View Full Version : Защо трябваше да се влюбя точно в него???
spaceship1
08-24-2009, 21:32
Здравейте, пиша ви тук и се надявам да получа отговори. В мн тежка ситуация съм...
Сега ще съм 9ти клас и още малко почва училището.Не ми се тръгва изобщо ето и защо.
Докато бях 8ми клас имаше едно момче което беше нещо като плейбоят на класа.Всички искаха да са около него.Имаше един проблем че аз бях точно другата противоположност на него... Всички ме подиграваха , удряха , правеха ми номера и много други... Но аз много го харесвах а той не ми обръщаше внимание, все пак един ден като се прибираше от училище реших да си отида с него . Излъгах го че пътя ми е като неговият, той не искаше много много но все пак се съгласи и точно преди да мине през вратата му казах че много го харесвам и му предложих... като отговор получих изсмиване в лицето.След това на другият ден разказа на другите и следваха много подигравки. Като казвам много значи действително много... Дори и момичетата почнаха... Не искам да разказвам за какво става въпрос много обиди много подигравки а номерата понякой път им бяха жестоки... Един горе долу гаден номер беше да ми сложат кабърки и след това ходих с раздупчени дънки... Не искам да ви разказвам просто за какво става въпрос... А аз все още продължавам да го харесвам много. Не го засичам много често , от време на време...И сега като се сетя че пак трябва да почна училище не ми се мисли... а най лошото е че продължавам да го харесва много и то ... Сега какво да правя пак ли да му кажа просто не знам , по някой път искам да сложа край на живота ми.... :(
Priceless
08-24-2009, 21:36
Такааа:
1. Недей да обръщаш внимание на някакви комплексарчета, които си правят веселото на гърба на другите. Точно такива са за съжаление. Просто пълния блокаж и толкова ;) А ако наистина проблема е толкова голям с тях - поговори с някой. Класен или нещо такова .. не знам :?
2. Мисля, че малко си избързала, като си му предложила. В смисъл - сама казваш, че не ти обръща внимание. Та то все едно да спреш някой на улицата и да му предложиш :shock:
3. В никакъв случай недей пак да му казваш!! Сама ще се набуташ между шамарите пак !!
Харесала си абсолютен тъпак, обръщаш внимание само на тъпаците и се ядосваш защо хората са тъпаци. Обръщай внимание само на приятелите си, да му се не види, какво ще гледаш някакви малоумни комплексирани подиграващи се пундьовци и шунди какво правели, ти поне си имала смелостта да си признаеш. Па аз сякаш не съм почти като тебе, ама се примирявам- да ще съм прецакан до 12-ти клас, ама знам кои са ми истинските приятели, в крайна сметка.
Послепис: ако нямаш добри приятели- да, гръмни се.
Описа го като "плейбой"... Помисли си заслужава ли си усилията, нервите, тормоза и обидите които ще трябва да преглътнеш, в името на хпипотетичната възможност просто да се наредиш в списъка му като поредната играчка? Аз мисля, че отговорът е "не". Избий си го от главата, за твое собствено добро. Струва си да сеполагат усилия и да се правят жертви за някой, който може да ги оцени... той явно не може... така че по-добре не се хаби.
Jumbie483
08-24-2009, 21:38
Не, не му казвай отново. Пак ще изклюкари и пак ще започнат да ти се подиграват.
И въобще не си мисли да слагаш край на живота си. Не си заслужава за единия му лигльо да се тормозиш въобще.
Провери има ли шанс да смениш училището ?!!
Този ти е временно увлечение, след време ще мине и това. До тогава си се дръж на ниво и не се занимавай с хора като него. Не го заслужават.
Да си сменяла даскалото и да говорела с класните- бе да им каже в лицето какви са тъпи гадове и да не им обръща внимание, аз съм на нейната възраст, разглезен хленчещ лигльо съм и пак не помня да съм мрънкал толкова.
Priceless
08-24-2009, 21:42
^^ Ти си в МГ ! :lol: А серизно: Ми един разговор с класния винаги помага ;) Но пък .. сега като се замисля, май може и по-зле да стане :o Абеееее .... що не пробваш да си отвориш устата малко? 8-)
ShtrudeL
08-24-2009, 21:42
Мхм...сетих се за филма A Walk To Remember,който по между другото гледах днес.
Всички се трогнахме неимоверно, даже съм сигурен, че авторката се е трогнаал най-много.
