View Full Version : Странна случка.
YouCantStopMe
08-28-2009, 19:17
Ох,искам да споделя за една случка от днес.
Малко длъжко ще го разкажа,ама няма нищо.
Значиии...Излизам си аз днес навън,но първo минавам да си взема дъвки от един магазин.В същия тоя магазин един мъж,с който преди се бяхме виждали,когато си издавах лична карта.Заедно бяхме на опашката(майка беше до мен) и ме гледаше някак странно.Даже го попитахме разни неща,че не ни беше ясно.Та както и да е.Познат ми е по физиономия.Влизам си аз в магазина нали и същия тоя там.Прави мипът и ме гледа странно. О.о
Излизам си от магазина и си продължавам пътя.Вървя,вървя(около 10 минути някъде) и го виждам същия този тип да върви на отсрещния тротоар.От време на време някакви погледи ми мяташе.Аз нищо...
Вървя още около 5-10 минути,ама оня не се отделя и само ме гледа.Аз си мисля,че не може пътят ни да е бил общ,защото аз минавах по какви ли не улички,завои и какво ли не... а тоя отначало на другия тротоар,а после вървеше след мен(доста отдалечено),но аз с периферното си зрение наблюдавах.
Усетих аз по едно време,че нещо не е наред и влязох в един хранителен магазин да го видя дали ще си продължи.Постоях малко,купих си една вода,за да не излизам без нищо и отначало не го видях и си продължих.След малко пак забелязвам,че върви след меееееееееееен.Чудя се вече к'во да направя...Седнах на една пейка(около мен имаше доста хора) и исках просто да премине и да си тръгнеее...Мина ме и влезна в един магазин за компютри.Най-накрая реших,че се е срвършило и станах,за да си продължа.Той,обаче,ме гледал през витрината и ТОЧНО когато аз минах през магазина,той излезе.Видях,че не гледаше нещо определено,а просто чакаше.
След малко не знам как..... но се изгуби.Аз се забутах там сред многото хора,пък и стигнах до заведението,където имах уговорка.
Много странно беше.Егати гадния тип.Много често ми се струва,че е до магазина близо до нас ии сегааа... не знам какво ще стане,ако пак го видя.
По едно време се изплаших,но все пак бях сред хора..Абе и аз не знам какво да мисля.
Възможно ли е просто да си въобразявам?Според мен не.
Не знам и аз защо пускам темата...Просто така.
Може би и да ви питам:Вие имали ли сте случки,подобни на моята?
btw,не знам защо я пускам в 'У дома'.
и още:Съжелявам,че го разказах тоооолкова дълго,ама исках да го напиша с най-малката подробност.
GreenMimss
08-28-2009, 19:24
Като четох какво си писала и малко се стреснах даже, ако бях на твое място щях да умра от страх :(
Аз не съм имала такава случка, но една моя приятелка имаше нещо подобно. Един ужасен мъж постоянно и званеше по телефона, следеше я,пишеше и в различни сайтове. Тя каза на майка си, даже мисля, че и полицията се обади :neutral:
Според мен не си въобразяваш :?
SuperBadSuperFresh
08-28-2009, 19:25
Има ги всякакви,тия дни избягавай да излизаш сама.По-възможност с някой внушителен приятел,родител или роднина.
SuMmEr_KiSS
08-28-2009, 19:31
Психопат...На мен ми се случи нещо подобно преди 3 години се наносохме в нов кваартал и всяка сутрин,когато излизам и всяка вечер ,когато се прибирам виждах един мъй тръгваше някаде околко нас и слизаше с мене до спирката ,която е на 10мин от нас после се качваше в моя автобус и слизаше на същата спирка и се ме гледа в автобуса аз първите дни не му обърнах внимание реших ,че работи около училище и живее около нас ,но тоя почна да ми говори някфа психопатски неща и накрая го питах какъв му е проблема и какво иска от мене ,да върви подяволите и оттогава не съм го виждала..
YouCantStopMe
08-28-2009, 19:33
Абе,като прочетох как съм го написала....малко не се разбира,ама по-хубаво не мога. :booooomb: И според мен не си внушавам..По едно време много ме хвана бъзето,ама си викам-'сред хора съм,заобиколена съм от хора..нищо няма да стане!'Това,че около теб има някой не е сигурно,че ще помогне,но просто с т'ва се успокоявах.
TheGirlNextDoor
08-28-2009, 19:36
ужас..според мен ако пак го видиш да те следи кажи на родителите ти..не го знаеш какъв е и кво може да ти направи ;Xx
JaCkSpAr0y
08-28-2009, 19:37
Най-добре сподели на родителите си (за предпочитане майка ти) . След което остави на нея какво мерки ще предприеме . Ако смяташ че ще ти отреже от времето и няма да имаш време за приятелки да ти кажа по-добре така отколкото в притеснение и ужас и може би в опастност да си .
Мале, това е много гадно! Няма какво да ти кажа освен да внимаваш и да избягваш да излизаш сама.
YouCantStopMe
08-28-2009, 19:41
Мне,аз попринцип не излизам често.Даже бих казала доста рядко,но все пак...
Sisito941
08-28-2009, 19:45
Мале какви хора имало :-o
TheGirlNextDoor
08-28-2009, 19:49
Мале какви хора имало :-o
и питаш..
monkata95s
08-28-2009, 20:54
Ами аз ако съм бих се приближила до него и ще го питам къв му е проблема и ще само ме следи , като наблизо имам някой познат ,който да знае за случилото се и да наблюдава .
iiordanova
08-28-2009, 21:55
Това което си преживяла е ужасно. Не знам какъв е бил този мъж. По-добре кажи на майка си.
Вярно , че ще се притесни но поне ще предприемете мерки.
А по външен вид как ти изглеждаше този мъж ?!
Аз не помня да съм имала такива случки. Поне сега не се сещам. :wink:
:)
YouCantStopMe
08-28-2009, 21:59
^Е..как да ми излежда?!Нормален.Не мога да кажа нещо по-различно.Мъж като мъж.
SomewhereInTime
08-29-2009, 00:45
В нашия град има един такъв откачен :? . Ама той си върви по улицата и обикновено като мине някое момиче или жена и той тръгва по нея, на много познати се е случвало... - както и на мен. И много се плашех, обаче той е някъв луд. 'Щото баш като такъв си изглежда. И примерно си ходи, ходи и в един момент се обръща и тръгва в обратната посока :D ....
Ама при теб е друга работата. Щом те следи точно теб, а не който му падне...Хмммм не знам аз много бих се уплашила. По-добре кажи на ва'ще и не се прибирай по тъмно сама, разхождай се само на места с повече хора... Друго не знам..пиши какво става и още ли така те следи, дано да спре...
Всякакви ги има.
Преди година имаше един мъж на около 40 години,който ме беше набелязал. Причакваше ме до училище. Често се появяваше и пред вкъщи. Следеше ме с часове. Накрая ми писна и се обадих в полицията. Откриха го и ми издействаха ограничителна заповед. Не,че ме е уплашил или нещо такова. Просто ми омръзна да ме следва като сянка и да ме наблюдава как целувам приятеля ми.
KoRnFlAkE
08-29-2009, 03:10
ако бях на твое място, нямаше да се разкарвам сама около тая област, или късно вечер.
giveupbitch
08-29-2009, 06:33
ей за тва искам да ме запишат на карате :D
nefchi_bs
08-29-2009, 10:54
Това че е станало 1 път не означава,че ще си повтори...Просто е от онези странни чичковци от които те е страх 8-)
BlackWings
08-29-2009, 18:23
Не параноясваш , нормално е в тая ситуация да си се уплашила , добре си направила че си отишла сред хора.
И аз съм имала ситуации в който всичко в мен е крещяло " Бягай от тоя човек" , много е гадно.
Носи си винаги с теб лютив спрей за всеки случай, или нещо за замозащита , дано не се налага да го използваш , но малко или много всява успокоение.
И аз да бях на тебе мн бих се уплашила а особено ако съм в някой забутани улички където няма хора :shock:
Oligofren
08-29-2009, 20:17
Купи си спрей за самозащита :)
Brunetkaa
08-29-2009, 20:32
Аз ако бях щях да отида и да го питам защо ми ходи като сянка ... и ако се повтори обади се в полицията..ето на този мъж са му издали ограничителна заповед ...няколко поста преди мен. Направи и ти така, за да не се притесняваш..
А мен веднъц един мъж ме снима с мобилния си докато бях в подлеза-мисля че беше съзнателно...доста се поуплаших
gree_girl
08-29-2009, 20:45
Оле ужас! Всеки ден вече се сбълскам с какви ли не истории и вече ме хваща страх да си ходя сама по улицата. Или съм станала много страхлива, или съм безкрайно разочарована от света в който живеем, явно и двете. Е миличка, много се развам, че не ти се е случило нещо лошо! И аз съм била в опасни ситуации и ... знам, че е гадно. Явно вече трябва да сме много внимателни.
BaBsYyY_SeXyYy
08-29-2009, 21:08
Ужас... Само докато го четох и изтръпнах .. Сигурно много си се уплашила. Според мен наистина трябва да кажеш на родителите си, не излизай сама и за всеки случай си носи нещо за самозащита. Аз 100% щях да се паникьосам и да звънна на майка си на мига. А ти си била смела, евала! Само че е по- добре да кажеш на вашите, не знаеш какъв е и какво му се върти в главата. :?
YourFavouriteDrug
08-29-2009, 21:47
Упф, трябва да е било гадно, знам кво е.
3 клас, един от първите пъти като отивам до магазина сама и някъв идва и ме запитва 'Може ли да те целуна?'.
Миналата зима (пак до магазина.. ;д) някакъв случаен взе да ме пита от кое даскало съм била, в кой клас съм учела, не ме остави на мира. Търсел "Катя", за да му "върне флашката". Добре че една жена ме отърва от него.
WastingLove
09-10-2009, 09:27
знам какво е, но поне съм била с приятелки
първия път карах колело с др 2 фр и забелязах че зад нас се е лепнал некаф дядка(и той с колело). спрях се уж да пия вода и той си продължи. обаче след около 10 мин го гледам пак зад нас и казах на приятелките си да седнем на някоя пейка. седнахме на пейка и около нас имаше хора(което е странно за тази част, както и да е). разказах им и те много се уплашиха и казаха че въобще не са го видели, а той междувременно ни беше подминал. тръгнахме с колелата и на един завой го гледам седи на некфа пейка. през тфа време приятелките ми ме караха да се спуснем по некфо надолнище (те дори не го забелязаха). той когато ни видя си тръгна, а аз им казах че е тоя и решихме да караме бързо. спуснахме се по тфа надолнище и тръгнахме по пътя, но тоя като че ли се беше изпарил xD
втория път играхме карти с YourFavouriteDrug на една пейка и некаф(на годинки колкото тати) ни попита дали имаме огънче. ние му казахме, че нямаме. той: "ооо! непушачки! карти ли играете?" ние нищо не казахме, защото просто беше очевидно! после тоя изтърси: "много сте красиви". настъпи пъълно мълчание. после допълни:"да се запознаем??". ние едновременно: "НЕЕЕ!" аз го погледнах(да, дo тогава не бях отлепила очи от картите, но не заради него, а защото тя щеше да ме бие за поредем път!) и му казах: "довиждане!" и той си тръгна. после с хри не смогнахме да се прегръщаме, щото ацки мн се изплашихме xD
Психопати всякакви.. не съм имала такива случки и дано да нямам, пожелавам го и на другите.. Наистина не излизай сама и ако този нещо са навърта със сигурност има задни мисли.. :?
