View Full Version : Размисли около оралната любов
dreaml1nd_
08-25-2009, 13:17
Здравейте :)
Имам един приятел, който е абсолютно нормален, пада си по момичета и то много. Само дето веднъж ми каза, че според него свирка, направена от мъж би била хиляди пъти по - добра от тази, направена от жена :-o ... ъъъм не знам, може би е прав, но все още ми е чудно дали всички момчета мислят така, защото не само той го е казвал...
LovelyGirl
08-25-2009, 13:21
Това е така, защото знаят точно как го искат, как да се направи, кое как им харесва и т.н.
ludiq0maks
08-25-2009, 13:21
Ем за да казва такива неща сигурно е пробвал :D :D аз не съм и не мисля да се извращавам
Ами аз лично не сам чувала подобно нещо от момче незнам :?
Da 8000 pyti po-dobre!! Toi zavisi na kvi jeni e popadal, myj, jena, kvo znachenie, vse e usta!!! Samo za psihikata ima znachenie....
sladkata_bebz
08-25-2009, 13:34
Не знам защо го е казал,но щом харесва момичета може би не го е правил,а просто мисли,че едно момче знае какво му харесва при орална и затова може да гo даде на друго.Или е скрит гей и ти не знаеш,или се впуска в някви странни размишления ;)
dreaml1nd_
08-25-2009, 13:35
Това е така, защото знаят точно как го искат, как да се направи, кое как им харесва и т.н.
именно...ама аз не съм съгласна :-o иии определено не е опитвал :D кой знае кой педал му е набил разни схеми в главата
LovelyGirl
08-25-2009, 13:37
Защо трябва да си гей, за да кажеш това? :-o
То е ясно, че най-хубавата свирка би станала от мъж.
GabisiTa
08-25-2009, 13:40
Има нещо вярно :-o Все пак е мъж, знае кое как се усеща, как е по-хубаво.. :)
Dimana99
08-25-2009, 13:40
Точно така!
ubuntureload
08-25-2009, 14:18
Тва само педеруга може да го каже .....
Ами нека да опита и тогава да говори!
Точно така!
и аз съм на тоа мнение
BlueFace
08-25-2009, 14:25
:shock: :shock: Не мога да си представя някой нормален на който да му хареса свирка от мъж.... Самият факт ,че ти я прави мъж .... :smt078 :smt078
Здравейте :)
Имам един приятел, който е абсолютно нормален, пада си по момичета и то много. Само дето веднъж ми каза, че според него свирка, направена от мъж би била хиляди пъти по - добра от тази, направена от жена :-o ... ъъъм не знам, може би е прав, но все още ми е чудно дали всички момчета мислят така, защото не само той го е казвал...
КВОООООООо :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
За приятеля ти - http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
:shock: :shock: Не мога да си представя някой нормален на който да му хареса свирка от мъж.... Самият факт ,че ти я прави мъж .... :smt078 :smt078
след, като прочетох това си направих регистрация :)
предполагам си нормално момче харесващо момичета и оралната любов
мога да ти кажа това ако затвориш очи и ти бъде направена свирка 1во от момиче после от момче без да знаеш нали кой кога ти я прави съм убеден просто, че ще кажеш, че ти харесва 2рия път без да знаеш, че ти я е правил мъж просто ще останеш сто пъти по-доволен от свършената работа :) :-)
ужасни сте , няма да мога да спа :?
BePoHuKa
08-25-2009, 17:42
Според мен има предвид, че мъжа знае какво е усещането докато жената се води по това, което й казва мъжа..Друг е въпроса, че това въобще не е вярно, защото жената си е жена и само гледката как му смуче оная работа възбужда един мъж. Никой хетеро няма да му хареса свирка направена от мъж, ако ще и да прави най-невероятните движения на света... ;)
тва е мега отвратително мъж да ми прави свирка :shock: по хубо от момиченце с меки уснички и палав език няма :oops:
пп Приятеля ти е педал :)
Xrisenceto
08-25-2009, 18:55
Просто си го представям и... :smt078
някой хора си го представят и не :smt078 8-)
Xrisenceto
08-25-2009, 19:44
някой хора си го представят и не :smt078 8-)
Аз не съм някой хора ;)
LovelyGirl
08-25-2009, 19:44
Много малко хора разбраха какво иска да каже авторката.
