- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали са останали нормални момичета ?!?!?!?
Абе само на мен ли ми се струва или всеки 2ри мисли за секс ??? Така де секса се предполага ,че е важна част от връзката , но защо за някой е всичко ??? Защо повечето момичета се заглеждат само по момчета които са напомпани с химия и си мислят ,че са яки ... дори и да са най-големите олигофрени на света ..... Изобщо останали ли са момичета които смятат , че разходката в парка е нещо приятно .... че дори просто това да сте заедно е нещо хубаво .... каде отиде романтиката .... любовта .... мхм зема да ме хваща страх ,че такива момичета в ловеч и не само тук не са останали а дори и да са останали нещо не се виждат?
Абе пич ти на колко си ?? К'во си се сдухал ... Я малко се стегни , махни тия гадни "очила" от главата ти .
Оооо приятел. Ако бях жена и аз нямаше да те погледна. Жената не иска хленчене. Романтиката си е романтика, но момичето иска да вижда в теб мъж. Разходките в парка са хубаво нещо, но ако гледаш настрани, не я докоснеш, прегърнеш, целунеш, ти се превръщаш в лузър и я губиш. Жените обичат да виждат, че ги искаш. Харесва ти или не това са правилата на играта. Ще ти я вземе друг който не е такъв романтик.
Ела в Бургас-градът на мутресите, батките и безсмъртнитеи пак ще си говорим за Ловеч.
Сега сериозно, или средата ти е много лоша, или мацките наистинина не биватСпоред мен просто не са дорасли, аз като по-малка бях същото леке(о,да, аз съм първото момиче, което си признава, че някога си е било кифла, не знам каква е тая тенденция всички да се правят на светици и псевдо-моралистки)Просто един ден ми писна и осъзнах колко съм плитка и се спрях. Няма определена възраст за това осъзнаване, аз се светнах, когато бях на 13, почти 14, но имам наборки, дето още се кефят на ботове, а и такива(макар и по-малко), които отдавна са спряли или никога не са харесвали.
Каквото и да си говорим, всяко момиче от тук, ако види някой по-мускулест и с приятни черти, би се усмихнала поне мъничко, друг е въпроса като започне разговора![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Момичетата донякъде обичат да бъдат наранявани, затова може би се хващат само с такива момчета- напомпани, както ти каза!![]()
Тия момчета като видят някоя с по-големи цици и тръгват след нея, обаче недей да се разочероваш от сички момичета щот не сички са от фешън кифлите![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Еми гледай ги отгоре и им се смей, а не отдолу да се сдухваш,ако ме разбираш какво искам да ти кажа, защото гените на жената са малко по странни от на мъжа. Хич не тряя да им се нервиш на тия .Първоначално написано от 2G4Y
След известно време, като порастнеш още малко, и на тебе ще ти се прииска секс и ще се чудиш що някоя мацка не ще да ти пусне, ами иска да се разхождате из парка. Тогава пък ще обявиш всички момичета за девствени пикли, дето не знаят какво искат ли?
Всяко нещо с времето си.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да съм казал ,че и аз не искам секс ??? ама къв е смисъла да чукаш всяка 2ра??? поне според мен си е по добре да си намериш приятелка с която да си го правите 2мата не просто ей така за спорта ......Как да излизаш с момиче което докато ти вика "мило обичам те ти си всичко за мен по телефона , праи чек*я на друг :Х
Човеко наистина ли искаш да чуеш едно и също 20000000 пъти ? Защото няма да чуеш нищо друго![]()
Важното в цялата работа е че ти си знаеш какво искаш,че не си тъпо парче,занимаващо се с тъпи кифли и че държиш да намериш момиче за теб...нали така?? - предполагам да
Е,тогава живей си без да обръщаш особено внимание на кофти индивидите,радвай се,че си различен и си дръж на своето. То ще дойде,спокойно![]()
Ти си ГЕЙ, брат...Първоначално написано от 2G4Y
Винаги очаквай неочакваното!
И аз от доста време си задавам същитие въпроси от доста време тайничко си вярвам че се има някое свестно момиче някое истинско което търси истинските,ценните неща от живота,което търси любов нежност,внимание, и разбирасе като ги получи дава и тя в замяна а повечето или само зимат или въобще не им трябва или са вип и недостъпни или нз си кво..Иди ги разбери жени..Фроит единствено на един въпрос не е оспял да си отговори през целия си живот...И тои е какво искат жените...Някои са толко заблудени, други пък еманципирани и се мислят за богинии...Кво да ти кажа тва в днешно време на пълно олигофрения да си свесрно момче просто е мани бегай..Но се пак горедей се че си такъв с морал,с размум че иначе е мн страшно... и нз все още мисля че някъде там има истински ама почвам сериозно да се разобеждавам...Първоначално написано от 2G4Y
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Темата с цел всички да ти кажат колко си свестен и нормален в сравнение с другите ли я пусна?![]()
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ами смятам, че на този въпрос можеш да си отговориш и сам...ако наистина е това, което те вълнува толкова.Първоначално написано от 2G4Y
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
ми тогава сега очаквай да дойдат 3,4 да кажат ''аз не съм тъпа кифла'' и си готов. То това е лесно...от 10 минути до 2 часа ще имаш нужните отговори :Ь
Не се излагай... то е ясно,че има такива и такива.Не си на 50 ,че да си правиш мощни заключения.
![]()
Най - точния коментарПървоначално написано от Punisherrr
има баце има, моята е от ловеч и мога да ти кажа че е уникална жена.вече сме заедно година и сме като две половини на една ябълка.малко останаха свестни, но ги има![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
Има такива момичетаАз самата мисля, че съм една от тях.
Да е мускулесто момчето да речем е плюс, но далеч не е най-важното. Аз гледам характера и познавам много момичета като мен. За секса.. какво да ти кажа? Важен е.. една връзка, в която и двамата са над да речем 16-17 години, секса е нужен някак си. Инъче тези, които търсят само и единствено секс-такива бол, но не са единствени.
Не се предавай. Както казват, за всеки влак си има пътници и някой ден и ти ще срещнеш момичето за теб.
Разбира се,че има такива момичета.Малко са,но ги има.Аз например съм адски романтична натура,но пък за мен не се намира момче,които да ми даде тази романтика.И въпреки това не съм се предала и продължавам да го търся.Така че не се притеснявай изобщо.Рано или късно ще намериш твоята половинка.![]()
Романтика - бой, йебан, сръбска музика, шкембе с чесън и бира. Ква романтика брат, аз пърда под чаршафа кат съм с мойта и тя ми се кефи и що? Щот я чукам като животно. Харесва ли ти или не, първичното си е първично. И с хленчене пред жените не вървиш.