- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размисли около оралната любов
Здравейте![]()
Имам един приятел, който е абсолютно нормален, пада си по момичета и то много. Само дето веднъж ми каза, че според него свирка, направена от мъж би била хиляди пъти по - добра от тази, направена от жена... ъъъм не знам, може би е прав, но все още ми е чудно дали всички момчета мислят така, защото не само той го е казвал...
Това е така, защото знаят точно как го искат, как да се направи, кое как им харесва и т.н.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ем за да казва такива неща сигурно е пробвал![]()
аз не съм и не мисля да се извращавам
Ами аз лично не сам чувала подобно нещо от момче незнам![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Da 8000 pyti po-dobre!! Toi zavisi na kvi jeni e popadal, myj, jena, kvo znachenie, vse e usta!!! Samo za psihikata ima znachenie....
Първоначално написано от LovelyGirl
именно...ама аз не съм съгласнаиии определено не е опитвал
кой знае кой педал му е набил разни схеми в главата
Защо трябва да си гей, за да кажеш това?![]()
То е ясно, че най-хубавата свирка би станала от мъж.
Има нещо вярноВсе пак е мъж, знае кое как се усеща, как е по-хубаво..
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Тва само педеруга може да го каже .....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
![]()
Не мога да си представя някой нормален на който да му хареса свирка от мъж.... Самият факт ,че ти я прави мъж ....
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
КВОООООООоПървоначално написано от dreaml1nd_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
след, като прочетох това си направих регистрацияПървоначално написано от BlueFace
предполагам си нормално момче харесващо момичета и оралната любов
мога да ти кажа това ако затвориш очи и ти бъде направена свирка 1во от момиче после от момче без да знаеш нали кой кога ти я прави съм убеден просто, че ще кажеш, че ти харесва 2рия път без да знаеш, че ти я е правил мъж просто ще останеш сто пъти по-доволен от свършената работа![]()
![]()
Според мен има предвид, че мъжа знае какво е усещането докато жената се води по това, което й казва мъжа..Друг е въпроса, че това въобще не е вярно, защото жената си е жена и само гледката как му смуче оная работа възбужда един мъж. Никой хетеро няма да му хареса свирка направена от мъж, ако ще и да прави най-невероятните движения на света...![]()
тва е мега отвратително мъж да ми прави свиркапо хубо от момиченце с меки уснички и палав език няма
![]()
пп Приятеля ти е педал![]()
някой хора си го представят и не![]()
![]()
Много малко хора разбраха какво иска да каже авторката.
Човекът не иска свирка от момче.
Той е искал да каже, че един мъж би направил по-хубава свирка, защото ще знае кое точно как.
И аз мисля така. Все пак има разлика между физическото удоволствие и това на психическа основа. Може би чисто плътски от мъж наистна ще е по-яко, нооо никой хетеро няма да се изкефи! (освен ако не му духа травестит, на който не му личи истинският пол, тогава няма да има психологическо отвращениеПървоначално написано от BePoHuKa
)
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел