View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
giveupbitch
09-20-2009, 18:37
разбрах,че някой хора не са това,за което ги мислех..но,животът продължава,хаха.
Assshley
09-20-2009, 18:40
Настроението ми е супер тая вечер. :P Навънка ми беше адски весело .. бях с адските хорица ии сигурно за това. Много добре си прекарах тая вечер. Включително и с Негооо .. :twisted: :smt007 Сега започвам да се забавлявам в скайпа с някакви идиоти. :lol: Ааа ии ми стана много сладко заради едно момченце приятел на една приятелка,защото май много ме хареса апък е 94 ;s 8-) Ама си е сладур. ;) Утре вече трябва да ходя към мола най-после,че от 5 дена се каня. ;-) Ааа ии адски много се смях с тея малки повърнички .. забавляват ме,а са баси тъпите свиркаджийки. :lol: Междувременно дебелата пак нещо гледам,че се е саднала сигурно заради лайното ми .. сигурно пак нещо я е наредил и й е наранил чувствата ... сякаш ми пука. :lol: :lol: Та така .. приятна вечер изкарах днеска. ;)
DevilWish
09-20-2009, 19:02
Деня започна гадничко ,но сега съм SuUUupErRr HaPPyYYy :)
MetalZone
09-20-2009, 19:18
Време е за една вечер, вечер изпълнена с много бира, мрачни мисли и малко дет.
chefo9309
09-20-2009, 19:39
Време е за една вечер, вечер изпълнена с много бира, мрачни мисли и малко дет. +++...само че вместо дет-хеви... :o :o :o Bullet For My Valentine - Hand Of Blood...
ShtrudeL
09-20-2009, 19:41
Малко лигня от моя страна ---> Ne-yo - Together
Не се понасям в момента. (всъщност не го мисля наистина)
Едит: Една тема от моя страна би била чудесен лек. Но това след около 20-30 мин ^
Eми чувствам се нов във форума :D
SinTeTichnaTaaa
09-20-2009, 19:51
Eми чувствам се нов във форума :D
определено сме на едно мнение .. :razz: :razz: :razz:
Таа сер. по темата.. емм объркана.. изморена.. пуши ми се.. и аз нз точно супер мн е объркано вс иии .. офф абе добре се чувствам.. ;дд
Хм.
Не знам кво ми се прави.
chefo9309
09-20-2009, 19:53
Едит: Една тема от моя страна би била чудесен лек. Но това след около 20-30 мин ^
няма да мога да дочакам темата на ShtrudeL :cry: :cry: :cry: :cry:
Kukumqvka
09-20-2009, 19:55
Добре съм,ама ще вземе да ме боли глава.
Priceless
09-20-2009, 20:00
Объркана.
vagarious
09-20-2009, 20:01
Ами....тъпа съм. ](*,) Никога повече. [-X
MissInd3p3nd3nt
09-20-2009, 20:05
объркана..ядосана.. :-x
TheBlueAvalanche
09-20-2009, 20:06
Не съм се чувствал по-тъпо с дни...
Dimana99
09-20-2009, 20:06
Изморена и изморена :? :?
ThePowerOfLove
09-20-2009, 20:31
Спи ми се вече :?
Neopitom3na
09-20-2009, 20:33
^ me 2 :-o
Jumbie483
09-20-2009, 20:56
Притеснена......МНОГО :D
BlueKnife
09-20-2009, 20:59
некфо никфо ;д
Добре съм, само дето цял ден съм се занимавала с глупостите на едно повярвало си момиче. Отивам да гледам Love Actually, че съм в такова настроение.
TheBlueAvalanche
09-20-2009, 21:02
Боли ме китката, боли ме главата, се едно ме боли и душата... Толкова ми е тъпо, а дори не зная защо...Сякаш някой е източил принципно огромното ми желание за живот...
И аз вече започвам да се оглеждам за темата на ShtrudeL
kuklichka_bg
09-20-2009, 22:29
замечтанна :)
TheBlueAvalanche
09-20-2009, 22:46
Оох, бях забравил колко яко е да се изкъпеш :grin: След един душ и малко тъпотии във форума се чувствам много по-добре. Въпреки че незнайно как се сетих, че ми предстоят поне 3 входни нива до края на месеца, което накара някои части на тялото ми да се свият...
До два дена (макс ... ) е мой :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)
Кой сега е номер едно ... :grin: :grin: :grin:
Лека,мека и под чаршафите полека :-) :grin:
Animalistic
09-20-2009, 23:15
Супер.
Kukumqvka
09-21-2009, 00:39
добре съм,уж щях да спя ама уви .. ии имам гаден ав :lol:
Да,Да,Да ... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
След всичко,което стана снощи как няма да ми е яко,а-а-а?! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
И днес като го накарам да направи едно нещо за мен и вече окончателно ще ми се подредят нещата (просто си знам) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Хах само да не бяха ония двамата дет ги извиках при нас,защото заради тях ми се проточи вечерта ама айде ... Простено им е ;)
П.П.Бате знам,че ще ме караш да ти разказвам к'во толкова е станало,така че като си на линия - пиши ;)
valdesbg
09-21-2009, 07:21
Не знаех че мога да шашкам хората до такава степен.
Ама иначе добре се чувствам. Даже как ми върна едни надежди, които бяха отдавна забравени :)
Мерси, какооооо. Бичам те! :-)
Не знаех че мога да шашкам хората до такава степен.
Ама иначе добре се чувствам. Даже как ми върна едни надежди, които бяха отдавна забравени :)
Мерси, какооооо. Бичам те! :-)
*бой**бой**бой*
Изкара ми ангелите,че и дяволите бе диване :(
И аз те бичаммм :-)
Priceless
09-21-2009, 07:33
Еми .. като парцал, общо взето. Чудя се с какво, по дяволите, съм заслужила чак такова отношение и такива думи. Ама .. апф .. добре, че съм свикнала аз на такива като него. :D
Те всичкии са различни в началото, всички не искат да те нараняват .. и накрая ко ?? Един голям и мазен. Ама то аз защо ли изобщо си мислех, че ще е различно?? Аз си знаех бе! Просто си знаех .. трябваше да го очаквам ...
Добре, малко дълго стана, ама мамка му, изнервена съмм !!!
Lincheto
09-21-2009, 09:36
мисля да ходя до Дружба..ама ми е много заспало...май ще отида утре :Д
lipsvashh_mi
09-21-2009, 09:43
спи ми се и адски много искам да минат тея няколко седмици входни и прочие и да си почина мъъъничко поне :D
искам и да дойде най-накрая 14 ,да си поканя златото и да отпразнувам най-важния ден с 2мата най-важни човека за мен..жалко,че 3тия няма да може да присъства,въпреки,че винаги ще е в сърцето ми и духом ще е с мен :)
Иначе едни мисли ме налегнаха и по-добре да ги пропъдя,че супер мн разсейват и не успявам да свърша нищо като хората :lol:
valdesbg
09-21-2009, 09:48
Иначе едни мисли ме налегнаха и по-добре да ги пропъдя,че супер мн разсейват и не успявам да свърша нищо като хората :lol:
:-D
Кви мисли викаш? :)
shmurkam
09-21-2009, 09:53
Идеално.
Смятам да се самоубия по-късно на едно мое любимо място за всичките ми неуспешни опити за самоубийство. Тоя път ще успея, айде, ще се видим в отвъдното :-)
lipsvashh_mi
09-21-2009, 09:56
:-D
Кви мисли викаш? :)
абе нищо особено,нормалното отнесено състояние 8-)
А при теб как се стичат нещата...някакви новини от другата кака...Прибра ли се вече в София? :)
valdesbg
09-21-2009, 09:57
Е на 24-ти ще си дойде :)
Thefrostless
09-21-2009, 10:02
Жалка ситуация
Казвах на едно момиче всеки ден колко много я обичам, непрестанно, но тя не ми повярва.... и направи голяма грешка, защото за първи път живота си бях искрен към някого.
Днес бъди на това място , аз ще те чакам там , там мисля и да спя ако не дойдеш
shmurkam
09-21-2009, 10:05
Да не си посмял да дойдеш, ще те изритам с ритници. Не искам да те виждам, махай се, това си е моето място и точка. :-x
Thefrostless
09-21-2009, 10:06
Аз ще отида първи, надявам се да не дойдеш прекалено късно ,защото тогава никога повече няма да ме видиш
shmurkam
09-21-2009, 10:08
Тогава ще си отида на друго любимо място, като не ме оставяш да си се самоубивам на спокойствие. Това вече е третия рунд, спомняш ли си, няма връщане назад...
Thefrostless
09-21-2009, 10:09
Рунда не е свършил все още и ти го знаеш много добре, миля ,че този път ще си вкараш автогол ако ме зарежеш ,щото каза ,че няма да го направиш
Айде беее ... Кога ще стане 16:30ч. (поне) :o
Искам да го видя вече :o :(
Пффф тоя човек не ми излиза от главата вече седмица :o :(
Добре,че поне шока ми от сутринта премина и не ми се налага и за това да мисля :P :-)
Хммм сега се чудя кое филмче да си изтегля,че да се разсея малко и да ми мине по-бързо времето :-o
pinkisexapilla
09-21-2009, 10:13
Влюбена..Много,много влюбена.. Дори не мога да си построявам изреченията,хаха...
shmurkam
09-21-2009, 10:14
Не ми пука, ти така пожела.
Аз не съм мазохист, не мога да се мъча повече
MetalZone
09-21-2009, 10:34
^ Стига с тоя спам бе, маймуние!
Добре се чувствам... време е за сън или за бира... не се знае :D
lipsvashh_mi
09-21-2009, 11:17
Искам свестен алкохол,а в нас само слаб има..да му се не види и моя късмет :D Ама все пак си мисля,че и да е слаб в голяма доза ще помогне.... :-D
ПП Стига с тея самоубийства и раздели,пийте по едно и всичко ще ви мине....ай ,наздраве :lol:
mOBSCENE
09-21-2009, 11:27
Ммм горе долу добре.
Аман от депресии! :lol:
Priceless
09-21-2009, 11:36
Искам свестен алкохол,а в нас само слаб има..да му се не види и моя късмет :D Ама все пак си мисля,че и да е слаб в голяма доза ще помогне.... :-D
ПП Стига с тея самоубийства и раздели,пийте по едно и всичко ще ви мине....ай ,наздраве :lol:
Наздраве 8-)
Kukumqvka
09-21-2009, 11:36
май ще лягам да спя,зле съм .. тъпо ми е и ме боли главата :?
Priceless
09-21-2009, 12:34
valdesbg, МЕРСИ !!!! Наистина много мерси за всичко, което ми каза..
Assshley
09-21-2009, 14:39
Спала съм всичко на всичко 2 часа ама не ме интересува и пак излизам и незнам кога ще се прибера. :lol: :grin: :grin: :grin:
Да е мерси ти си новия Далай Лама е брат :razz: :razz: :razz: :razz:
FromAutumToAshes
09-21-2009, 14:41
ООооооооооо колко съм бесен :-x Странно че в националния ден на мира аз съм толкова агресивно настроен :D Ебати пендела каква тенекия ми вързаха само :-# еб*х му майката :x Гррррр
sladur4etyYy
09-21-2009, 14:42
убивам времето, докато изляза с гаджето :D
MetalZone
09-21-2009, 15:13
Тъй, преспах малко. След малко е време за бирици...
http://www.youtube.com/watch?v=D0jwoFeA-Wo&feature=related http://www.whisperedme.com/Images/Emoticons/icon_metal.gif
DevilWish
09-21-2009, 16:26
Уморена ,гладна ,студено ми е .
Супер съм... днес от скука отидох с майка ми да купувам фолио да си облепям сините части на мебелите, за да станат слонова кост. Само дето никой не продава фолио с цвят слонова кост и се прибрах вкъщи с 2 стъкленици, цветен пясък, лукувица за розов зюмбюл, много храна и виолетова боя за коса. Скимна ми, че искам да си направя няколко кичура, та си направих 4... Утре мисля да си направя още няколко, даже боя си оставих (неразтворена). Помагах на майка ми да сваля някви неща в мазето и вече холът е в приличен вид.
Ползотворен ден с една дума. Само дето вчера доста добре ме нахлебиха и с няколко думи ми казаха, че не ставам за приятелка, защото изисквам хората да са точни с мен, както аз съм точна с тях. А бе то е ясно, че съм си lonely walker, ама някой път ми става някво такова неприятно... Преживява се.
giveupbitch
09-21-2009, 17:10
весело ми е :D
vagarious
09-21-2009, 17:11
Еми добре се чувствам. :grin: Като изключим някои "незначителни факти" ще съм още по-добре.Харесва ми да се чувствам добре.Бих казала, че бях забравила чувството. :shock: :grin: :grin: :grin:
Чувствам се... добрее. :)
courtney
09-21-2009, 17:40
Прекарах деня с нашите и мога да кажа, че прекарах много по-хубаво, отколкото ако бях с приятелите си. Имам прекалена нужда от разнообразие, а с тях не мисля, че скоро ще го получа. Надявам се скоро нещата да се променят. В момента си навивам на пръста да говоря с бившия си приятел да оправим кашата, дето забъркахме и си обещавам, че това стане ли, никога повече няма да се муся за нищо.
smiirnoff
09-21-2009, 17:53
Перфектно се чувствам, радвам се , че ме болят краката от ходене :Д ..
2 дена с мама и тати сме обикаляли горите, полянките, реките, скалите .. на много места ходихме и си прекарахме СТРАХОТНО ^^
.. супер ми беше с тях - катерихме се, направих страхотни снимки <3
Супер ми беше .. сега другата седмица пак се очертава така да станат нещата - пак горички, тревички, полянки, скали, реки :Д .. :D
Днеска бяхме на шипкобер - брахме шипки :Д 8-)
И АЗ БРАХ :lol:
.. после ходихме и до хубавата борова горичка, след това и на една църквичка и беше СУПЕР ^^
<3
и сега обачи има дилема - да бъде или да не бъде ..
май ще бъде ^^ [-(
се едно .. сега тука ще си обработя снимките и цяла вечер ще им се радвам <3
ThePowerOfLove
09-21-2009, 17:57
Днеска карахме колела до едно село. Едни баири ни е**ха майката :x Стигнахме за час и нещо, и се върнахме за 30-40мин 8-) Надолу беше супер яко :D Може и да повторим някой ден :) Само не знам дали няма да имам утре мускулна треска, че общо сигурно около 20-25км сме минали
Thefrostless
09-21-2009, 18:06
Влюбен..както винаги... Обичкам си гушинка :-)
DevilWish
09-21-2009, 18:09
Някво щастливо ми е :)
Assshley
09-21-2009, 19:21
Направо съм скапана .
vagarious
09-21-2009, 19:35
Много се радвам, че се "отървах" от един товар.Не трябваше въобще да става нещо, че да се налага да го разкарам.Но съм много щастлива.Казаха ми, че съм гадна и "мръсна ку*ка".. :D :D I`m so happy now! :grin: :grin: :grin:
Еми тъпичко е доста време вярвах в една гоооляямааа лъжа и тепърва ще разбирам колко е голяма...или няма няма кво да задълбавам във филма нека лентата продължи да си върви но просто без мен 8)
ThePowerOfLove
09-21-2009, 19:57
Спи ми се и след малко лягам. :)
sweet_sorcerer
09-21-2009, 20:17
Ужасно тъпо ми е :-o
chefo9309
09-21-2009, 20:21
Ужасно тъпо ми е :-o +1... :( :?
Някой май ревнува ...
BTW Ако обичаш не говори така за Владо ...
По темата:
Аххх тоя кретен нещастен к'во прави при нас :-o
Мойта шматка си ме гушка и :-) ,а оня тръгнал да ни се меси ...
На всичкото отгоре заради тоя кретен утре (напук) няма да отида в заведението на кафе :?
Хммм като за капак видях бившия си приятел и се чудя как не припаднах от смях :lol: Пууу да е*а как може да съм била с него и да излея един тон сълзи заради него :-o Че той се държеше по-смотано и от комшията му бе ... :razz: :razz: :razz: :lol: УЖС!!!
Както и да е :) Мисля да си лягам,че утре трябва да мисля к'во да правя с мойто шмати :-o :-D :-)
бой бой .. :grin: :grin: :grin: :lol:
По темичката .. хах забавно ми е и се чудя на отчаянието на някои хора .. :razz: :razz: :razz: иначе утре ше се видя със синеочкоо < 3 :grin: 8-) а и се радвам на женичката мии .. :D :-) :-)
vagarious
09-21-2009, 20:40
Еми по-щастлива скоро не съм била. :grin: :grin: :grin:
Assshley
09-21-2009, 20:49
Отново започнах да нападам хладилника и май ще доопукам руската салатка. :oops: 8-) Чудя се лайното ми на къде ли замина пак .. хмм всъщност излъгах изобщо не се чудя .. дори не ме интересува . :lol: Да прави каквото си иска .. и без това тая вечер беше много сериозен апък на мене ми е супер лигаво и се смея с някакви шматки в скайпа ми .. въпреки,че като се замисля може да изпитвам някакъв вид чувство на липса,но сега всичко,с което ще се натъпча ще запълни всяка празнинка. :lol: Ооо ии всичко бих дала за един дюнер .. ;s;s;s;s ..Както и да е .. тази вечер ми е добре въпреки,че малко ми се спи,защото не съм спала повече от 24 часа след снощното обикаляне по дискотеки и ходенето до някои други местенца. 8-)
[quote=Priceless]valdesbg, МЕРСИ !!!! Наистина много мерси за всичко, което ми каза..
[color=violet][b]Някой май ревнува ...
BTW Ако обичаш не говори така за Владо ...
Аз :shock: от него хахаха да е :razz: :razz: :razz: ае ти да нямаш няква мания да си навсяко гърне похлупак ? Не са те натискали недей да звъниш е Зори гледай си напред и като не те закачат не се закачай ;)
valdesbg
09-21-2009, 20:52
Адаш не знам кой къде се натиска. Ама ми се струва че nе Зори се натресе отникъде с някакво мнение за Далай Лама :)
Живи и здрави.
Аз съм си добре.
Godsmask - The enemy
TheBlueAvalanche
09-21-2009, 20:54
Ебати шита, почна да връзва както никога, и баш тогава принудително трябваше да напусна...А ся късметът ми е ебан на макс... Поне филмът, който гледах си струва - Жената на пътешественика във времето (The Time Traveller's Wife). Ама колко ми се спи, не е истина...А ми се ще да остана буден до към 2.30 поне...
Ok може и да постъпих глупаво с онова за Далай Лама ама някакво момиче да ми обеснява аз кое за кво съм го писал ае няма нужда да си разправя приказките за нейните тревоги и да не се меси в моите 8)
valdesbg
09-21-2009, 20:56
Синята Лавина - я дай линк с хубаво качество :)
Sunny_stz
09-21-2009, 21:03
Ами сравнително добре,утре ще пътувам :)
FromAutumToAshes
09-21-2009, 21:05
Как можа да ни остави там и да си замине с колата ... Още съм потресен :X като не бройм това съм доволен от деня
valdesbg
09-21-2009, 21:06
SOB - Enemy
Ненормална песен :)
Баси как се надъхах от нея. Ама трябва малко акъл за да се хване смисъла. Не е от лесните.
Неска ту се радвам ту тъжа... :( :? Едно такова ми е объркано,че не го пожелавам на никого...
TheBlueAvalanche
09-21-2009, 21:59
valdesbg, малко може и да съм позакъснял, ама това е - http://zamunda.net/details.php?id=187262&hit=1. По-добро не мога да намеря, сравнително нов е филмът все пак.
Zaharinka
09-21-2009, 22:00
Щастливааа :-) :grin:
LoveRetroMusic
09-21-2009, 22:04
Смешно ми е. 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
LiveToWin
09-21-2009, 23:02
До преди малко ми беше супер "сад" сега съм малко по добре... може би ще се разделяме с приятелката ми... Както и да е , утре ще се разбере :)
BlueKnife
09-22-2009, 00:25
не моо да гледам
julushko
09-22-2009, 00:37
Винаги съм обичала да сравнявам чувствата си с времето.
Времето вътре в мен е мрачно и студено, сиво и опустошено - като след буря.
nev3rm1nd
09-22-2009, 03:19
Искам да пия водка точно сега само че съквартирантите не искат :x
sh3_1s_7h3_0n3
09-22-2009, 03:26
Така блажено съм си опънала краката, че чак ме мързи да стана да ям. :o
Искам да пия водка точно сега само че съквартирантите не искат :x
:-o
...защото на съквартирантите им се пие бира може би. :smt006
TheBlueAvalanche
09-22-2009, 04:43
Пфу, само 3 часа сън... Заради глупавия ток - всеки път като спре се събуждам.... Нищо, това поне означава, че тая вечер ще се ляга по-рано. Иначе началото на деня е сравнително добре - китката не ме боли толкова много, гърлото леко наболва... Само дето клавишите на клавиатурата издават доста необичайни звуци като ги натискам... :D
valdesbg
09-22-2009, 04:45
Синята лавина - не е късно. ЩЕ го дръпна да видим. Благодаря.
TheBlueAvalanche
09-22-2009, 04:50
Пак заповядай :)
FromAutumToAshes
09-22-2009, 07:14
PERFECT... Сестра ми замина и всичко е толкова красиво и спокойно :lol: ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН ! :razz:
courtney
09-22-2009, 09:01
Доста добре.. четвърти ден не съм си показвала носа по центъра, не съм висяла по задимени кръчми и ми се отразява перфектно. Една хубава почивка му ударих тази ваканция, сега чакаме следващата. Днес ще се отдам на хубави филми цял ден, а ако ми дойде и музата да си напиша екзистенциалното есе, вече ще се чувствам перфектно.
Още съм в сложна дилема, но се надявам скоро да я разреша. :)
ThePowerOfLove
09-22-2009, 10:17
Намерих с кого да изляза :)
FromAutumToAshes
09-22-2009, 10:35
Чакам един фр да дойде в нас да ми пробие ухото (ще си правя флеш :grin: ) и си слушам Skillet 8) И се кефя на слънцето :lol:
vagarious
09-22-2009, 10:49
Гадно. :-# :smt049 :(
Като прочетох горния пост се сетих, че трябва да си взема разширител и да реша накрая коя дупка да си разширя... Иначе сега съм добре, но се чудя дали да си правя още виолетови кичури и къде... Мислех да са съвсем видими, че искам нещо ново и различно. А и гледам,че съм покифляла, а не ми се иска. Все пак се радвам, че съм най-НЕ-кифла момичето от нормалните хора в даскало.
Отивам да чета, че се скатавам цяла ваканция, а трябва да прочета 300 стр на английски и 600 на български. Има да си чета.
Но от мен да мине, първо ще хапа.
Чувствам се много рандъм днес.
Priceless
09-22-2009, 10:52
Попринцип не ми е много добре, но май се налага да се съвзема малко.
Еййй най-после реших к'во да правя довечера 8-)
Нямам търпение да стане 19:30ч. и да се видим :grin:
И дано този път нещата да се наредят,както аз искам :---)
vesela_bull
09-22-2009, 11:26
Никак не се чувствам .. Вече всеки ден еднакво - никак :D :neutral:
Якууу , с стодена бира и бадеми в това "студено време' невероятно ..
smiirnoff
09-22-2009, 11:39
яде ми се кашуууууууууу <3
и мляко с нескуик
и ми се пие бейлиис :Д
скучно ми е ^^
до сега учих нек'ви простотии, ако някой не ми донесе скоро тетрадка
няма да уча :Д
голяма глупост е т'ва да се мъчиш за входни нива
що ми е ?!
нали по - нататък тая ше иска пак да прайм няк'во контролно, за к'во и е са да ни пише слаби оценки още от началото .. ?
патица :Д
след малко отивам за раница ^^
искам някоя хубава <3
slun4ice_90
09-22-2009, 11:43
Малко ме боли главата,иначе бивам. :)
FromAutumToAshes
09-22-2009, 12:00
Боли ама се кефя на макс ! една дупка за флеш и една за хеликс :grin: и ям мекици ! :D
Jumbie483
09-22-2009, 12:21
Много ми е смотано днес..
Само с продавачката в магазина размених дума за дума, иначе с никой не съм говорила.. Някакво ми е мълчаливо...
Хич, ама хич не ми се говори.. 8-)
Познато ^^ и ми е едно такова мързеливооо..убито..
Assshley
09-22-2009, 13:13
Стана ми ужасно гадно така като ми го разкаваше тя .. Просто искам да я гушна в момента макар,че с нищо няма да помогне .. Да не дава Господ да се случи някога отново ..Дано всичките ми приятели да са добре . :-# :-#
"възхищавам" се на простотията тук .. 8)
иначе ми е скучно .. чак вечерта ще излизам ... 8-) Добре, че са някои хора в скайп да не се побъркам от скука .. 8)
sh3_1s_7h3_0n3
09-22-2009, 14:22
Точно в момента така да не ми се излиза... :? :? :? ^n
Jumbie483
09-22-2009, 14:36
умрях от жега.. :D
това слънце направооо.. пфу :booooomb:
btw още с никой не съм говорила.. 8-)
TheBlueAvalanche
09-22-2009, 15:35
НЕ, НЕ, НЕ, НЕ И ПАК НЕ ! Не е възможно да ме изнесат с моята запазена марка - бекдор флъш... Баси нещастието...
aka6a_vamp
09-22-2009, 16:15
Баси като я правих тая тема преди 1 година не съм мислела,че ще се задържи толкова :shock: иначе аз съм екстра :-P
Баси като я правих тая тема преди 1 година не съм мислела,че ще се задържи толкова :shock: иначе аз съм екстра :-P
Охооо Миме ти жива ли си? 8-)
aka6a_vamp
09-22-2009, 16:21
амии завърнах се :D :D яя мислех,че всички сте ме забравили :D
TheBlueAvalanche
09-22-2009, 16:22
aka6a_vamp, как бе, alive and kicking си е темата. 109 страници за 3 седмици говорят сами по себе си.
По темата : Успокоих се от загубата, като се присмях на ЦСКА. :D
vagarious
09-22-2009, 16:34
Каква глупачка съм само.Но все пак това съм аз, не може ако не се чувствам самотна и глупава.Иде ми да се гръмна. :-# :-# :-# :-# :-#
smiLexaga1n
09-22-2009, 16:37
страхотно.. излезе първият епизод от 4-ти сезон на 'герои' и е 1 час и половина o.o 8-)
littlebaby
09-22-2009, 16:38
Вече ми е много по-спокойно :)
Това което видях прехвърли всякакви граници ако някога ти проговоря отново проклет да бъда ЧУВАШ ЛИ МЕ ЧУУВААШШШ ЛИ МЕЕЕЕЕ!!!
lipsvashh_mi
09-22-2009, 17:31
бях на пазар и си купих нови кецове,че старите вече ги бях износила горките :-D
До преди малко имах гости и страхотно си изкарах,особено с брадчеда....голяма е джвъджка ,въпреки че е само на 4 е по-умен от някои от познатите ми -това установих :D надминава ги на акъл и е супер печеното лапе..плюс,че прави страхотни комплименти,бебока :)
Както ми даде идея един познат време е да се замисля,да си хвана някой момък за ушите и да сме диви и щастливи....май ще звънна на Стеф тея дни да го видя :oops:
courtney
09-22-2009, 17:48
Развеселих се в последните десетина минути, занимавам се с пълните простотии и се чувствам по-продуктивна, отколкото като си блъскам главата над глобални проблеми. 8-) Кефя се, че утре съм на даскало, искам да видя и поговоря с някои хора, въпреки че трябва да ставам рано, а и програмата за утре ми е шит. Чакаме развитие, и по-специално петък.
както през повечето време тъжно и тъпо
guinessgirl
09-22-2009, 18:49
както през повечето време тъжно и тъпо
хаха,сейм шит хиър.
ии искам да го видя,а май скоро няма да стане :>
много искам.
valdesbg
09-22-2009, 18:53
Точните думи+точния човек(всъщност са двама)+точно когато най-малко очакваш=скапано настроение точно за секунди
Priceless
09-22-2009, 18:56
Точните думи+точния човек(всъщност са двама)+точно когато най-малко очакваш=скапано настроение точно за секунди
Владиии ! Ноу сдух ! :D *гуш* А шамари ??? :D :-)
Странно се чувствам.. Нещо май не ми е на кеф.. :?
sladkalady
09-22-2009, 19:11
Днес се разделих с приятеля ми и честно казано не ми е тъжно :)
I'm sooo happy :grin:
smiirnoff
09-22-2009, 19:15
Днес се разделих с приятеля ми и честно казано не ми е тъжно :)
I'm sooo happy :grin:
т'ва пък ..
как го каза само :Д
vagarious
09-22-2009, 19:16
Много съм объркана.Сигурна съм, че получавам смесени сигналиЗащо по дяволите, нещата просто не се наредят, така както аз искам!?Защо трябва да ми е трудно, да съжалявам, и да съм объркана постоянно!?С какво съм заслужила?!Не мисля, че има причината съм аз.Защо!?Защо!?Защоооо!? :smt022 :smt022 :smt022
TheBlueAvalanche
09-22-2009, 19:31
С триста мъки едвам отбих номера с домашното по история... Ебати трудното е станало да прочетеш няколко странички и после да напишеш запомненото ::: ](*,) :smt017
Чакам утре да ми разкажеш на дълго и на широко к'во е станало с онези двечките :-o И никакво скапано настроение,защото не знам :?
По темата:Леееко започна да ми писва от това променливо настроение ама айде ... Аз съм си виновна,че е такова и ще си го търпя ;)
Иначе като цяло днес деня ми беше страхотен :grin: :oops: :oops: :oops: :-)
Нямам търпение да дойде утре и да го видя отново :oops: :-)
Уффф май наистина яко съм хлътнала :oops: и то по едно неподходящо момче :( :-) :-) :-) :oops:
супер скучно ми е, затова влязох във форумчето да полафя малко и си лягам след това :D
FromAutumToAshes
09-22-2009, 21:09
Пффф тъпо.. Пак съм в нас забил пред компа ;/ Sadness rulz ;[ Не ми е яко така :( Що ми е така самотно :(
sladur4etyYy
09-22-2009, 21:57
днес си дадох почивка от всички, излязох си само по мои си задачи, вечерта не съм ходила нито на кафе, нито на кръчма, нито дори с приятли или с гаджето из улиците, и си прекарах супер. :D лошото е, че нищо не съм учила, а утре ще ни изпитват по 1-2 предмета, ама кво съм виновна, че имам чувството, че още е лято?! :-D
Mъчно ми е .... няма го :-k :-k :-k Кво да правя...липсва ми...самотно ми е. Искам да си е при мен и да си го гушкам цяла вечер и като се събудя той да бъде първото нещо, което виждам :-k :-k :cry:
Mъчно ми е .... няма го :-k :-k :-k Кво да правя...липсва ми...самотно ми е. Искам да си е при мен и да си го гушкам цяла вечер и като се събудя той да бъде първото нещо, което виждам :-k :-k :cry:
Е добре де,добре. Ще дойда,ама друг път да не ми изневеряваш.
tanch3t093
09-22-2009, 22:45
Ами в момента тъпея.. Чудя се утре дали ще успея да си науча за входното, тъй като днес, докато учех заспах с учебника.. :D Да, ама сега въобще не ми се спи. На всичкото отгоре и с баща ми се скарах преди малко. Вчера пък едва не се сбих с една... Абе отсекъде проблеми. Ама така е, ще се справя някак.
julushko
09-22-2009, 22:55
притеснявам се дали ще харесат проекта ми... старая се, но това е рекламния бизнес и нищо никога не е сигурно :(
защо само нощем съм дейна...
Priceless
09-23-2009, 03:13
Пф ... не знам и аз как точно да го опиша .. ;/
Иначе поне си закусих със Милка преди даскало <3333
В 8 сутринта преди кафето :?
еми пие ми се кафе,малко съм сънен и си мисля за приятелката ми :) :oops:
Jumbie483
09-23-2009, 05:24
Днес не знам как ще издържа.. и то след снощните емоции и приказки :D
Лошото е обаче, че започвам да се привързвам към един човек като дете към куче.. Това не би трябвало да се случва, ама а де...... [-o<
kindergarden
09-23-2009, 05:39
върнах се от лагера като оставим на страна влагата и адския студ и замръзналите кости беше адски якото преживяване :grin: такива дейности никога нямаше да опитам да правя просто супер се чувствам ама сега има домашниии и даскало :D
Чудя се кво да правя с едно момче :-)
lipsvashh_mi
09-23-2009, 07:21
перфектният старт на деня,което означава,че така и ще продължи....
Настроението е на макс,направо си се радвам сама..беше крайно време да се освестя и да променя нещата...ако остана толкова наивно същество за напред,ще помоля сестра ми да ме цапардоса здравата та да ми дойде акъла :-D
сега да пийна кафенце,да почета малко био и отивам да си изкарам 6цата :-) :P :P
Супер объркана. Имам чувството, че съм някакво безчувствено чудовище...
Assshley
09-23-2009, 08:26
След снощната поредна разправия с майка настроението ми е още малко скапано апък и плюс това трябва да се ходи на даскало и заради тъпото даскало не мога да се видя с него .. уфф ;// :o Иначе .. :smt007 :smt007 :smt007 Иии гледах серийката на GG вчера и ми стана супер мило Блеър как отиде накрая да се гушне в Чък .. :twisted: Отивам да се оправямм ии надаскало .. ;//
slun4ice_90
09-23-2009, 10:43
Много съм объркана.Сигурна съм, че получавам смесени сигналиЗащо по дяволите, нещата просто не се наредят, така както аз искам!?Защо трябва да ми е трудно, да съжалявам, и да съм объркана постоянно!?С какво съм заслужила?!Не мисля, че има причината съм аз.Защо!?Защо!?Защоооо!? :smt022 :smt022 :smt022Т'ва исках да напиша и аз... :-o 8) Шанс... :/
FromAutumToAshes
09-23-2009, 11:34
Bisolini - Грешната нота .... това ми е настроението :/
ThePowerOfLove
09-23-2009, 12:26
Брат ми след малко заминава за София и ми е малко кофти :(
LoveRetroMusic
09-23-2009, 12:29
СПИ МИ СЕЕЕЕЕЕЕ.
отивам да спя. 8-)
FromAutumToAshes
09-23-2009, 12:38
Що бе сестра ми онзи ден замина за Англия и си умрях от кеф :grin:
smiirnoff
09-23-2009, 12:45
супер кухо .. ;х
искам си онова, моето нещо <3
LoveRetroMusic
09-23-2009, 12:46
Не ми се спи. Добро утро. :---)
ShtrudeL
09-23-2009, 13:02
искам си онова <3
И аз. Ама само онова...щото не е мое.
Искам и нещо ново и интересно. Искам да срещна нови, различни,приятни,слънчеви, емни хора. (1-2) Искам да пътувам със същите хора и да ми е хубаво. Искам спокойствие и слънцето да ме топли. Искам да ме гушне непознат и да ми каже колко му пука за мен и да ме погледне искрено.
Искам да става така както искам.
ThePowerOfLove
09-23-2009, 13:06
Що бе сестра ми онзи ден замина за Англия и си умрях от кеф :grin:
А, оказа се, че утре пътува 8-) Еми мен винаги първите 2-3 дена ми е гадно, после ми става все тая :)
flowerlina
09-23-2009, 13:31
Зле
smiirnoff
09-23-2009, 13:47
Искам да срещна нови, различни,приятни,слънчеви, емни хора.
аз съм такъв човек ^^ :d
.. и малко лигав, ама т'ва е хубаво качество ^^
и все пак аз го искам товаааааа, що го няма ;х
искам си го за мен <3
valdesbg
09-23-2009, 13:50
Смирноф - я кажи на бате ти и на Харалампи какви ги надробихте с онзи момък вие. Щрудел - и аз :)
Днес съм доооста по добре, благодарение на Лили, на кака, на Митко и Бубата(последните не пишат тук).
И така :)
Пък някои хора ще има да се обясняват пред батко си :-D
Учудена.
Прочетох хиляди тъпи теми днес. Как може да същестуват толкова ... (айде да не казвам пак "тъпи") неумни хора?
smiirnoff
09-23-2009, 13:57
'неумни' .. оу ем джи :д
вика му се глупави, прости, семпли .. (where is ur vocabulary book :d) ^^
Яко ми е :grin: :-D :-)
Нямам търпение да отида на Р.Д.-то и да видя к'во точно ще каже моя на оная пачавра 8-) Освен това съм решила днес да го оставя малко да се поизмъчи,защото сутринта ме ядоса лекичко :oops:
Хммм до тук добре ама не ми е ясно как до 18:30ч. ще съм се изкъпала,пресирала,облякла ,гримирала и т.н. :-o :?
Както и да е ... Ще го измисля 8-)
Айде лека вечер на всички :),а аз отивам да се оправям със скороста на светлината 8-) :-)
LoveRetroMusic
09-23-2009, 15:25
Искам да го видя! :smt008
ThePowerOfLove
09-23-2009, 15:26
Леко изнервена 8-)
vesito13
09-23-2009, 15:27
Имам да уча и пиша, а не ми се почва хич... Кофти работа, като цяло. :?
FromAutumToAshes
09-23-2009, 15:30
:smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :-#
valdesbg
09-23-2009, 15:32
Есенния - що напоследък се държиш като момиче? Ама буквално :-o
Той е една гърла.
Изнервен съм, заади едни преводи.
valdesbg
09-23-2009, 15:34
Кво станало бе, Чавдаре?
Ако са от/на английски - дай да видим какво ще стане. Че тая вечер ще е скука в офиса :)
FromAutumToAshes
09-23-2009, 15:37
Кое ми е момичешкото ? :-o
Кво станало бе, Чавдаре?
Ако са от/на английски - дай да видим какво ще стане. Че тая вечер ще е скука в офиса :)
От български на немски, за някой лев и са пълния шит.
освен това ме болят очите като се взирам в тея букви.
Кое ми е момичешкото ? :-o
Псукаш сълзиви емотикони, имаш котка на аватара, и хомо подпис.
FromAutumToAshes
09-23-2009, 15:57
Не може ли да пускам ревливи емотикони ;/ ок няма повече извинявам се. Нямам право си сложа котката ми за аватар? Жалко :s Нещо против подписа ми ? .. Проблема е твой :)
На мен не ми пречат, щото е смешно.
vesito13
09-23-2009, 16:00
От български на немски, за някой лев и са пълния шит.
освен това ме болят очите като се взирам в тея букви.
Ох айде аз почвам уж да уча по немски 8-) Тези ти думи ме накараха :-D
FromAutumToAshes
09-23-2009, 16:00
Ми на който му е смешно да се смее... и на мен не ми пречи ;)
valdesbg
09-23-2009, 16:03
Абе и на мен не ми пречи - изпе*ерастявайте както си искате.
Щеше да е смешно, ако не е жалко.
wosh - немския не ми е силната страна. За съжаление. Нещо капки за очи да си вземеш?
FromAutumToAshes
09-23-2009, 16:04
И педал ме изкараха :razz:
Просто уърдовски документ, пълен с букви. Трябва да се взирам иначе губя мястото.
Абе гадно е. И бавно става.
valdesbg
09-23-2009, 16:09
Е тва е най-кофтито. Помня един път като сканирах английски документи, и с някаква програма го превръщах в текст...Майко колко съм си играл да оправям буквите тогава.
Дано поне левчетата дето ще ти дадат си заслужават :)
vesito13
09-23-2009, 16:12
Имам нужда от помощ как точно се произнасят L и Y на немски :neutral:
valdesbg
09-23-2009, 16:13
Господина с гълъбите ще ти помогне.
Бтв Чавдаре - ти ли си на аватара ти?
Ооо да тази вечер ще се пие и определено ще има бой трябва да си изкарам на някой всичката негативна енергия няма начин просто :evil:
Господина с гълъбите ще ти помогне.
Бтв Чавдаре - ти ли си на аватара ти?
Всеки това ме пита.
Не съм аз. Това е един диджей.
valdesbg
09-23-2009, 16:29
Всеки това ме пита.
Хората сме предвидими същества :)
Иначе се чудя какво ще правя до 01:30. А утре съм от 07:30, наложи се да си обърна смените. И така :)
Ми на който му е смешно да се смее... и на мен не ми пречи ;)
и на меен .. :grin: :grin: :smt003
По темата .. скучно ми е .. некво никво ми е .. добре, че е един приятел да ме занимава с едни неща .. :D :D Днес поне си направих една дъълга разходка .. ии съм скапана .. :? :?
sweet_sorcerer
09-23-2009, 16:48
Ако някой предлага помощ за немски,и аз бих се възползвала... :D :oops: :oops:
Иначе по темата - спи ми се и сичко ме боли
sweet_sorcerer
09-23-2009, 16:48
Ако някой предлага помощ за немски,и аз бих се възползвала... :D :oops: :oops:
Иначе по темата - спи ми се и сичко ме боли
LoveRetroMusic
09-23-2009, 16:51
Нищо не е същото и едва ли ще бъде .. :smt021 :smt089
chefo9309
09-23-2009, 16:58
болен съм...усещам че утре няма да мога да си пипна носа от болка... и ми е ужасно тъпо.. :? :? :? :?
LoveRetroMusic
09-23-2009, 17:16
:smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
NaNa_SladuRana
09-23-2009, 17:17
би трябвало да съм смазана след такъв тежък ден,но ми е много шарено и весело :P смея си се без причини като някаква шизофреничка :lol: в главата ми е каша и за пръв път това ми харесва 8-)
ThePowerOfLove
09-23-2009, 17:18
Средно положение. :)
PurpleDream
09-23-2009, 17:33
чувствам се гладна :( вечерята още не е готова :cry:
Assshley
09-23-2009, 17:36
Смазана съм след 7 часа в даскало .. ;// И исках да го видя ама не стане и сега искам по-бързо да се прибира и поне да си пишем .. апак как искам да си Го гушкаммммм ;// .. уфф .. скапано ми е доста .. Няма нищо сладко за ядене и май за втори път ще ходя до магазина .. еб*х се в тъпата .. :? Многоооооо ми е скапанооооооо.. тва даскало проваля всичко . ;) хаха
В момента ми е супер тъпо :?
valdesbg
09-23-2009, 17:51
Пак мрънкате за дивотии :)
На мен ми е готино, а и с Весито се разприказвахме :)
Чакам Лили и как да дойдат на линия, ама да видим кога ще е :)
ThePowerOfLove
09-23-2009, 17:59
Отивам да ям и да гледам survivor :-P
smiirnoff
09-23-2009, 18:18
кухо ми е @_@
Очаквам с нетърпение да си занимавам за София.
MetalZone
09-23-2009, 18:42
Тъпи курви :-o
TheNewReligion
09-23-2009, 18:54
Искам само себе си точно в този момент.
LoveRetroMusic
09-23-2009, 19:27
Ужасно, разбрах как човек може да те забрави толкова лесно... Кхх, дори не помни какво ми е казвал, какво е правил... :-s :smt089
ThePowerOfLove
09-23-2009, 19:28
Взе да ми става скучно :?
Priceless
09-23-2009, 19:30
Боли ме главата, скарана съм с майка ми ОТНОВО.
:-o Ама иначе съм се заела да подобрявам едни рекорди :D
Zaharinka
09-23-2009, 19:32
Някво празно ми е :?
ShtrudeL
09-23-2009, 19:32
Взе да ми става скучно :?
ХАА ХА! *сочи с пръст*
Kukumqvka
09-23-2009, 19:35
Много съм си добре .. заебах всички проблеми,яко е да се чувстваш безгрижна :)
MetalZone
09-23-2009, 19:58
Ооо, не! Жалка картинка е това да си влюбен! Вълкът един път се лъже, съжалявам! Айде майната й на таз, следващата моля 8) :D
valdesbg
09-23-2009, 20:16
Алоооо спящия форум, я се размърдайте малко! Тва да не ви е пенсионерска вечеринка! Айде живнете малко :)
lipsvashh_mi
09-23-2009, 20:30
Ооо, не! Жалка картинка е това да си влюбен! Вълкът един път се лъже, съжалявам! Айде майната й на таз, следващата моля 8) :D
eвалата човек,само така :)
аз се чувствам супер,въпреки ,че съм изморена и ми се спи ужасно...
ще се наспя и тея дни ще взема някои важни решения ,защото нещата не могат да продължават така..все пак основен приоритет ми е ученето сега и нерви излишни не смятам да хабя :-D
айде лека и мека и наздраве от мен,въпреки че пийнахме преди време с компанията :D
FromAutumToAshes
09-23-2009, 21:12
По-празно не ми е било... xS
ShtrudeL
09-23-2009, 21:21
Мързи ме,спи ми се,пее ми се,искам да напсувам всички на висок тон,искам да съм сама,искам да не съм сама,искам някой да ми каже,че му пука за мен и да ме смачка с една прегръдка. <3 Искам утре да няма ток цял ден и и таксита да няма и абе що не е почивен ден...
