PDA

View Full Version : Секс с непълнолетна

mitternacht
08-30-2009, 22:27
Бърз въпрос-в България кое се води незаконно?Ясно е за малолетна, но ако момичето не е малолетно а е на 17 примерно, то това води ли се незаконно?

Въпреки, че на практика няма такова нещо като преследване на подобни гафове, защото почти всички в тоя форум за непълнолетни, но секс си правят най-редовно и то-често с пълнолетни партньори.Да не говорим за приматите, които продават децата си малолетни и изобщо не ги бърка да започват на по 12.... но това е друга тема.Един вид, в България никой не те бута за нищо.

kstanishev
08-30-2009, 22:30
абсолютно вярно... и тъпо. Двойки между 16 годишна и 32 годишен са ми противни...

BePoHuKa
08-30-2009, 22:31
Мда... а в другите държави е нужно едно оплакване и следва лишаване от свобода..

therichbitch
08-30-2009, 22:32
не в само в БГ, деградацията и беззаконието са навсякъде, там ,където говорят на езика, на който ти е ник-а (например), не е по-различно, казвам го от лични наблюдения

BePoHuKa
08-30-2009, 22:34
не в само в БГ, деградацията и беззаконието са навсякъде, там ,където говорят на езика, на който ти е ник-а (например), не е по-различно, казвам го от лични наблюденияКато цяло в Европа сме леко разхайтени.. в Америка не е така.

TraPPed
08-30-2009, 22:35
...много странно циганите си женят децата на по 13,14 и след това те се множат...май че е незаконно в България ама ху кеарс...?!

therichbitch
08-30-2009, 22:35
^ Норвегия и скандинавските като цяло, там.... :-D :-D :-D :-D

mitternacht
08-30-2009, 22:36
То хубаво, ама незаконно ли е, по всичките там параграфи и алинеи, ако съм пълнолетен (а аз съм... ) да правя секс с (примерно) 17 годишно момиче?

Иначе, по наблюденията които имам върху познати двойки от чужбина... все са набори или няма фрапираща разлика.Дори напротив.Там е малко по-иначе.Момчето на 18 се изнася и обикновено живее с приятелката си.Семейни начала :)

therichbitch
08-30-2009, 22:43
^ само ние в България сме така, може и до 50 да си живееш при мама и тате и да ти помагат и да ти давам пари, помощ и т.н., което е хубаво (поне готовността, самия факт, не толкова може би) , тъпо е, нечовешко и гадно да т изритат на 18 и да живееш като съесем отделен човек, все пак това са ти родители
П.П. Sоrry за спама, но се присетих от последния ред на поста ти :)

falshiwata
08-30-2009, 22:49
Мда... а в другите държави е нужно едно оплакване и следва лишаване от свобода..

Sworty
08-30-2009, 23:35
Гацо Бацов много правилно го казва "Можеш ли да спреш гората да се разлиства !?" :razz: Това малко като майтап, но си е така.
Преди време беше шумнало за 15 годишното момиче, което родило от 13 или 14 годишен (или нещо подобно) и това не къде, а в Англия. Колкото и да не се харесват на някои тези неща те са факт, аз също не приемам връзки с повече от 4-5 год. разлика, както дадоха пример преди мене от типа - тя на 15-16 той на 23+

blago84
08-31-2009, 06:26
Според българския наказателен кодекс 14 е легалната възраст - сексуален контакт с лице под 14 години (малолетно) е наказуем във всички случаи, без значение дали е насилствен или не...

Разбира се, актовете на сексуално насилие са наказуеми без оглед на възрастта.
Ненасилствен сексуален контакт с лице навършило 14 години, което не осъзнава ставащото също е наказуем, без оглед на възрастта на въпросното лице.

За Европа като цяло, легалната възраст варира между 12 и 18 в различните държави, като е най-ниска във Ватикана (!!!) - 12 и Испания -13, а най висока в Малта - 18. В това отношение живеем на един от най-либералните континенти :D и колкото и да е либерално законодателството, като чета форума си мисля, че ако прокуратурата се зачете тук, би си намерила доста материал за работа...

TomR
08-31-2009, 06:47
Тя прокоратурата ако реши да се зачита някъде мисля, че това е последното място, което трябва да посети...
Къде къде по-големи каши има да оправя първо от това, че някоя 12 годишна путка решила да пусне на приятеля си, който може и да й е баща... и че той е толкова смотан, че не може да си намери приятелка на възрастта

golqmumnik
08-31-2009, 10:32
Пълнолетните е забранено да правят секс с лица под 14 год. възраст.Затуй аз плющя малки сладки 15 годишни тийнчета,нищо че съм доста по-големичък 8)

haritov
08-31-2009, 10:43
Освен че ще ебе мацката ще еба и закона 8)

narciso
08-31-2009, 11:24
абсолютно вярно... и тъпо. Двойки между 16 годишна и 32 годишен са ми противни...

Е хууу ходете с келеши тогава, дет са толкова мъже колкото и мен :lol: 8)

Иначе щом е над 16 човек може да си спи с който си поиска без да е незаконно

ImmortalTechnique
08-31-2009, 12:23
Под 14 е абсолютно забранено и наказанието е от 2 до 6 години, в случай, че не се касае за изнасилване, а за доброволен акт. Възможно е и доброволен секс с лице над 14 години също да съставлява престъпление, ако лицето "не разбира свойството или значението на извършеното".

radybt
08-31-2009, 12:47

swatch
08-31-2009, 12:54
Под 14 е абсолютно забранено и наказанието е от 2 до 6 години, в случай, че не се касае за изнасилване, а за доброволен акт. Възможно е и доброволен секс с лице над 14 години също да съставлява престъпление, ако лицето "не разбира свойството или значението на извършеното".
демек ако довечера се сваля с някоя 24 годишна, вадя клетвена декларация-въпросник:

"Долуподписаната .......... декларирам че по собствена воля и в ясно съзнание, без да съм под въздействие на алкохолни напитки и наркотични вещества, ще направя фелацио на лицето Кънчо Путкодеров, след което ще осъществя вагинален коитус с опционално анално проникване...... място дата подпис" хаха
трагедия

elf4o
08-31-2009, 13:27
Бърз въпрос-в България кое се води незаконно?Ясно е за малолетна, но ако момичето не е малолетно а е на 17 примерно, то това води ли се незаконно?

