.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Въпрос за уголемянаве на устни

Здравейте!Наскоо гледах една реклама на някакъв продукт в Америка,който уличава устните с някакъв апарат чрез вакуум!Та реших и аз да пробвам,но не с уреда,а с чаша!!!Колко и смешно да ви звучи се подуха малко,но и малко ме боляха в продължение на няколко секунди.Въпроса ми е дали крие някакви рискове това??Нещо да не ми стане на устните?Не е базик плс..И без глупави отговори!Питам точно и ясно нещо ще ми стане ли?

Как така с чаша? Звучи интересно

как с чаша о.О и какъв уред

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Освен болката,спуканите капиляри (т.е. синините),дискомфорта докато говориш/ядеш/пиеш и евентуалната липса на еднаквост/пропорционалност ли?! Миии едва ли ще ти стане нещо

Има гланцове с ботокс ефект ... Купи си такъв и го използвай ... Поне няма да се чудиш к'во може да ти стане на устните
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Re: Въпрос за уголемянаве на устни

Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Здравейте!Наскоо гледах една реклама на някакъв продукт в Америка,който уличава устните с някакъв апарат чрез вакуум!Та реших и аз да пробвам,но не с уреда,а с чаша!!!Колко и смешно да ви звучи се подуха малко,но и малко ме боляха в продължение на няколко секунди.Въпроса ми е дали крие някакви рискове това??Нещо да не ми стане на устните?Не е базик плс..И без глупави отговори!Питам точно и ясно нещо ще ми стане ли?
    не
    my soul is adrift in oceans of madness.

Град
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    Как така с чаша? Звучи интересно
    Ми по същия начин,както когато пиеш нещо от бутилка и си запушила напълно гърлото с устната си (а не лапаш цялото гърло,както правят някои ) Става вакуум и готово

Благодаря много! Просто взимате обикновена чаша слагате на устата и засмуквате за 1 минута някъде!Но имайте в предвид,че боли и трябва да се повтори няколко пъти за по-добър резултат,а и като гледам не издържа много време..така че вие си решавате!

Слагаш чашата,така че да покрие устата и брадичката ти и изсмукваш въздуха.За това ли говориш?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София

Аз се чудя как пластичните хирурзи, силиконът, колагенът още си намират приложение...При такъв гениален начин под носът си, тъпите фолк певици дават луди пари.

Хаха е ти пък..ефекта е много далече от този на силиконовите устни..това е просто леко подуване

чакайте,че аз пак не разбрах...
    чашата лапаш ли я или как?

Град
    Благодаря много! Просто взимате обикновена чаша слагате на устата и засмуквате за 1 минута някъде!Но имайте в предвид,че боли и трябва да се повтори няколко пъти за по-добър резултат,а и като гледам не издържа много време..така че вие си решавате!
    И сигурно ще си ходиш с по една чаша в дамската чанта и при всяко ходене до тоалетна ще го правиш това След 2-3 минути околните ще виждат как устните ти се смаляват и ще се чудят к'во толкова правиш в тоалетната,че всеки път излизаш подута ...

Хаха е да бе,да се права на идиотка!Казах,че ефекта не е ТОЛКОВА подуто...а и никой не е казал,че ще ходя така!Просто пробвах..

Град
    София
    Хаха е ти пък..ефекта е много далече от този на силиконовите устни..това е просто леко подуване
    Глупости са това. Подува се, защо се събира кръв...

Град
    София
    мажи ги с мед, пак става

сега пробвах за около една минута и освен,че не си чувствам устните,друго няма...аа,да.Има и един голям кръг...

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    До какво води явлението '' Пайнер'' ...
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

По-добре ходи наджуклена бе ...са го пробвах ... ти луда ли си,тва боли и плюс тва устните посиняват .... гадост ....

Град
    София
    Браво, почнете сега всички да й се връзвате на акъла. Абсолютна тъпотия е. Направете си вакуум и на циците и кажете какъв е ефекта.

Хаха това при мене изобщо не подейства, само ми се появи един гаден кръг около устата Иначе не мисля че нещо може да ти стане

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    според мен е грозно някфи големи устни..мария като си сложи силикон и толкова ама толкова грозно и стои че като я погледна и ми се повдига

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    не ставай като МАРИЯ от пайнер охх според мен това няма смисъл само се мъчиш мария е като задник в лицето
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Шумен
    еми . . нищо няма да стане .Ефекта ще е временен, понеже просто раздвижваш кръвта. Ще имаш няколко минути кръг около устата и ще те боли докато го правиш (тва с чашата)

колкото за уголемяване на устните - има гланцове с ботокс ефект (5лв) не държат вечно , но нищо не държи вечно освен с хирургическа намеса. И така хем ше имаш гланц хем ше се надуят (не гарантирам ефект) само че и малко щипе (не е болка за умиране) . .
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ако искаш да си увеличиш обема на устните,зарежи ги тия тъпи и безполезни начини.
    По-добре за 250 евро/1 ампула или 400 евро/2 ампули -си Увеличи обема на устните с хилуронова киселина.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

с зехтин и сол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си