PDA

View Full Version : Влюбена .. объркана ... :(( Помогнете

l0f3
08-25-2009, 21:12
Здравейте :) Просто искам да споделя как се чувствам, защото ако не го направя ще се побъркам. И се надявам вашите мнения по проблема да ми помогнат до някаква степен .. май търся утеха .. :( Та .. имам си приятел, обичам го, но сам страшно много ревнива. За най-малкото нещо вдигам скандал, а когато ми отговори малко по-троснато .. се наранявам и плача :( От година и 4 месеца сме заедно, а имам чувството, че никога няма да спра да го ревнувам... Той казва: "Писна ми да ме командваш!" ,ох в какво сьм се превърнала? Съсипвам него, съсипвам и себе си. Още не сме правили секс .. при нас нещата стоят по по-различен начин, но това е друг въпрос и вече сам го преживяла и няма значение .. Страх ме е .. искам го много .. Обаче тогава ревността ми ще се засили още повече, знам го! Ревнувам го от всичко, а се опитвам да се променя. И всяко нещо приемам толкова навътре, толкова ми е болно... Дали да го направя с него.. да, чувствам се готова... Той ме обича много, от какво ли не се е лишил заради мен .. не знам как още ме търпи .. а май почна да му писва.. Оценявам всичко, което е направил за мен ... но тази ревност моя направо ме убива :( :( Липсата на секс също много го изнервя, та дори и мен .. Дали ще ни е по-добре ако го направим ... Извинявам се за глупавите въпроси, обаче сьм врьтнала вече и ми трябва съвет. Спря да се вижда с приятелите си заради мен, не излиза никъде без мен,защото аз така искам, но се побърквам дори когато е на работа .. :( Прекалено много го обичам ... много, много го обичам ... и на моменти съжалявам за това :( Постоянно мрънкам и се мръщя за нещо, той винаги гледа да ме зарадва, а аз дори на пук понякога стоя и се инатя ... Никога не ме е пришпорвал, относно секса, и за това също сьм му много благодарна. А от какво ли ме е страх .. не знам. Решила сьм утре да го изненадам и да го направим :) Всичко сьм измислила, но сега пак се терзая нещо и се чудя защо ли .. Защо?? .. Е, несвързано стана, това е накратко .. ама дано разберете .. Много ми е тежко, тьжна сьм .. винаги си намирам някакъв проблем, постоянно го мисля .. Помогнете ми, какво да направя как да постъпя? Момчето ми се промени и за всичко сьм виновна аз. Искам си го такъв, какъвто беше преди..

LadyDi
08-25-2009, 21:14
На колко си години?

Priceless
08-25-2009, 21:14
Оф .. всяка втора дума ти е "обичам гооо.. охх обичам гооо .. амааа страшно мнооого го обичам.." . Извинявай, ама аз само докато го четох се изнервих :o Параноична си ! :?

PurpleDream
08-25-2009, 21:18
малко се обърках, проблема ти е ревността или секса :-o както и да е...приемам, че е ревността - това момче изглежда наистина те обича, щом те търпи толкова много, ако не ти е дал причина за ревност, защо по дяволите го ревнуваш, момчето също има право на личен живот и на малко пространство - остави го да излиза с приятелите си, не може да си прекарва времето само с теб...щом осъзнаваш грешките си и прекалената си ревност, ами направи нещо по въпроса, не може да очакваш само той да се променя и да прави жертви...инъче наистина ще му писне от поведението и ревността ти и дори да те обича най- вероятно ще те остави, за да може малко да подиша...а за секса, щом се чувстваш готова и се обичате направете го..

l0f3
08-25-2009, 21:22
Извинявам се, казах, че се чувствам много зле, затова и написаното не е хич лесно за четене. Мм два проблема - ревност, секс ... Ми ако не ви се занимава не четете ...

w0sh
08-25-2009, 21:24
Приятеля ти има железни нерви.

