- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да предразположиш момиче за първия път.
1. Лобовна игра! - тя може да включва пръстчета, но ти предлагам да не са повече от 2 и да не са много навътре освен ако не желаеш с пръсти да разкъсаш химена. Започни с нежни целувки по врата, после по коремчето и така надолу ,надолу. Направи и един минет и пробвай с пръстчета, но много нежно, плавно и бавно за да не я стреснеш!!! Питай я през цялото време как се чувства, следвай израженията й и като цяло всичко, което може да ти подскаже как се чувста тя и дали това, което правиш й харесва.
2. Ако тя пожелае да ти върне услугата с оралните ласки - супер, но не я насилвай още първия път.
3. Попитай я дали е сигурна нежно на уше и ако каже да, то може да започнете. Препоръчвам ти да си държиш презерватива наблизо, защото когато тя знае какво ще стане може да се притесни и ако те чака 2 часа да намериш презерватива ще се притесни още повече.
4. Кажи и, че всичко ще е наред и този момент ще е наистина специален. Настрой я психически! Бъди самоуверен, сякаш знаеш със сигурност, че ще й хареса и държиш всичко под контрол.
5. Препоръчвам мисионерска за първи път. Процедирай много бавно с плавни движения! Прегърни я, нека усети топлината на тялото ти. Можеш и да я целуваш страстно за повече възбуда. Преди да го вкараш си поиграй малко с нея като го движиш по котето й за малко. След това го вкарай леко (по-малко от средата особено ако ти е по-дълъг) и наблюдавай израженията й. Виж дали е притеснена, дали я боли, попитай я как се чувства и започни да вкарваш и изкарваш само главичката. След това го вкарай до средата и пак я попитай как се чувства.
6. В случай, че я заболи не се притеснявайте и двамата, това е напълно нормално и имай на предвид, че и тя няма да усети кой знае каква болка(въпреки, че е индивидуално за всички) . Ако текне кръв, пак не се притеснявайте. Нормално е!
7. В зависимост от това как се чувства тя можеш да определиш колко дълбоко и колко бързо да го вкарваш. Питай я как се чувства, кажи й , че я обичаш и както вече казах много пъти - наблюдавай израженията на лицето й! Те ще ти кажат повече от думите й.
УСПЕХ!!!![]()
Съгласни ли сте? Какво бихте добавили или редактирали? Аз си го съчиних като отговор в една друга тема.Реших, че инфото е полезно...
![]()
това, което си написала е наистина мн хубаво!Бих добавила само една тиха и мн бавна музика
![]()
"Не се плашете от живота! Вдъхнете си вяра, че си струва да се живее, тя ще въплати това в действителност!"
N O M E R C Y
Напълно съм съгласен с теб!Браво
![]()
И на тия които ще последват съветите ще кажа-умната!Да няма после
![]()
Бих добавила само.. НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙТЕ И ВИНАГИ ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ!![]()
АХАХАХПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
направи снимков и видео материал към урока![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
Ехехехехе казах ти, че ще имаш успех ако напишеш книга![]()
Първоначално написано от Ax3
Може, може.... а пък колкото до презерватива...ВИНАГИ!!
Защо не го пратих на alex да го пусне като материал в сайта да го видят повече хора? Страхотно е!
Имаш предвид аз защо не го пратя? Ами.. не знам.Първоначално написано от glarus
Какво може да направи той по въпроса? Статия някаква?
Ауу темата е супер ! Дано сега намалят темите от сорта на" Ще боли ли първия път.."![]()
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
"Отварянето" е изкуство за велики майстори, аз все още съм чирак![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Първоначално написано от IRule
Много мъжки индивиди смятам, че щом момичето е девствено не си струва работата да я отварят и е по-добре да я зарежат за някоя с опит. Е да ама не е така...ако всички си кажат така, кой ще остане за девствениците? Не бъдете егоисти момчета, не е никак сложно
![]()
На същотото мнение съм ! \Първоначално написано от djesi_9_4
/
Ако не значи нищо за мен, и съм човек със съвест, може и да се откажа.........., добре че не съм такъвПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
И това го има, но "ебачите" не търсят девственици.Първоначално написано от kstanishev
Те искат някое опитно парче за една вечер и ако разберат, че е девствена ще я отрежат на мига (повечето) ...
Искам да избутам темата малко нагоре![]()
Браво..Темата е мноо добра![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
браво ,ама удавна нямам нужда от това.Дано на някой да послужи като инфо.Първоначално написано от BePoHuKa
Sleda ot liubovta
много ми хареса, смятам съветите за доста полезни![]()
момчета учете се!! xD
Наистина много хубава тема..дано излишните да намалеят![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!