Влез

View Full Version : да се оплача и аз..

ElinoOor
08-26-2009, 19:25
нещо съм се депресирала..
цяло лято го карам на нулево настроение.. излизам с някой един-два пъти в месеца колкото да се каже че излизам
искам да започне даскало,да е есен (любим сезон...), да е студено,да вали,да е тъмно и да се лутам из улиците под дъжда
после да се прибера и цяла нощ да стоя над учебниците под светлината на нощната лампа,с чаша кафе в ръка
да не виждам никой и да затъвам все повече в работа
да се подлагам на стрес всеки ден и да не спя от нерви..
боже как ми липсва това чувство на умора и липса на желание за всичко
и само една малка искрица надежда да светка..
обичам времето когато изнемогвах под напора на всички задължения,когато едвам заделях десетина минути да вляза в банята,когато ми оставаха само 4-5 часа за сън,когато вечно бързах за някъде и вечно закъснявах,а после съжалявах..
липсва ми това чувство на физическо и психическо изтощение,но пак продължавах
хем ти е гадно,хем те мотивира да не спираш..
искам пак да е така,толкова ли е странно? :(

ElinoOor
08-26-2009, 19:32
вълшебно е когато попадаш в този кръговрат
самотата,студа и тъмнината някак ме вдъхновяват да се боря,но не искам да стигам до края
искам само да продължавам отново и отново

bloodyF
08-26-2009, 19:53
и аз съм депресирана,но пък чак да искам да почваме училище и да уча...хм не мерси..

нямам търпение за ексурзията в края ан октомври.. :lol:

ElinoOor
08-26-2009, 19:55
не нямам предвид това..
просто искам да затъна в работа и всичко да върви едва-едва..
странно,но искам..

ValzZi
08-26-2009, 20:00
не е странно , аз съм в същата ситуация
това лято почти не съм излизала , седя и бездействам по цял ден
искам деня ми да е запълнен с купища неща,които знам че няма да успея да направя до едно и да знам че ще ми се натрупат купища домашни задължения дори да не спя една седмица
и няма да ми липсва бездействието , сигурна съм ..
потрай , и аз това си казвам , не остана много докато почнем даскало .. :)

eXpl0d3
08-26-2009, 20:04
Ненормална си :shock:

GreenMimss
08-26-2009, 20:11
Не е ненормално момичето/момчето . Просто всеки си има вкус и разбирания и аз съм имала такива моменти, дори и аз искам да ходя на училище, е не заради това да се блъскам по цял ден над учебниците, особенно като знам, че трябва много да уча, а за да имам повече занимания ^^ Защото в това топло време най - много 1,2 часа да излезна.

Аз също много обичам есента, но помисли малко по ведро на нещата, нали все пак един път живееш своя живот и не мислиш ли, че трябва да го живееш с усмивка :)

n3v3r4z
08-26-2009, 20:12
нещо съм се депресирала..
цяло лято го карам на нулево настроение.. излизам с някой един-два пъти в месеца колкото да се каже че излизам
искам да започне даскало,да е есен (любим сезон...), да е студено,да вали,да е тъмно и да се лутам из улиците под дъжда
после да се прибера и цяла нощ да стоя над учебниците под светлината на нощната лампа,с чаша кафе в ръка
да не виждам никой и да затъвам все повече в работа
да се подлагам на стрес всеки ден и да не спя от нерви..
боже как ми липсва това чувство на умора и липса на желание за всичко
и само една малка искрица надежда да светка..
обичам времето когато изнемогвах под напора на всички задължения,когато едвам заделях десетина минути да вляза в банята,когато ми оставаха само 4-5 часа за сън,когато вечно бързах за някъде и вечно закъснявах,а после съжалявах..
липсва ми това чувство на физическо и психическо изтощение,но пак продължавах
хем ти е гадно,хем те мотивира да не спираш..
искам пак да е така,толкова ли е странно? :(

The same here ... Нямам желание да излизам ... не че не ми е приятно, когато изляза, но училището ми липсва :shock: Не че уча по цял ден, но когато съм на училище ми е най-приятно ... много хора на едно място, безброй яки моменти ... и никога не оставам без работа ... А сега .. на всичкото отгоре това ми е най-скучното лято ... нищо интересно :( Друго си е като знам, че трябва да ставам рано за даскало, като времето ми е разпределено и знам какво трябва да правя макар и да не го правя ...

@ eXpl0d3 : Дай ми един сносен довод, с който да я изкарваш ненормална и тогава се прави на интересен!