Послепис: аз като съм от МГ, поне имам неизмерим опит с кретените, даже онзи в огледалото, така че тихо, непросветен, такъв. :D
Priceless
08-24-2009, 21:45
Всички се трогнахме неимоверно, даже съм сигурен, че авторката се е трогнаал най-много.
Послепис: аз като съм от МГ, поне имам неизмерим опит с кретените, даже онзи в огледалото, така че тихо, непросветен, такъв. :D
Момиче съм бе !!! 8-)
Попадал съм в ситуация, когато класният дори толерира (да не кажа подстрекава) интриги, мръсни номера и всякакви форми на терор към даден ученик...
Ако не можеш да се отървеш от тормоза - по-обре наистина смени даскалото, макар че от девети клас нагоре обикновено се нормализират нещата...
Момиче съм бе !!! 8-)
А, тъкмо почнах да се тревожа, че прекалено ме кефиш за пубертет от мъжки пол.
Jumbie483
08-24-2009, 21:47
Да си сменяла даскалото и да говорела с класните- бе да им каже в лицето какви са тъпи гадове и да не им обръща внимание
Днешното поколение е такова, че най-много след училище да я ступат набързо, че после да си мълчи, когато не я питат :D
Да ми ги даде на мене да ги натупам аз!
Priceless
08-24-2009, 21:48
Момиче съм бе !!! 8-)
А, тъкмо почнах да се тревожа, че прекалено ме кефеш за пубертет от мъжки пол.
:lol: Споооокойно! 8)
* СПАМ * Абе, Priceless, достатъчно уверена в себе ли си, за да приемеш добър комплимент от момче? :D
Priceless
08-24-2009, 21:59
^^ Защо да съм ?! :shock: 8-)
Знаеш ли какво ще ти кажа аз?Я си вдигай главата нависоко!В девети клас попринцип сякаш всичко започва наново ;) В смисъл надявам се да не са чак такива идиоти и малко да са пораснали твойте съученици. Съветвам те да се опиташ и ти да се присъединиш към дадена групичка (понеже всеки клас се състои от такива) и да не стоиш сама и изолирана.А относно плейбоя - и той ще се осъзнае ;) Ти недей да му казваш нищо и дори гледай да го отбягваш.Чак ти се чудя как си могла да направиш оная глупост и да му признаеш при положение, че си го видяла какъв е. :(
*СПАМ*: Значи не искаш да приемеш един хубав комплимент? :D
*В темата*: Той е плейбой. Ще си остане тъпак. Зарежи го. Не е лесно, но, честно казано, единственият лесен вариант е да се гръмнеш, а ние не искаме това, нали?
Priceless
08-24-2009, 22:03
*СПАМ*: Значи не искаш да приемеш един хубав комплимент от момче? :D
Искам естествено ...Че кой не иска? 8-) 8)
*СПАМ*: Значи не искаш да приемеш един хубав комплимент? :D
Искам естествено ...Че кой не иска? 8-) 8)
А, и ти ли? Ама знаеш ли, че и аз съм така! Я, ти си първа! 8-)
Priceless
08-24-2009, 22:05
^^ За човек от МГ не ми изглеждаш чак толкова смотан ! 8-)
Давай, ти си ! :lol:
Ти си егати хитрата шматката! (Между другото, това беше комплимент) :D
Priceless
08-24-2009, 22:08
Ти си егати хитрата шматката! (Между другото, това беше комплимент) :D
Благодаря ! :oops: 8-)
Ммм дамм доста тъпи неща са ти се случили ... :( :(
Като за начало спри да мислиш за този кретен (да наричам го такъва, защото е!! ) и изобщо не се тормози за него ... :? Най - малкото дори не го поглеждай .. не му говори ... каже ли ти нещо (обиди ли те) м укажи нещо от сорта ... "ахаха чак сега разбрах какъв идиот си!!" и просто гледай да го подминаваш и игнорираш от всякъде!!! :? :?
За "много вървежните" мърли от твоя клас ... не им се давай!!! Трябва да се научиш да "боравиш" един вид с думите ... да ги затапваш ако ме разбираш ... не им се оставяй ... надсмивай им се (те това заслужават)!!! :?
Допуснала си прекалено много грешки време е да ги поправиш ... :-o
thespark
08-25-2009, 00:12
отговори им по същия начин ако не се сещаш за номера викни неко по голем батко да ги опраи :)
Абе я му тегли майната кво ще се прави на недостъпен,лайнар малък!!!!Да не е само той а относно това как се държат тия с теб е мн гадно къв е тоя клас ебати?Намери си някой който да се застъпва за теб по възможност някой към които целият клас има респект!!!
valdesbg
08-25-2009, 05:01
...по някой път искам да сложа край на живота ми.... :(
Е не, това вече е черешката на тортата....
