View Full Version : Секс с непълнолетна
mitternacht
08-30-2009, 22:27
Бърз въпрос-в България кое се води незаконно?Ясно е за малолетна, но ако момичето не е малолетно а е на 17 примерно, то това води ли се незаконно?
Въпреки, че на практика няма такова нещо като преследване на подобни гафове, защото почти всички в тоя форум за непълнолетни, но секс си правят най-редовно и то-често с пълнолетни партньори.Да не говорим за приматите, които продават децата си малолетни и изобщо не ги бърка да започват на по 12.... но това е друга тема.Един вид, в България никой не те бута за нищо.
kstanishev
08-30-2009, 22:30
абсолютно вярно... и тъпо. Двойки между 16 годишна и 32 годишен са ми противни...
BePoHuKa
08-30-2009, 22:31
Мда... а в другите държави е нужно едно оплакване и следва лишаване от свобода..
therichbitch
08-30-2009, 22:32
не в само в БГ, деградацията и беззаконието са навсякъде, там ,където говорят на езика, на който ти е ник-а (например), не е по-различно, казвам го от лични наблюдения
BePoHuKa
08-30-2009, 22:34
не в само в БГ, деградацията и беззаконието са навсякъде, там ,където говорят на езика, на който ти е ник-а (например), не е по-различно, казвам го от лични наблюденияКато цяло в Европа сме леко разхайтени.. в Америка не е така.
...много странно циганите си женят децата на по 13,14 и след това те се множат...май че е незаконно в България ама ху кеарс...?!
therichbitch
08-30-2009, 22:35
^ Норвегия и скандинавските като цяло, там.... :-D :-D :-D :-D
mitternacht
08-30-2009, 22:36
То хубаво, ама незаконно ли е, по всичките там параграфи и алинеи, ако съм пълнолетен (а аз съм... ) да правя секс с (примерно) 17 годишно момиче?
Иначе, по наблюденията които имам върху познати двойки от чужбина... все са набори или няма фрапираща разлика.Дори напротив.Там е малко по-иначе.Момчето на 18 се изнася и обикновено живее с приятелката си.Семейни начала :)
therichbitch
08-30-2009, 22:43
^ само ние в България сме така, може и до 50 да си живееш при мама и тате и да ти помагат и да ти давам пари, помощ и т.н., което е хубаво (поне готовността, самия факт, не толкова може би) , тъпо е, нечовешко и гадно да т изритат на 18 и да живееш като съесем отделен човек, все пак това са ти родители
П.П. Sоrry за спама, но се присетих от последния ред на поста ти :)
falshiwata
08-30-2009, 22:49
Мда... а в другите държави е нужно едно оплакване и следва лишаване от свобода..
Гацо Бацов много правилно го казва "Можеш ли да спреш гората да се разлиства !?" :razz: Това малко като майтап, но си е така.
Преди време беше шумнало за 15 годишното момиче, което родило от 13 или 14 годишен (или нещо подобно) и това не къде, а в Англия. Колкото и да не се харесват на някои тези неща те са факт, аз също не приемам връзки с повече от 4-5 год. разлика, както дадоха пример преди мене от типа - тя на 15-16 той на 23+
Според българския наказателен кодекс 14 е легалната възраст - сексуален контакт с лице под 14 години (малолетно) е наказуем във всички случаи, без значение дали е насилствен или не...
Разбира се, актовете на сексуално насилие са наказуеми без оглед на възрастта.
Ненасилствен сексуален контакт с лице навършило 14 години, което не осъзнава ставащото също е наказуем, без оглед на възрастта на въпросното лице.
За Европа като цяло, легалната възраст варира между 12 и 18 в различните държави, като е най-ниска във Ватикана (!!!) - 12 и Испания -13, а най висока в Малта - 18. В това отношение живеем на един от най-либералните континенти :D и колкото и да е либерално законодателството, като чета форума си мисля, че ако прокуратурата се зачете тук, би си намерила доста материал за работа...
Тя прокоратурата ако реши да се зачита някъде мисля, че това е последното място, което трябва да посети...
Къде къде по-големи каши има да оправя първо от това, че някоя 12 годишна путка решила да пусне на приятеля си, който може и да й е баща... и че той е толкова смотан, че не може да си намери приятелка на възрастта
golqmumnik
08-31-2009, 10:32
Пълнолетните е забранено да правят секс с лица под 14 год. възраст.Затуй аз плющя малки сладки 15 годишни тийнчета,нищо че съм доста по-големичък 8)
Освен че ще ебе мацката ще еба и закона 8)
абсолютно вярно... и тъпо. Двойки между 16 годишна и 32 годишен са ми противни...
Е хууу ходете с келеши тогава, дет са толкова мъже колкото и мен :lol: 8)
Иначе щом е над 16 човек може да си спи с който си поиска без да е незаконно
ImmortalTechnique
08-31-2009, 12:23
Под 14 е абсолютно забранено и наказанието е от 2 до 6 години, в случай, че не се касае за изнасилване, а за доброволен акт. Възможно е и доброволен секс с лице над 14 години също да съставлява престъпление, ако лицето "не разбира свойството или значението на извършеното".
Под 14 е абсолютно забранено и наказанието е от 2 до 6 години, в случай, че не се касае за изнасилване, а за доброволен акт. Възможно е и доброволен секс с лице над 14 години също да съставлява престъпление, ако лицето "не разбира свойството или значението на извършеното".