Човекът не иска свирка от момче.
Той е искал да каже, че един мъж би направил по-хубава свирка, защото ще знае кое точно как.
Според мен има предвид, че мъжа знае какво е усещането докато жената се води по това, което й казва мъжа..Друг е въпроса, че това въобще не е вярно, защото жената си е жена и само гледката как му смуче оная работа възбужда един мъж. Никой хетеро няма да му хареса свирка направена от мъж, ако ще и да прави най-невероятните движения на света... ;)
И аз мисля така. Все пак има разлика между физическото удоволствие и това на психическа основа. Може би чисто плътски от мъж наистна ще е по-яко, нооо никой хетеро няма да се изкефи! (освен ако не му духа травестит, на който не му личи истинският пол, тогава няма да има психологическо отвращение :D )
monincetyyy
08-25-2009, 20:33
И на мен са ми го казвали мъже че мъж би правил по добре орална.. Само че разликата както каза Вероника наистина е в психиката. Обаче ако е със завързани очи и с нагласата жена да му духа определено ще остане доволен защото мъжете знаят какво им харесва.. Но .. жената си е жена а.. 8) :D
djesi_9_4
08-25-2009, 20:38
И на мен са ми го казвали мъже че мъж би правил по добре орална.. Само че разликата както каза Вероника наистина е в психиката. Обаче ако е със завързани очи и с нагласата жена да му духа определено ще остане доволен защото мъжете знаят какво им харесва.. Но .. жената си е жена а.. 8) :D
+100 :-) Мъжете обичат да гледат,а идеята за завързаните очи не е лоша :grin:
dreaml1nd_
08-25-2009, 20:40
Много малко хора разбраха какво иска да каже авторката.
Човекът не иска свирка от момче.
Той е искал да каже, че един мъж би направил по-хубава свирка, защото ще знае кое точно как.
амии да ... Йей открихме Америка :grin: :-P не е педал, той не би докоснал момче...всъщност въпросното момче твърди, че бо го отвратило да гледа, но усещането би трябвало да бъде по - добро :D знам ли ... простете ми тези, чиито сънища провалих :oops: ще се старая да не правя повече така :-D
+1 ;) :-P
BlueFace
08-25-2009, 22:35
след, като прочетох това си направих регистрация :)
предполагам си нормално момче харесващо момичета и оралната любов
мога да ти кажа това ако затвориш очи и ти бъде направена свирка 1во от момиче после от момче без да знаеш нали кой кога ти я прави съм убеден просто, че ще кажеш, че ти харесва 2рия път без да знаеш, че ти я е правил мъж просто ще останеш сто пъти по-доволен от свършената работа :) :-)
Кой знае .Честно да ти кажа НИКОГА АМА НИКОГА не искам да разбера.
За мен гейовете са болни хора и трябва да се лекуват.Бог не случайно е създал и жената....
Така че не ми пука дали мъжете правят по -добри свирки аз си харесвам само и единствено момичета ....
+ Сагласна
dadatinko
08-26-2009, 10:42
Все едно да каже че най-добрата шпакловка се прави от жена :lol:
Magic_Girl
08-26-2009, 10:48
Ами може би е така, защото мъжете знаят по-добре от жените какво им харесва и затова свирка от мъж може да е по-хубава...така си мисля аз...не знам. :)
SnowmenEye
08-30-2009, 16:08
Май тоя пич само си е просил една от въпросната мацка :)
LUDVIGCHO
08-30-2009, 16:27
Тоя е некаф сбъркан :razz:
Може би е така... но аз пък не мисля :D по-добре с жена... ще експериментира и ще научи как става номера...
sweetchef
08-30-2009, 17:09
Това е вярно,защото се пак са мъже и знаят как да си доставят най-голямо удоволствие :)
revolver
08-30-2009, 18:44
:? ,li4no za mene nai dobrata svirka e ot jena za6toto........prosto e ot jena! Moito gadje mi varti takiva 4e ne znam dali moje da sa po dobri ! 8)