View Full Version : Пловдив vs Варна
mlakniwe2
03-06-2011, 10:16
Варна има 5 мола 8) нищо, че са малко на близо един до друг :D :booooomb:
Дай някой по-малоумен критерий, че този не беше достатъчно...
Във Врана има повече дупки, но те са по-красиви
Във Варна има морска градина
Във варна има по-хубав градски транспорт
Във Варна има по-хубава коледна украса
Във Варна няма задръствания
Във Врана има блокове и къщи
Във Варна иа магазини
8) :booooomb:
В Пловдив нямате такива екстри, нали?
Rorschach
03-06-2011, 10:17
Опитвам се да се сетя за по-малоумен критерии, но ми хрумва само да се направи съпоставка на цените на хероина... 8-)
тая тема е епик като цяло :-o
RaisedOnRock
03-06-2011, 12:07
Живея в Пловдив,но вдигам 2 ръце за Варна.
Disrespect
03-06-2011, 16:20
Бахти скапаните майни и цигани, не разбраха, че футбол на крака се играе, не по гръб!
Гнус ме е, че заминавам на там тая вечер, смрт!!!
ch0c0late44
03-09-2011, 15:10
Варна,естествено! :smt007
е в Пловдив има яко културка хорааа :D :D :D :D
Бих живяла в Пловдив, ако можех. Ееех. Пловдиииив... :D
е в Пловдив има яко културка хорааа :D :D :D :D
Бих живяла в Пловдив, ако можех. Ееех. Пловдиииив... :D
Във Варна пък е най-старото обработено злато.Има си и море.А повечето плажове може да са мръсни,защото идват хора които веднъж годишно вишдат море и "се*ът" навсякъде...Аз съм за Варна. :D
БУРГАС :lol: :lol: Иначи по темата мисля,че Варна тъй като не съм ходил в Пловдив :)
mlakniwe2
11-05-2011, 15:53
Варна, щото не съм ходил в Пловдив и живея във Варна+тва има моренце 8-)
Пас в анкетата.
И двата града ги харесвам. :)
someonerandom
11-06-2011, 22:45
Относно жените:
http://www.mmoabc.com/blog/top-10-cities-world-most-beautiful-women
Номер 4.
Иначе не съм бил в Пловдив,за да мога да сравнявам.
againstyou
11-07-2011, 16:51
БУРГАС :lol: :lol: Иначи по темата мисля,че Варна тъй като не съм ходил в Пловдив :)
Какво толкова ѝ харесвате на тая Варна? ...
ПЛОВДИВ ! ; )
ВАРНА :smt007 :smt007 :smt007
Кой заблуден идиот дори би си и помислил, че Варна е хубав град. Това е най-грозният град в който някога съм била. Не можете дори и да сравнявате Пловдив с Варна.
1. Във Варна центърът е мръсен и неподдържан. В Пловдив се чисти всеки ден и дори се полира.
2. Ако една бабка във Варна получи слънчев удар няма къде да седне на центъра, защото има 5 пейки на кръст. Пловдив-има пейки.
3.Плочките навсякъде на главните улици са изпочупени и грозни. В Пловдив - НЕ !
4. Имате само една морска градина, с която се хвалите, но тази в Бургас е по-яка.
5.Улиците във Варна са мега криви. По средата на улицата до пощата има спрели коли все едно това е паркинг.
6. Морето е мръсно и на Централния плаж вони на кинеф.
7. Мангалите във Варна не си стоят в махалите, ами обикалят навсякъде. Тези в Пловдив си стоят на мястото.
8. В Пловдив има забележителности - Античен театър, Римския Стадион, Одеон, Стария Град, Тепетата, Гребната база, Хисар Капия, Домът на културата, Градската градина(която се чисти и полива всеки ден) , Пеещите фонтани, Братската могила и тн ......
9.Във Варна дори няма яки кафета. И на всичкото отгоре са скъпи за пластмасовите си столчета. Пловдив - Life Club, Escape, Escada, Olimp, Simphony, Dreams....
Само София!!!!!
Сега съм на море във Варна и специално за всички варненци ще ви се изпикая в Морето!-гласувам за Пловдив
Бе КУР ЗА ВАРНА Е
Не се ли научихте...
DarkTemplar
08-27-2012, 09:36
Пловдив разбира се.
Кой заблуден идиот дори би си и помислил, че Варна е хубав град. Това е най-грозният град в който някога съм била. Не можете дори и да сравнявате Пловдив с Варна.
1. Във Варна центърът е мръсен и неподдържан. В Пловдив се чисти всеки ден и дори се полира.
2. Ако една бабка във Варна получи слънчев удар няма къде да седне на центъра, защото има 5 пейки на кръст. Пловдив-има пейки.
3.Плочките навсякъде на главните улици са изпочупени и грозни. В Пловдив - НЕ !
4. Имате само една морска градина, с която се хвалите, но тази в Бургас е по-яка.
5.Улиците във Варна са мега криви. По средата на улицата до пощата има спрели коли все едно това е паркинг.
6. Морето е мръсно и на Централния плаж вони на кинеф.
7. Мангалите във Варна не си стоят в махалите, ами обикалят навсякъде. Тези в Пловдив си стоят на мястото.
8. В Пловдив има забележителности - Античен театър, Римския Стадион, Одеон, Стария Град, Тепетата, Гребната база, Хисар Капия, Домът на културата, Градската градина(която се чисти и полива всеки ден) , Пеещите фонтани, Братската могила и тн ......
9.Във Варна дори няма яки кафета. И на всичкото отгоре са скъпи за пластмасовите си столчета. Пловдив - Life Club, Escape, Escada, Olimp, Simphony, Dreams....
Много знаеш пък ти :D Все едно си обиколила цялата Варна. Вие, в Пловдив, имате ли си море :D :D :D :D - нямате си. Повярвай ми толкова кафета и магазини има, които в Пловдив даже не сте ги чували ;) И все пак Варна си е Варна.
И въпреки вашите предпочитания, данните са 340 хил. души - Пловдив, 313 хил. Варна.
Пловдивския регион заема 12 % от Вторичния сектов на Националното стопанство (индустрията) , а същия във Варненския дава 6 % от индустрията на България . За сметка на това Варненския води Пловдивския в селското стопанство.Варна води Пловдив и в третичния секстор (услуги, туризъм, транспорт) със съвсем малко, въпреки че вие си имате море и би трябало разликата да е драстична.
Извод 1, че Пловдив икономически не изостава от Варна
Извод 2, че много силно преувеличавате за мощта на Варна.Признавам си, че се развива с по-бързи темпове от Пловдив в момента, но за сега 2рия по големина и важност град в България е Пловдив.
Данните са от статистически справочник (университетско издание ) проф. д-р Дончо Дончев, проф. д-р Христо Каракашев и са за 2007 г.
Това, че Пловдив е вторият по големина град, не означава, че е по важност. През летния сезон, извинявам се, ама колко човека посещават Пловдив, а Варна ?????
Във Варна, лятото, има повече туристи, отколкото варненци ! Курортите печелят с милиони от тях. Варна е по-развит град и това е. Няма какво да спорим :)
http://www.youtube.com/watch?v=cNh_8sHOODQ&feature=related хайде един поздрав за всички варненци и гласували за Варна, а да питаме другите - Имате ли такава песен за вашето село ;)