Абе ти достойнство явно нямаш, самоуважение също, не ти дреме че те тъпчат като дъвка.... Ми ходи ако искаш и всеки ден му казвай че го харесваш... Резултата ще е същия.
Айде, следващата.
Имай малко самоуважение - харесай си някое свястно момче с малко материал в главата :) И обикновенно сами се закопавате (ваш проблем) :-o
Dollystar
08-25-2009, 07:19
Целия проблем идва от това че ти липсва самочувствие. Не йм обръщай внимание мъкни си се с приятелките по коридорите тва онова- с гордо вдигната глава и усмивка до ушите, от теб зависи как ще те възприемът околните. :-) :-)
1.малко е тъпо момиче да предложи на момче ..
2.изглежда си мисли ,че като е плейбой е ебаси пича ,но е някъв комплексиран и тъп идиот .
3.погоди им и ти някой номер :smt096
4. като ти се смеят смей се с тях :lol: :lol: :lol:
5.заеби го !
am май си надмогнала детските игри и наистина го харесваш..а той се държи като хлапак ,не падай на нивото му ,намери си някои и му направи напук,не им обръщай внимание,просто кажи че си се ибъзикала с него и му се изсмей в лицето
spaceship1
08-25-2009, 10:45
Здравейте отново и мерси за отговорите и съветите ви!Проблема е, че не мога да го забравя и не мога да спра да го харесвам.Не става само като си кажа "забрави го" и готово.:( Единствения начин да го забравя е като не го виждам, но скоро започваме училище и сигурно всичко ще си е както е било до сега.:( Относно приятелите - нямам никакви или имам 1-2 но просто те не са ми приятелки а не ме бъзикат толкова много.Излизам само с двете си братовчедки, които пък не учат в това училище. Изобщо всички ме отбягват и аз по цял ден си седя като аутсайдер на първия чин никой не ми говори или ми говорят но само на подигравките, иначе все едно не съществувам.
Priceless
08-25-2009, 10:51
А има ли някаква конкретна причина да се държат така? :?
Нима в 8 клас има такива кретени.. дано в 9ти вече да са пораснали и да се оправят отношениятя ви, тц.. тая тема направо ме отчая
иначе бъди надменна с този идиот, как си могла да постъпиш толкова глупаво.. ти си се поддала сигурно ot bezli4noto otno6enie na sau4enicite ti i si zabravila za dostoinstvoto si.. mnogo si prosta, s izvinenie i nai- dobri namereniq.
Drugiq pat da se predstavish na nivo i da se pokajesh kato aktivna u4eni4ka, ei .. i gi ostavi teq tapaci, 6te ti doide vremeto, kogato i dvamata 6te se zabelqzvate.. kak moje da go haresva6 samo ti i da go znaesh tova, i da mu predlojish.. wow, pone si si izvlaqkla pouka, nadqvam se...
I ne se ot4aivai, nedei da se samoubivash, radvai se 4e pone ti se e slu4ilo ne6to! :D:D
PS: pro4eti go, ni6to 4e e dalgi4ko, struva si :D:D:D
shisharkata
08-25-2009, 14:14
e toq drugiq pat kato go bidi6 da go isrita6 v topkiti ot meni. gulem tapak e da znaes. pogudi mo i ti nekui nomer za6otu ako ne go naprafi6 6te sajalafa6 i 6te prodaljavat da te usmivat i ubijdat. nakonti se malko napravi se hubawa. ne vqrvam da si mnogo grosna. sigorna sam 4e 6te si nameri6 priqteli mnogo barzo a moje bi i gaje. ne slagai kray na jivota si nqma smisal samo 6te nakarni6 horata koito sa te ubi4ali i nqma da polo4i6 vazmezdie !!!
