View Full Version : Искам съвет и помощ
bebencetyy
08-23-2009, 13:59
Видях една подобна тема но тя не ми върши работа и затова реших да напиша моя проблем така ...
Мама и тате снощи се скараха много жестоко .. и на сутринта ни казаха че може би ще се разделят .. казах може би защото все още решават на 12 съм уплашена и много нервна и се обръщам към вас за помощ .. :-#
мойте родители се разделиха кату бях на 12 ... бях много объркана, защото незнаех кво да пра и при кой да остана .. об най-много от вс майка ми но дойдох при баща ми за да мога да получа по добро образование в софия ... бях егоистка признаам :( не трябваше да оставям майками в най-трудниу и моминт и искренно съжалявям ... но не губим връзка говоря си с нея по телефона почти всеки ден и вс и споделям а бащами с който живея нз нищо почти ... дано историята ми ти помогне за нещо ... ако майкати и бащати и преди не са се разбирали най добре ще е да се разделят за да не страдате ... късмет (ако имаш конкретн бъпрос към мен ме питай :wink: )
Не бъди егоист. Помисли дали на тях няма да им е по-добре разделени. Все пак ти ще виждаш и двамата, ще правят всичко възможно ти да си добре, но ако са заедно проблемите ще продължават и положението ще стане лошо и за теб. Помисли за родителите си!
PurpleDream
08-23-2009, 17:12
Не бъди егоист. Помисли дали на тях няма да им е по-добре разделени. Все пак ти ще виждаш и двамата, ще правят всичко възможно ти да си добре, но ако са заедно проблемите ще продължават и положението ще стане лошо и за теб. Помисли за родителите си!
съгласна съм
BaBsYyY_SeXyYy
08-23-2009, 17:20
Помисли си и дали ще ти е приятно да останат заедно, но постоянно да се карат и постоянно да има скандали. У вас да цари тягостна атмосфера, наситена на отрицателни емоции. Няма ли да е по- добре за всички ви, ако вашите се разделят, всеки продължи по пътя си и намери щастието си? Ще ти бъде ли приятно всички около теб да бъдат нещастни, защото на теб ти харесва да имаш нормално семейство, в което всички са заедно?
monkata95s
08-23-2009, 20:03
Бях в подобна ситуация ..... Много е гадно . Аз бях на 13 , но за щастие нашите се оправиха . Опитай се ти да ги помириш .Аз поне направих така . Ако се карат постоянно не си струва да са заедно , но все пак винаги трябва да има втори шанс . Никой не може да ти каже какво да правиш или как да се чувстваш . Направи това което чувстваш . Виж защо е станало всичко , попитай дали няма друг вариант освен развод . Ако се разделят незнам как ще се чувстваш ..... Ако това стане остани при този с който се разбираш по-добре . Има вариант и да се местиш .Аз лично бих избрала 1 месец при единя после при другия и все пак да мога да бъда с когото пожелая когато искам . Искрено се надявам нещата да се оправят , но ако па ли не ти не се паникйосвай с времето ще свикнеш . В крайна сметка на сила хубост не става .....
УСПЕХ !
. Ако това стане остани при този с който се разбираш по-добре . Има вариант и да се местиш .Аз лично бих избрала 1 месец при единя после при другия и все пак да мога да бъда с когото пожелая когато искам .
Да и ако живеят в различни градове как ще се мести? Един месец при единия, другия месец при другия. Постоянно да сменя у-щата?? :lol:
Ако се разделят може да е по-добре, няма да има скандали, караници. Няма да ти е особено приятно, но ще свикнеш.
Дано да се оправят де. :)
aloveyou
08-24-2009, 13:06
съгласна съм
И аз
bebencetyy
08-24-2009, 17:43
eми незнам те не се карат много често и ако се карат все за дреболии но този път беше сериозно .. и просто ми и е много гадно бе искам да сме си заедно и да сме си щастливото семейство не искам да се развеждат обичам си ги :-)
monika551
08-26-2009, 17:56
ами кво да ти кажа ти неможеш да ги спреш да не се разделят :? .просто вече не могат да живеят заедно.сопко нещата ще се оправят.
iiordanova
08-26-2009, 21:30
Какво стана .. ? Разбраха ли се родителите ти ? :P
Случват се такива неща.. горе главата, ще го преодолееш!
