Влез

View Full Version : Как да постъпя?

Sh@d0w
08-25-2009, 07:16
Не мислех че някога ще се наложи да пускам тема,но ето че стана.Много съм объркан така че всичко което ме посъветвате ще е от полза...

...Та всичко започна в неделя вечерта,бях тръгнал да се прибирам от среща.На връщане в автобуса който пътувах се качиха контроли,всичко ок,но по едно време гледам се заядеха с едно момиче,че нямала билетче.Опитаха се да я накарат да слезе,но тя не искаше.Всъщност аз я познавах,живее близо до мен,по малка е с 2 години,но сме само познати.Не сме си говорили почти,защото няма за какво,досега сме били само на "-Здравей;-Здрасти".Както и да е,стана ми мъчно за нея,а на седалката до мен като се качих имаше дупчено и оставено билетче,което бутнах на земята.Взех го и отидах при контролите и ги питам "Проблем ли има,това е гаджето ми,тя е с мен?" и им подадох билетчето.Поне я оставиха :? Тя ми се усмихна,говорихме си през целия път,даже я изпратих до тях и си разменихме скайповете.Допаднахме си.До тук нищо особенно.Вчера се засякохме в скайпа,писахме си доста време.По едно време ми изтърси въпроса "Имаш ли си гадже?".Помислих си че пита просто от любопитство и и казах че нямам.Вечерта докато бях навън с приятелите и ритахме,тя дойде.След това пак се разкарвахме наляво надясно.Всичко си беше ок,докато преди малко не ми прати смс "Искаш ли да се видим?" :shock: Сега вече разбирам накъде бие,но съм наистина объркан.Нещата се развиват твърде бързо...Да,признавам,сладка е,чаровна,но допреди няколко дена изпитвах симпатии към друго момиче с което си писах,и все още не мога да си я избия от главата,а трябва защото си има гадже.Кажете сега как да постъпя?Да и отрежа ли крилцата преди да е станало твърде късно?Или пък може би да тръгна с нея,а пък чувствата ще дойдат с времето? :(

vampirekiss
08-25-2009, 07:24
абе човек,вие само ще излизате.може да не ставате гаджета на момента.Излез с нея,може да такава степен да се допаднете,че след ден-два да не искаш и да чуеш за друга.Щом е симпатяга не я режи.Виж с коя мадама ще ти потръгне първо.Ако с другата работата не стане каквоти пречи да тръгнеш с тази?

ShtrudeL
08-25-2009, 07:26
: )

Не знам как чувствата биха могли да дойдат с времето...тва май не е много правилно... Защото...абе ти имаш ли някакви чувства към нея или просто ти харесва като човек? хм даже май и това е много понеже до колкото разбирам не се познавате и добре? Когато си влюбен/изпитваш силни чувства към някой искаш да го виждаш постояно,мислиш си за него и т.н...Тя си има и гадже...Питал ли си я какво изпитва към него и дали изобщо го обича?
Май просто трябва да си поговорите и да й кажеш,че избързва/те...да разбереш какво изпитва и към теб и към гаджето си... и така (:
Хубаво си постъпил в автобуса. ^_^ Но не знам дали не си и отворил нещо като вратичка,когато си казал пред другите "Това е гаджето ми,тя е с мен." Харесало й е,че си я защитил и си бил мил (то на коя няма да й хареса...) Преди това предполагам не те е заглеждала/търсила/говорила? Както каза сте били само на "здр и здр"... : )

Sh@d0w
08-25-2009, 07:43
Виж с коя мадама ще ти потръгне първо.

Не съм такъв тип човек,който гледа да се закачи където може -.-

Не знам как чувствата биха могли да дойдат с времето...тва май не е много правилно... Защото...абе ти имаш ли някакви чувства към нея или просто ти харесва като човек? хм даже май и това е много понеже до колкото разбирам не се познавате и добре? Когато си влюбен/изпитваш силни чувства към някой искаш да го виждаш постояно,мислиш си за него и т.н...Тя си има и гадже...Питал ли си я какво изпитва към него и дали изобщо го обича?
Май просто трябва да си поговорите и да й кажеш,че избързва/те...да разбереш какво изпитва и към теб и към гаджето си... и така (:
Хубаво си постъпил в автобуса. ^_^ Но не знам дали не си и отворил нещо като вратичка,когато си казал пред другите "Това е гаджето ми,тя е с мен." Харесало й е,че си я защитил и си бил мил (то на коя няма да й хареса...) Преди това предполагам не те е заглеждала/търсила/говорила? Както каза сте били само на "здр и здр"... : )