Ако така ти тече мисълта и на живо, не бих те изтрял година и 4 месеца, мани другите работи.

LadyDi
08-25-2009, 21:25
Извинявам се, казах, че се чувствам много зле, затова и написаното не е хич лесно за четене. Мм два проблема - ревност, секс ... Ми ако не ви се занимава не четете ...
Я да си лягаш с него. Хормоните ти тей са се объркали от тая липса на секс. После ще видиш как и ще спреш да ревнуваш.

radybt
08-25-2009, 21:28
Отново...на колко години си

l0f3
08-25-2009, 21:28
Много си ми е ясна мисълта, НО В МОМЕНТА СЕ ПОЛУЧИ ТАКА ! Кво се заядохте ся с тва, аз им казвам, че съм много зле, те си знаят тяхната ... Достатъчно сьм умна и грамотна, за тва не ми берете грижата!

LadyDi
08-25-2009, 21:30
Никой не ти е забрал грижата.
Вземи кажи на колко си години, да знаем кво да те посъветваме. Стига мяца. Верно си голямо мрънкало.

w0sh
08-25-2009, 21:30
Много си ми е ясна мисълта, НО В МОМЕНТА СЕ ПОЛУЧИ ТАКА ! Кво се заядохте ся с тва, аз им казвам, че съм много зле, те си знаят тяхната ... Достатъчно сьм умна и грамотна, за тва не ми берете грижата!

Аз не говоря за грамотност.
Ако кажеш на колко години си ще ти кажем какво е редно според нас да сделаш.

Ама Фройд е казал че сичко в леглото се оправя.
Тъй че със здраве.

l0f3
08-25-2009, 21:31
на 17

w0sh
08-25-2009, 21:31
Ми ай ходи тогава до аптеката.

Едит: за да не съм разбран погрешно.

в аптеката продават кондоми.

LadyDi
08-25-2009, 21:32
И не си взимай Дюрекс с ментов ефект. Много са гадни.

Magic_Girl
08-26-2009, 07:23
Оле, имам една френдка и бившето й гадже беше такъв.. мноого ревнив. Никъде тя не можеше да излезе без него, той дори и забраняваше да излиза с мен, защото щял да ревнува! От мен!! Та аз съм момиче, няма да си изнасиля приятелката!! Не знам, те много се караха и накрая скъсаха. Сега се обиждат, той я нарича к*рва и тем подобни и общо взето май ще се стигне до полиция.
P.S.: Тя е на 16, а той е на 17.

fire_cat
08-26-2009, 08:13
Не се опитвай да го задържиш с това да правите секс. Направи го само ако наистина го искаш. Просто трябва да престанеш да бъдеш толкова ревнива и останалото само ще се нареди. Бъди по-спокойна и се владей. Все пак ти контролираш това, което му казваш и просто нещата, които знаеш, че ще го обидят, не ги казвай. Така се опитай и ти също да не бъдеш толкова обидчива. Не можеш за най-малкото нещо да мрънкаш.

mechtaq_za_teb
08-26-2009, 08:46
Оф .. всяка втора дума ти е "обичам гооо.. охх обичам гооо .. амааа страшно мнооого го обичам.." . Извинявай, ама аз само докато го четох се изнервих :o Параноична си ! :? И аз съм същата :shock:

По темата... сексът е хубаво нещо, ще се привържеш още повече към него. Но е крайно време да почнеш да му вярваш и да му даваш малко свобода, като например време с приятели. Това не е някаква си връзка 2-3 месеца, а сте заедно от доста повече. Казваш, че той постоянно ти доказва, че държи на теб. Ами повярвай му и се успокой. :)

ChimeRa
08-26-2009, 09:07
Щом си готова, какво чакаш? Обичаш го, искаш го? Какво те терзае? Мисля, че си чакала достатъчно, а пък и той щом е чакал до сега...Обичате се, държи се мило с теб? Това любов, любовта рано или късно иска и секс :) Давай момиче, побъркай го! 8-) 8-) 8-)

Ревността - аз мога да ти кажа, че съм точно като тебе. Рецептата е проста, но трудно изпълнима. А тя е: преди да му отговориш помисли!!! и тогава отговори. Запитай се: "Ей, ако бях казала тука ей това, сега нямаше да се караме..." и следващия път няма да го правиш по грешния начин. Всеки се учи, докато е жив. Успех ;)

sladkalady
08-26-2009, 09:18
От доста време сте заедно и мисля че вече е време да го направите.Може би така нещата малко ще се поуспокоят...
Относно ревността-не бъди толкова ревнива,защото по този начин го отблъскваш от себе си.Не го задушавай и престани да мрънкаш
Виждам,че знаеш какви са твоите грешки във връзката ви-просто се опитай да ги поправиш

l0f3
08-26-2009, 12:28
Няма да го направя с него, просто за да го задържа - аз го искам :) А тая ревност .. много съм се опитвала .. не става и не става. Ето сега бяхме заедно, прибрах се аз, а вече ми липсва и се дразня и се чудя какво ли прави - а той ми звъни щот ме знае ква сьм и се опитва да ме успокои. Обаче .. много се е променил :( аз май доста сьм го отблъснала .. Прекалих, осъзнавам го.. И сьм отчаяна - имам чувството, че няма да ми стане същия като преди. Опитвам се да се променя, ама той пьк е много изнервеееееннн :( :( Писна ми ... не мога да спя, нямам желание за нищо .. мн зле .. Нещата много се обърнаха - преди той беше много ревнив, задушаваше ме ревността му, чудила сьм се как да го накарам да ми повярва - и то момчето повярва ми, успокои се, а аз пак си намерих др проблем - охо не ме ревнува толкова много значи има нещо :( .. И ся сме обратното, бях на неговото място, знам че му е много неприятно, ама дано се оправят нещата преди да е станало прекалено късно. Не искам много да се усложняват, просто сега сам влюбена, защо да не сме щастливи заедно ? :( Толкова ми липсва в момента, усмивката му, гласа му .. но ще се въздържа и няма да звъня ! :)

аа той ми звънна хах :)

LadyDi
08-26-2009, 12:31
:grin: :grin:
И какво стана, какво стана като ти звънна!
Кажи, че ми е нервно сега!

l0f3
08-26-2009, 12:36
Пак ми каза, че ме обича, че съм сладка хехе и аз се кефя тука .. Пак, пак мисли за мен :) Да не съм се плашила, за това звънял :) :grin: :grin:

loveisgonee
08-26-2009, 13:03
Щом си готова, какво чакаш? Обичаш го, искаш го? Какво те терзае? Мисля, че си чакала достатъчно, а пък и той щом е чакал до сега...Обичате се, държи се мило с теб? Това любов, любовта рано или късно иска и секс :) Давай момиче, побъркай го! 8-) 8-) 8-)

Ревността - аз мога да ти кажа, че съм точно като тебе. Рецептата е проста, но трудно изпълнима. А тя е: преди да му отговориш помисли!!! и тогава отговори. Запитай се: "Ей, ако бях казала тука ей това, сега нямаше да се караме..." и следващия път няма да го правиш по грешния начин. Всеки се учи, докато е жив. Успех ;)

хаха Вивилино за твойта ревност сме чували бейби :-) лове ю :-)

loveisgonee
08-26-2009, 13:07
Пак ми каза, че ме обича, че съм сладка хехе и аз се кефя тука .. Пак, пак мисли за мен :) Да не съм се плашила, за това звънял :) :grin: :grin:

момчето ужасно много те обича не си втълпявай обратното.. повярвай ми знам от личен опит не е правилно :) ,а ревностаа никой неможе да контролира въпреки,че е ужасно да се съмняваш във всичко което прави половинката ти и .. да я нараняваш със съмненията си ... :-)

l0f3
08-26-2009, 19:38
Хорааа, умирамм :( :( :( не е същият .. каква е тая промяна .. Дали е последица от моето държание?? Винаги ми е угаждал на всякакви капризи, никога не ми е повишавал така тон, нито пък да ми се противопостави. Свикнала сьм така и сега много тежко го приемам .. Иска ме, обича ме, търси ме, но не е същото момче. Тая вечер пак си бяхме заедно .. Той в момента има семейни проблеми и казва, че те са му се насъбрали, затова е толкова нервен и избухлив. Каза да не се притеснявам, че вс ще се оправи, да отшумят само тези проблеми ... не е спрял да ме обича iii да не съм се вкарвала в некви филми.. Кво да го правя нз .. побърква ме .. заприлича изцяло на мен :( .. каквато бях де .. Ммм даа, хич не му е било лесно ... :? :cry: :cry: :cry: :cry: :smt089

Сигурно сьм ви досадна ..но поне си изливам мъката. А и някои мнения доста ме окуражават. Благодаря!

w0sh
08-26-2009, 19:41
Ние какво трябва да кажем?

l0f3
08-26-2009, 19:43
Ами може да изразите мнение, помагате ми по този начин.

w0sh
08-26-2009, 19:50
В момента всееднос е самонавиваш.
Всички ти обяснпват, че приятеля ти те обича, и той ти го казва, а ти си знаеш само старата песен на нов глас.

Хората се променят. Приеми го.

PHaNToM373
08-26-2009, 19:53
Абе .. слушай сега да видиш моята история .. бях се побъркала и не исках да ме доближават наркомани , а се оказа ,че човека , който обичам е станал наркоман и доста време си е мълчал .. и като разбрах и търпях , търпях и след няколко дни му казах ,че е най - добре да се разделим .. а още го обичам .. какво ще кажеш за мен ?

w0sh
08-26-2009, 19:58
Абе .. слушай сега да видиш моята история .. бях се побъркала и не исках да ме доближават наркомани , а се оказа ,че човека , който обичам е станал наркоман и доста време си е мълчал .. и като разбрах и търпях , търпях и след няколко дни му казах ,че е най - добре да се разделим .. а още го обичам .. какво ще кажеш за мен ?

Ще те питам какво разбираш под наркоман?

Brooklyn
08-26-2009, 20:18
Ставаме свидетели на смяна на настроенията и речеви салати,култовото в този потребител е че темата нема да умре !!!!!Или това момче нейния приятел е психопат,или тя има развинтена фантазия ..

PHaNToM373
08-26-2009, 20:25

Ще те питам какво разбираш под наркоман?
Има ли смисъл да отговарям .. освен ,че се напушва и друго прави ... :? а ми казваше "няма такова нещо " ..

ValzZi
08-26-2009, 20:31
Ставаме свидетели на смяна на настроенията и речеви салати,култовото в този потребител е че темата нема да умре !!!!!Или това момче нейния приятел е психопат,или тя има развинтена фантазия ..

:razz: абсолютно !! абе момиче , ти си пълна параноичка,истерички и сякакви дриги -ички .. я се стегни малко само мрън мрън на всяко второ мнение !! очевидно не можеш и да четеш защото хората ти повтарят едно и също и ти продължаваш да мрънкаш .. приятелят ти е олимпийски шампион щом те е издържал до сега !! :lol:

DevilWish
08-26-2009, 20:32
А ве стига бе и аз бях такава паника един път да не ми отговори и директно съм луднала и му пишех 1000000 смс-а ,докато не получа отговор.Обаче е досадно.Спокойно ,обича те.Сигурна съм ;)

PHaNToM373
08-26-2009, 20:35
Обича те.. :)

LadyDi
08-26-2009, 20:37
Направо е луд по теб. Или е луд, че е с теб.
Мен ми писна, а той как издържа - не знам.

ValzZi
08-26-2009, 20:43
точно така .. :D