PDA

View Full Version : Виновен ли съм !?!

travmiriaN
08-26-2009, 21:39
sda

amk933
08-26-2009, 21:46
Не! Не си виновен. Просто онази е куха, като изгнил дънер, и не знае що е то да гледаш дете и какво е приложенито на презерватива. Изобщо не заслужава твоето внимание, защото ти си постъпил много разумно. Евала! Остави я тази, да прогресира с междукраката напред... :)

sweetpunk
08-26-2009, 21:52
Аз съм напълно съгласна, че си постъпил правилно... Това момиче или не му пука какво ще стане със живота му ако стане беля .. или много е била загоряла ... Евала на момчета като теб [-o< ..

А сега по темата .. Ако аз бях момче и тя се държеше така изобщо нямаше да се притеснявам .. Просто да не ти пука :wink:

multistrati
08-26-2009, 22:05
ако аз бях на твое място щях да я изчукам без да се замислям
щом тя ти се натиска

YYY
08-26-2009, 22:06
Какво и дигаш акциите.. Спри да я търсиш и тя сама пак ще си дойде.. ;) Жени много..

uBo
08-26-2009, 22:08
значи , темата може да ви се стори на тъпа , но ако има желаещи нека да отговорят.
Преди няколко месеца с класа ми бяхме на хижа и докато си стоях в стаята едно от момичетата дойде , поговорихме и след известно време започнахме да се натискаме . целувахме се , любовни игрички ала бала и след малко тя каза че иска да го направи с мене , аз се съгласих но нямахме презарватив (имах но го услужих на приятел) и в край на сметка не го правихме поради липсата на предпазни средства.тя ми се разсърди и до края на годината не ми говореше(разбира се опитах се да говоря с нея но тя ме избягваше). сега и звъня не си вдига телефона сигурно още ми се сърди. та искам да попитам в този случай вие какво бихте направили и дали съм сгрешил с постъпката си. абе брато само с 1 презерватив ли се ходи на хижа другия път земаш 2 кутии :D :D

Seattle
08-26-2009, 22:17
^ Правилно! :grin:

Даже не се занимавай с нея, щом е за 1 вечер от нея стока няма да стане

falshiwata
08-26-2009, 22:21
Много добре си постъпил.. евала.. ;)

ImmortalTechnique
08-26-2009, 22:24
Поне свирка да си беше изпросил :)

sexyyyy93
08-26-2009, 22:25
Пич, не се досвай!Може би след някои и друг месец ще я гледаш как е надула корема! :D За такива момичета не си заслужава! :wink:

Dimana99
08-26-2009, 22:27
Добре си постъпил :-o

tsoko
08-26-2009, 22:38
Много добре си направил маани я тая патка заспала тя ако се чука с всеки ти не бъди като нея :)

ByK
08-26-2009, 22:42
няма нужда да се чусстваш виновен заради някакви к*рви :)

thespark
08-26-2009, 23:45
прати и смс " ай съ ибем " и ша цъфне браже :grin:

Sworty
08-26-2009, 23:56
Прав си от която и стана да го гледаш, но наистина нещата щяха да седят по-друг начин ако имаше повече кондоми в тебе. Аз примерно само в портфейла имам 3, а на всякъде съм с него. :-D Но за постъпката си не се притеснявай, въпреки всичко си се опитал да и обесниш защо така е станало, ще дойде и друга. 8)

bloodyF
08-27-2009, 00:12
Не! Не си виновен. Просто онази е куха, като изгнил дънер, и не знае що е то да гледаш дете и какво е приложенито на презерватива. Изобщо не заслужава твоето внимание, защото ти си постъпил много разумно. Евала! Остави я тази, да прогресира с междукраката напред... :)

BePoHuKa
08-27-2009, 04:24
Постъпил си правилно! Карай, ще прежалиш едно момиче :) Може да е било за добро... може някой да ви беше хванал или пък да беше станал гаф. Гледай от добрата страна на нещата. Ако пак ти се случи да нямаш презервативи, пак не го правете!

Amazonka
08-27-2009, 06:25
Зарежия тази, постъпил си правилно :) ;)! Повечето момчета на твоето място със или без биха из**кали момичето без да се замислят :-x

Punisherrr
08-27-2009, 06:32
Както всеки нормален човек ще ти каже - правилно си постъпил разбира се!

Тая госпожичка трябва да ти благодари,а не да се цупи. Не се занимавай с такива утрепки... :?

