Влез

View Full Version : Ако бяхте на моето място...ПОМОЩ СЪВЕТ!

anonymous535096
08-25-2009, 20:05
Здравейте! Значи историята е следната...Запознах се със 1 невероятно момче по много странен начин. Започнахме да подържаме връзка абсолютно всеки ден,но проблема е там,че сме от различни градове... Говорехме си адски много,виждахме се и се опознахме доста добре.. Накрая не знам какво и как стана,обаче сме заедно от почти 9 месеца..Проблема е там,че напоследъка започна адски странно да се държи..Примерно няколко дни се държи супер мило и готино,и после някав период пак се държи адски тъпо...Говорили сме много пъти дали има друга или тн,но до последно отрича и казва,че ме обичал и тем подобни... Наскоро се бяхме скарали и той ми казва следното "Не искам никой,както никой не иска мен" опитах се да изясним ситуацията друга ли е харесал,забивал,е*ал той казва,че му няма нищо и че няма нищо такова...Не знам хора вече да вярвам на мъжката дума Обичам те (макар,че той ми го е казвал мн пъти) или просто поредната заблуда. Наистина не знам кво да правя тва е 1рвата ми връзка от километри,но с това момче има огромна тръпка и чувство...Ако бяхте на мое място какво щяхте да направите? Помогнете

Hilary_
08-25-2009, 20:08
хмм може просто да има проблеми (лични) ... изчакай още време да видиш дали тези промени ще станат постоянни .. :-o

Щом сте далече един от друг това не ти пречи да му покажеш (не само кажеш) колко много ти липсва ии държиш на него и всичко останало ... идеята ми е защо не му направиш нещо малко и не му го изпратиш? Може би ще се изненада приятно ? :-o

Priceless
08-25-2009, 20:09
Все празни думиииииии :-({|= 8-) Та .. ние няма как да знаем какво се върти в неговата глава. Може би просто се е отчуждил с времето ... :?

vagarious
08-25-2009, 20:12
А може би е в онези кофти моменти, които си имаме всички.Може наистина някой личен проблем или ти да си сгафила някога за нещо и той да е разбрал..м незнам :(

fenasf
08-25-2009, 20:14
Скайп=3ло

В изречението "Не искам никой,както никой не иска мен" няма никакъв смисъл. 3ащо се натоварваш с отношения с човек на такова разстояние от теб ?

teenems
08-25-2009, 20:45
може да е на настроения .

RaZzer
08-25-2009, 20:52
Тия мисли за друго момиче ми се струват само плод на твоята фантазия... В изречението, което ти е казал виждам единствено разочарование от скарването ви изразено по импулсивен начин... Просто момчето има кофти моменти от време на време - не си вкарвай излишни проблеми и паранои! :)

YouCantStopMe
08-25-2009, 20:53
може да е на настроения .
Ами така..
Или си има лични проблеми,човекът.

Kostadin_682
08-25-2009, 21:03
хмм може просто да има проблеми (лични) ... изчакай още време да видиш дали тези промени ще станат постоянни .. :-o

Щом сте далече един от друг това не ти пречи да му покажеш (не само кажеш) колко много ти липсва ии държиш на него и всичко останало ... идеята ми е защо не му направиш нещо малко и не му го изпратиш? Може би ще се изненада приятно ? :-o
+1

Grassh0pper
08-25-2009, 21:04
Извън темата : НЕ всички момчета/момичета казват "Обичам те" просто да се брои като свършено задължение !
-По темата : както по горе е споненато SKYPE - ЗЛО (от страна на връзка с някой ОСВЕН ако не става дума за 5 минутно писане) .... И предполагам , че сигурно има някакви лични проблеми и има нужда от време ! :)

loveisgonee
08-25-2009, 22:09
А може би е от онези кофти моменти, които си имаме всичко.Може наистина някой личен проблем

П.П. Винаги съм била против връзките от разтояние никога неможеш да си сигорен в човека от среща... просто и самото разстояние изнервя и всичко... :( [/b]

anonymous535096
08-26-2009, 10:24
Е напълно възможно е и да има лични проблеми,въпреки,че ние си споделяме доста ... Също така се виждаме и често в седмицата минимум по 2 пъти,а сега лятото прекарваме повече време бяхме на море,на вили и сме преспивали в 1ния и другия град заедно. За сега не съм гафила щото се старая,и за тва няма кво да разбира за да го разочарова,но и е адски ревнив..Иначе как да си сигурен в човека който е далеч? Всичко е въпрос на доверие нали тва също е важно в 1 връзка...А и винаги се разбира истината рано или късно

mechtaq_za_teb
08-26-2009, 10:39
Според мен наистина е възможно да не те лъже. Може би просто има някакъв проблем, за който не ти е казал или пък си внушаваш. И все пак, ако продължава да се държи странно, най-добре би било да се видите и да говорите очи в очи.

Vans4y
08-26-2009, 10:45
Ами по-принцип по телефон или по скайп не може да се каже истината..Трябва да се видите,да го погледнеш в очите и да го попиташ какво става...Щом те обича,не мисля,че ще посмее да те излъже!
А ако не може да се видите по-добре скъсай с него,не трябва да се тормозиш толкова много :)

ShtrudeL
08-26-2009, 11:00
Ако бях на твое място,...щях да искам да еволюирам.

Радвам се,че не съм на твое място.

anonymous535096
08-26-2009, 11:11
Малко по-нагоре написах,че се виждаме минимум в седмицата 2 пъти,а сега като е лято по-често! Дала съм за пример негов израз,иначе разговорите протичат очи в очи :)