PDA

View Full Version : Никакво внимание..

zwezdichka1
08-24-2009, 17:44
Здравейте.. :) Имам приятел от година..Разбираме се добре.. :) Но е много особрен.. За тази година ми е подарил само 1 роза за РД`то ми.. Не съм материалистка, даже напротив.. Не обичам да ме глезят,но понякога като гледам другите ми се иска и на мен да се обръща такова внимание.. :( На 13 февтуари ми съобщи " Утре няма да ти подаря нищо..Не се сърди,просто нямам възможност" .. Първото което е - възможност не винаги има, но когато има повечко пари в него гледа да се напие.. :( а и аз не искам много просто едно цвете откъснато от градината да ми стане драго.. :( дори за годишнината нищо не ми подари..
Само когато ходим на кафе и то 1 в месеца ме черпи,или в повечето случаи не ходим никаде или аз си плащам сметката..
И не е само това.. Когато излезем в компания не ми обръща почти никакво внимание,дори често се ръчкаме пред приятелите ни..Винаги твърди,че ме обича,че не може без мен и така на татък,но не знам..Просто по държанието не се вижда..Обижда ми се когато седнем на някоя пейка в парка и не го прегърна,а той никога не го прави.. :( Много пъти са ми казвали да поговоря с него,опитвала съм се, но той все преиначава нещата така,че аз съм виновната.. :(
Как да му кажа,че искам повече внимание?.. :(

Punisherrr
08-24-2009, 17:45
Така,както го каза на нас.

ShtrudeL
08-24-2009, 17:47
Покажи му ясно,че може да те изгуби. Ако и това не привлече вниманието му,защо да не стане факт?

bmwsasho
08-24-2009, 17:47
Като отидеш при него и му кажеш това, което си написала по-горе...мисля, че ако искаш да сте заедно трябва да си говорите свободно за всичко...кажи му какво неодобряваш и ако не се промени и на теб не ти изнася бий му шута и това е ... :)

zwezdichka1
08-24-2009, 17:48
Оставях го веднъж.. но той го искара така че не искам да съм с него и прочие.. :( ..

bmwsasho
08-24-2009, 17:49
Еми ако не ти изнася го разкарай...незнам дали е първия, но надали ще е последния...

radybt
08-24-2009, 17:59
Покажи му ясно,че може да те изгуби. Ако и това не привлече вниманието му,защо да не стане факт?
+1

Hilary_
08-24-2009, 18:35
понякога като гледам другите ми се иска и на мен да се обръща такова внимание..

Не гледай другите мила ... не винаги е така както изглежда гледай своето и се радвай, че го имаш ... :)

Винаги твърди,че ме обича,че не може без мен

Поговори с него и му кажи, че ако е така както казва нека го докаже не само на думи ... :-o :wink:

Много пъти са ми казвали да поговоря с него,опитвала съм се, но той все преиначава нещата така,че аз съм виновната..

Попитай го дали някога е открил в себе си вина ?? :? Или се мсили за безгрешен ... ?? :?

innocentt
08-24-2009, 18:36
той бяга и ти гониш..във вашата връзка май е така
бягащия трябва да си ТИ.може да няма възможности ОК,но за държанието му не съм съгласна,просто ако не ти се обажда и ти недей т.е искам да кажа дръж се та както той се държи към теб

mysticinside
08-24-2009, 18:43
Охх кофти ти е положението.Говори с него на мен ми става неудобно дори когато приятеля ми плаща таксито като сме заедно нз...някак си криво ми става....Говори с него така както го каза и на нас!

Ou7taControL
08-24-2009, 18:47
минавала съм през почти същото.. моя съвет е да му покажеш че така те губи и той ще се усети че трябва да промени нещо за да те задържи.. защото ако наистина те обича няма да си позволи да те изгуби.. :) поне при мен това винаги помага..

fc
08-24-2009, 19:04
Хахаха намери си някой богат тогава...

Zaharinka
08-24-2009, 19:19
Стой си сама като не ти отърва може да не е от хората,които обичат да отдават цялото внимание на половинката + това приятелите му очевидно са по-важни от теб.Има и такива момчета приеми факта,че връзката на момчето с приятелите му е много по-силна отколкото с гаджето му в някоиии случеи

PurpleDream
08-24-2009, 19:24
напиши му писмо което да съдържа всичко което чувстваш и това което написа тук, щом не те слуша, дано поне да може да чете

teenems
08-24-2009, 19:36
годишнина сте имали ,изглежда ходите повече от 1год и кво ти е подарил .
или само 1 роза ,дето може и да я е скъсал както викаш ти от някоя градина .
държанието му наистина е гадно и аз бих се чувствала по същия начин .
а като ходите с приятелите му той само на тях обръща внимание все едно ти си се изпарила .
може наистина да те обича ,но да не го показва така както другите .
но дори да не ходите на кафе заедно :? и той да не плати малко е нелепо ..

elle_123
08-24-2009, 19:47
Ами кажи му спокойно,че повечето момичета и жени обичат да им се обръща повечко внимание,а малките жестове са от значение и ги карат да се усмихват.Затова ако наистина е привързан към теб и те обича е хубаво да го показва и по този начин.И когато му го кажеш му се усмихни нежно,а през цялото време го гледай в очите.Може и да ти звучи банално, но поне опитай. :)

Dimana99
08-24-2009, 19:59
Казваш му го направо...

NamelessRomantic
08-24-2009, 22:31
Ми намери си някой с голямо портмоне.Ако наистина го обичаш нямаше да е проблем с това че е беден.Макар че да,да не ти вземе дори едно цвете за годишнината...само за това мога да виня НЕГО.

valdesbg
08-25-2009, 05:24
Вкусотийката, пак пише хубави неща :)

Оставях го веднъж.. но той го искара така че не искам да съм с него и прочие.. :( ..
А не е ли така?

Аз не останах с друго впечатление :)

Бтв - като те усещаш че те пързалят що се връзваш?

dimitar_ak
08-25-2009, 05:37
А като няма възможности прави ли нещо за да проима?