демек ако довечера се сваля с някоя 24 годишна, вадя клетвена декларация-въпросник:
"Долуподписаната .......... декларирам че по собствена воля и в ясно съзнание, без да съм под въздействие на алкохолни напитки и наркотични вещества, ще направя фелацио на лицето Кънчо Путкодеров, след което ще осъществя вагинален коитус с опционално анално проникване...... място дата подпис" хаха
трагедия
Бърз въпрос-в България кое се води незаконно?Ясно е за малолетна, но ако момичето не е малолетно а е на 17 примерно, то това води ли се незаконно?
Въпреки, че на практика няма такова нещо като преследване на подобни гафове, защото почти всички в тоя форум за непълнолетни, но секс си правят най-редовно и то-често с пълнолетни партньори.Да не говорим за приматите, които продават децата си малолетни и изобщо не ги бърка да започват на по 12.... но това е друга тема.Един вид, в България никой не те бута за нищо.Да но връзките между някоя на 16 и някои на 20 и няколко - 30 и нагоре са ненормални тъи като тои може да и бъде баща. :D
SummerRain
08-31-2009, 13:41
По българските закони са незаконни и наказуеми сексуалните отношения между някой над 18 с някой под/до 14.
ImmortalTechnique
08-31-2009, 14:32
По българските закони са незаконни и наказуеми сексуалните отношения между някой над 18 с някой под/до 14.
Че то и сексуалните отношения на някой ПОД 18 (от 14 до 18 ) с друг под 14 също са наказуеми, при условие, че непълнолетното лице "е могло да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си" - чл. 31, ал. 2 Наказателен кодекс във връзка с чл. 151, ал. 1 НК.
therichbitch
08-31-2009, 15:50
^ ти да не си адвокат бе? :lol:
P.S. глава 3-та ;)
ImmortalTechnique
08-31-2009, 16:44
Нещо такова 8)
Не нужно човек да е адвокат, за да се рови из нормативните документи и да се позовава на тях, когато това е необходимо.
ImmortalTechnique
08-31-2009, 17:58
Така е, но за много неща трябва да знаеш къде да ги търсиш, как да ги тълкуваш и разбираш и как да ги прилагаш. Ако беше просто, нямаше да има адвокати, всеки щеше да си прави справка в законите, които са общодостъпни, и да си действа.
therichbitch
08-31-2009, 18:22
Не нужно човек да е адвокат, за да се рови из нормативните документи и да се позовава на тях, когато това е необходимо.
да, ама за да има склонност да цитира наказателния кодекс, може евентуално и да се занимава с това, по тази логика предположих ;)
хората, които хич не се интересуват от право, даже не знаят какво е НК вероятно ;)
....да а може би ти не знаеш какво е КТ.... :?
therichbitch
08-31-2009, 19:44
защо реши,че не знам, много интересно :? :? :?
кодекс на труда, ако не се лъжа, а аз не се лъжа почти никога, така че такива дребни подхвърляния са напълно излишни, не мислиш ли ;);)
MakeMeLaugh
08-31-2009, 20:10
След 16-годишна възраст, ако е по нейно желание не е наказуемо.
Това къде го прочете?
Според наказателния кодекс е 14 :)
<off-topic>Във връзка с ровенето из нормативните документи - не съм казвал, че правистите не са нужни, просто отбелязах, че четенето и позоваването на документи от нормативната уредба не е само тяхна привилегия - аз съм безкрайно далеч от правото, но честичко ми се налага да ровя из разни такива текстове, най-често наредби и по-рядко закони... Така че намирам за напълно нормално да се позова на текст от нормативната уредба, когато счета това за необходимо. <end off-topic>
http://i377.photobucket.com/albums/oo211/zombieSeabass/jailbait2.jpg
ImmortalTechnique
09-01-2009, 16:35
Така е, но за много неща трябва да знаеш къде да ги търсиш, как да ги тълкуваш и разбираш и как да ги прилагаш. Ако беше просто, нямаше да има адвокати, всеки щеше да си прави справка в законите, които са общодостъпни, и да си действа.Тъпото на нашия закон, че понякога може да се тълкува.... и така се измъкват много виновни!
Той ако не се тълкува няма да може да се прилага. Проблемът е, че понякога се тълкува грешно и то умишлено.
@blago84, прав си по принцип, но пък човек, който е незапознат издълбоко с областта в която работи, няма как да знае дали например текст на конкретна наредба не противоречи на някой закон. В този случай ще се приложи законът.
Те може и би затва лелките от държавната и общинската администрация, като им цитираш някой закон, дето не са го чували ( а те повечето не са), дори и да и го покажеш закона, да си го прочетат, пак се праят на интересни и обикновено трябва или скандали да вдигаш, или да се разправяш с шефовете им или юристите на отдела.
Мисля, че темата се изясни.
ImmortalTechnique напълно съм съгласен с теб... а чиновниците, често не познават нормативната уредба по която работят, което е адски нелепо, но е факт.
Темата за възрастта и секса от законова гледна точка май също се изясни.
mitternacht
09-01-2009, 18:16
Нещо каза ли?
mitternacht
09-01-2009, 18:18
пс. Също смятам темата за приключена, благодаря за отговорите.
А демотиватора кърти мивки! :)) има много смешни с "джейлбайт"