lonely_girl92
08-25-2009, 14:38
Момиче недей да се тормозиш заради някакъв кретен.Не го заслужава.Дори не си и помисляй да му казваш,че го харесваш 2-ри път. Забрави го (да знам не е хич лесно,но ако се опитваш ще стане просто не му обръщаш внимание и това е) А за класа ти...амм няма ли някаква възможност да се преместиш в друг клас или поне поговори с някой този тормоз неможе да продължава ... Другия вариант е да не им обръщаш внимание намираш 1-2, с които да си говорите и така ... (не ти казвам да им отвърнеш,защото не ги знам какви са някои спират,но други само тва чакат и ще ти вгорчат живота още повече)
П.П Не си хаби нервите за глупости.Айде успех ! :) :) :)
От класа ми имаше едно момче, както ти каза, нещо кат плейбоя на класа. Това беше от 5 клас някъде...до 10 мисля. След което, в 11 и 12 клас никой не му обръщаше внимание, защото всички разбраха, че той е едно надуто ла*но и на никого не беше нужен. Водеха се с него, колкото да мине номера, иначе никой не го имаше вече за приятел. Ти си много повече от него. Хванала си се за него, защото всички СЕГА го харесват. Но той е ла*но и ти трябва да го разбереш. А за това, че те подиграват. Ще спрат рано ии късно. Било е моментно. Ти си втълпяваш, че ще продължи. Прави се пред другите, че вече не ти пука. Бъди силна!
PurpleDream
08-25-2009, 21:01
абе момчето ти се е исмяло в лицето, а ти пак искаш да му кажеш, че го харесваш...най- добре не се занимавай с него щом е такова леке не си заслужава...
Priceless
08-25-2009, 21:18
e toq drugiq pat kato go bidi6 da go isrita6 v topkiti ot meni. gulem tapak e da znaes. pogudi mo i ti nekui nomer za6otu ako ne go naprafi6 6te sajalafa6 i 6te prodaljavat da te usmivat i ubijdat. nakonti se malko napravi se hubawa. ne vqrvam da si mnogo grosna. sigorna sam 4e 6te si nameri6 priqteli mnogo barzo a moje bi i gaje. ne slagai kray na jivota si nqma smisal samo 6te nakarni6 horata koito sa te ubi4ali i nqma da polo4i6 vazmezdie !!!
:shock: :shock: :shock: :shock: Господи, спаси я ! 8-)
PurpleDream
08-25-2009, 21:19
:shock: :shock: :shock: :shock: Господи, спаси я ! 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Харесала си абсолютен тъпак, обръщаш внимание само на тъпаците и се ядосваш защо хората са тъпаци. Обръщай внимание само на приятелите си, да му се не види, какво ще гледаш някакви малоумни комплексирани подиграващи се пундьовци и шунди какво правели, ти поне си имала смелостта да си признаеш. Па аз сякаш не съм почти като тебе, ама се примирявам- да ще съм прецакан до 12-ти клас, ама знам кои са ми истинските приятели, в крайна сметка.
Послепис: ако нямаш добри приятели- да, гръмни се.
Съгласен!
redpicasso
08-26-2009, 01:33
:shock: И те кво са ти виновни, че ти си задръстена. Я влез в 21ви век! Пластичната хирургия е евтина, кво хленчиш по некви форуми...кифленска история! Баси, оправете си живота или си теглете ножа бе!
Escarina
08-26-2009, 01:36
Предложила си му? Пита го дали иска да си станете гаджета ли? Ти скъпа си печално тъпа кофа.
balon4eee
08-26-2009, 01:50
шот баткааа така е тряяло сеш ли се ?
redpicasso
08-26-2009, 02:18
шот баткааа така е тряяло сеш ли се ?
Какъв е тоя бойлер на аватара ти бе?! :-o
mechtaq_za_teb
08-26-2009, 04:46
Ужас! :shock: Недей да се занимаваш с него. Той се отнася с теб по този начин и не заслужава грам от твоето внимание. Не обръщай внимание да подигравките. Намери си нови приятели, запознай се с нови хора и там някъде ще срещнеш друго момче. Но с този не се занимавай!
Niakoitam
08-26-2009, 06:51
Има ли някаква видима причина да се държат така с теб. Наднормено тегло, нещо в поведението или просто си много добра и всички ти се качват на главата? А?
И аз мога да кажа че съм минал по подобен път? Не за друго, а защото винаги съм избягвал конфронтации и дори и по-малките са ми се качвали ня главата за това. Имаше един период в периода от 5 до 8 клас, в който никой не ме припознаваше като приятел, а който се занимаваше с мен само си избиваше комплексите и трупаше самочувствие гаврейки се с моята особа. Е, чак кабърчета не са ми слагали, но имаше подигравки и леки потодарквания.От 1 до 4 клас бях в по малко училище, но и там не ми харесваше много отношението на учениците към мен, но периода от 5 до 8 клас беше най гадно. Седях си изолиран на чина надявайки се никой да не ме закача и
нямах търпение да мине междучасието или да се прибера в къщи на сигурно. Бях самотен и нещастен, но никой даже и не пожелаваше да ме разбере. Пък и аз нямах особено желание да се разкривам. Към края на тоя период ми беше толкова гадно че се чудех дали да скоча от някъде или да убия някой друг.
