View Full Version : Как да предразположиш момиче за първия път.
BePoHuKa
08-27-2009, 05:10
1. Лобовна игра! - тя може да включва пръстчета, но ти предлагам да не са повече от 2 и да не са много навътре освен ако не желаеш с пръсти да разкъсаш химена. Започни с нежни целувки по врата, после по коремчето и така надолу ,надолу. Направи и един минет и пробвай с пръстчета, но много нежно, плавно и бавно за да не я стреснеш!!! Питай я през цялото време как се чувства, следвай израженията й и като цяло всичко, което може да ти подскаже как се чувста тя и дали това, което правиш й харесва.
2. Ако тя пожелае да ти върне услугата с оралните ласки - супер, но не я насилвай още първия път.
3. Попитай я дали е сигурна нежно на уше и ако каже да, то може да започнете. Препоръчвам ти да си държиш презерватива наблизо, защото когато тя знае какво ще стане може да се притесни и ако те чака 2 часа да намериш презерватива ще се притесни още повече.
4. Кажи и, че всичко ще е наред и този момент ще е наистина специален. Настрой я психически! Бъди самоуверен, сякаш знаеш със сигурност, че ще й хареса и държиш всичко под контрол.
5. Препоръчвам мисионерска за първи път. Процедирай много бавно с плавни движения! Прегърни я, нека усети топлината на тялото ти. Можеш и да я целуваш страстно за повече възбуда. Преди да го вкараш си поиграй малко с нея като го движиш по котето й за малко. След това го вкарай леко (по-малко от средата особено ако ти е по-дълъг) и наблюдавай израженията й. Виж дали е притеснена, дали я боли, попитай я как се чувства и започни да вкарваш и изкарваш само главичката. След това го вкарай до средата и пак я попитай как се чувства.
6. В случай, че я заболи не се притеснявайте и двамата, това е напълно нормално и имай на предвид, че и тя няма да усети кой знае каква болка(въпреки, че е индивидуално за всички) . Ако текне кръв, пак не се притеснявайте. Нормално е!
7. В зависимост от това как се чувства тя можеш да определиш колко дълбоко и колко бързо да го вкарваш. Питай я как се чувства, кажи й , че я обичаш и както вече казах много пъти - наблюдавай израженията на лицето й! Те ще ти кажат повече от думите й.
УСПЕХ!!! :)
Съгласни ли сте? Какво бихте добавили или редактирали? Аз си го съчиних като отговор в една друга тема. :-D Реших, че инфото е полезно... :)
Amazonka
08-27-2009, 05:50
това, което си написала е наистина мн хубаво! :) Бих добавила само една тиха и мн бавна музика ;)
Напълно съм съгласен с теб! :D Браво :)
И на тия които ще последват съветите ще кажа-умната!Да няма после
http://www.forumammo.com/cpg/albums/userpics/10062/said18.jpg
DIVINE_TIME
08-27-2009, 08:25
Бих добавила само.. НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙТЕ И ВИНАГИ ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ! :)
И на тия които ще последват съветите ще кажа-умната!Да няма после
http://www.forumammo.com/cpg/albums/userpics/10062/said18.jpg
АХАХАХ :lol:
KpbCTHuKbT
08-27-2009, 09:33
Супер е урока, браво! :)
=ОНЛИ ПРЕЗЕРВАТИВ=
experimental
08-27-2009, 12:55
направи снимков и видео материал към урока :D
1. Лобовна игра! - тя може да включва пръстчета, но ти предлагам да не са повече от 2 и да не са много навътре освен ако не желаеш с пръсти да разкъсаш химена. Започни с нежни целувки по врата, после по коремчето и така надолу ,надолу. Направи и един минет и пробвай с пръстчета, но много нежно, плавно и бавно за да не я стреснеш!!! Питай я през цялото време как се чувства, следвай израженията й и като цяло всичко, което може да ти подскаже как се чувста тя и дали това, което правиш й харесва.
2. Ако тя пожелае да ти върне услугата с оралните ласки - супер, но не я насилвай още първия път.
3. Попитай я дали е сигурна нежно на уше и ако каже да, то може да започнете. Препоръчвам ти да си държиш презерватива наблизо, защото когато тя знае какво ще стане може да се притесни и ако те чака 2 часа да намериш презерватива ще се притесни още повече.
4. Кажи и, че всичко ще е наред и този момент ще е наистина специален. Настрой я психически! Бъди самоуверен, сякаш знаеш със сигурност, че ще й хареса и държиш всичко под контрол.
5. Препоръчвам мисионерска за първи път. Процедирай много бавно с плавни движения! Прегърни я, нека усети топлината на тялото ти. Можеш и да я целуваш страстно за повече възбуда. Преди да го вкараш си поиграй малко с нея като го движиш по котето й за малко. След това го вкарай леко (по-малко от средата особено ако ти е по-дълъг) и наблюдавай израженията й. Виж дали е притеснена, дали я боли, попитай я как се чувства и започни да вкарваш и изкарваш само главичката. След това го вкарай до средата и пак я попитай как се чувства.
6. В случай, че я заболи не се притеснявайте и двамата, това е напълно нормално и имай на предвид, че и тя няма да усети кой знае каква болка(въпреки, че е индивидуално за всички) . Ако текне кръв, пак не се притеснявайте. Нормално е!
7. В зависимост от това как се чувства тя можеш да определиш колко дълбоко и колко бързо да го вкарваш. Питай я как се чувства, кажи й , че я обичаш и както вече казах много пъти - наблюдавай израженията на лицето й! Те ще ти кажат повече от думите й.
Съгласни ли сте? Какво бихте добавили или редактирали? Аз си го съчиних като отговор в една друга тема. :-D Реших, че инфото е полезно... :)
Ехехехехе казах ти, че ще имаш успех ако напишеш книга :D
BePoHuKa
08-27-2009, 15:58
Ехехехехе казах ти, че ще имаш успех ако напишеш книга :D :D Може, може.... а пък колкото до презерватива...ВИНАГИ!!
Защо не го пратих на alex да го пусне като материал в сайта да го видят повече хора? Страхотно е!
BePoHuKa
08-27-2009, 19:50
Защо не го пратих на alex да го пусне като материал в сайта да го видят повече хора? Страхотно е!Имаш предвид аз защо не го пратя? Ами.. не знам. :-D Какво може да направи той по въпроса? Статия някаква?
djesi_9_4
08-27-2009, 19:56
Ауу темата е супер ! Дано сега намалят темите от сорта на" Ще боли ли първия път.." :) :) :)
"Отварянето" е изкуство за велики майстори, аз все още съм чирак 8-)
BePoHuKa
08-27-2009, 20:37
"Отварянето" е изкуство за велики майстори, аз все още съм чирак 8-) :-D Много мъжки индивиди смятам, че щом момичето е девствено не си струва работата да я отварят и е по-добре да я зарежат за някоя с опит. Е да ама не е така...ако всички си кажат така, кой ще остане за девствениците? Не бъдете егоисти момчета, не е никак сложно ;)
travmiriaN
08-27-2009, 20:49
Ауу темата е супер ! Дано сега намалят темите от сорта на" Ще боли ли първия път.." :) :) :)
На същотото мнение съм ! \:D/
kstanishev
08-27-2009, 21:00
:-D Много мъжки индивиди смятам, че щом момичето е девствено не си струва работата да я отварят и е по-добре да я зарежат за някоя с опит. Е да ама не е така...ако всички си кажат така, кой ще остане за девствениците? Не бъдете егоисти момчета, не е никак сложно ;)
аз пък все си мислех, че всеки се набутва на девственици, поради 2 причини:
1. всеки иска да е "първия"
2. мислят си, че дори да се справят зле, няма кой да разбере :D
"Отварянето" е изкуство за велики майстори, аз все още съм чирак 8-) :-D Много мъжки индивиди смятам, че щом момичето е девствено не си струва работата да я отварят и е по-добре да я зарежат за някоя с опит. Е да ама не е така...ако всички си кажат така, кой ще остане за девствениците? Не бъдете егоисти момчета, не е никак сложно ;)
Ако не значи нищо за мен, и съм човек със съвест, може и да се откажа.........., добре че не съм такъв :oops:
BePoHuKa
08-27-2009, 21:13
:-D Много мъжки индивиди смятам, че щом момичето е девствено не си струва работата да я отварят и е по-добре да я зарежат за някоя с опит. Е да ама не е така...ако всички си кажат така, кой ще остане за девствениците? Не бъдете егоисти момчета, не е никак сложно ;)
аз пък все си мислех, че всеки се набутва на девственици, поради 2 причини:
1. всеки иска да е "първия"
2. мислят си, че дори да се справят зле, няма кой да разбере :D
И това го има, но "ебачите" не търсят девственици. ;) Те искат някое опитно парче за една вечер и ако разберат, че е девствена ще я отрежат на мига (повечето) ...
