Влез

View Full Version : Изгубих го завинаги ..

enternaL
08-21-2009, 09:13
Преди няколко дена почина момчето, в което бях влюбена.
Липсва ми.. страшно много.. Съжалявам за всичко, което не успях да направя докато беше жив..съжалявам, че понякога се държах като глупачка, съжалявам, че не го видях в последните му дни ... Съжалявам, че той е там долу, а аз си живея.. Беше страшно да го гледам как лежи в ковчега .... студен ... и като знам, че никога няма да се върне, никога няма да го видя отново ..... побърквам се.. искам да върна времето назад, да му покажа колко го обичам и да го предпазя... искам да беше още жив, да се смее, даже да ме ядосва ;( ... не е честно, защо трябва да ни напускат хората, на които държим най-много .. защо трябва да си отиде толкова млад.. защо ...... Имах да му кажа толкова много, а се страхувах ..

пускам тази тема, за да споделя.. ако искате я заключете.. няма значение, просто исках да си излея мъката на някой .. а в този момент разбираш колко малко са приятелите ти всъщност..

Дано е на по-хубаво място.....дано е разбрал какво означава за мен, дано го видя скоро .. чакай ме слънце.. ;(;(;(

GossipGirl89
08-21-2009, 09:17
Живота понякога е много несправедлив и суров... Моите съболезнования! Нямам какво повече да кажа... :(

0u7l1n3
08-21-2009, 09:17
Милата, не се сдухвай... Колкото и да ти е мъчно ще го преодолееш. Времето е лекарство. Съчувствам ти. :-# :cry:

ShtrudeL
08-21-2009, 09:19
Каквото и да се каже в такива моменти,ще е малко.

w0sh
08-21-2009, 09:20
Моите съболезнования

enternaL
08-21-2009, 09:23
Благодаря ви.. дано никога не разберете каква е болката да видиш човека, който обичаш мъртъв .. неподвижен .. леден ..

Оценявайте хората до себе си и им показвайте любовта си навреме ..

abv01
08-21-2009, 09:31
:(

Hilary_
08-21-2009, 10:08
охх милата ... :-k :-k :-k :-k

Колкото и да ти е трудно се опитай да продължиш напред и запази хубавите спомени в сърцето си ... :(

Моите съболезнования ... :( :(

Bombshell
08-21-2009, 10:13
Все по-трудно ми е да разбера смисъла на живота..

Съжалявам

KykLe
08-21-2009, 10:19
олее :( :( не знам какво да ти кажа ...мн пъти съм си мислила как ще се чувствам ако ми се слъчи нещо подобно и не искам и да си го представям ...моите съболезнования...дръж се!Сигурна съм,че той те гледа от горе :smt089 :smt089 :smt089

vampirekiss
08-21-2009, 10:23
Хората страдат по несподелена любов,за това,че са ги напуснали или защото са на километри от любовта си,но при всички тези случаи то поне този,котого обичат е жив и диша и реално погледнато това е поне една причина да имат надежда,да се радват,че все някога пок ще зърнат очите,които толкова обичат.При всички тези случаи има някаква светлинка.В този няма,но поне знаеш,че колкото и за малко да е било,то сте били щастливи заедно.Помни всеки миг и всичко преживяно!

SuperBadSuperFresh
08-21-2009, 10:57
Според мен думите са излишни в случая.Смятам че темата не трябва да се заключва,най-малкото защото ти се нуждаеш от подкрепата дори на непознати като всички нас.Бог прибира ангелите си,миличка,и за нас остава само да се радваме че тези ангели са били част от живота ни.Бъди силна и сигурна,че е на по-добро място.

FiRe_LaDy
08-21-2009, 11:19
Безсилни сме в такива моменти и думите не помагат.
Бъди силна!

NamelessRomantic
08-21-2009, 11:23
Моите съболезнования.Дръж се.

