Влез

View Full Version : На кой си момиченце/момченце...?

BlackWings
08-29-2009, 18:43
Добре бе .

Не ви ли дразнят някакви случайно сблъскали се с вас хора/възрастни , непознати за вас - млади стари всякакви , в магазина , на улицата , в парка , на работа в училище , които ей така ни в клин ни в ръкав почват да ви разпитват:

"Ти на кой си момченце/момиченце?"
"Вашите какво работят , къде живеете?"
"Къде учиш , познаваш ли еди кой си от тоя квартал"
"Ама той баща ти не беше ли еди кой си там ?

Почвате ли да се обяснявате подробно до девето коляно да отговаряте на интервюто за родители и семейство?

И ако не , как по точно отблъсквате наплива от въпроси и се отърватаве любезно от любопитстващия?

Аз се смущавам често така като ме питат , не съм длъжна да отговарям , вече ми иде да прасна някой с тиган по главата и да му запуша устата с каквото имам под ръка ...
Бъркат ми в червата!

deni15
08-29-2009, 18:46
ии мене мн ме дразнят такива любопитни лелки и чичковци ....ддз аз обикновенно се сдържам и им отговарям възможно най-кратко колкото да ме оставят там на мира 8-) :):):)

bloodyF
08-29-2009, 18:55
ми мен не ме питат...само на село като бях.. 8-)

l0lz
08-29-2009, 19:10
Един дедо ме попита един път на село като бях:
"Абе момче, ти на кой си внук?"
Отговора ми: "Духай ве, гей."

PurpleSand
08-29-2009, 19:13
^ Много интересно. :-D

На село само ме питат ... Иначе в града - не. Ако почнат с много въпроси просто се усмихвам и лекичко ,лекичко се измъквам. 8-)

NeverTheSame
08-29-2009, 19:32
Ми...
Не съм попадала в подобна ситуация.
Поне доколкото помня xD

vyron
08-29-2009, 20:00
много ме дразнят да ме разпитват :x

nefchi_bs
08-29-2009, 20:29
Казвам че бърза и гледам да се махна най-бързи от там 8-)

Brunetkaa
08-29-2009, 20:42
Питали са ме, ама аз ги гледам странно и викам 'не знам' ..мен други простаци ме тормозят

като наппример днеска една ми вика може ли да приберете едни котенце...ние сме на светофар (как пък не ) .. и аз викам 'не' естествено..
или тея дни една малоумна баба идва в градинката (бяяхме седнали на една пейка, бабата на съседната) ..нахрани хлапето и остави купичката с храната на пейката..отиде да си играе с детето и по едно време едно куче отиде и се разхождаше около пейката, душеше храната..и тая ненормална като се разкрещя-тя на 20 метра от пейката.. храната..храната на детето..махнете кучето (аз съм със счупена ръка) и са разкрещяла викам'как да го махна' изгонете го .. ' за кво да го гоня да не е мойто' .. ми ШИ изяде храната на детето ' да не съм я оставила аз' .. и възмутена моля ти са..както са беше надупила.такъв ляв ми идеше да и вкарам, чее..
или минавам и с едни такива обеци ( с кристал..те нали много блестят на слънце) и косата ми се бее от вятъра..и на общината има едни страотни гадателки и ми вика миличкаа... и аз'не мерси' 8-) щото ги знам..една така гада на моя приятелка предлагаше и билки за 18лв. да ги пазела 8 дена на 9тия да го посеела..на челцето и се изписвала буквичката М ..това било човек който обича (ако искате мога да ви разкажа, но е дългичко-прекалено дълъг ще е ппоста ми) и тя беше започнала с 'извинявай миличка колко е часа' .. а после :shock: имаш много красиви очи... -въх ни думай :shock:
и на същия ден след бабата тая циганка дето гада на фр ми сяда до нас и пита може ли да седнем..седя седя ( и ввидя че съм с едно така по-гголямо бижу и веднага :D 'извинявай миличка колко е часа' и аз само 'нямам' и беше доста възмутена..замина си ( но това с гадането толкова съм се смяла..просто трябва да се види това са много цценни кадри наистина :razz: :razz:

просто от такива ненормални ми е писнало да ги гледам и аз щото доста ги нареждам..само се нервирам...