BePoHuKa
12-27-2009, 01:50
Искам да избутам темата малко нагоре 8-)
Бих добавила само.. НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙТЕ И ВИНАГИ ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ! :)
++++
aloveyou
12-27-2009, 11:27
Браво..Темата е мноо добра :-)
anichka12345678
12-27-2009, 13:38
Съгласни ли сте? Какво бихте добавили или редактирали? Аз си го съчиних като отговор в една друга тема. :-D Реших, че инфото е полезно... :) браво ,ама удавна нямам нужда от това.Дано на някой да послужи като инфо.
браво за инфото много точно написано :-P :D
summer_moon31
12-27-2009, 20:43
много ми хареса, смятам съветите за доста полезни ;)
момчета учете се!! xD
mOBSCENE
12-27-2009, 20:50
Наистина много хубава тема..дано излишните да намалеят :)
kotence_91
12-27-2009, 21:01
Хубава тема! :)
hahavteen
12-27-2009, 21:16
Мен ако ме пита толкова често как се чувствам сигурно ще го набия накрая! Тва е тооолкова изнервящо че няма накъде! :o
Иначе с другото съм съгласна. Звучи добре :)
CrAzYanDlaZy
12-30-2009, 09:33
Бравос на теб. Наистина :-)
Neopitom3na
12-30-2009, 09:51
Е браво за темата.. нека се учат :P
bebencetyy
12-30-2009, 17:13
Страхотна тема евала на мацката
че се е постарала 8) :P
Само това обичам те ,,, по време на секс на думата обичам те поне аз НЕ ВЯРВЯМ !! :D :D иначе темата е екстра браво :grin:
vanPersieFan11
12-30-2009, 18:39
На същотото мнение съм ! \:D/
подкрепям
Dollystar
12-30-2009, 19:00
Много полезна тема ... Евала- надявам се вместо през няколко часа да се пускат такива теми само че с въпросче момчетата да поглеждат в тази .. Супер е :-)
thrashaholic
12-30-2009, 19:15
Добро е. :)
Gigi1302
12-31-2009, 22:54
Благодаря за полезните съвети! :)
Забрави за алкохола! Той е най-важната част :)
Charmine
01-01-2010, 00:36
Тази тема би трябвало да е важна, все пак от нея може да научим как г/д да направим първия път по-хубав и безболезнен!!!
Евала за темата на младото момиче, много полезно четиво :)
TheAngel
01-01-2010, 17:03
Страхотна тема, наистина , congrats :-)
monince7y
01-05-2010, 19:30
tova e mnoo dobro ama za mom4etata ....
Az sam na 14 i iskam da go napravq s gajeto si ama mi e za 1 pat i nz kakwo da pravq ...ako nqkoi moje da mi pomogne shte sam mu mnoo blagodarna....
BePoHuKa
01-06-2010, 15:52
Az sam na 14 i iskam da go napravq s gajeto si ama mi e za 1 pat i nz kakwo da pravq ...ako nqkoi moje da mi pomogne shte sam mu mnoo blagodarna....Не пиши на латиница. :) Има много теми за това. Трябва да потърсиш.
p.p. Честита Нова Година на всички!!!
:-) :grin:
FunkyBoy
01-06-2010, 20:10
мн хубава темичка :)
Az sam na 14 i iskam da go napravq s gajeto si ama mi e za 1 pat i nz kakwo da pravq ...ako nqkoi moje da mi pomogne shte sam mu mnoo blagodarna....
хубав ник..
не го прави още, рано ти е..
ifilinnchica
02-01-2010, 14:35
напълно съм съгласна с теб.
Предстои ми 2ри опит.За 1ви път ми е с дествено момиче, мислех си, че имам поне някакъв опит,защото съм водил полов живот близо 3-4 месеца, а то се оказва,че съм голавода.
Разполагам я.. игра игра игра любовна..виждам отпусната е..замислих се да я полижим,но си викам - "Аре за първи път и е може да се уплаши" и така не го направих.. вкарах 2 пръсчета,пробвах за три - нестана къдто ми беше грешката,че пробвах..Тръгнах да го вкарвам е не ще да влезе..Сякаш е прекалено тясна, моят не е гигант някав, не ми е гордост :D Та трябва ли да ползвам някакъв лубрикант нещто,защото досега не съм. И опита беше с качулка :)
много правилно .. !! ще имаш успех ако решиш да пишеш книги със сексуална тематика .. :)