Grassh0pper
08-21-2009, 11:26
Мойте съболезнования ! Бъди сигурна , че той ще е на по-добро място !

wright
08-21-2009, 12:05
Моите съболенования :( :(

lipsvashh_mi
08-21-2009, 12:23
Моите съболезнования също,въпреки че знам,че в случаи като този те са в състояние само да изнервят скърбящите,не да ги утешат....
саге му кажи всичко,което те е било страх да изречеш-момчето няма да отговори,но ще чуе и види всичко

ImmortalForever
08-21-2009, 12:35
Той винаги ще бъде с теб...

myHeartIsOnlyForYou
08-21-2009, 12:47
Това е нещо,за което наистина имаш право да се ядосваш и тъжиш...Това е трагедия..Единственото,кое о можеш да направиш е да ходиш на гроба му...Когато ти липсва един човек,който е мъртъв,може само да си спомняш за него да гледаш снимките му...Може би ще го сънуваш..Но знай,че той винаги ще е жив в сърцето ти!
Бог да го прости!

MaRtYty
08-21-2009, 13:07
Милата .. Моите съболезнования .. :cry: :cry: :cry:

И аз, както KykLe много пъти съм мислила какво бих направила, ако това се случи на мен .. може би няма да го преживея никога, но ако мога да кажа нещо, което бих искала самата АЗ да чуя в такъв момент, то е "Не се предавай! Бъди силна!" .. затова и аз ти казвам - не се предавай .. бъди възможно най-силна! Не е лесно, няма и да бъде, но хората не напразно казват, че ако един човек, дори след смъртта си, остане в сърцата на хората, които го обичат, то той никога няма да умре! [hug]

totik
08-21-2009, 13:13
Моите съболезнования....Бъди силна!

soni4kuu
08-21-2009, 13:54
Каквото и да се каже в такива моменти,ще е малко.
и аз съм на това мнение и дано се влюбиш отново след време...

LoveRetroMusic
08-21-2009, 14:43
Моите съболезнования :( (hug)

CryButWhy
08-21-2009, 14:51
Моите съболезнования...наистина много тежко положение.Но каквото и да се каже няма да е достатъчно както каза ShtrudeL

slun4ice_90
08-21-2009, 15:07
Все по-трудно ми е да разбера смисъла на живота..

Съжалявам Смисълът му е да оставиш нещо след себе си на тази земя,никой не е вечен.Остава ни да се радваме на всичко,защото т'ва е живота случват се повече лоши неща,отколкото хубави. :-o П.С.Мила,моите съболезнования!

nencuHka
08-21-2009, 21:13
Преживях почти същата ситуация,само че беше по-голямата ми сестра..
Разбирам те как си се чувствала,поне си го видяла,а аз дори и това не можах..последният ми спомен от нея беше как се смеехме дебилно на едно клипче,дори не помня как е излязла и какво съм и казала..
Това беше най-тежкия момент от живота ми и вече година напред аз все още не си представям бъдещето без нея..

sLowm0tioN
08-21-2009, 23:53
Горката ти :( Моите съболезнования.

Moonchild
08-22-2009, 00:06
Мойте съболезнования,опитай се да бъдеш силна !

sweet4esf
08-22-2009, 00:06
колкото и да и пишете да бъде силна да продължи напред НЯМА КАК ДА СТАНЕ затова спрете с това :?
ако вие изгубите любимия/ата дали ще продължите напред проста така или ще бъдете силни а :?

моите съболезнования миличка :( знай че той винаги ще бъде с теб защото е в сърцето ти :smt056 http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a020.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/a055.gif

amk933
08-22-2009, 00:10
Съжалявам! Нечовешко боли, знам! Нека силата бъде с теб момиче...И от тук нататък не прикривай чувствата си! Успех. :(

Kostadin_682
08-22-2009, 10:10
... Много нечесна работа, моите съболезнования... дръж се :(

BloomF
08-22-2009, 10:15
Случват се такива неща за огромно съжалние! Наистина много кофти. Моите съболезнования и дано момчето ти почива в мир. Сега, ако не за друго, то поне живей за него :(

va0461
08-22-2009, 10:51
Напълно те разбирам , защото преди време загубих най-добрата си приятелка преди да мога да и кажа много неща . Живота е много несправедлив. Хората казват , че времето лекува, но не е точно така , то само те научава да живееш с мъката. След време остават само хубавите спомени и когато се сещаш за този човек вече няма сълзи, а една почти незабележима усмивка от хубавите моменти които сте прекарали заедно. Моного съжалявам за загубата ти ..