Dimana99
08-26-2009, 20:13
И аз се депресирам от време на време, но това не ми е проблем :)

ElinoOor
08-26-2009, 20:15
това е емоционалната граница за мен
а когато съм на ръба съм най-близо до живота
а аз имам нужда да се чувствам жива и това ми е представата за активен живот,а не цял ден биричка и купончета
просто искам да е трудно,защото знам че по трудния начин всичко което получаваш е два пъти по-сладко

ecstazy
08-26-2009, 20:15
и аз искам даскалото да почне..да имам много домашни и даскалото да ми запълва ши*аното тъпо еднакво ежедневие..надявам се да си намеря нови приятели и живота да ми покаже малко от сладката страна на нещата. Абсолютно те разбирам. И аз съм неутрална. не знам какво да чуствам. нямам никаква работа да върша. седя излизам да поцъкам "баскет" връщам се и си мисля. :? иска ми се..когато стане 6:30 сутринта да се моля за още 5-10 минути сън..сега живот и здраве да чакам трамвая и да ме вали сняг. сега..времето ще ми отговаря на настроението.мрачно студено и .. .. никакво :( :? адски ми е сдухано.. и аз исках да споделя .. :( :(

dan40123
08-26-2009, 20:35
ше ви кажа че човек като има прекалено голям избор започва да губи разсъдъка си пример:
1 случай - избираш само между 2 коли защото имаш малко пари и избора ти няма да е много труден понеже си ограничен
2 случай- имаш доста пари и можеш да си купиш една от 50 коли тогава започваш да умуваш кое как да направиш и накрая най-често се отказваш или си прецакан
а случаят за даскалото просто там не ви се налага да мислите дали да отидете то ви е задължение и ви отвлича вниманието за поне половин ден
една четвърт спите а остатъка е прекалено малък че да тъпеете и като дойде събота и неделя ви е много яко аз честно казано харесвам лятото е ваканцията не ми е скука ама също ми липсва даскало....

YouCantStopMe
08-26-2009, 20:39
Леле,колко точно си го описала.Същото чувствам и аз,същото.
Липсва ми това.
Липсва ми да съм затънала в работа до късно вечер..на светната лапма..Липсва ми онова притеснение в корема...Липсват ми безсънните нощи,в мисли дали съм успяла.
Хах..
Ами и това време ще дойде скоро.

ElinoOor
08-26-2009, 20:44
но аз точно това искам всеки ден да върша рутинни задачи и да нямам време за друго
нима е толкова неясно?!
обичам да спя..но не искам да спя три месеца поради липсата на занимание
аз така или иначе нямам с кой толкова да изляза и да се забавлявам

избора ми се свежда до четири момичета:
-лепка,която всеки ден ми мрънка и едва ли не ми се кара че си изключвам телефона и не й отговарям
-две бивши съученички,една леко мръднала и ме товари с проблемите на родителите си и си мисли че ще се развеждат карайки ме аз да и давам съвети,втората леко дръпната не особено умна със странни родители които никъде не я пускат
- и момичето което смятам че ако баба и не беше така вещица,а баща и беше малко по-либерален щеше да може да излиза с мен и да ми бъде приятелка

не съм луда подяволите,просто не желая да мисля за социалния си живот..
знам че имам прекрасно семейство и познавам себе си и добрите си качества,няколко добри приятели далеч от мен, и повече от идеални взаимоотношения с хората които за по-близо до мен
защо да се тормозя :-o

plmn
08-26-2009, 20:44
мазохисти 8-) 8-)

ElinoOor
08-26-2009, 20:45
Леле,колко точно си го описала.Същото чувствам и аз,същото.
Липсва ми това.
Липсва ми да съм затънала в работа до късно вечер..на светната лапма..Липсва ми онова притеснение в корема...Липсват ми безсънните нощи,в мисли дали съм успяла.
Хах..
Ами и това време ще дойде скоро.

..значи не съм сама ;/

YouCantStopMe
08-26-2009, 20:50
Не,не сме мазохисти.
И аз излизам веднъж на няколко седмици.Няма с кого.
Всъщност има,де..но компанията НА МЕН не ми е приятна ии.. предпочитам да съм сама.Както са казали хората-'По-добре сам,отколкото в лоша компания'.
Та както и да е.
Тъпo,тъпо лято.
Сега си спомних как миналата година учих до късно и спах само по няколко часа.Е,то не беше всеки ден така,но е имало и такива случаи.
Липсва ми това да съм уморена от учене,писане и още каквито задължения имам.Да,знам.Странно е,но е така.
Лятото бездействаш по цял ден..Нормално е да искаш да правиш нещо.
Е,определено ще има да правя многоооо неща тази година.По цял ден на училище.Все няма да скучая.Малко остана.

ecstazy
08-26-2009, 21:00
Не,не сме мазохисти.
И аз излизам веднъж на няколко седмици.Няма с кого.
Всъщност има,де..но компанията НА МЕН не ми е приятна ии.. предпочитам да съм сама.Както са казали хората-'По-добре сам,отколкото в лоша компания'.
Та както и да е.
Тъпo,тъпо лято.
Сега си спомних как миналата година учих до късно и спах само по няколко часа.Е,то не беше всеки ден така,но е имало и такива случаи.
Липсва ми това да съм уморена от учене,писане и още каквито задължения имам.Да,знам.Странно е,но е така.
Лятото бездействаш по цял ден..Нормално е да искаш да правиш нещо.
Е,определено ще има да правя многоооо неща тази година.По цял ден на училище.Все няма да скучая.Малко остана. +2 :(

п.с. ти си много свестен човек :) рядко се срещат такива хора ..

