View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Priceless
09-10-2009, 12:51
Тъпо ми е. Сдухано ми е. Имам нужда от ... пф .. :? От много неща ...
Ядох пица от подлеза под катедралата и сега в корема ми се води ядрена война.
забавно е.
Priceless
09-10-2009, 14:27
Странно е как едни шибани думи, изречени от точния човек могат да те накарат да се разплачеш на момента ... :-# :-# :-# :cry:
Kukumqvka
09-10-2009, 14:38
Кефя се.Останах сама вкъщи :-P
kuklichka_bg
09-10-2009, 14:45
защо не мога да го имам..защо.. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и аз тей :(
vesSynkaa
09-10-2009, 14:46
Ммм добре .. Чакам с нетърпение утре , милото си идва завинаги и няма да ходи повече в София :grin: Ще си намери работа тук ииии :grin: Тириририририрам :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Priceless
09-10-2009, 16:33
Опитах се да изляза, амаа .. нямам желание, мамка му ..
VerryBerry
09-10-2009, 16:34
тъпо ми е :(
Kukumqvka
09-10-2009, 16:35
Ебахти тъпнята .. искам на вън,ама няма с кой. :x
Assshley
09-10-2009, 16:55
Повече не мога .. Не издържам наистина ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
FromAutumToAshes
09-10-2009, 16:57
Пфу ... Чак сам се изненадах от собствения си мързел.. Викаха ме да излизам, ама трябваше да се обръсна. А така ме мързиии :X Пък и нещо нямам желание сякаш :-o
IrRePlAcEaBlE
09-10-2009, 17:18
Такаам днес беше хубав ден (като по чудо)! Станах в 11:30 щото една френдка ме събуди и адски се издразних.. :? После обаче нещо ми се пооправи настроението. Гледах "Грозната Бети" и в една от последните серии на 2-ри сезон участва един адски сладур :-) и цял ден го търся по гугъл, сега го открих, адски се радвам!! :grin: 8-) Следобед въпросната френдка дойде у нас, ядохме кроки :D и си изкарахме мн яко!! С нея винаги се чувствам много добре.. Сега слушам музика и ми е много готино, радвам се на последните дни преди даскало.. :grin:
smiirnoff
09-10-2009, 18:22
аз съм толкова мързелив човек 8-)
мързи ме да гледам .. дори ме мързи да си мисля колко много ме мързи :Д
от мързел едвам се прибрах в нас .. както си бяхме навънка
що не си останах .. ония пак ме счупи от смях :Д
утре трябва пак да дойде ^_^ 8-)
сегаа ще ям нещо сладко .. тати е взел сладки и некви вафли .. ии и плодове ще ям :Д .. праскови и ябълкии :Д 8-)
утрее ше ме дигнат рано да излизаме (12 часа :Д)
.. невър майнд, поне ще е весело .. иии и да 8-)
този сега ако не се сети тука до 2 минути за мене ше го изселя от няъде :Д .. знам къде живее !! :lol:
неска ме чукнаха с една ябълка в главата :Д .. ама аз нали съм корава нищо не усетих :razz:
да после ми се смяха естествено :Д ..
Колко е полезно да береш ябълки в тъмното и да се катериш по дървото :Д .. утре ония ако го видя ше го цепна с нещо, ОБЕЩАВАМ МУ :Д
:lol:
се едно .. отивам да ям :Д 8-)
^_^
Супер самотно ми е. Липсва ми компания...
lipsvashh_mi
09-10-2009, 19:19
Ще цитирам смирнофф и ще кажа,че ме мързи да мисля ,за това колко ме мързи :D Напоследък съм се разплула и нито ми се излиза,нито ми се говори-ако мога само да спя най-добре :-D ама такива екстри няяма :lol:
и си представете както ме мързи като ме накараха да прекося София,да пазарувам на баба ми колко ми беше кеф,пък после и по други задачи и деня ми отиде 8-)
скарах се сега с майка ми,събудих най-добрата си приятелка без да искам и тя ми се накара как не съм си чула телефона преди 30 минути,когато е звъняла и абе направиха ме на салата :lol:
а за капак онзи ЕРД ,брат ми,който само ако го докопам ще му издърпам ушите яката си седя цял ден на задните части и забрави да звънне въпреки,че обеща :x Мисли му,ако те докопам тея дни кво ще става простоо :-D
Priceless
09-10-2009, 19:21
Не съм спирала да плача ооот ... 20 минути .
Assshley
09-10-2009, 19:22
Уморена от полустини,интриги и лицемерия ей така се чувствам .. напълно разбита,развалина .. празен човек. :) Обаче ще се справя все някакси . Продължавам.
vagarious
09-10-2009, 19:48
Ооф еми тъпо...гладна съм ама няма да ям толкова късно..Нищо не ми се прави в момента :? Скука.. :x
FromAutumToAshes
09-10-2009, 19:49
Oooo Smirnoff, недей да спориш с мен за мързел :lol: Аз съм пълен виртуоз в това отношение :grin:
По темата - уф ддз пак ми е объркано оО Странни мисли нахлуха в главата ми докато чаках баща ми да се махне от pc-то :-o
Kukumqvka
09-10-2009, 19:52
Иии отново,поредния скапан ден.Дори не съм сваляла пижаМката .. за кво си говорим :? . Започвам да си мисля,че никога няма да изляза от нас..като се замисля 2 дена не съм излизала от входната врата на апартамента :shock: . Поне утре ще ходя до даскалато .. оох дано видя някой познат,да идем да пием по едно кафе,че ми писна,наистина.Писна ми !!!
FromAutumToAshes
09-10-2009, 19:55
Не е хубаво така Кукумявче, ама никак.. Аз имах един период около седмица не бях излизал от нас оО Няма ти казвам на какво мязах...
А-у а-у СУПЕР СЪМ! Не съм пушила чадел от 2 дена. Наште заминават за Македония до неделя. Днес се чувствам красива.
В момента най-голямата дилема в живота ми е кога да събера хора в нас утре, вдругиден или и двата дена. Или да се изляза по София, че отдавна не съм се разхождала в нощния град. Ох, а и не знам кого да викна в нас така че да ми е забавно. Мрън, мрън. Прекрасни проблеми!
Kukumqvka
09-10-2009, 20:00
FromAutumToAshes,знам,че не е хубаво .. ама сякаш съм в някъв период на ''преосмисляне'' на нещата,които ми се случват.Хах голям филм.
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:02
Разбирам те горе/долу то и аз вчера и днес не съм излизал.. Днес ходих си платя и-нета ама то не се брои щото беше спринт за 10 мин от нас до офиса и обратно. Ама не че като изляза цъфтя ... Но ддз сякаш по-добре да изляза от колкото да цикля в нас и да унивам за свършени факти :-o
Kukumqvka
09-10-2009, 20:05
И ти си прав.Ама и без тва няма с кого да излизам одрязала съм всякви връзки с хората.Пък и вече всички са ми някви антипатични. :(
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:07
Защо това ми е толкова познато ;/ Ама се пак на няколкото дни намира се с кого да се излиза. Колкото за разсейтака xx
Kukumqvka
09-10-2009, 20:12
Е и аз ако потърся ще намеря с кой да изляза,ама сякаш не искам.Чувствам се странно.Сякаш съм заседнала на едно място и не мога да мръдна :o
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:14
Трябва да намериш пътя... Аз моя сякаш го намерих ама .. да е*ба негоавата леля :D много мудно вървя нали се сещаш 3 назад 1 напред :S
Kukumqvka
09-10-2009, 20:23
Трябва да намериш пътя... Аз моя сякаш го намерих ама .. да е*ба негоавата леля :D много мудно вървя нали се сещаш 3 назад 1 напред :S
Пътя го знам,ама ме е страх да тръгна по него 8-) Оф боже,прекалено странна личност съм. ;д
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:25
Миии ясно и аз съм щото пак ти казвам отчасти те разбирам =] гуш .. ако ти става по-леко от мисълта, че има и други странници като тебе xD ^^
YouCantStopMe
09-10-2009, 20:25
Докога ще чакам?Самотна съм,мамка му.От месеци съм с една мисъл,която не ме напуска.Майната му на всичко.. не може ли да съм щастлива?
Kukumqvka
09-10-2009, 20:28
Миии ясно и аз съм щото пак ти казвам отчасти те разбирам =] гуш .. ако ти става по-леко от мисълта, че има и други странници като тебе xD ^^
Благодаря,че прочете отегчителните ми постове.По някъв начин ми помогна ;]]. (ме4ка) :lol: .
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:29
Не са отегчителни ;) .. Радвам се че съм помогнал, винаги =] Стига да мога :)
Kukumqvka
09-10-2009, 20:35
Ся не знам кво да кажа :D май много оспамихме 8-)
Вие не се ли взехте вече?
GossipGirl89
09-10-2009, 20:36
Горе-долу. След 1 ден имам рожден ден и одъртяяявааам :( ставам на цели 20! :D А и скоро почвам лекции, а пък хич не ми се почват :?
ThePowerOfLove
09-10-2009, 20:38
Супер съм! :) Оздравях, видях се с 2 фр, утре с другите :) бях на концерт, всичко е ок :)
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:38
К'во ти пука бе, мене ми стана навик да флуудя темите с офф топици :lol:
vikipf - к'во да сме направили ? xD
Да се вземете бе пич :D
Нещо май се харесахте. Не, че намеквам нещо 8-) [/quote]
Kukumqvka
09-10-2009, 20:43
Аз ще си замълча. 8-)
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:44
Ааа глей ся в какви работи ме забъркваш :oops:
С една дума и двамата си признахте. Айде скайпове, снимки и утре май си намери момичето с кого да излиза.
П.П. Надявам се да сте от еднакви градове.
Романтика. . . почти се посълзих.
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:51
Аз нищо не съм си признавал.. ама няма да откажа ако тя иска де :oops: :D
Kukumqvka
09-10-2009, 20:53
В такива моменти не знам кво да казвам :D
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:54
Мии каквото ти е на сърце и на душа :lol:
Assshley
09-10-2009, 20:57
Имам значително подобрение в настроението и незнам на какво се дължи .. сигурно от нерви започна да ме избива на лигня и грубости . :D :D :booooomb: Че даже и ми се припуши след 2 години без цигари .. значи смятай опасна е работата в главата ми . 8-) 8-)
Kukumqvka
09-10-2009, 20:58
Хаха..глътнах си граматиката.
NaNa_SladuRana
09-10-2009, 20:59
изненадващо добре :smt003
FromAutumToAshes
09-10-2009, 20:59
Що бе аз ли казах нещо :(
Kukumqvka
09-10-2009, 21:02
Тц,притеснителна личност съм :booooomb:
Еуфорично... стомахът ми все още е свит на топка. Приятно е, топло е...