sunshine27
08-27-2009, 20:15
На6те се разделиха когато бях на 7. Тогава пове4е от вси4ко на света исках да се съберат и отново да са си заедно. После запо4нах да пораствам и да разбирам 4е не са били 6тастливи и то по вина на ба6та ми. Когато бях на 9 тои замина на 200 километра от мен. Ве4е бях преодоляла раздялата и развода но тогава тва ме съсипа. След няколко месеца тои си намери приятелка и тяз забременя от него. Не знаех как да реагирам и на това. Преодолях го. След о6те 2-3 години маика ми се омъжи повторно. Сега и тя си има бебе и е много 6тастлива. И като се замисля много по добре ми е на мен като не живеят заедно дори в 1 град. Но с времето вси4ко се преодолява. :) така 4е спох
bebencetyy
08-27-2009, 21:29
ne ama ve4e ne mi pyka :grin: sega iskam samo da stana gadje s mom4eto koeto xaresvamm :-)
ii ne mi pyka ako 6te da se razdelqt :razz: :razz:
MrUndaztood
08-27-2009, 21:42
ne ama ve4e ne mi pyka :grin: sega iskam samo da stana gadje s mom4eto koeto xaresvamm :-)
ii ne mi pyka ako 6te da se razdelqt :razz: :razz:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
uNvaLuabL3
08-27-2009, 21:47
когато родителите ми се разделиха и аз бях уплашена и объркана, но с времето разбрах, че така е било по добре и за двамата, защото и без това само се караха. Аз останах при майка ми, защото се грижи по добре за мен и брат ми... и с времето се свиква :)
iiordanova
08-28-2009, 08:22
Авторке , не ти пука ?!
А тогава защо написа темата. Не и пукало ..
Те са твой родители. Не на приятелката ти.
Ама то е така .. с детски акъл.
:shock:
bebencetyy
08-31-2009, 10:09
quote="iiordanova"]Авторке , не ти пука ?!
А тогава защо написа темата. Не и пукало ..
Те са твой родители. Не на приятелката ти.
Ама то е така .. с детски акъл.
:shock: [/quote]
хмм техен си проблем щом са решили нека се развеждат няма лошо :lol: а не да използват мен и сестрами " ако не почистите ше се разведем" " разбирайте се и не се карайте да не се разведем" то те се даржат като деца :-D :D :lol:
Дреме ми :P :-P амм следващия ми въпрос е : Как да им докажа че съм отговорна и да може да ме пускат навсякъде примерно мога да плувам а те не ме пускат на басейн как може така :-x
iiordanova
08-31-2009, 11:17
Грр .. първо си изплашена , после не ти пукало за тях , а сега как да ти имат доверие .. !?
Защо всички започнахте да пишете теми : " Как да си върна доверието ? " !?!
Разберете , че доверието не може да се спечели лесно и туко така. Родителите ти са решили , че няма да те пуснат. Примери се.
Ти можеш ли да плуваш ? Ако не можеш как искаш да те пуснат !?
През цялото време ще се притесняват.
Точно когато най-малко очакваш и може да ти се случи нещо лошо.
Не знам как да ги накараш да те пуснат на басейн.
Ако е толкова важно за теб , им обесни.
Ако беше отговорна нямаше да мислиш по този детски начин.
Успех.
Доста странно реагираш, първо ти е гадно, после ти е през патката..но и родителите ти не са цвете в случая! Пък за доверието, ти ако наистина неможеш да плуваш няма да те пуснат и да им се молиш няма да стане!
съгласна съм
И аз
аз също
monika551
08-31-2009, 18:43
някой няма ли да зклучи темата???
bebencetyy
09-05-2009, 08:36
а бре е** ги у гЪза о.О не че има голяма разлика с кои ш живееш или дали ш са 2мата попринцип.. ;х;х ама па моа ти го кажа от собствен опит, шот преди 10 години стана същото и от както маика ми я няма сам пълен ФРЕЕ няя кои ми се кара, ми каа ко да праа , да ме кара да уча , да си мия зъбите , краката , ушите и т.н. сичку сам си го правя без да ми го тарчат у главата баща ми само си говорим тук таме нещо о.О
напълно съм съгласна :razz: :razz: :razz:
абре хора мога да плувам ама ебем ли ги що не ме пускат
ама 1. те не ми дават да излизам с едни момчета ма кой ги слуша излизам хич не ми е :lol: 2. те не ме пускат да хода и в едни блокове дет живеят почти всичките ми съученици ма кой ги слуша даже веднъж бех на купон у тия блокове 8) Дреме ми :grin: