Влез

View Full Version : Най-Голямата Престъпна Групировка в Америка [видео]

Ballbreaker
08-26-2009, 11:40
Аз отказвам коментар. (http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=54162036)

Американофили, имате ли да кажете нещо?

mitternacht
08-26-2009, 12:42
"Най-Голямата Престъпна Групировка в Америка"
:-o ъммм... правителството? :-D

едит:Познах :? Това ми е добре известно.Не знам дали има даден тоя случай тук, но някакъв младеж пита изнасящ реч за връзката му с масонството и веднага е пребит и изнесен от куките.

още един едит:Продължавам да гледам.На шибаните мръсни американофилски копеленца мога да им кажа да отидат там да усетят какво е "демокрация" :-x А такива ченгета после да ги причакваш един по един...

Ballbreaker
08-26-2009, 13:25
Да, ама ченгетата имат оръжие.

amk933
08-26-2009, 13:30
Някой американофил и някой американофоб, ако не е нахално да преразкажат клипчето, защото 60 минути не са малко при положение, че имам да пиша домашни и утре съм на даскало. :)

mitternacht
08-26-2009, 13:39
Доизгледах го.Без коментар съм и аз... наистина ми е интересно един американофил как ще го коментира това... да им е*а "демокрацията", а най-лошото, че ставаме досущ като тях! :x

Приятеля с Бараката, гледай го това, не може да се преразкаже... трябва да се гледа.Полицейско насилие, побой, мъчения и убийства над невинни.

amk933
08-26-2009, 13:42
Доизгледах го.Без коментар съм и аз... наистина ми е интересно един американофил как ще го коментира това... да им е*а "демокрацията", а най-лошото, че ставаме досущ като тях! :x

Приятеля с Бараката, гледай го това, не може да се преразкаже... трябва да се гледа.Полицейско насилие, побой, мъчения и убийства над невинни.

То няма да ми промени мнението просто нямам никакво време в момента. Има да пиша политчески анализ на Израело-Шведския скандал и ще утрепя сума ти време. За това помолих някой да каже, но, ако е това, което каза ще коментирам друг път, защото не само това е истината, аи в най-добрите държаво се случва. Ще коментирам после относно полицейското насилие и безсилие. ;)

D12Respect
08-26-2009, 21:07
Не осъзнавате какво Америка е дала на света ....

mitternacht
08-26-2009, 21:40

ъм.... ъммм.... ъммм.... ъъъ.... ъм.... ъм..... :-o :-o :-o

:-o

Мам*а му!Какво наистина е дала!?!?Положително де.За отрицателно-не питай.
Хъм.. може би само Томас Едисон.

Cerveza
08-26-2009, 22:38

Нужно ли беше това ?

D12Respect
08-26-2009, 23:18

ъм.... ъммм.... ъммм.... ъъъ.... ъм.... ъм..... :-o :-o :-o

:-o

Мам*а му!Какво наистина е дала!?!?Положително де.За отрицателно-не питай.
Хъм.. може би само Томас Едисон.
Кажи речи всичко. Ще ти дам пример.Едва ли не слушаш музика от сащ е не гледаш американски филми.... Не веднъж е спасявала кожите на милиони и пак се правите на разбирачи.. Представете си само какво можело да стане ако Германия бяха изобретили първи атомната бомба? Нямаше да пуснат 2 а 10

Ballbreaker
08-27-2009, 08:38
Мале, кой те е научил на тези глупости? И сега какво, американците пуснали 2 и са герои. Представи си, че немците бяха изобретили атомната бомба и бяха пуснали 1 само. Тогава какво, щяхте да сочите с пръст американците колко са хрисими?

Представи си, че немците бяха победили във втората световна и не бяха атакували Виетнам.
Представи си, че немците бяха победили във втората световна и не бяха атакували Афганистан.
Представи си, че немците бяха победили във втората световна и не бяха атакували Ирак.
Представи си, че немците, дори да бяха победили и атакували, нямаше да се крият зад лигави термини като "миротворна мисия" или "война срещу тероризма".
Представи си, че нямаха да имат скапан вицепрезидент на име Пенис (да, Dick), с избухлив характер и лагери за мъчение.
Представи си, че SS все още бяха на власт, но атакуваха само "проблемните" за тоталитарната система хора, а не всеки един проклет гражданин на улицата.
Представи си, че не избиваха 16 годишни без причина и не пребиваха барманки почти до смърт.

Не съм Германофил, но твоите думи само показват как имаш промит глобализационен мозък. Да, чета американска литература, слушам американска музика, но това не ме прави и в капка повече съгласен с тяхната скапана политика. И ако си любопитен - дори американската литература коментира упадъка на САЩ. Прочети нещо на Стайнбек.

mitternacht
08-27-2009, 10:10
Ако немците бяха пуснали не 10, а 100 то тогава нямаше да има Америка :grin: :-)

Ако нямаше Америка, съответно и СССР, то нямаше да има комунизъм и Израел!Ако нямаше ционистки правителства на кукли по света, то всичко щеше да е по-добре!

И най-вече, бих прежалил мазния негърски рап и Бритни Спиър (че и Парис Хилтън) за невероятните технически постижения, на които бихме били свидетели, ако немците бяха пуснали не 10 а 100!

Сега сериозно, ако единственото постижение на х'Америка е рапа на негрите и филмите, които в по-големия си процент са направени ЗА американци, което значи-за дебили (затова са и невероятно тъпо-отвратителни) то тогава.... жалко.

mitternacht
08-27-2009, 10:13

...не само това е истината, аи в най-добрите държаво се случва. Ще коментирам после относно полицейското насилие и безсилие. ;)

А в скапаните държави се случва непрекъснато.Лошото е, че се мъчат да обърнат Европа по тоя образец.За щастие още съществуват и разумни и прилични държави.А такива гаври, ексцесии и маймунджулъци, например в Швеция, Норвегия, Япония, всъщност и по-близките държави-няма.

Което ме подсеща да потърся оня клип с онова момче.

Ballbreaker
08-27-2009, 10:19
Ха, ето един по-нов случай: полиция убива човек, минаващ покрай демонстрацията срещу G-20 в Лондон. (http://www.guardian.co.uk/uk/2009/apr/07/ian-tomlinson-g20-death-video)

D12Respect
08-27-2009, 10:43
Политиката на Америка е в пъти по-добра от нашата! Там в някой щатове убииците не ги хранят данакопратците а веднага на електрическия стол. Американците в момента са в пъти по-умни от нас в политиката,но разбира се дай тях да ги плюем

Ballbreaker
08-27-2009, 10:46
И един мармот завива шоколад в станиол...

mitternacht
08-27-2009, 10:53
И един мармот завива шоколад в станиол...

:lol: 8-)

При кадърно управление дори няма да има нужда от подобни наказания, като смъртното, защото няма да има подобни изстъпления.

Кадърна политика, полиция.... как ли пък не :-D Единственото умно нещо, което съществува в цялата х'Америка е закона за оръжията!Селф дифенс :)

Което ме подсеща-английски език говорим.И що го говорим?Щото е най-лесния и прост език.Няма лошо в това.

Ballbreaker
08-27-2009, 10:56
Есперанто е по-лесен, ама никой не го знае.

mitternacht
08-27-2009, 11:03
Есперанто е по-лесен, ама никой не го знае.

Прав си.За жалост този "проект" не е успял.За незнаещите-Есперанто е сборен език от най-лесните думи от най-различни езици.Мислели са, че ще стане общ.