Следя драмата. И какво ли ще се случи??? : O
FromAutumToAshes
09-10-2009, 21:03
Недей така... Няма от какво да се притесняваш :D
Хахах айде бб от мен хорица ^^ Лека и спокойна вечер на всички. Стискайте ми палци тази вечер да поспя повече от 1 час ;/
Лека... А историята май се премести на по-горно ниво. Личните съобщения! Ех, тази романтика. : )))))))))))))0
^^ Аре престани да спамиш,защото ставаш досаден ... :-x
По темата:Нервно ми е,защото виждам как всичко ще се прецака :-x :-x :-x
От друга страна съм щастлива,защото ми дадоха разни надежди ...
щастлива и разтревожена за едно и също нещо .. обаче обикновено тези чувства са последователни ..
[b]^^ Аре престани да спамиш,защото ставаш досаден ... :-x
Ужас... изплаши ме.
А аз още се чувствам добре и съм много енергична след тоновете шоколад, които изядох.ААААА наште заминават за 3 дена <3 .
Kukumqvka
09-10-2009, 21:37
Пие ми е се Кока-Кола,ама свършииии :(
Като махнем това съм добре,само дет краката ми замръзнаха .. :(
и ми се прияде шоколад заради горния пост е. :(
ииии след три дни даскало :(
^^ Аре престани да спамиш,защото ставаш досаден ... :-x
Ужас... изплаши ме.
А аз още се чувствам добре и съм много енергична след тоновете шоколад, които изядох.ААААА наште заминават за 3 дена <3 .
Не говорех за теб ама айде - и без т'ва и ти спамиш :?
По темата:Искам при батииииииииииииииииииииии ииииииии :(
Имам още... 8) Искаш ли да споделя с теб?
Жалко, че толкова бързо свърши романсът ви с момчето... наистина жалко :D
Да не е оффтопик : още съм мн мн добре.
Kukumqvka
09-10-2009, 21:42
Искам,как може да не искам :-D
пък за романса.. хЪъм не знам жалко ли е :-o
оф май ще ме заболи главата скоро :(
Priceless
09-10-2009, 21:53
По-влюбена от всякога :grin:
хах бивам .. попиляхме ги с един приятел на халф ... :grin: :grin: :grin:
аххаха .. най - добрите беее <3 :grin: :grin:
Пръскаме ги отсякаде вееее :grin: :D :-P :P
TheBlueAvalanche
09-11-2009, 00:18
След спане от 8 до 2 се чувствам изненадващо....зле
mArMaLaDkA
09-11-2009, 00:37
И тая вечер не ми се спи.
Пък утре ще е дъъъъъъъъъъъълъг ден. Най-вероятно ще ходя до болницата, ще се видя с мама, пък там отношенията са пооо-особени. Уж плановете са да ходим да ми купи, каквото ми хареса и после да пием кафе, след което най-вероятно после ще си допрекараме деня заедно.
Баща ми ще пръска срещу гнусните хлебарки, което значи, че като се върна ще се издуша в нас. 8-)
Пак взе да ме цепи главата и да ми се повдига.
Скучно ми е. Всичко живо вече спи и нямам с кой да си чатя.
Сега ми е що-годе прилично, утре ще съм като парцал, щото най-вероятно ще спя наай-много 2-3 часа.
Общо-взето - нормално като за мен.
valdesbg
09-11-2009, 05:10
Damn... Shit happens.
И все пак, винаги има начин :)
valdesbg
09-11-2009, 05:40
Марина - чая е от мен :)
Марина - чая е от мен :)+
Мерси, но по това време предпочитам още кафе :) Без захар, ако може.
essmeraldaa
09-11-2009, 05:43
Чуствам се много добре :-)
valdesbg
09-11-2009, 05:43
Може. Аз го отказвам, затова чай за мен :)
Ядосан съм че се случиха така нещата... И малко тъжен. Ще се оправя. Надявам се че кака също ще си стъпи на краката.
valdesbg
09-11-2009, 06:00
Имаш лично, Лейди :)
sugarcult08
09-11-2009, 06:25
убидена и от части разочарована
nicolepcd
09-11-2009, 06:38
Добре съм, но ме чака тежък ден :)
FromAutumToAshes
09-11-2009, 06:39
Не говорех за теб ама айде - и без т'ва и ти спамиш :?
Тя говерешее на меееен :grin: :grin:
По темата - оффффффф днес баща ми си остана в нас :-x Ах как мразя да има някой вкъщи през деня... Блах това ще бъде много тъп ден xS
lipsvashh_mi
09-11-2009, 06:43
Приготвям се да излизааам ... :lol: :lol: 8)
и аз така...приготвям си,надула съм музиката и пиша с няколко човека по скайп :-D
anonimchetou
09-11-2009, 06:47
мм моето тъпаче ме събуди рано .. иии току що майка му ми донесе пържени филиики .. и кафенце ахх колко обичам филиики... ии даа. днес мисля да си ходя в нас вече.. 2 дена съм тука...ии да.. вкуснооооооооо :smt007
Priceless
09-11-2009, 07:08
О не обичам да ставам рано, мамка му !! :x
FromAutumToAshes
09-11-2009, 07:19
Искам искам искам....... Искам баща ми да вазира от нас :-# Мамка му.. И 1 кафенце ако може :oops:
edit - един п.п. към 3oPuTy или там както - Аз не спамя, а флуудя има разлика ;) Научи я, че се излагаш :-D
Спах 17 часа и вече се чувствам човек! 8-)
Аз съм най - щастливата!!!!!!! :) :) :booooomb:
mArMaLaDkA
09-11-2009, 07:54
В ранни зори се чувствах отвратително, сега съм едно щастливо хлапенце. 8-)
Баща ми само простотии прави цяяяяяяла сутрин, та се попиках.
Отделно преди тва Глобалчо ме развесели.
Папагала Мишо и той вземаше дейно участие.
ММ пускат мноого хубава музика.
А пък и ако ГО видя, ше имам още една причина да му се ухиля до уши и да СЪМ ухилена до уши през целия ден. :grin:
FromAutumToAshes
09-11-2009, 08:17
оооо как си хапнах, печени филийки с бекон и кашкавал :grin: и сега да се размажа пред pc-to и да не мърдам никъде :D
giveupbitch
09-11-2009, 08:49
тъпо ми е да го еа
след 4 дена даскало ще ни ебат мамата
FromAutumToAshes
09-11-2009, 08:52
Глупости.. Даскалото почва Октомври месец. До тогава още съм във ваканция :grin:
smiirnoff
09-11-2009, 08:58
.. мии добре си се чувствам ^_^
.. сега нагъвам праскови и гледам "малоумно-кретенската" Хана Монтана :Д
ии и чакам по - поспаливите от мен да станат, че да излезим ^_^
8-)
Толкова ми е кеф вмомента ,че имам чувството че ако сега експлодирам(от кеф) ще побутам половин софия и чак в чепинци ще осетат взривната вълна :Д:Д:Д И стм щастлив и ми е яко нямам търпение да почна даскало и да почна да учаа да уча да уча.
Готвя кекс и щях да го забравя. За пореден път една от най-добрите ми приятелки не ми се обажда, като трябваше да се видим до 3ч в центъра. Пфффф и другите ми приятелки не пораснаха да ги пускат да спят у нас като съм сама :x 2 дена ще е пълна тъпня, защото никой няма да се навие да спим в нас.
vagarious
09-11-2009, 09:10
Ами скучно ми е..уж да стана към 10ч ама даже и тел-а не съм си чула :D Сегаа незнам какво ще правя, ще си скучая и по-късно изчезвам, ама до тогава...оле мале.. :x
FromAutumToAshes
09-11-2009, 09:10
Направи купон ^^ Ама не като по филмите. Малко събиране с тоя и оня. Без да е преанаселено :Р
По темата - СУууупер спек :-x Умирам от тъпня. И днес май ще си остана в нас оО То не че навън правя нещо по различно от това да стоя и ад мълча ама айде.. Така поне си слушам музичка =]
vagarious
09-11-2009, 09:13
Оо ти пък ако знаеш колко обичам някой да ми е в къщата.Смисъл повече от 2-3 човека.Леле полудявам.Мразя да ми се пипа навсякъде и после да подреждам..Ауу не не :D :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 09:15
Е аз говорех на Вики.
Иначе да и аз много мразя оО Най-мразя да чистя кочината на другите. Особено когато е вкъщи всички са драснали и аз трябва да чистя всичко. Че иначе се пребира майка ми и ям голямото конско :D
vagarious
09-11-2009, 09:17
Опа съжалявам тогава.Щото си посочил за горния пост, а той беше моя хаха и за т'ва... :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 09:20
Не бях конкретизирал за кой пост става дума. Ама кво ти пука лаф да има ^^ Че направко откачам в нас :X
Т'ва ми беше замисъла. Смисъл там компанията момичета, някви от випуска, защото ще се виждаме днес с тях, и така. Ама едната половина са "малки", а другите прекалено "готини". Идилия. Ще видя за утре няма ли да организирам по-добре нещата, ама в неделя пак има купон и никой няма да дойде. а и сме в ремонт и трябва предарителна подготовка. Има време ще видим....
kindergarden
09-11-2009, 09:21
Кой ще ходи на скаутски лагер другата седмица?Кой ще бъде със скаути на възраст между 16 и 25 години?Кой ще си изкара супер?
с една дума
а3 :grin: :grin: :grin: 8-)
FromAutumToAshes
09-11-2009, 09:21
Ако не събирай тука форумците и :grin: :grin: :grin:
vagarious
09-11-2009, 09:22
Кааакто и да е. :D :D :D
Хм, форумците. Малко не ми се иска :D А и повечето не са от тъпата София.....
Кекса ми стана като от картинка. Много съм щастлива.
FromAutumToAshes
09-11-2009, 09:27
Глупости даже обратно повечето са от София...
Ахх как се дразня понякога, че не съм от София :-#
vagarious
09-11-2009, 09:27
Хм, форумците. Малко не ми се иска :D А и повечето не са от тъпата София.....
Кекса ми стана като от картинка. Много съм щастлива.
Раздели си го с нас. :-#
С удоволствие го разделям, че иначе трябва да си го ям сама... с брат ми. :x
Вечерта ще е студено и няма какво да си облека, защото в тия магазини нищо хубаво не продават. Някой от София да каже хубав магазин за хубави дрехи?
FromAutumToAshes
09-11-2009, 09:38
Натъмноооооооооооооо :grin: Аз само от там пазарувам ... Много се кефя, че от доста време насам има и в Бургас такъв :smt001
Може. Аз го отказвам, затова чай за мен :)
Ядосан съм че се случиха така нещата... И малко тъжен. Ще се оправя. Надявам се че кака също ще си стъпи на краката.
Няма да си стъпя на краката аз :-x
От колко месеца го чакаме това,а на края к'во?! :-x
Най ме е яд заради двете тъпи причини,заради които всичко се пре*ба :-x
Гррр ако така ми върви през целия 12 клас ще убия някого :-x
Иначе като цяло ми е готино :) :-) Пиша си с две шматки ( :oops: ),които ми оправиха настроението :grin: Освен това вече съм твърдо решена,че на 26-ти ще отида на РД-тата пък каквото ще да става после :grin: В най-лошия случай ще ми се прецака настроението заради една п*тка,а в най-хубавия - ще съм едно от най-щастливите момичета на света :-D
Както и да е :) Има още време до тогава :) Сега трябва да се приготвям за утрешното купонче :grin: На всичкото отгоре една приятелка от Варна се прибира и ще се видим и с нея :grin:
За другата седмица имаме планове да ходим на вилата на един приятел ама ще видим :-o Май ще е по-добре да пропусна и да си почина за да имам сили за 26 :grin:
Еххх живота е прекрасен .... нищо,че ми прецака част от плановете :?