В нашия квартал има един побъркан дядка,който като види момиче взема да ходи след нея и си прикава нещо,ако се разминеш с него по улицата те гледа с широко отворени очи и пак си говори нещо,ако си по-далеч от него,той се спира и почва да те гледа и пак си говори нещо :shock: Мен много ме е страх от него,но поне не го прави само с мен,ами и с другите момичета от квартала и така се поуспокоявам.(добре че не съм го виждала цяло лято).
Спомням си веднъж си минавам по улицата и го гледам,че е на другия тротоар, на който трябваше да пресека.Аз нарочно си продължих по пътя за да не го засека и малко по-надолу се обръщам и го гледам да си подължава нагоре.Аз си продължих по пътя и по едно време някой ме пита нещо зад мен и аз като се обърнах го видях същия тоя дядка :shock: .Просто се чудя как е стигнал толкова бързо до мен,тичал ли е,какво е правил.Както и да е аз тръгнах да ходя много бързо,че замалко да побягна...
Обаче последните няколко пъти като го виждах(за моя голяма радост преди няколко месеца)бях с приятеля ми и тоя дядка даже и не ме поглеждаше.Иначе като вървя сама или с момичета гледа и си говори нещо :o :o :o
BrainlessROCKBABY
09-10-2009, 14:08
ужас..според мен ако пак го видиш да те следи кажи на родителите ти..не го знаеш какъв е и кво може да ти направи ;Xx
VerryBerry
09-10-2009, 15:29
случвало ми се е да попадам на такива,не че са ме преследвали, но просто самият начин, по който те гледат е гаден :? Най-добре да говориш с родителите си и да не се прибираш сама по тъмно (ако не с приятел/ка,то поне с такси)
NoOneElse
09-10-2009, 15:51
Възможно ли е просто да си въобразявам?Според мен не.
Н
Аз бих те посъветвал да си купиш едно газово спрейче или шок-палка.
Абе и на мене ми се е случвало кат бех по малък в БГ, но тогава аз им скачах на бои на тия типове и не ме закачаха, наи доброто според мене е, ако пак излезнеш да се наговориш с големи приятели, брат, баща нема значение, да стоят далече и да те гледат и ако го видиж да отидеш при него и ако ти стане нещо приятелите ти да го пребият иначе няма да се наплаши и може пак да го видиш некаде.
Помя веднъж като ми се случи на мене беше кусно към 12 вечерта и се разхождахме с едни приятели и бехме ходил ида ядеме нещо и се прибираме и некъв още от реиса ни следи и ни гледа, и ние се наговорихме и се разделихме и оня незнаеше накаде да трагне и като го видяхме че ни следи го пребихме и повече не се върна :lol:
пс: и момчета следат :D
dan40123
09-10-2009, 17:56
наистина вземи си някаква самозащита ножче или шок-палка с ножчето ако те нападне някой недей напосоки да ръгаш и не го нападй преди той да го е направил като си сигурна вече ръгаш ниско долу в корема по избор вляво или дясно. Преди всичко гледай да не се стига дотам по-горе има добри съвети избягвай да излизаш късно вечер сама и кажи на майка си или баща си.
maybeline
09-13-2009, 10:22
ужас,ужас..и на мен ми се е случвало да ме оглеждат все едно човек не са виждали..аз няма да ти кажа нищо по-различно от това горе..кажи на вашите..стига не ти забранят да излизаш..дано повече да не го видиш..не разбрах долу-горе на колко години ти изглеждаше тоя..
mArMaLaDkA
09-13-2009, 10:28
Че на мен само такива работи ми се случват. 8-)
Последния път някакъв гнусен дебил ме оглеждаше в автобуса. Обръщаше се супер нагло, ама след 2 злобни погледа се усети.
Друг пък(пак в същия ден) минава покрай мен, а аз бях на една пейка, и върви, зяпа... изпили ми нервите.