sulley
08-22-2009, 12:30
Наистина..останах без думи. :( :(
В началото,като видях заглавието,помислих,че е поредната любовна драма,но това е..ужасно.
Единственото,което мога да ти дам,е съчувствието ми.Във всеки един от нас,ще намериш приятел..

bebenceto23
08-22-2009, 22:35
Съжалявам,мила.
Бъди силна!

hheh
08-22-2009, 22:38
Мойте съболезнования :(

mysticinside
08-22-2009, 22:43
Както казаха преди мен доста тийнове - каквото и да се каже ще е малко.Моите искренни съболезнования и нека си призная не искам да изпитвам това чуватво никога.Но знаеш ли сигурна съм че той в момента е покрай теб и наистина знае колко си го обичала,така че не съжелявай!Той ще се радва като продължиш напред!

enternaL
08-23-2009, 13:42
Благодаря на всички.
Наистина много ми помогнахте..
Сега ще продължа напред заради него .. и ще продължавам да го обичам и помня, дано е на по-хубаво място. :(

Вече няма да правя тази грешка с прикриването на чувствата, не го правете и вие, защото после може много да съжалявате като мен.

sweety_blondy
08-23-2009, 15:39
Винаги съм си мислила,че хората не показват достатъчно любовта си към половинката им .. А се сещаме за това вече когато е късно,тъжно но факт .. Съжалявам за случилото се,но никои нищо не може да направи .. Просто продължавай в същия дух и не прави същата грешка след време. Когато ообичаш,раздавай се ! :) УСПЕХ :) :)

marti93
08-23-2009, 16:22
опитай да продължиш напред... :mrgreen: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

beb4yy
08-23-2009, 19:10
Спомни си красивите и усмихнати мигове така той ще знае че е в сърцето ти :)

a1a2b3v
08-24-2009, 12:57
Много съжалявам (hug) :-# :smt089 :smt089 :smt089

radybt
08-24-2009, 14:15
Как така си БИЛА...любовта ти толкова бързо ли отминава?
Ше ме прощаваш,че се държа така,ама съм 99% сигурен,че това е измислено,само за да бъдеш интересна! В противен случай мойте съболезнования иии...извинявай ако греша

mechtaq_za_teb
08-24-2009, 14:21
:cry: :cry: :cry: Много съжалявам за загубата ти... бъди силна. :(

a1a2b3v
08-24-2009, 19:30
Ше ме прощаваш,че се държа така,ама съм 99% сигурен,че това е измислено,само за да бъдеш интересна! В противен случай мойте съболезнования иии...извинявай ако греша

Че какво му е интересното на това?? Според мен си е истина. Момичето просто иска и има нужда да сподели с някого.

Dimana99
08-24-2009, 19:42
Горкото :(

valdesbg
08-25-2009, 05:27
Дано е на по-хубаво място.....дано е разбрал какво означава за мен, дано го видя скоро .. чакай ме слънце.. ;(;(;(

Омг.... Като решиш да се самоубиваш - запиши се като донор на органи, поне да има някаква полза от безсмислените ти действия.

Аман от идиотизъм в днешно време.

enternaL
08-26-2009, 07:18

свиква се с миналото време :)
иначе винаги ще си го обичам
за такова нещо ебавки не се правят, ако исках да съм интересна щях да пусна някоя малоумна тема в "Секс" не мислиш ли?
просто исках да споделя, защото много от приятелите ми не обърнаха внимание на това как се чувствам, и колкото и банално да звучи-наистина в такива моменти човек осъзнава кой наистина е до него :(

До valdesbg НЯМА да се самоубивам, явно не знаеш какво е да изгубиш близък човек-особено в началото ти се иска живота ти да свърши по-бързо, за да го видиш по-скоро, ако има живот след смъртта. Но това в никакъв случай не значи, че съм тръгнала да го прекратявам.Даже напротив-ще се стегна и ще продължа да живея заради него :)

Благодаря на всички, които се опитаха да ми влезнат в положението :) И..дано никога не ви се случи.

valdesbg
08-26-2009, 08:27
Ъм, точно щото ми се е случвало ти го казвам. Тва че си слабохарактерна, не е мой проблем.

Жива и здрава да си :)

peteto_love
08-26-2009, 09:09
Моите съболезнования..!

mynichka09
08-26-2009, 17:16
Съжалявам много!Времето лекува всичко