Хахаха На Тъмно там си пазарувах преди 2-3 години (сега съм на 16) и грънч стила не ме влече вече толкова. Щях да си пазарувам от някви онлайн магазини на Burton, защото в България една тениска им е 70 лева :shock: Ама нещо сайтът ми се струва много долнопробен и не знам дали да рискувам.
FromAutumToAshes
09-11-2009, 09:49
Еее аз съм на 18 (не че се фукам, ама ти нали каза викам и аз да кажа) ама още си взимам дрешки от "Натъмно" и от "Мухоморката"(подобнмо на натъмно магазинче, само хубави работи продават). И оня ден си харесах едни кецки от 1 магазин в мола ^^ :D
Топло ми еееееееее, а до вчера се завивах с одялото докато седях на компа ;/
Яж сладолед.^^
Иначе Мухоморката е добра идея за няква тениска.
Пак ме изпържиха!!! Не ми пука, но почна да ми доскучава с такива "сериозни" хора.
Супеер .. The sun's shiningg ! :grin:
vagarious
09-11-2009, 10:00
Бе тъпо.Ходих до магазина, ама нищо не си харесах, а с такова желание отидох(да не повярваш) и накрая само дето съм се разкарвала. :x Ем нищо. :-o
FromAutumToAshes
09-11-2009, 10:01
Яж сладолед.^^
Иначе Мухоморката е добра идея за няква тениска.
Пак ме изпържиха!!! Не ми пука, но почна да ми доскучава с такива "сериозни" хора.
Ще ме заболи гърлото, а довечера уж съм на запой :D
Ммм бих казал и за повече от тениска xD
Е*и ги аман от правежи мене ми е писнало от такива, дори не се занимавам с такива вече оО
Пааак ме събудиха да му се невидиии ... :-x Не може ли просто един ден да ме оставят да спя до вечерта а ?? :o :? :? И сега пак ще съм си недоспала .. :? пфф ...
п.с. ии нека споменем даскалото, което след няколко дни почва .. оо кеф ... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
FromAutumToAshes
09-11-2009, 10:24
Оффф защо почна да ме занимава с тия глупости.. Сега искам и аз :( А не трябва ;/
vagarious
09-11-2009, 10:31
Аа гледах малко от Слави и се напиках от смях :lol: :lol: Сега ще си пия кафето сама и нз какво ще правя.. :(
FromAutumToAshes
09-11-2009, 10:35
Ааа почерпи 1 кафе ;( уфф и цигари нямам, трябва да ида до магазина. А как ме мързи само :-o Подяволите живота е несправедлив :-#
vagarious
09-11-2009, 10:40
FromAutumToAshes Ем черпя те :D но с цигарите не мога да ти помогна, не пуша :D Поне ако идеш,ще има а не като мене - да ида и да не си харесам нищооо... :?
От мен е кексът.
Слушам някви смешки. Пусках някви дебилни снимки в Кофата, защото ме мързеше да правя квото и да е. Тряа звъня на някви хора, които никога няма да ми звъннат сами.
FromAutumToAshes
09-11-2009, 10:45
Мерси за кафенцето :grin: сега само цигарка трябва да си намеrq :D
Аз ако бях на твое място няма да им се обаждам, ако знам че те няма да ми се обадят...
vagarious
09-11-2009, 10:48
Моля. :-P
FromAutumToAshes
09-11-2009, 10:50
Пак да заповядам нали :oops:
Интересно...Чувствам се,като пребит. Три часа киснах в университета за да си зема тъпата книжка при положение,че си знаех оценката.
vagarious
09-11-2009, 10:52
Пак да заповядам нали :oops:
Да, естествено :D Пропуснах да го спомена.Ама ти не се сърдиш. :-D :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 10:53
Разбира се, че не се, аз си го знам бе :D
vagarious
09-11-2009, 10:57
Ей ей..дообре бе :D :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 11:01
Караш ме да се чувствам неловко :oops:
vagarious
09-11-2009, 11:03
Абе айде сега..ще се преструваме ли? :lol:
FromAutumToAshes
09-11-2009, 11:04
Аз ? .. Никога :X Защо реши така (wasntme)
Dimana99
09-11-2009, 11:06
Чувствам се happy
kuklichka_bg
09-11-2009, 11:21
ами добре долу горе.
И също така много много разочарована от една "приятелка",която освен себе си друг не вижда.
vagarious
09-11-2009, 11:23
Т'ва измислих. :D
GodLovesYou
09-11-2009, 11:32
подтиснат
courtney
09-11-2009, 11:49
Доволно :P
Един ден само за мен си от време на време ми действа доста успокояващо, вкъщи съм си, премислих хубаво всичко, което ми се случва и осъзнах, че няма смисъл да се ядосвам за глупости. Всяко нещо си има и хубава страна :)
guinessgirl
09-11-2009, 11:51
нещо ми е зле иии.. не съм в настроение.
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:01
Да ама ме поставяш в изчеряващи положения така :oops:
Kukumqvka
09-11-2009, 12:04
Много съм добре .. оказа се,че няа се разкарвам до тъпото даскало,НО все пак ще изляза..най-сетне :D .Май ще е хубав ден.
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:07
Радвам се за теб Кукумявче ^^
vagarious
09-11-2009, 12:10
Да ама ме поставяш в изчеряващи положения така :oops:
ХахАх...щом казваш, че те е срам ... ок :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:11
Не ми ли личи колко съм срамежлив :-D
vagarious
09-11-2009, 12:14
Не ми ли личи колко съм срамежлив :-D
Тц..никак даже :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:17
Daaaaamn а толкова се старая :-#
vagarious
09-11-2009, 12:18
Е..старанията ти претърпяха провал :D Не се старай и ще е по-добре.. 8-)
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:19
Не бе е*авам се от всичко съм най-малко срамежлив :D Както казах.. Лаф да пада :grin:
vagarious
09-11-2009, 12:21
хахах.. да схванах ти иронията.. :P
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:24
Радвам се че поне някой я схваща ^^ :grin:
vagarious
09-11-2009, 12:26
ХахаХах :oops: :oops:
Kukumqvka
09-11-2009, 12:28
Заради на някой ава,ся ми се яде диня :(
sunity06
09-11-2009, 12:29
на някои хора никак не ни е лесно :smt001 :smt001 :smt001
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:31
Аре аре не ми се прави сега ти на срамежлива :D :D
Кукумявче в нас има диня :grin:
vagarious
09-11-2009, 12:33
И у нас има.Черпя те, както вече почерпих някой хора с кафе :D :D А и не се правя на срамежлива..аз СЪМ.. :oops: :lol:
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:35
Да бе да ... Това да го видя няма да го повярвам .. Не ми изглеждаш на срамежлива оО... :lol:
vagarious
09-11-2009, 12:37
Чак изводи си направил.. :D Как разбра, че "не съм".. :shock: :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:38
Имам вътрешно чувство за хората... МНОГО рядко ме подвежда 8) ... :lol:
vagarious
09-11-2009, 12:42
Щом казваш... :lol:
Kukumqvka
09-11-2009, 12:43
Хмм.. за кво само в нас няма диня :(
както и да е..любов да има :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:46
Е па не ми ли вярваш...
Кукумявче ти пратя на ЛС малко ? xD :P
vagarious
09-11-2009, 12:48
Вярвам ти естествено..к'во ми пречи да не ти..?!Хем се познаваме, хем сичко точно...що па да не ти вярвам :lol: :lol: :lol:
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:50
Запознаването най-лесната част бе ти пък ся оО
vagarious
09-11-2009, 12:51
Е разбира се.. :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 12:54
Само желанеи да има :oops: :D
vagarious
09-11-2009, 12:55
Еем..хах .. не липсва... :oops: :lol:
Assshley
09-11-2009, 12:58
Оспамихте темата . :? :o
Днеска се чувствам .. лоша. 8-) Иии все още ми се пуши,което е лошо ама като изляза ще си купя цигари и не ми дреме вече . ;) Освен това времето пак се развали и супер много се ядосах . :x Накрая изобщо няма да се оправям и ще си изляза като батал . :-x
IrRePlAcEaBlE
09-11-2009, 12:58
Пхуу ами пак ми е тъпо нещо :( Нямам никакви новини за най-важния ми човек.. и ми е адски зле! Дразня се също, че в моя град няма никакви свестни обувки 8-) затова сигурно ще кажа на сестра ми да ми донесе някакви от Пловдив..
Ядох пържени картофи и може би това ще ми оправи малко настроението.. :-D
Хах щастлива, бях забравила колко забавен е Попай :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:00
Оспамихте темата . :? :o
Днеска се чувствам .. лоша. 8-)
Личи ти :-# .... :D
Иначе и на мен много ми се пушиииии не съм пушил от 2 дни оО Просто не знам как съм оцелял :X
NaNa_SladuRana
09-11-2009, 13:06
ми малко ми е гадно,че онзи ден отрязах момче заради страховете си. И сега като се замисля странното на тая история е,че ми е гадно за това,а не че с гаджето ми ще късаме (това и двамата го знаем) :-o Както и да е
courtney
09-11-2009, 13:13
Боли ме врата. От 9 часа съм на компютъра с надеждата някой приятел да се навие да излезем, но уви. Днес съм у нас с болки във врата.
icegabi333
09-11-2009, 13:14
яко влюбена и лигава :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:17
ААААААААА полудях бате, не мога да правя 3573489 неща на 1 път тия хора не го ли проумяват оО :X Ще колабирам :lol:
ThePowerOfLove
09-11-2009, 13:25
До ся бях навън ама пак ми се излиза :-D чакам една фр да се обади
Kukumqvka
09-11-2009, 13:32
Още час и най-сетне ще изляза..чувството е приятно :D
vagarious
09-11-2009, 13:34
^^ Аз още 2.. чувството е гадно.. 8-) :booooomb:
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:35
Аз не знам ще излизам ли изобщо :-#
Kukumqvka
09-11-2009, 13:38
Няма! Твой ред е да киснеш у вас :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:40
О да мерси просто съм поласкан :X 3ти ден в нас мн хуу ще ми се отрази :Х ама нямаа пъъък и днес излязох отидох за моркови :grin:
Kukumqvka
09-11-2009, 13:41
Еми тогава..нямаш проблеми :lol:
Не се оплаквай !