...Но съдбата като че ли си каза думата. В 9ти клас смених класа си. Всички отидоха да учат в София. От старият ми клас в училището останахме аз и още две съученички. Сега беше времето да градя нов имидж, поне пред новият си клас. Но аз бях наплашен от хората, изолиран, а атаките не преставаха и всичко си вървеше по старому.Хората от класа ми обаче се оказаха много печени. Защитаваха ме като един от цялото на класа. Може понякога да е имало вътрешни междуосбици, но това беше клас образуван 2/3 от момичета и 1/3 от момчета. А тези момчета очевидно държаха на цялостта и имиджа на класа си. Някои дори повече.Имаше едно момче,
очевидно претърпяло някаква метаморфоза и имаше огромното желание да строява по-малките в редичка по един така да се каже. Едвали не ме наблюдаваше с нетърпението някои да ми каже една думичка на криво. Имаше и по големи от мен, които ми казваха че ще ме пазят от по големите пък с по-малките да се оправям сам.Без да знаят какъв е бил моя живот преди това, новият ми клас за 4 години, до 12ти клас ме защитиха, интегрираха при тях. Научиха ме да не
взимам живота толкова насериозно и да гледам на живота от бъзикчйската страна. Да ходя на кафе, на купони, да пия, понякога да бягам от училище.Дори се влобих. За пръв път почнах да мисля не как да се скрия, а изпитвах любов та макар и тя да беше/е уж несподелена.Разбрах че има два пътя ако не искаш да бъдеш смачкан от комлекарите около теб. Първият бих нарекъл пътя на лидера. Трошиш главата на всеки, които ти се изпречи на пътя. Е, може и твоята да я строшат. Тоя път не ме устройва поне засега.Вторият път, които мен по ме устройва е следният. Приемаш живота на бъзик. Когато трябва да си сериозен си сериозен, а когато трябва да си клоун
си клоун. Често е доста забавно. Забавляваш се пък и получаваш уважението на много хора, които при много тежки ситуации, защото леките просто ги приемаш за нещо нормално или забавно, могат да се превърнат в твоят щит. Пример с мен. Попринцип не обичам да се оплаквам на другите обаче. Трима човека, уж приятели (един де, но другите двама му помагаха) ми щупиха челюстта(без да иска при спречкване),Нямаше как хората от класа ми да не раберат, защото се
получи усложнение и престоях 10 дни в болница. След като се върнах въпросните господа един месец не смяха да прекрачат прага на училището, а много хора им се канеха. Само да ги бях посочил и ставаше меле.
А освен това ти си момиче, което улеснява ситуацията ти. Едно момиче винаги може да манипулира момчетата, стига да знае как. Не е нужно да е красавица, нужно е просто да има поне малко чар и нещата са готови.Ти си 9ти клас. Сега си в пубертета и тепърва се оформяш. може
след някоя и друга година да се превърнеш в такава красавица, стига да се поддържаш и природата да ти го даде че въпросният плейбой да иска да е земята, по която стъпваш или да ближе с език пода и да му течат лигите.Така че не се притеснявай и не си мисли за глупости. Не се знае какво ти е приготвила съдбата за в бъдеще. Просто ако ти го поднесе никога не се възгордявай от това. А на този може да теглиш една майна на ум и повече никога да не се занимаваш с него нито сега, нито никога. Къде по свестни и хубави момчета ще намериш.Дори и несподелената ми (така да я нарека)любов никога не пожела да ми се изсмее като разбра че я харесвам въпреки че от нещата, които бях чувал за нея мислех че ще ме направи на гъз. Все пак тя спазва имидж на лошото момиче.
зубър си,нямаш лична хигиена,нелицеприятна,сдух ана???? трябва да има нещо неможе да те избягват ей така...отракаи се , учи си но и излизай ,покажи че можеш да бъдеш и сериозна и забавна,ако имаш проблем с хигиената мий се по често използвай дезодорант ,всякви там мазилца от avon и oriflame,ако си пълничка е не е умирачка,спортувай и по-малко със сладкото,ако си сдухана е раздухай се малко деее ,преговаряй на някои които те е обидил,викни братчетка си да ступа плейбоя и го забрави мислиш ли че си струва да се занимаваш с него...както си решиш ,все някога ще разбереш че е идиот и ще се откажеш сама... :o :grin: