Влез

View Full Version : !!!....ТегЛо....!!!

v3r43to
08-29-2009, 08:28
Здравейте!!! Няма да ви питам да ми дадете диета или да ви искам мнението си за диетите и т.н. Искам просто да споделя..!!! Значи аз съм момиче на 18г., висока съм 170 и тежа някаде около 62кг. Някои ще кажат че съм съвсем нормална, но аз не смятам това за така. Бих искала да отслабна с няколко килограма, за да се почувствам добре....
Понеже страшно много обичам сладкото.. особено шоколад... и винаги когато започна диета се издънвам заради него...и реших да започна т.нар. "Шоколадова диета" ...
Днес ми е първия ден и съм твърдо решена да я изпробвам за няколко дни... тя включва по един шоколад от 100гр. на ден и са пшозволени по 3-4 кафета.
Някой ще кажат че тя не е здравословна и ще има йо-йо ефект...-знам,че е така но шоколада ми е голяма слабост...а относно йо-йо ефекта не ме притеснява.. почти в продължение на 1 години всеки ден ям шоколад и няма да ми се отрази много....
и за тези които мислят че тя не деиства... това не е така.. действа...аз лично съм я правила и гарантирам за нея...
Искам да поптам някой иска ли да се присъедини към мен... Пишете ... :)

SuMmEr_KiSS
08-29-2009, 08:58
НЕ! По-добре яж здравословно и прибавяи по 2-3 блокчета черен шоколад на ден, за да не се издъниш. Монотонните диети влияят много зле на организма !

g1rl4eto_
08-29-2009, 09:00
Само да ти кажа, че тази диета не се прилага повече от 3 дни!