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:42
Имам, че нямам цигари :(
Kukumqvka
09-11-2009, 13:43
Е вече ти съчувствам,щото и аз нямам :(
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:44
Айде партия за 1 кутия :grin: (пушa boro filter+ като няма пари бяло виктори :D)
Kukumqvka
09-11-2009, 13:45
Аз съм на втория принцип,щото винаги няма пари :D
ии ся по темата: вече не ми се излиза,май ще стоя у нас :shock:
vagarious
09-11-2009, 13:47
И к'во!?Само аз ли ще изляза.. :lol: :lol: :lol: :grin:
Priceless
09-11-2009, 13:48
^ И аз с теб :D :D
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:48
Ем... Тъй де.. Аз кутия сам не си копувам хахаха само на партия rofl
ааа няма не ти се излиза бързо вънка.. къш ! живей , дишай чист въздух :lol:
vagarious
09-11-2009, 13:50
8) Комбина сме с тебе Лиле.. 8) :D
Priceless
09-11-2009, 13:51
А така, Дидке .. много ясно. На биричка и картофки :D
vagarious
09-11-2009, 13:52
..със сиренце.. ау ауу :grin: :grin: :D
Kukumqvka
09-11-2009, 13:53
Ама и аз няма откажа биричка :oops: 8-)
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:53
Искам и аз биричка и картофки :-#
Priceless
09-11-2009, 13:54
Е кой както се уредиии :D
vagarious
09-11-2009, 13:54
Присъедини се към нас тогава.. :D
Иначе по темата:чувствам се много добрее, щастлива съм.. абе кеф ми е да не повярва човек.. :grin: :grin:
Моля vagarious,vikipf и FromAutumToAshes да спрат да спамят. Последствията са ви ясни !
FromAutumToAshes
09-11-2009, 13:59
Окей спирам да пиша.
Само последно ще кажа 2 неща.
1во С последния си пост описах как се чувствам.. - Искам картофи с бира ;/
2ро - Не спамя (щото нищо не рекламирам) Това е флууд :)
Спирам ра пиша както бе помолено (:
Моля vagarious,vikipf и FromAutumToAshes да спрат да спамят. Последствията са ви ясни !
Хоти благодаря за бързо взетите мерки :-) Темата имаше нужда от някой модератор :-)
По темата:От точно 35 минути се ровя из папките ми със снимки и търся обща снимка на най-добрата ми приятелка и едно момче ама нямамм :o Явно ще трябва да правя колаж ... После да го нося в сладкарницата и да поръчам тортата ... (ама това с тортата ще стане най-рано утре :-D ) и така :o
Иначе ми е яко :grin: Едни приятели от вчера много ми вдигнаха самочувствието и сега не се побирам в кожата си :-D :lol: :-D
Еххх само бирения фест да не се беше прецакал така :o
хах .. бивам .. сега си изправям косицата <3 :grin: :grin:
Дано поне неска излезем със синеочкооо ... :grin: :D :grin:
Иначе след няколко дни даскалоу .. ахх ... :(
п.с.
"... каза: gyzolizec" << :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
kombarka
09-11-2009, 14:15
Кефскооо :grin: :grin: :grin:
Kukumqvka
09-11-2009, 14:29
И пак ми се провалиха плановете .. и ще си стоя у нас :(
глупав ден :o
rosencetooo
09-11-2009, 16:02
Страхотноо :---)
DevilWish
09-11-2009, 16:05
Болна ,уморена, студено ми е и ще уча .. как е според вас?Не е най-приятното..
kindergarden
09-11-2009, 17:23
ааа цаца и бира е тва е да закрием летния сезон :smt118 :---)
Ако си беше позволил, да ми го каже лично, щеше да има нужда от зъболекар.
DevilWish
09-11-2009, 17:36
ПФ не се оправям майка му стара :booooomb:
kuklichka_bg
09-11-2009, 17:38
Виновна,предадена,раздвоен а и още как ли не.Дано поне вечерта мине добре. :) в което се съмнявам 8-) :(
lipsvashh_mi
09-11-2009, 18:39
страхотно си изкарах днес...първо старта на деня ми беше доста добър -станах сравнително късно(за мен) ,хапнах сладолед за закуска :-D ,поспамихме с брат ми :) и излязох да си видя компанията...и тамън решаваме да се помъкнем към кафенцето и кой да видя насреща-жена ми ,с един друг приятел пак от нейния клас и като се разкрещяхме 2те и то беше бурна радост и любов-горките хора,спукахме им тъпанчетата сигурно :oops: :-D Та сядаме ние и понеже с тях 2мата не се бяхме засичали цяло лято то се почнаха едни истории,едни глупости-не беше истина...Но супер весело си изкарахме.Даже се изненадах колко ми беше приятно с момчето от класа на жена ми,понеже никога не сме си говорили чак толкова свободно..Та опознах го като човек и наистина ми стана симпатичен :) Тамън ще имаме повече поводи да си лафиме в даскало и да се засичаме :)
Лошото беше,че времето се поразвали и стана хладничко,но поне ни изчака и не ни наваля :-D
Супер съъъм :grin: Много ми е весело Днес денят ми беше супер :---)
Скууууука, в тва дъждовно време никой не ще да мръдне :?
Assshley
09-11-2009, 20:32
I`m proud of myself today (: Държах се точно както трябваше да се държа независимо какво беше вътре в мен . Мисля,че ще се науча да се справям вече . ;)
Priceless
09-11-2009, 20:33
Damn ..