ElinoOor
08-26-2009, 21:04
аз ли съм? :-o

YouCantStopMe
08-26-2009, 21:05
^Всъщност не знам това за мен или за авторката на темата се отнася..но както и да е.Приемам,че е за нея.
Такаа..
Всъщнот липсва ми и как есента(и на мен любим сезон) бързах за училище.Мислех,че закъснявам.Обувките ми настъпваха падналите листа,а мислите ми бяха отвеяни нанякъде..
Хубаво беше...Хубаво,колкото и трудно да ми беше.

Извинете ме,че постоянно пиша.
Спирам!

ElinoOor
08-26-2009, 21:06
не,не пиши си 8-)

ecstazy
08-26-2009, 21:07
за теб YouCantStopMe пф айде и аз че.. 8-)

ElinoOor
08-26-2009, 21:09
абе дайте да го ударим на един чат,кво сега :D
всеки има проблеми..ама те моите не са проблеми :-o

YouCantStopMe
08-26-2009, 21:15
Aми щом позволявашш..Дайте да го ударим на чат.
Хах.
'Айде,'айдеее.. да минава по-бързо дните.
Искам денят ми да е запълнен със задължения,а сега какво.. Само спането до обяд ми е задължение. :lol:

ElinoOor
08-26-2009, 21:18
аз имам още десет дни до предварителната родителска
след тва ще разбера каква подготовка ми трябва
и още седмица да се суетя преди да започна..
как искам да литнат тия дни :д

YouCantStopMe
08-26-2009, 21:21
Абе каква родителска имате всички?!
Само ние ли нямамее... 8-)
Да литнат,да литнат..ама не може.
Писна ми да чакам.
Уж след изпитите-най-чаканото лято..Най-чаканото ама друг път.Пак е най,ама най-тъпото бих казала.
Одаксйдкадйасдйалкдсдоаит роакодакое.
Поне някой да ме разбира. 8-)
И бту-благодаря,ecstazy.

ElinoOor
08-26-2009, 21:30
ми наще ще имат родителска,да им връчат униформите и да кажат там кви тетрадки,учебници..ала-бала..

YouCantStopMe
08-26-2009, 21:33
Абе както и да е.
Ще чакаме и т'ва е.
Аре,аз лягам.Лека ви. :smt048

ElinoOor
08-26-2009, 21:42
лека и благодаря :)

someone_else_
08-26-2009, 23:19
Ъ виждам Варна. Де ще учиш?

ElinoOor
08-26-2009, 23:29
руското :)

mArMaLaDkA
08-27-2009, 01:11
Мина ми. :lol:

deni15
08-27-2009, 08:18
Лято е бе не се депресирай чак толкова.Излизай по често какво е тва 1 2 пъти в месеца....;) Аз честно казано като си помисля че почваме училище и не ми се живее

someone_else_
08-27-2009, 13:44
Да ви кажа мили деца и моето лято е тъпо. Но щом ще ходите в нови училища ще ви дойде много нагоре. Всичко ще се промени. И вие ще се промените. И аз така преди да вляза в гимназия чаках септември да се почва, че голяма скука иначе. Но сега като знам какво ме очаква...
Все пак си е до човека,де ..

Baby_b
08-28-2009, 12:40
Ей първият пост все едно аз съм го писала. И аз от няколко седмици се чувствам така. Опитвам се да си намирам някакви занимания обаче не е същото. И аз мн пъти съм стояла до късно, за да довършвам някакви задачи и после лягам късно, а сутринта съм с подути очи. Признавам, че е имало моменти, когато и всички тези неща ми омръзнат, явно не може да ми се угоди, но няма спор, че всички тези неща ти доставят едно удовлетворение и те карат да чувстваш деня си осмислен. Таа и аз чакам с нетърпение септември, макар че ще пропусна малко.

zxcvbnmasdfghjkl
08-28-2009, 13:22
о стигаааа... искам още още много да продължава лятото,айляк само,хич не ми се мисли,пф 12 кл :?

Baby_b
08-28-2009, 14:00
и аз съм 12 клас и знам, че ще ми дойде в повече тая година ама искам да дойде.

your_secret
08-29-2009, 11:23
The same here ... Нямам желание да излизам ... не че не ми е приятно, когато изляза, но училището ми липсва :shock: Не че уча по цял ден, но когато съм на училище ми е най-приятно ... много хора на едно място, безброй яки моменти ... и никога не оставам без работа ... А сега .. на всичкото отгоре това ми е най-скучното лято ... нищо интересно :( Друго си е като знам, че трябва да ставам рано за даскало, като времето ми е разпределено и знам какво трябва да правя макар и да не го правя ...

да...

TeenSpirit
08-29-2009, 12:08
Есента... как ми се иска да е единствения сезон...

nicolepcd
08-30-2009, 06:10
И аз ПОНЯКОГА се чувствам така... но в момента искам почивка и такаммммммм :grin: