацка според теб е свестна,а спаред съседа не струва 8-)
....ха ха живей си в своя измислен свят....първо си задай въпроса в каква среда се движиш и от какви хора(момичета) си заобиколен че да мислят толкова повърхностно.....е*ати и тъпите умозаключения които си постнал..
kidwestern
09-19-2009, 17:54
не.
beachy_bunny
09-19-2009, 18:41
Напълно съгласна съм със съгражданката ... :) :) виж ся .. напълно нормално ее .. ако видиш някой дето хваща окото да се загледаш и да кажеш , че е хубав ... нима ти не го правиш ... виждаш адската мацка ... крака метър .. хубав тен къса рокля хубав задник и въобще не я заглеждаш ? хах емии значе си за левия бряг .. така е и при нас ... а тово колко мозък има въпросното момиче или момчее ... не говорим за това .. :)
UnABooMBeR
09-19-2009, 18:51
Ако очакваш "госпожица свясна" да дойде сама при теб,цял живот ще пишеш теми по форумите.
kidwestern
09-19-2009, 19:11
@una нещо си .
ти кво предлагаш ли му се?
moneycomeme
09-19-2009, 20:24
I momi4eta i mom4eta sa ostanali ;]]vyprosyt e da e namerqt//
Останали са,но само ако си...
http://vbox7.com/play:6a1f5b57
ElinoOor
09-20-2009, 04:19
Не знам защо обаче при вида на такива отчаяни романтици като теб ме избива на смях. Преди да напиша тоя пост трябваше да се изхиля възможно най-брутално пред монитора. Ти си луузър. Като си намериш някоя лигла като тебе ще я псуваш на ум,защото не иска да правите секс. Ама ма'ани, майна..
п.п. Ебаси все още се смея :lol:
ElinoOor
09-20-2009, 04:26
:-|
Attenti0n
09-20-2009, 09:14
хахахахаххахаха да не би всички да са к*рви като вас ?? Бахти като искате секс отивайте да лапате пишките на всеки и да се държат с вас като кучета , то наистина , за друго не стаате :) . Не момчето ная си намери приятелка а вие ! След някоя година усещам , че проститутките ще станат колкото циганите в България ... Мина им на п*тките модата . Сега момчетата търсят свестни момичета , макар , че в тоя форум са събрани почти само издънки , които търсят само питка ... Земете си една изкуствена в*гина еее :) ... нооо както и да е !
Таааааа , пич споко след някоя годинка ще си намериш момичето ... И аз бях така , обаче най накрая си намерих момчето :) ... Стискам палции
stupiddog
09-20-2009, 09:36
Боже , стига сте го нападали бе .. може би просто за него секса не е най-важното :o
zagadkataa
09-20-2009, 23:17
хаха Бургас е градъъ :razz:
ела и виш сам ши са хваниш за главата ..
по темата : устанали са малко ама ги има още .. търсии или стани нацепена батка ,,,, е тогава те ще те намират :razz:
Animalistic
09-20-2009, 23:19
^ Защо си толкова зле? ПИТАМ.
JeanClaudeVanDamme
09-21-2009, 10:35
Аз се занимавам с фитнес от 2 години вече,на 15 съм.занимавам се и със бойни спортове,и момичетата не ме харесват! не съм грозен или нещо такова... просто НЕ СЪМ МОДЕРЕН.Не пуша,не пия,не друсам,не ходя по дискотеки,не ходя по кафета,не говоря цинизми.и ме смятат за сдухан повечето.искам да живея през 70десете и 80десете във америка.така че в днешно време трябва да си модерен,ЗА ДА ТЕ ХАРЕСВАТ И ИСКАТ.Аз обаче никога няма да сатана модерен,защото не искам,и не ми харесва.Запази човешкото в теб,върви във правият път,има още свестни хора,малко НО ИМА!
Lightmoon
09-22-2009, 18:22
Романтиката наистина е хубаво нещо..Не знам защо повечето се присмивате на автора на темата..Не виждам нищо лошо в начина му на мислене :shock: Даже за мен е правилен..
В тези времена всички мислят само за едно-уточнено е.С въпросите "Ти луд ли си?" ,изказвате пълно неувайжение към любовта.Така и така като ви дойде време за женитба шш видите виее :-x
Нали и вие сте се появили от някъде,я!
Лично мен ме отвръщават напомпаните химически момчета 8-) :?
golqmumnik
09-22-2009, 18:27
Лично мен ме отвръщават напомпаните химически момчета 8-) :?Тихо да не ти вкарам един десен прав :smt062 8)
TwoSmokingBarrels
10-01-2009, 17:34
Явно около теб наистина няма свястни момичета. За което много съжалявам. Съществуват "нормални" момичета, повярвай! Просто още не си открил такова, но ще откриеш. ; ]
+1
Абе на днешно време 90% от момичетата са материалистки!!!