PDA

View Full Version : Помощ за утре :)

kalpazanichka
08-24-2009, 15:30
Здравейте.. :) Зна1и утре с приятелят ми правим година от както сме заедно.. Искам да е нещо специално...Давайте идеи с какво мога да го изненадам.. :(

PurpleDream
08-24-2009, 15:45
поръчай му стриптизьорка :razz: ще се изненада на 100% 8-) :D :D

stup1fy
08-24-2009, 15:50
Приятна или не трябва да е изненада?
Ако да - поръчай му стриптизиорка,както вече казаха
Ако не - излез му с костюм на батман и почни да го шибаш с камшик.
Бъзикам се, но за да е наистина приятна изненадата,трябва сама да я измислиш,защото ние не знаем какви са интересите му ,по какви неща си пада и така нататък.Ако малко си напрегнеш мозъка,сигурна съм,че ще измислиш нещо по-оригинално и ще го изриташ до седмото небе.
П.п. Има много подобни теми.

Amiliq999
08-24-2009, 15:56
поръчай му стриптизьорка :razz: ще се изненада на 100% 8-) :D :D
+ :razz:
По темата: Първо, ЧЕСТИТО! Желая ви много щастие, още дълго време! :) . Аз на твое място, просто бих била романтична - може да направя клипче с наши снимки, да напиша някакво любовно стихче, или пък да го изненадам приятно с еротично бельо :grin: Но това си е мое мнение, мисля, че ти сама трябва да прецениш какво да му вземеш, мисли - какво го вълнува, какво иска най-много. Все пак ти ходиш с него :P Тук във форума, каквото и мнение да ти дадат, няма да е интересно, трябва сама да измислиш нещо :) Успех ти желая 8)
P. S. Само да не е плюшена играчка :? Това никак не е интересно, особено за момче.

kalpazanichka
08-24-2009, 16:08
мерсии.. :-)
Значи мисля да повторим всичко от начало.. Както беше тогава..А то найстина беше прекрасно.. :-)

Amiliq999
08-24-2009, 16:26
[quote="kalpazanichka"]мерсии.. :-)
Значи мисля да повторим всичко от начало.. Както беше тогава..А то найстина беше прекрасно.. :-)[/quote
това е чудесна идея и е много романтично :) весело изкарване тогава :)

GreenMimss
08-24-2009, 17:10
ммм... аз ако бях на негово място щях да искам нещо , което да не забравя, а не нещо, което да повторя :)

Hilary_
08-24-2009, 18:19
Баси отговорите има преди мен ... :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

По темата: Това с преповтарянето е добра идея ... или просто го заведи някъде където обичате да ходите заедно ... :)

Adda
08-24-2009, 18:22
Ох, момчетата не обичат РОМАНТИЧНИ изненади. Направи нещо, което принципно не правиш или правиш с неухота, а той страшно много обича. Помисли, със сигурност има нещо такова. Какви клипчета, какви преповтаряния?! Вие ме разбихте..

innocentt
08-24-2009, 18:26
първо-бъди много добре подготвена нови и по разголени дрешки,високи токчета задължително..накарай го да те желае и не му давай това което иска,все повече и повече да те желае и най накрая всичко...........;)

Sa6eks
08-24-2009, 19:02
Купи 1 кило презервативи с вкус на шоколад и го питай дали иска 1 кило шоколад, ако иска му ги дай по еротично бельо :)

Zaharinka
08-24-2009, 19:04
Ох, момчетата не обичат РОМАНТИЧНИ изненади. Направи нещо, което принципно не правиш или правиш с неухота, а той страшно много обича. Помисли, със сигурност има нещо такова. Какви клипчета, какви преповтаряния?! Вие ме разбихте..
Колко пъти се опитвам да обясня точно това,че момчетата не обичат сърчица и плюшки 8-)

a1a2b3v
08-24-2009, 19:27
Май нямаш време да правиш подарък :? Заведи го на място, което обичате да ходите заедно :)

vagarious
08-24-2009, 19:36
Ми заведи го на място което обича и се постарай да сте само двамата.Смисъл да не е много натоварено около вас.
Това с шоколадовите презервативи е много добро..появи му се по еротично бельо и предложи да го намажеш със сметана или нешо друго.Развий му еротичните фантазии и чак накрая му дай всичко.Наи ме разбра 8) :grin: И междудругото - поздравления за годишнината ви. :) :-)

Adda
08-24-2009, 19:37
Колко пъти се опитвам да обясня точно това,че момчетата не обичат сърчица и плюшки 8-)

Ам??? Имало е някоя която е подарявала сърца и плюшки? И той после я заряза, нали?

marti93
08-27-2009, 16:15
облечи се sexy , танцувай му в скута ,направи му масаж и задължително презервативи,ягоди и шампанско
:P