От такива бол.
Аз имам чувството обаче, че колкото по-злобно ги гледаш и показваш отвращението си към тях, толкова повече се залепват за теб.
Кастрация за такива ретардиали асоциални дебилни индивиди!
:-x
vagarious
09-13-2009, 11:48
Оо милата..много си се изплашила.Кажи на родителите ти и избягвай да си сама.
Аз съм имала подобни случки.Има един гнусен старец в моя град, който, като се качи в тролея и веднага се залепва буквално до някоя момиче или жена.Ама буквално.Представете си, че си седите прави и тоя щом види, че някъде около вас е по-свободно и тоя се залепва плътноо..Направо е ужасно.А как смърдиии, не е истина просто.И винаги слиза на различни спирки и всяка жена, до която се доближи се маха от него и той отива на някоя друга.Направо гнус..
Или пък едно младо момче-около 20-25год. седи по спирките и се вози по тролейте и чакайки, се не се спира на едно място върти се постоянно и щом се качи и е свободно някое място до МЛАДО момиче, сяда до нея като междувременно се намества по-близо до момичето(включително и до мен).Паника голяма.
Иначе и на мен в тролейте ми хвърлят ебаси страшните погледи ии все едно ме следят и слизат, когато и аз,тръгват,накъдето и аз..абе не е си работа тва.. :shock: :?
deputata
09-13-2009, 13:04
Бих те посъветвал да кажеш по-добре на баща си,защото майка ти и без туй ще му каже,пък и тя самата с нищо не би могла да ти помогне.Като му обясниш историята,трябва да помислите какви мерки да предприемите.Хубаво е ако някой път,пак ти налети тоя, да си с баща си и да му го посочиш.Та бащата ти като си "поговори" с него,смятам че няма да ти създава повече проблеми.Но най вече гледай да се разхождаш където има повече хора.Дано повече да не ти се случва :)
leko_otkachena
09-13-2009, 16:41
ей за тва искам да ме запишат на карате :D :D и аз така викам.По темата .. ще стана банална,защото ако кажа нещо ще се повтори.Преди няколко месеца (в училищно време) бяхме седнали на стълбите на един вход (на блок).Понеже валеше и минава един дядка който очевидно живееше там,прибра се и след 10 мин. слиза пак.И разпавя:"Момичета имате ли цигара?" - хубаво дадоха му.После поиска запалка и това му дадоха.Вместо да си тръгне седи и ни разправя как жена му починала.Как сина му преживял едвам едвам някаква операция, и накрая ми вика:"Момиченце мн. си сладка." (мен ме напуши на смях и уж отидох да говоря по тел. за да не му се изсмея в лицето.)И после почна да минава покрай училище всяко междучасие,даже един ден се беше накичил с някакви гердани и ги свали и ми вика избери си .. викам не не няма нужда.. УЖАСНИ са тези хора.
Или пък на морето към 12 вечерта,с леля ми се връщаме от денонощния магазин.И след нас тръгнаха някакви 3ма и вървят,ние заобикаляме по плажа тея пак по нас.Добре,че мойто момче ни пресрещна.Леле това беше 1вият път в който толкова се радвах да видя някого. :-D
Sweetness91
09-13-2009, 17:17
На мен ми се случи нещо подобно,но не точно такова.Беше преди да свършим училище.Ходих до центъра да си търся нова батерия за телефона,а след това щях да се чакам с моята най-добра приятелка и щяхме да ходим на кафе.Тя позакъсня доста...По едно време спря една кола пред мен,вътре с двама цигани.Единия отвори прозореца и ми каза:"Добър вечер,приятелката ти,с която се чакаш ни каза да те вземем и да те закараме при нея...".Направо се стъписах! :shock: Казах му:"Съжалявам,но аз чакам приятел.Не приятелка!".Оня си затвори джама и си заминаха.Много се уплаших.Обадих се веднага на моята приятелка и я попитах къде е,каза,че няма и 2 минути и ще е при мен.Дойде,влязохме в кафето и и разказах.Тя също се стресна.Когато си тръгнахме от кафето и тръгнахме нагоре по улицата,от завоя отдолу се зададе същата кола и и казах,че малко сменяме маршрута.Помолих я да дойде до дома,а от дома и викнах такси,за да съм спокойна,че ще се прибере безпроблемно.Какво да ви кажа...има толкова много боклуци и психопати на тоя свят,че едва ли светът ще се изчисти някога от тях! :-x
еми и на мен ми са се случвали подобни неща. Например миналата година както си се прибирам от училище некви момчета вървяха след мен, а аз много добре знам че не живеят в мойта посока и знам какви са(носеше им се слава на наркомани). Вървях си аз и те точно след мен и чувам как се смеят и по едно време даже ми подсвиркваха и хвърляха некви камъчета дребни по краката ми и беше тъмно и от там от където минавам е страшничко и се уплаших и почнах да бягам и те бягаха след мен и страшно много се уплаших, добре че видях бащата на една приятелка и нали му обясних и той ме изпрати до нас, а те онея като го видяха си тръгнаха. Омгг умиииирах си от страх тогава :shock: даже малко след тая случка се разбра че едното от тея момчета е изнасилило некво момиче на мойта възраст, омгг акъла си изкарах просто. И все се каня от тогава да си купя някакъв лютив спрей ама незнам от къде и си нося дезодоранта в мене, хем ако искам да се напръскам, хем ако ми потрябва да напръскам някой. Може да звучи филмарско, ама всичко може да стане в днешно време, пък и аз често се прибирам по тъмно и квартала не е много оживен.
Avangard
09-14-2009, 13:42
Сподели с майка ти :) ... няма да може нищо да направи ,но поне ще знае :)
Апф, знам какво ти е. На мен ми върви на откачалки. Почти всеки ден някви дебили ме заглеждат, мъже по-възрастни от баща ми ме заговарят и ме канят някъде си, с мангали и извратеняци от коли и колела разни "случки" имам, некви от лудницата ме преследват или ми оставят бележки ( О.о )... В началото се бъзиках с тва, ама напоследък взе да излиза от контрол и ме хваща шубето, та избягвам да се прибирам сама в тъмното и да минавам през някви малки улички. ;/
Оле ужас! Всеки ден вече се сбълскам с какви ли не истории и вече ме хваща страх да си ходя сама по улицата. Или съм станала много страхлива, или съм безкрайно разочарована от света в който живеем, явно и двете. Е миличка, много се развам, че не ти се е случило нещо лошо! И аз съм била в опасни ситуации и ... знам, че е гадно. Явно вече трябва да сме много внимателни.
Страх лозе пази. И мен веднъж един ме подгони ( е не тичаше) и аз много се изплаших, свих в една улица и се затичах за да се прибера по- бързо. Много е страшно. :( :(
Имаш правото да се притесняваш! Аз ако бях на твоемясто щях моментално да се прибера. Сподели с майка си и винаги излизай с някой друг. Ако найстина продължи да те следи викни полицията. Не можеш да им имаш доверие на тези... Какви ли не педофили дебнат из улиците... :shock: ... за жалост!
bonbonche005
09-30-2009, 19:29
ужассс.... :( :shock: Една вечер с моя фр се разхождаме ама беше около 20:00 тъкмо беше почналo да се стъмва...и както си вървим.. обръщам се и ГЛЕДАМ 4 момчета зад нас.. и и викам: ''Разделяме се ! Ааз на единия тротоар ..ти на другия.. и бягме дооо нас..!! '' О ооо ужас беше направооо :X:X:X:X
bloodymirror
10-01-2009, 07:39
Toзи тип те следи..явно няма чисти намерения към теб..просто не се мяркай много много там където работи,или се оплачи на полицията.. друго не знам какво да ти помогна.