Kukumqvka
09-23-2009, 21:26
Ядох пастичка .. не ми се спи,утре даскало,тряа въря пеша чак до другия край на града,ооф кога ще ни преместят.Гледа ми се комедия,ама то стана посреднощ,не че ми пречи,ама бащата кат ма фани ш ми счупи главата.Поне съм втора смяна.. ама тряа уча и пак няма да се наспя.Оф писна ми,бе..писна ми :booooomb:
MetalZone
09-23-2009, 21:27
Обичам тази музика и нейната дисекция чрез думи, бе! Ektomorf - I scream up to the sky :smt007
valdesbg
09-24-2009, 05:16
След втора смяна - директно първа. "Обожавам" я тая комбинация :grin:
Иначе гледам като зомби :) Скоростта на мозъка ми е -4 м/с
Леле от тия бири как ми ври стомаха...а и мамка му или главата ми бучи супер здраво или получавам слухови халюцинаций...и като за капак трябва да ходя в болницата заради снощи.Като за капак от болницата трябва да ходя...ае и в други държавни предприятия а как мразя точно там да ходя :? Ама поне работата отървах но пък кой знае колко ще ме държат...тежко е братя тежко е :D
Jumbie483
09-24-2009, 06:24
Много съм добре :grin: 8-)
Единствената мисъл, която ми е неприятна е, че имам да пиша..
Даже по математика ми се търкаля някаква задача, ама и без това не я разбирам :? Оф.. мразя математиката :x
като пребит 8-) 8-) 8-) ...
giveupbitch
09-24-2009, 06:44
деаа,не стиг,че косата ми е червена,ами и имаме входно днеска.деа,тва живот ли е?? 8-)
valdesbg
09-24-2009, 07:31
Хм... що е толкова скучен деня днес?
И в работа нищо не става, и форума умрял. :-o
Добре поне че ще празнуваме РД утре :)
Assshley
09-24-2009, 08:09
Спи ми сеееееееееее . :smt010 :smt010 :smt010 Обаче трябва да се къпя,да се оправям и да ходя на даскало . ;// Да,знам,че пак мръникам за глупости ама .. такава съм си . На моменти голяма лигла. 8-) На всичкото отгоре се спуках от смях още със ставането като прочетох какво пише на скайпа на малкия .. пхаха само глупости. :lol: А моето лайно още не е станало,защото снощи не можа да пропусне дискотеката естествено. :x Иииии така .. поне се надявам дае хубав ден.Айде приятен ден на всички ви. ;)
kindergarden
09-24-2009, 08:59
как изобщо не ми се ходи на даскало...ама хич ужас :D
Priceless
09-24-2009, 09:00
Иии "здравей" на първата ми двойка за годината :grin: 8-)
kindergarden
09-24-2009, 09:04
Иии "здравей" на първата ми двойка за годината :grin: 8-) честито аз дойка имах само в 4ти клас ама не ми я писаха :oops: :lol: а 3ка имах по бел в 6ти ама не я писа и по химия в 7ми писа я ама завърших с 6 годината :grin: :lol: отличничка съм бе 8) :lol:
Priceless
09-24-2009, 09:08
Иии "здравей" на първата ми двойка за годината :grin: 8-) честито аз дойка имах само в 4ти клас ама не ми я писаха :oops: :lol: а 3ка имах по бел в 6ти ама не я писа и по химия в 7ми писа я ама завърших с 6 годината :grin: :lol: отличничка съм бе 8) :lol:
Абе аз нямаше да имам .. ама тая мършичка, която се води даскалка .. като ни прасна едно съчинение така .. върху Димчо Дебелянов и Добри Чинтулов .. знаеш ли колко добре ми влезе първи час :D Бях си се облегнала на чина, уж да мисля .. ама съм заспала .. и предадох бял лист 8-)
kindergarden
09-24-2009, 09:11
Абе аз нямаше да имам .. ама тая мършичка, която се води даскалка .. като ни прасна едно съчинение така .. върху Димчо Дебелянов и Добри Чинтулов .. знаеш ли колко добре ми влезе първи час :D Бях си се облегнала на чина, уж да мисля .. ама съм заспала .. и предадох бял лист 8-) е те тея са побъркани :D
Имам да чистя на долния етаж и да обеля едни патладжани ама така ме мързииииииииии :booooomb:
FromAutumToAshes
09-24-2009, 09:56
Днес ми е много хейт :-x :booooomb:
slun4ice_90
09-24-2009, 10:29
Много зле...След снощи още по-зле.Чудя се дали да говоря с въпросния,или да се правя,че нищо не е станало. :x :cry: :cry: :cry: :-k ](*,) ](*,) Ще трябва наистина да послушам Лазар и да си правя кефа,за да не страдам. 8)
vesito13
09-24-2009, 11:31
Скапан ден, много учене писане и тем подобни глупости, кофти програма за утре, но не ме интересува днес излизам :!:
sh3_1s_7h3_0n3
09-24-2009, 12:49
Ух, слушам една мноооого яка песен, обаче трябва да се изпаря до минути. Пф.... ((:
zxcvbnmasdfghjkl
09-24-2009, 14:04
:( :( :(
MetalZone
09-24-2009, 14:07
Ох, наспах се... уее. В момента си сресвам косата и пия кафе.
Хяхя измъкнах се гада си гад :evil: Релакссс мършиии широк ми е гърбът хяхя ей балъчори мазни дето си врете носовете в моите работи хях ще правя посещения по градовете май :smt070
Еми как да съм... Сега се прибрах от училище, а имах 8 часа - 4 блока - математика, физическо, химия, физика. Най-скучните учители + по физе съм тичала повече от 2 километра.... Утре имам 2 контролни и още 1398120832 домашни, а ми е толкова добре да си седя и да пия кола.
Добрата новина е, че утре сигурно ще съм на Бас парти в 4ти километър, а ако не намеря пари просто ще правим коз маратон. Надявам се и поне другите да променят отношението си към мен... Поне за утре и вдругиден.
SiNiStEr
09-24-2009, 15:13
Цяла седмица ми е някакво сдухано и то отново заради тоя.....
Налага се да го виждам на даскало...в един клас сме,че и да му търпя лиготиите.... :?
Адски сдухано ми е,усещам,че не трябва да ми е така и то точно заради него....но не мога да променя нищо.