View Full Version : Проблем с майка ми....
PLEYGIRL
08-28-2009, 12:58
Започвам от вчера когато бях на рожден ден в един приятел.Бяхме се събрали цялата компания и разбира се имаше алкохол.Аз пих ,но в определено количество.Когато се прибрах се изкъпах и веднага си легнах ,защото нямаше какво друго да правя.И майка ми си помисли ,че съм се напила и затова съм си легнала по рано.Обикновено си лягам късно и майка ми недоволства и иска да си лягам рано ,а когато си легна рано пък си мисли глупости.... На нова година се напих без да искам не можах да определя количеството алкохол което изпих и тогава тя ме видя в пияно състояние. Но само тогава се напих....
Какво да правя??? Как да и докажа ,че може да ми има доверие...?
:(
balon4eee
08-28-2009, 13:02
ахаха аз снощи много се бях сцепила (коз) и легнах че не можех да седя на краката си :lol: и обсолютно същото ... от коя бирария съм се прибирала :lol: нз кво ... хаха
SummerRain
08-28-2009, 13:09
Веднъж загубиш ли доверието на някой, трудно можеш да го върнеш. А и ти все пак си пила алкохол, миришела си на алкохол, така че не се изкарвай толкова невинна и неоправдана.
TeenSpirit
08-28-2009, 13:14
Незнам... опитай се да й докажеш, че си същото момиче , че няма защо да се съмнява в теб... а по какъв начин... сама си прецени.
monkata95s
08-28-2009, 21:13
Да на колко си ?
Обясни и , че не си се напила и и кажи истината :) . Кажи и , че няма за какво да я лъжеш и сама да си прецени дали да ти вярва .
iiordanova
08-28-2009, 22:10
Изгубиш ли доверието в даден човек , после трудно се връща.
А ти как мислиш да и го върнеш .. ?!
И аз искам да знам на колко си , защото ако си някоя 11 - 12 годишна , няма какво да се чудя.
Обаче , ако си 14 - 15 или по-голяма и майка ти няма доверие в теб , значи не си го заслужила.
Защо не кажеш тези неща които си написала и на нея , но ги кажи истински , осъзнавайки грешката си , а не само за извинение.
;-)
sexa_na_kompleksa
08-29-2009, 08:29
Опитай се да й обясниш какво се е случило. Ако е разбрана, няма да ти прави проблеми.
nefchi_bs
08-29-2009, 08:32
Ахах..Значи си направила нещо което да провокира такива мисли у майка ти...Помисли дали само си била пийнала или си била леко подпийнала,защото има голяма разлика..Аз мисля,че си си била баш пияна и сега се опитваш да докажеш пред себе си,че не е било така :)
gree_girl
08-29-2009, 20:52
Ами ако те успокоява, аз също съм си губила доверието. Може да си го възвърнеш, но доста трудно. Покажи им, че може да разчитат на теб и че си сериозна. :)
PLEYGIRL
08-31-2009, 15:47
Самоо на 14 :(
WaterLilly
08-31-2009, 17:04
Не се панирай толкова, не е станало голямо чудо. Няма да ти е сърдита за вечни времена. А и явно не е имала бурен пристъп на ярост от това, щом не си споменала точно реакцията й. Кажи й какво е станало наистина, че сте били компания, весело ви е било и си пила, но с мярка, но бъди спокойна и ще си убедителна. Все пак казваш истината.