View Full Version : Въпрос за уголемянаве на устни
Здравейте!Наскоо гледах една реклама на някакъв продукт в Америка,който уличава устните с някакъв апарат чрез вакуум!Та реших и аз да пробвам,но не с уреда,а с чаша!!!Колко и смешно да ви звучи се подуха малко,но и малко ме боляха в продължение на няколко секунди.Въпроса ми е дали крие някакви рискове това??Нещо да не ми стане на устните?Не е базик плс..И без глупави отговори!Питам точно и ясно нещо ще ми стане ли?
harabelka
08-22-2009, 15:39
Как така с чаша? Звучи интересно :-o
vampire_girl_
08-22-2009, 15:42
как с чаша о.О и какъв уред
Освен болката,спуканите капиляри (т.е. синините),дискомфорта докато говориш/ядеш/пиеш и евентуалната липса на еднаквост/пропорционалност ли?! :-o Миии едва ли ще ти стане нещо :?
Има гланцове с ботокс ефект ... Купи си такъв и го използвай ... Поне няма да се чудиш к'во може да ти стане на устните :?
devolution
08-22-2009, 15:42
Здравейте!Наскоо гледах една реклама на някакъв продукт в Америка,който уличава устните с някакъв апарат чрез вакуум!Та реших и аз да пробвам,но не с уреда,а с чаша!!!Колко и смешно да ви звучи се подуха малко,но и малко ме боляха в продължение на няколко секунди.Въпроса ми е дали крие някакви рискове това??Нещо да не ми стане на устните?Не е базик плс..И без глупави отговори!Питам точно и ясно нещо ще ми стане ли?
не
Как така с чаша? Звучи интересно :-o
Ми по същия начин,както когато пиеш нещо от бутилка и си запушила напълно гърлото с устната си (а не лапаш цялото гърло,както правят някои :?) :) Става вакуум и готово :)
Благодаря много! Просто взимате обикновена чаша слагате на устата и засмуквате за 1 минута някъде!Но имайте в предвид,че боли и трябва да се повтори няколко пъти за по-добър резултат,а и като гледам не издържа много време..така че вие си решавате! :)
Слагаш чашата,така че да покрие устата и брадичката ти и изсмукваш въздуха.За това ли говориш?
:lol:
Аз се чудя как пластичните хирурзи, силиконът, колагенът още си намират приложение...При такъв гениален начин под носът си, тъпите фолк певици дават луди пари. :lol:
Хаха е ти пък..ефекта е много далече от този на силиконовите устни..това е просто леко подуване :D
vampire_girl_
08-22-2009, 15:52
чакайте,че аз пак не разбрах... :lol:
чашата лапаш ли я или как? :lol:
Благодаря много! Просто взимате обикновена чаша слагате на устата и засмуквате за 1 минута някъде!Но имайте в предвид,че боли и трябва да се повтори няколко пъти за по-добър резултат,а и като гледам не издържа много време..така че вие си решавате! :)
И сигурно ще си ходиш с по една чаша в дамската чанта и при всяко ходене до тоалетна ще го правиш това :lol: След 2-3 минути околните ще виждат как устните ти се смаляват и ще се чудят к'во толкова правиш в тоалетната,че всеки път излизаш подута ... :lol: :lol: :lol:
Хаха е да бе,да се права на идиотка!Казах,че ефекта не е ТОЛКОВА подуто...а и никой не е казал,че ще ходя така!Просто пробвах..
Хаха е ти пък..ефекта е много далече от този на силиконовите устни..това е просто леко подуване :D
Глупости са това. Подува се, защо се събира кръв...
vampire_girl_
08-22-2009, 15:57
сега пробвах за около една минута и освен,че не си чувствам устните,друго няма...аа,да.Има и един голям кръг... :lol:
GreenMimss
08-22-2009, 15:58
До какво води явлението '' Пайнер'' :( ... :?
По-добре ходи наджуклена бе ...са го пробвах ... ти луда ли си,тва боли и плюс тва устните посиняват .... гадост ....
Браво, почнете сега всички да й се връзвате на акъла. Абсолютна тъпотия е. Направете си вакуум и на циците и кажете какъв е ефекта. :lol:
adizitk1
08-22-2009, 16:15
Хаха това при мене изобщо не подейства, само ми се появи един гаден кръг около устата :lol: Иначе не мисля че нещо може да ти стане :D
според мен е грозно някфи големи устни..мария като си сложи силикон и толкова ама толкова грозно и стои че като я погледна и ми се повдига :-s :-&
:smt104 не ставай като МАРИЯ от пайнер :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: охх според мен това няма смисъл само се мъчиш :? :razz: :razz: :razz: :razz: мария е като задник в лицето :razz: :razz: :lol: :lol: :smt081 :smt080 :smt043 :smt040
еми . . нищо няма да стане .Ефекта ще е временен, понеже просто раздвижваш кръвта. Ще имаш няколко минути кръг около устата и ще те боли докато го правиш (тва с чашата) :D
колкото за уголемяване на устните - има гланцове с ботокс ефект (5лв) не държат вечно , но нищо не държи вечно освен с хирургическа намеса. И така хем ше имаш гланц хем ше се надуят (не гарантирам ефект) само че и малко щипе (не е болка за умиране) . . :D
Carmen_Kass
08-23-2009, 09:44
Ако искаш да си увеличиш обема на устните,зарежи ги тия тъпи и безполезни начини.
По-добре за 250 евро/1 ампула или 400 евро/2 ампули -си Увеличи обема на устните с хилуронова киселина.
Ако искаш да си увеличиш обема на устните,зарежи ги тия тъпи и безполезни начини.
По-добре за 250 евро/1 ампула или 400 евро/2 ампули -си Увеличи обема на устните с хилуронова киселина.
Тая хилуронова киселина случайно да прави бръчки по мозъка?
:lol: :lol: :lol: луда работа.. по-добре си вземи един гланц дето ти "издува " устните колкото за през деня и тва ее .. за кво ви трябва в лицето да сте като задник ? :lol: :lol: :lol:
xHARDCANDYx
08-23-2009, 11:39
Преди дни четох уж тайната на Джоли :lol:
та там пишеше да се смеси сол и зехтин...и да се нанесе на устните..наистина подпухват яко и стават едни мекиии..добре се получава..После слага ментов балсам иии уж това е... 8)
somanycookies
08-23-2009, 11:43
И аз съм чувала това за солта и зехтина, пробвай го.
vaniliika
08-24-2009, 21:43
звучи интересно :D ... зема и аз да го пробвам .. :D
sunshine1
08-24-2009, 22:26
Засмучи си ги с прахосмукачката като искаш да ти са толкова големи!!! :D
после кажи дали е имало някакъв ефект :D
Dollystar
08-25-2009, 10:57
Аз ефект не виждам, пробвах няколко пъти- ни6о
xHARDCANDYx
08-25-2009, 14:05
При мен има...
BoCupycake
08-25-2009, 15:48
Болни мозъци...
vaniliika
08-25-2009, 17:06
после кажи дали е имало някакъв ефект :D
ами незнам за вас но лично при мене не се получи ... може би защото стоях малко .. ама оказа се че съм имала някаква раничка на устната ии с таз с0л :-s :smt088 ... :D ...
въпросите относно уголемяване на устни отнасяйте към paula_papi 8-)