Biskfitka
08-29-2009, 21:59
Има и такива.Отговаряла съм само ако например съм при някоя фр и майка и (например ) ме пита...
Иначе ако ме питат ''На кой си дъщеря/момиченце ;д''? Казвам ''на мене си'' :-|

Witch94
08-29-2009, 22:48
Мен пък не ме дразнят.Отговарям им и толкова. :-D

lenito_sf
08-29-2009, 23:11
ии мене мн ме дразнят такива любопитни лелки и чичковци ....ддз аз обикновенно се сдържам и им отговарям възможно най-кратко колкото да ме оставят там на мира 8-) :):):)

Мдам :lol:

amk933
08-29-2009, 23:36
Да дразня се страшно много. Още повече, че като си кажа двете имена по фамилията разпознаваха дядо ми и ме питаха как е, какво прави и т.н. (Той почина, Бог да го прости). Или ооо ти си внучето на еди-кой-си. Ах колко причлиаш на него и същите маниери и същата интелигентност... #-o Не, че се дразня, че ме сравняват с него, защото наистина е известен с професионализма и интелекта си, ама аз съм си аз в крайна сметка. :-|

gentlelover
08-30-2009, 00:32
Възрастни хора... просто ви се радват в някой случей... в други им приличате на техен прятел а.к.а баба ви или дядо ви :) +това не забравяйте, че като не сте известни е нормално ;) те са на тоз мизерен свят повече от 50 години... нормално е да ви припознават с тях, а не тях с вас ;) Винаги когато ме попитат им отговарям с усмивка и дори питам дали искат да му/и предам нещо (от уважение към човека) :)

AraBella
08-30-2009, 10:35
Аз тази година като бях на селото на приятелката ми и някаква баба ме беше попитала и моята фр,бърза да каже,коя съм,ама аз я прекъснах и казах на оная,че са ме взели от улицата....дам много гостоприемни хора... :D

sexa_na_kompleksa
08-30-2009, 12:35
На мама и тате съм! xD

detelina101
08-30-2009, 13:53
много ме дразнят да ме разпитват.глупаво е.

Bimmer
08-30-2009, 13:56
Meне единствения човек, който ме пита нещо е охраната на една сграда :D

Anabel
08-30-2009, 16:04
На тати :grin:

rality55
09-01-2009, 17:22
Като ме питат казвам на мама и тати :grin:

SomewhereInTime
09-01-2009, 21:28
Дразня се, ама вече не ми досаждат толкова,за мое щастие. Особено много се дразня когато отида да си купя нещо от магазина и всички клюкарки седят и гледат какво нося,или направо ме питат ''Какво си си купила?''.....Е не знам, не ги разбирам какво им е зор на тях, сигурно най-интересното нещо, което им се случва през деня,е да видят какво съм купила...

elsy
09-02-2009, 06:47
Най-често на село ме разпитват така :lol: :lol: Гледам да отговоря там нещо набързо и да изчезвам 8-)

mynichka
09-02-2009, 08:10
е само на село бабите ме разпитват 8-)

sexfantasy
09-02-2009, 10:00
Ами аз като отдида на село там всичките баби: ма мИчееее (вместо момиче) ти на кОга си дЕти? ейй шшш иде ми да фрасна някоя бабичка... просто като ме питат "на кОга си дЕти" казвам: на мама и тати и дотам...

П.П. ударението е там, където са големите букви, за да схванете как по-точно ми се говори...

des7royer
09-02-2009, 10:01
Като ме питат на кой сам, казвам просто и ясно: На мама и тати :D

mrtn
09-02-2009, 10:31
ми мен не ме питат...само на село като бях.. 8-)
Мен също, по 5 пъти на ден :)

Beautyful
09-03-2009, 12:16
Възрастни хора... просто ви се радват в някой случей... в други им приличате на техен прятел а.к.а баба ви или дядо ви :) +това не забравяйте, че като не сте известни е нормално ;) те са на тоз мизерен свят повече от 50 години... нормално е да ви припознават с тях, а не тях с вас ;) Винаги когато ме попитат им отговарям с усмивка и дори питам дали искат да му/и предам нещо (от уважение към човека) :)

Jumbie483
09-03-2009, 12:27
Само на село ме разпитват на кой съм и т.н.
Тук кварталните клюкари само разпитват къде съм ходила, с кой, дали случайно не го познават, какво съм си купила и прочие :D

И наистина най-дразнещо е да те питат "Ти на кой си дете?"
или пък "О къде си ходила така облечена?" :x

sasheto0o
09-03-2009, 19:19
ами чесно казано и мен ме дразнят адски много ... разкарвам ги като ги подминавам и се изхилвам ето така - :-D ...