Не ме разбра,не тя си има гадже,а едно друго момиче към което изпитвах симпатии,но това е друга тема :) Иначе не сме си говорили по простата причина че сме от две различни компании и просто не сме имали възможност за това.Може би си права че съм и "отворил вратичка",но не това беше намерението ми,просто исках да и помогна.А сега незнам как да постъпя,защото е много мила и ми е мъчно да не ми се разсърди след това :( А пък и все още не съм решил как да постъпя...все пак сме си говорили само 2 дена,а тя вече :shock:

И все пак,когато излизаш с някой трябва да си сигурен какво изпитваш към него,нали така?А аз не съм сигурен затова се опитвам да реша как да постъпя
:(

Punisherrr
08-25-2009, 07:49
Ако мислиш,че тя наистина се юрка да те спряга за гадже, май ще е по-добре първо да и покажеш,че трябва време,че искаш първо да се опознаете и нещата да стават постепенно. ;) И аз съм на мнение,че е глупаво да се тръгва с някой,който не си опознал. А дали ще говорите за това по скайп или очи в очи.. ти избери.

ShtrudeL
08-25-2009, 07:53
Виж с коя мадама ще ти потръгне първо.

Не ме разбра,не тя си има гадже,а едно друго момиче към което изпитвах симпатии,но това е друга тема :) Иначе не сме си говорили по простата причина че сме от две различни компании и просто не сме имали възможност за това.Може би си права че съм и "отворил вратичка",но не това беше намерението ми,просто исках да и помогна.А сега незнам как да постъпя,защото е много мила и ми е мъчно да не ми се разсърди след това :( А пък и все още не съм решил как да постъпя...все пак сме си говорили само 2 дена,а тя вече :shock:

И все пак,когато излизаш с някой трябва да си сигурен какво изпитваш към него,нали така?А аз не съм сигурен затова се опитвам да реша как да постъпя
:(

Ммм разбрам,че намерението ти не е било такова.. (:
хах...като се замисля и аз съм в някакво такова положение ;Р
И именно. Когато излизаш с някой трябва да си сигурен в чувствата си...А ти и няма как да си за 2 дена...Тва което можеш да направиш май е да бъдеш искрен с нея и да и кажеш,че прибързва (ако има нещо от нейна страна към теб и иска да се получи нещо..) Казваш,че е мила и не искаш да ти се разсърди...Щом ти допада като човек и ти е приятно с нея може да продължите да се виждате,за да се опознаете просто (:

Sa6eks
08-25-2009, 07:58
Хубава история :)
Вземи излез с нея пък, ако не потръгне я режи и готово, аз ако бях щях да изляза с нея от любопитство.

Dizziness
08-25-2009, 07:59
Омг... будала, остави момичето с гаджето, егати маниаците. оО Писна ми от тарикати и тарикатки, които крадат чуждите гаджета. 8) Я си сядай на задника и си гледай в твоята пъница. Правил си се на много мил, нежен, защитник на една жена и после ще я режеш, ами защо тогава си й вкарал напразно надеждите?! Ти можеше и да не си мръднеш пръста в автобуса, right?! Я се стягай, хормончо, търси нещо, което е в графата - ПОЗВОЛЕНО! :-D

ShtrudeL
08-25-2009, 08:02
Омг... будала, остави момичето с гаджето, егати маниаците. оО Писна ми от такикати и тарикатки, които крадат чуждите гаджета. 8) Я си сядай на задника и си гледай в твоята пъница. Правил си се на много мил, нежен, защитник на една жена и после ще я режеш, ами защо тогава си й вкарал напразно надеждите?! Ти можеше и да не си мръднеш пръста в автобуса, right?! Я се стягай, хормончо, търси нещо, което е в графата - ПОЗВОЛЕНО! :-D

О.о
Бил е просто мил и е проявил един вид кавалерство. Не го е направил,за да и се подмазва или нещо такова както го описа,а защото му е станало кофти от ситуацията и тва как са се държали с нея. Оо
И не момичето от автобуса имало гадже...
Голям си разбирач ей...

valdesbg
08-25-2009, 08:21
Радко, Радкоооооо

Лови момата за ушите, и не се самонавивай за другата. Там няма да ти е по хубаво. А това че се развива бързо да не те плаши. Готините пичове умеят да реагират бързо и адекватно на ситуациите. Покажи на всички че си такъв ;)

Успехчета, и ако искаш драсни ми ЛС :)

buntar90
08-25-2009, 08:25
едно момиче ако не те хареса квото и да правиш все тая в повечетоп случай
в твоя те е харесала явно и няма лошо в това
объркан си -ок нещата ще ти се изяснят с времето ама че си имала гадже-
като чета какво си писал май няма да е задълго

Seattle
08-25-2009, 08:35
Това че иска да се видите не означава че хоп ще станете гаджета. Излес с нея, виж за какво става въпрос, пък може и да си допаднете. Хубавите работи някой път идват под формата на изненади.
А между другото според мен това с skype е глупост. Едва ли живеете на 10км един от друг. Излесте на кафе и си говорете.
Good Luck

doippp
08-25-2009, 08:38
нали знаеш 1ният обича другият оставя да бъде опичан, остави се да те обичат и се радвай че има някого на когото да му пука за теб

vampirekiss
08-25-2009, 09:36
[quote=vampirekiss]Виж с коя мадама ще ти потръгне първо.

Не го приемай като обида,но защо да си пропиляваш всички шансове за едно момиче,което още не си опознал и то защото си се вкопчил в друга,която може и да не изпитва нищо към теб.Имах предвид паралелно все пак да опознаеш и момичето от автобуса.Уви грешно съм се изразила.

valdesbg
08-25-2009, 09:40
Вампирчето е права... :) Нещо, подобно на това което ти казах... :)

vagarious
08-25-2009, 10:06
Омг... будала, остави момичето с гаджето, егати маниаците. оО Писна ми от тарикати и тарикатки, които крадат чуждите гаджета. 8) Я си сядай на задника и си гледай в твоята пъница. Правил си се на много мил, нежен, защитник на една жена и после ще я режеш, ами защо тогава си й вкарал напразно надеждите?! Ти можеше и да не си мръднеш пръста в автобуса, right?! Я се стягай, хормончо, търси нещо, което е в графата - ПОЗВОЛЕНО! :-D

+1
Това, че иска да излезете, не можеш да разбереш какво означава, докато не излезете. :D Така де..излез с нея и зарежи онова момиче с гаджето.И след време сам ще прецениш какво да правиш.Щом ти се предлага шанс - използвах го докрай. :)

Annie94
08-25-2009, 10:46
mm ne znam. Spored mene trqq da izleze6 s neq pone 2,3 puti dokato se opoznaete..ako trugne da ti nalita,kfo puk tolkova kaji i 4e iska6 purvo dobre da q poznava6 i t.n... ot tova koeto pro4etoh ..qvno e svqstno momi4e :) opitai,spored mene nqma da sujalqva6 .. :P

ShtrudeL
08-25-2009, 10:57
Излес

...по ягодите...

Hilary_
08-25-2009, 10:57
хмм интересна история ... :wink:

Ето какво ми е мнението ... момичето явно иска да те опознае (като те кани) ии ако евентуално не яде хора излез с нея ... може би ще си допаднете ... знае ли човек ... да действа бързо, НО повярвай ми и бавните неща не са много лесни особено ако си разкъсван на много много много парчета от много хора ... :wink:

П.С. А с другото момиче си остани добър приятел .. сигурна съм, че не би ти отказала искреното си приятелство!!! Пък и ако те цени ще иска да си щастлив ... :wink:

Sh@d0w
08-25-2009, 12:27
Пък и ако те цени ще иска да си щастлив ... :wink:

Надали иска това :?

Hilary_
08-25-2009, 12:29
Пък и ако те цени ще иска да си щастлив ... :wink:

Надали иска това :?

Иска иска ... повярвай ми просто някои минали неща доста са я наранили ... :wink:
Ще й мине ама време трябва ... :-o