PDA

View Full Version : Направих го с ..

anity0emko
09-01-2009, 23:16
Направих го с един от най-добрите ми приятели (К-17),след около седмица скъсах с гаджето ми , просто тайната ми натежа много ... знаеха много малко хора броещи се на една ръка ... Както всяко момиче аз споделих с най-добрата ми приятелка която знае абсолютно всичко за мен , а (К) каза ,че не е казал на никой ... таа след известно време (около месец и половина ) аз се запознах с едно момче (Р) от групата на (К) и нещата потръгнаха много добре , НО какво разбирам въпросния (К) му е бил казаааал .... и момчето решило да ме попита , аз отрекох разбира се и в най-удобния момент попитах (К) защо му е казал след като знае ,че можеше да се получи нещо с (Р)... Сега (К) е сърдит на това момче ,че го е издал ... аз съм обидена на (К) , а другото момче ми е сърдито на мен ,че съм казала на (К) ....

Който си е направил труда да прочете всичко това моля да ми отговори на няколко въпроса които ме тормозят ...

(К) от ревност ли е казал на (Р) ,че съм спала с него за да го изолира от мен и да съм само за него ? ( Аз и (К) няма ме връзка)

Дали (Р) ще ми проговори някога ?

И защо прояви такова голямо доверие да ми сподели ,че знае за мен и (К) ?

Знам ,че това никои не го интерсува ,но това е форум за тийнейджари които да споделят и аз споделих това с вас :) дано да ме разберете ...

thespark
09-01-2009, 23:18
а Ш е сърдитн на Ю защотото е в цикъл 8-) :razz:

anity0emko
09-01-2009, 23:22
а Ш е сърдитн на Ю защотото е в цикъл 8-) :razz:

дамм по-добре лягай да спиш ,че сънчо мина вече

SpOrTs_GiRl
09-01-2009, 23:24
Vij, prochetoh go cqloto i razbrah za kakvo stava vypros. Na (R) nishto mu nqma i shte ti progovori. No po drugiq vypros nikoi nishto ne moje da ti kaje. Govori otkrito s momcheto.

P.P. Mnogo syjalqvam, no imam problem s kirilicata ....

anity0emko
09-01-2009, 23:25
Vij, prochetoh go cqloto i razbrah za kakvo stava vypros. Na (R) nishto mu nqma i shte ti progovori. No po drugiq vypros nikoi nishto ne moje da ti kaje. Govori otkrito s momcheto.

P.P. Mnogo syjalqvam, no imam problem s kirilicata ....

Благодаря за мнението ти :)

За кирилизата - поне на мен не ми пречи и не обвинявам хора който не пишат на нея :)

_butterfly_
09-02-2009, 00:10
с Р нещата предполагам ще се оправят, едва ли ще ти се сърди дълго. А К може би се е похвалил на Р че е спал с теб, а ако има ревност от негова страна предполагам ще си проличи и ще разбереш и си поговори с него какво ти е отношението към него, че го считаш за приятел и искаш това, което се е случило да си остане между вас. Но според мен веднъж прекрачи ли се границата с някой приятел нещата не могат да бъдат същите.

JaCkSpAr0y
09-02-2009, 04:48
Р М Х П Ш С нищо не разбрах можеш просто да си измислиш имена вместо на помна какво беше за Р кво за Б и такива :wink:

dimitar_ak
09-02-2009, 05:06
И какво му пука на новото момче с кого си го правила преди него? Да не очаква да идваш от манастир или девическо училище.

ludata90
09-02-2009, 05:36
Събираш цялата азбука на едно място и се изяснявате.

BunnyD
09-02-2009, 06:19
хмммм... мисля, че или се е похвалил или е видял на къде отиват вашите неща с Р и за това му е казал... :)

Punisherrr
09-02-2009, 06:44
Заключена по желание на авторката.