Въпреки, че на практика няма такова нещо като преследване на подобни гафове, защото почти всички в тоя форум за непълнолетни, но секс си правят най-редовно и то-често с пълнолетни партньори.Да не говорим за приматите, които продават децата си малолетни и изобщо не ги бърка да започват на по 12.... но това е друга тема.Един вид, в България никой не те бута за нищо.Да но връзките между някоя на 16 и някои на 20 и няколко - 30 и нагоре са ненормални тъи като тои може да и бъде баща. :D

SummerRain
08-31-2009, 13:41
По българските закони са незаконни и наказуеми сексуалните отношения между някой над 18 с някой под/до 14.

ImmortalTechnique
08-31-2009, 14:32
По българските закони са незаконни и наказуеми сексуалните отношения между някой над 18 с някой под/до 14.

Че то и сексуалните отношения на някой ПОД 18 (от 14 до 18 ) с друг под 14 също са наказуеми, при условие, че непълнолетното лице "е могло да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си" - чл. 31, ал. 2 Наказателен кодекс във връзка с чл. 151, ал. 1 НК.

therichbitch
08-31-2009, 15:50
^ ти да не си адвокат бе? :lol:

P.S. глава 3-та ;)

ImmortalTechnique
08-31-2009, 16:44
Нещо такова 8)

blago84
08-31-2009, 17:55
Не нужно човек да е адвокат, за да се рови из нормативните документи и да се позовава на тях, когато това е необходимо.

ImmortalTechnique
08-31-2009, 17:58
Така е, но за много неща трябва да знаеш къде да ги търсиш, как да ги тълкуваш и разбираш и как да ги прилагаш. Ако беше просто, нямаше да има адвокати, всеки щеше да си прави справка в законите, които са общодостъпни, и да си действа.

therichbitch
08-31-2009, 18:22
Не нужно човек да е адвокат, за да се рови из нормативните документи и да се позовава на тях, когато това е необходимо.
да, ама за да има склонност да цитира наказателния кодекс, може евентуално и да се занимава с това, по тази логика предположих ;)
хората, които хич не се интересуват от право, даже не знаят какво е НК вероятно ;)

TraPPed
08-31-2009, 19:37
....да а може би ти не знаеш какво е КТ.... :?

therichbitch
08-31-2009, 19:44
защо реши,че не знам, много интересно :? :? :?
кодекс на труда, ако не се лъжа, а аз не се лъжа почти никога, така че такива дребни подхвърляния са напълно излишни, не мислиш ли ;);)

MakeMeLaugh
08-31-2009, 20:10
След 16-годишна възраст, ако е по нейно желание не е наказуемо.

blago84
09-01-2009, 15:21
Това къде го прочете?

Според наказателния кодекс е 14 :)

<off-topic>Във връзка с ровенето из нормативните документи - не съм казвал, че правистите не са нужни, просто отбелязах, че четенето и позоваването на документи от нормативната уредба не е само тяхна привилегия - аз съм безкрайно далеч от правото, но честичко ми се налага да ровя из разни такива текстове, най-често наредби и по-рядко закони... Така че намирам за напълно нормално да се позова на текст от нормативната уредба, когато счета това за необходимо. <end off-topic>

l0lz
09-01-2009, 16:09
http://i377.photobucket.com/albums/oo211/zombieSeabass/jailbait2.jpg

ImmortalTechnique
09-01-2009, 16:35
Така е, но за много неща трябва да знаеш къде да ги търсиш, как да ги тълкуваш и разбираш и как да ги прилагаш. Ако беше просто, нямаше да има адвокати, всеки щеше да си прави справка в законите, които са общодостъпни, и да си действа.Тъпото на нашия закон, че понякога може да се тълкува.... и така се измъкват много виновни!

Той ако не се тълкува няма да може да се прилага. Проблемът е, че понякога се тълкува грешно и то умишлено.

@blago84, прав си по принцип, но пък човек, който е незапознат издълбоко с областта в която работи, няма как да знае дали например текст на конкретна наредба не противоречи на някой закон. В този случай ще се приложи законът.

Те може и би затва лелките от държавната и общинската администрация, като им цитираш някой закон, дето не са го чували ( а те повечето не са), дори и да и го покажеш закона, да си го прочетат, пак се праят на интересни и обикновено трябва или скандали да вдигаш, или да се разправяш с шефовете им или юристите на отдела.

Мисля, че темата се изясни.

blago84
09-01-2009, 16:56
ImmortalTechnique напълно съм съгласен с теб... а чиновниците, често не познават нормативната уредба по която работят, което е адски нелепо, но е факт.
Темата за възрастта и секса от законова гледна точка май също се изясни.

Bixel
09-01-2009, 17:08
секс с майкати

mitternacht
09-01-2009, 18:16
Нещо каза ли?

mitternacht
09-01-2009, 18:18
пс. Също смятам темата за приключена, благодаря за отговорите.
А демотиватора кърти мивки! :)) има много смешни с "джейлбайт"