Липсва ми човешка компания. (в момента)
супееееееееееееееееееееее ееРРРРРРРРРРРР и как да съм неска имам РД :grin: :grin: остарях с още една годинка ама пъъ ми е супер якоооо :grin: :grin: :grin: имам ден дееен и как ще се напияяяяяя :grin: :grin: :grin: :grin: http://vbox7.com/play:e6b7d634 :grin: :grin:
ivakavlad
09-11-2009, 21:23
изключително самотен се чувствам с една дума отвратително
ThePowerOfLove
09-11-2009, 21:23
Ами в момента съм се излегнала на леглото на брат ми (което не може да стане ако той е тук), цъкам на лаптопа и се радвам на вечерта :D Супер ми е 8)
Кефа се колко много хора се сетиха за мене :grin: :grin: и не спира тела да ми звъни и смс и в скайпаааа :grin: еххх колко е било яко да има РД нямам търпение вечерта да дойде лелеле лудия купон ще запомнящ сеее :grin: :grin: :grin:
Ами доста ми е странно и нз как да постъпя, много съм объркана :)
Ти и той - моя съдба,
Ти и той - пътища два,
Ти и той - радост и страст,
Ти и той - аз между вас ...
:grin: :grin: :grin:
Избухвам на тая песен и се кефя :grin: ТОЙ разбра,че вече е в миналото ми и че сега сърцето ми принадлежи на друг :-D :-)
Както и да е ... Спи ми се и не ми се пише :oops: Утре ще обяснявам :-)
Лека,мека и розовка на всички :-) :grin:
TheBlueAvalanche
09-12-2009, 01:10
Леко объркан, с болки в очите и в главата... Какъв по-добър старт на деня?
Честит рожден ден на Slawi92 :)
DoYouLoveMe
09-12-2009, 02:39
адски зле.. след 3 дни ще го видя и това направо ме побърква :(
Много съм объркана.
За не знам кой път се убеждавам, че НЕ напразно е казано "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне" :smt012
Прекрасно съм, нищо, че главата ме боли. Цяла нощ на коч парти с момчетата от моя випуск и нараво съм толкова уморена. Толкова не съм се смяла от дни. Супер беше. Отивам да се къпя, че още ме мързи и ще излизам по магазините. Дано си харесам нещо днес.
DevilWish
09-12-2009, 07:37
Чудесно ,спах като бебче.После излизам по магазините трябва да купя някакви подаръци :)
Slawi92,Ч.Р.Д. :-)
По темата:Нервно ми е ...
Спи ми се ...
Сънувах го ... Разбрах,к'во (горе-долу) може да стане на 26-ти и ми се струва,че дори и така няма да ми е много неприятно :-o
Хммм май ще отида да си направя едно чайче и ще си легна пак,защото нещо ми се спинка още :roll:
А ако измисля и кое филмче да гледам ще е просто супер :grin: :-)
Priceless
09-12-2009, 08:03
Ох наспах се за пръв път от ... адски много време :grin:
Въпреки, че сънувах невероятен сън и сякаш не исках да свършва. :? :-) :-)
flowerlina
09-12-2009, 09:46
Чувствам се зле, направо ужасно :( Много ме боли, че не ми се доверява достатъчно и не ме оставя да му помогна. Имам голяма нужда да говорим и да си изясним нещата, а дори не знам как да говоря с него :(
smiirnoff
09-12-2009, 09:49
супер се чувствам .. спах 12 часа :Д 8-)
.. още ми се спи де :Д
.. сегаа по - късно отиваме за кецовее :grin: ии тениска искам да си взема ^^
.. 8-)
Когато не мисля за дребните проблеми, които ме зариват се чувствам перфектно!!! :smt001 :smt001 :smt001
Ужаснооо .. имам нужда от аналгин и кафе .. тежка нощ
CoCaInA05
09-12-2009, 10:40
объркана съм...искам да се върне по-бързо и да си изясним ситуацията и какво ще правим занапред... :? :-k
NaNa_SladuRana
09-12-2009, 10:46
за пореден път плюят по мен,супер гадно ми стана,но няма да се давам :( 8-)
vagarious
09-12-2009, 11:05
Ми нервя се на майка ми, пие ми се кафенце .. мм и се чувствам някак странно. :-o
giveupbitch
09-12-2009, 11:13
ебати тъпата съм,заклеам се..
искам да се самоубия!!
ще си препрежа вените с нокторизачка
8-)
Kukumqvka
09-12-2009, 11:34
Снощи легнах в 6.Днес станах в 10 :(.Зле съм.
guinessgirl
09-12-2009, 11:36
спи ми се.
ThePowerOfLove
09-12-2009, 11:38
Легнах в 2:30, станах в 1 и пак ми се спи :? За днес нямам планове и се чудя какво да правя в момента
FromAutumToAshes
09-12-2009, 11:43
Не съм спал? :lol: Отивам на лостове, да разпусна :D :D
В момента стоя с ножица в ръка и си обирам краищата,защото не ми се чака до 25-ти докато фризьорката ми се прибере в града :o
Като цяло съм нервна,защото отзад ще ми е трудно да ги обера,а и като знам,колко работа ме чака :? Айде захващам се пак с косата,че имам 2 часа до излизането :o
GodLovesYou
09-12-2009, 12:07
махмурлия ...
умряло ми е някво...няма кво да се прави :? или май нямам желание за нищо :-o
Assshley
09-12-2009, 14:09
Чувствам се странно .. Искам да го гушна апък знам,че не трябва да го искам това. ;//
GossipGirl89
09-12-2009, 14:23
Добреее :-) Днес имам рожден ден и ставам на 20, което малко ме депресира, защото остарявам, но все пак - настроението е на МАХ :)
FromAutumToAshes
09-12-2009, 14:35
Да си жива и здрава всичко най най ти желая ^^
По темата - превъзбудено :oops: Дано бием поляците на волейбол :grin:
nicolepcd
09-12-2009, 14:47
Добрееееее... супер съъм :grin: Интересното сега започва :grin:
Dimana99
09-12-2009, 14:49
Чувствам се добре!
GossipGirl89
09-12-2009, 14:49