(uBo - Другия път като решиш да отправяш любовни закани към някоя девойка се насочи към ЛС ,моля. )

kalpazanka
08-27-2009, 07:09
Не си виновен. Ами ако ти беше лепнала нещо? Да търчиш по уролози и да пикаеш бръснарски ножчета, да ти тече гной, да се притесняваш, да тревожиш и родителите си? Сигурно ти щеше да си сърдитият в този случай.
Не си го слагай присърце. Голям праз, че не ти говори.

Dollystar
08-27-2009, 07:32
Изобщо нямаш вина, ако я беше наеб*л и тя беше забременяла тогава вече щеше да си виновен и наистина щеше да има за какво да ти се сърди :D :D

Magic_Girl
08-27-2009, 07:39
Не си виновен, просто на оная и се ебало и като е нямало с кого е налетяла на тебе, пък и ти си и отказал, защото няма презервативи и тя се цупи сега. :D Споко, постъпил си правилно, защото ако сега тая беше бременна нямаше да ви е много забавно, нали?

Midi4ka
08-27-2009, 08:13

Абсолютно съгласна! :)

elit092
08-27-2009, 08:20
Според мен си постапил мн добре и въобще не си виновен :? Би трябвало да ти е благодарна а не да се сърди

GabisiTa
08-27-2009, 08:21
Според мен си постапил мн добре и въобще не си виновен :? Би трябвало да ти е благодарна а не да се сърди

Съгласна съм :)

MaRiQn4eTYyY
08-27-2009, 19:09
abe taq nared li e da ti se sardi za takova ne6to.da se radva 4e ima mom4eta kato tebe.6toto pove4eto 6tqha da q naebat i posle kato zabremenei 6tqha i kajat se spasqva.da ne ti puka za taq.po dobre si hvani nqkoi dr momi4e i na taq nikfo vnimanie poe4e.

martini
08-27-2009, 19:12

danito0
08-27-2009, 20:07
Много добре си направил маани я тая патка заспала тя ако се чука с всеки ти не бъди като нея :)
+ :---)

djesi_9_4
08-27-2009, 20:12
НЕ СИ СГРЕШИЛ! Мисля,че си постъпил по най-добрия начин.А това че ти се сърди ... :? Не осъзнава какъв риск е могла да поеме.Добре е че поне ти си бил с акъла си :) :) :)

IRule
08-27-2009, 20:23
А тя що не си носи :-o

l0lz
08-27-2009, 20:27
Не си виновен е, пич.. Гордея се с теб, даже. По- добре ли е ти кажат: "Ше стааш баща!", отколкото да се лишиш от единия секс..

YourPoison
08-27-2009, 20:34
добре си направил !

Never
08-27-2009, 20:53
сПОред мен момичето е толкова тъпо ,че просто не можеш да си представиш :D а на теб евала момче повече като тебе да има :-)

Hilary_
08-27-2009, 20:57
Не не си виновен ... а за нея изобщо не я търси :? :? Много са м изабавни такива ... искат да се ... без презервативи и после "Ама бременна ли съм?" ... :? :?

uNvaLuabL3
08-27-2009, 21:06
Както всеки нормален човек ще ти каже - правилно си постъпил разбира се!

Тая госпожичка трябва да ти благодари,а не да се цупи. Не се занимавай с такива утрепки... :?

++

kstanishev
08-27-2009, 21:38
значи , темата може да ви се стори на тъпа , но ако има желаещи нека да отговорят.
Преди няколко месеца с класа ми бяхме на хижа и докато си стоях в стаята едно от момичетата дойде , поговорихме и след известно време започнахме да се натискаме . целувахме се , любовни игрички ала бала и след малко тя каза че иска да го направи с мене , аз се съгласих но нямахме презарватив (имах но го услужих на приятел) и в край на сметка не го правихме поради липсата на предпазни средства.тя ми се разсърди и до края на годината не ми говореше(разбира се опитах се да говоря с нея но тя ме избягваше). сега и звъня не си вдига телефона сигурно още ми се сърди. та искам да попитам в този случай вие какво бихте направили и дали съм сгрешил с постъпката си.

Тъпото е, че май ти е съученичка. В крайна сметка, не мислиш ли, че е била подпийнала, за да иска толкова много и да не й пука? В смисъл, ти би трябвало да я познаваш що за човек е. Ако не е било от алкохола, би могла да ти предложи навсякъде да го направите, не точно в хижата...

shell
08-28-2009, 19:38
не си виновен :) браво за зрялата ти постъпка също!

sweetchef
08-28-2009, 19:49
Не си виновен ти,просто се е получила неловка ситуация и тя се притеснява да говорите за това :)

rumcho
08-28-2009, 20:22

и на теб едно евала по-добре неможе да се каже

Amateur
08-28-2009, 23:01
Евала че не си го направил без,аз нямаше да издържа.... :D