Влез

View Full Version : Рожден ден

rapitof
08-31-2009, 13:26
Значии рождения ми ден е след няколко дена и искам точно на датата да съм цял ден с приятеля ми само,че нямам никакви идеи какво да правим ....в смисъл не искам да се забиваме в къщи а да е нещо интересно и различно.... плс помогнете ако имате идеи :( :o

blabalbla
08-31-2009, 13:39
излезте ,говорете си .. првете нещо интересно :)

PurpleDream
08-31-2009, 14:01
пикник, кино, ресторант, дълга разходка и после вечеря у вас...размърдай сивите клетки

liubopitko
08-31-2009, 14:08
Ами кажи в кой град си? Аз бих направил нещо наистина не обичайно. В смисъл нещо което не сте правели преди. Вървете някаде на екскурзия само двамата - например до някоя местност и си направете пикник, някой манастир, скали, езеро, пещера, скочете с бънжи (гарантирам, че ако скочете ще ви хареса и ще го помнете!) И то вярно за всичко това трябват кинти ама все пак това е РД! Пък ако нямате кола помолете някой фр да ви закара и после да ви върне или пък си хванете автобус или пък ако сте пощури на автостоп :D И ще е яко ако си направиш някой подобен план за екскурзия и да не муказваш какво всъщност предстои. :grin:

Bvlgar
08-31-2009, 14:12
Хващате влака и отивате в най-близкия интересен град. Нещо просто, но различно :)

AraBella
08-31-2009, 15:43
Ако сте близо до морето,може да вземете автобус и да се разходите по плажа,да отидете да гледате някой романтичен филм,може да се разходите из планината.Варианти много.

SuMmEr_KiSS
08-31-2009, 15:46
Може би той има някакви специални идеи как да отпразнувате празника ти,но все пак си имаи няколко варянта подръка

flowerlina
08-31-2009, 15:56
След като ти имаш рожден ден би трябвало той да ти подготви някоя изненада
и аз след няколко дена имам рд :D

l0lz
08-31-2009, 16:11
пикник, кино, ресторант, дълга разходка и после вечеря у вас...размърдай сивите клетки

Aко изобщо имаш такива, иначе "графика" на PurpleDream ше му хареса.

Hilary_
08-31-2009, 19:18
Отидете в някой парк на разходка ... пикник ... не знам дали си от София, но ако си може да се качите с лифта на Витоша ... отидете на някое любимо заведение, пицария или ресторант ... :-o

Priceless
08-31-2009, 19:19
О и аз имам рожден ден на 4ти .. мен къде ше ме заведеш? :grin: 8-)

dreaml1nd_
08-31-2009, 19:26
и аз и аз на 12-ти ... вземи и мен :grin:

По темата ... мисля, че не ти трябва да се притесняваш какво ще му хареса, след като е твоят ден...но все пак може да се каже ( ако не е студено ) че идеята с пикника е доста добра ... или пък отивате в друг град иииии измисляш куп щуротии там...ама пак казвам - твоето РД ... той да мисли :smt003

rapitof
08-31-2009, 20:00
Ами от Бургас сме, идеята за пикника много ми хареса ама се чудя куде наблизо да отидем на пикник.А пък съм почти 100 процента сигурна , че той няма да е измислил такива изненади,защото не е много креативен...

rozovsluncho
08-31-2009, 20:07
Ами и аз съм от Бургас.. можете да отидете на "Аязмото" (до квартал Меден Рудник,Боровата горичка) там има манастир и полянка хубаво е,но някак простичко...аз лично няма да искам да отида там,иначе защо не отидете на Караокето до Операта много е готино,ще си изкарате много добре!Ако се сетя нещо интересно пак около Бургас ще пиша задължително!

rapitof
08-31-2009, 20:16
Ами и аз съм от Бургас.. можете да отидете на "Аязмото" (до квартал Меден Рудник,Боровата горичка) там има манастир и полянка хубаво е,но някак простичко...аз лично няма да искам да отида там,иначе защо не отидете на Караокето до Операта много е готино,ще си изкарате много добре!Ако се сетя нещо интересно пак около Бургас ще пиша задължително!

За тоя манастир въобще не съм чувала добри отзиви ... Иначе може и да хжанем автобус някъде да отидем ... Не мога обаче да се сетя къде можем да отидем на пикник...

rozovsluncho
08-31-2009, 20:20
Незнам какво си чувала,ама са само слухове,има приятна полянка чистичко е не е пренаселно.. отидете до Созопол примерно там е хубаво :)

rapitof
08-31-2009, 20:23
Незнам какво си чувала,ама са само слухове,има приятна полянка чистичко е не е пренаселно.. отидете до Созопол примерно там е хубаво :)

А как се стига до там ?

zxcvbnmasdfghjkl
08-31-2009, 21:31

За тоя манастир въобще не съм чувала добри отзиви ... Иначе може и да хжанем автобус някъде да отидем ... Не мога обаче да се сетя къде можем да отидем на пикник...

в кв.Банево,в горичката,ей там е прекрасно :) ,полянки,река

thelideto
08-31-2009, 21:43
Кино,ресторант,коколандия.. 8-)

lubomirky
08-31-2009, 22:09

А как се стига до там ?

С автобус, например. Можете да отидете в стария град, в новия.. Има доста неща за разглеждане и е интересно. Ако харесвате рок, можете да отидете до централния плаж, където има един много як бар. Има страшно много неща за правене в Созопол, а пък и билета се съмнявам да е скъп :)

Liar
08-31-2009, 22:13
Щом си от Бургас,може да си направите пикника на плажа вечерта,когато няма много хора и да си пуснете филм?

rapitof
09-01-2009, 13:25
Знам как се стига до созопол,питах как се стига до тоя манастир...Ама май вече няма значение щото почнах да се отказвам...