anity0emko
09-01-2009, 23:16
Направих го с един от най-добрите ми приятели (К-17),след около седмица скъсах с гаджето ми , просто тайната ми натежа много ... знаеха много малко хора броещи се на една ръка ... Както всяко момиче аз споделих с най-добрата ми приятелка която знае абсолютно всичко за мен , а (К) каза ,че не е казал на никой ... таа след известно време (около месец и половина ) аз се запознах с едно момче (Р) от групата на (К) и нещата потръгнаха много добре , НО какво разбирам въпросния (К) му е бил казаааал .... и момчето решило да ме попита , аз отрекох разбира се и в най-удобния момент попитах (К) защо му е казал след като знае ,че можеше да се получи нещо с (Р)... Сега (К) е сърдит на това момче ,че го е издал ... аз съм обидена на (К) , а другото момче ми е сърдито на мен ,че съм казала на (К) ....
Който си е направил труда да прочете всичко това моля да ми отговори на няколко въпроса които ме тормозят ...
(К) от ревност ли е казал на (Р) ,че съм спала с него за да го изолира от мен и да съм само за него ? ( Аз и (К) няма ме връзка)
Дали (Р) ще ми проговори някога ?
И защо прояви такова голямо доверие да ми сподели ,че знае за мен и (К) ?
Знам ,че това никои не го интерсува ,но това е форум за тийнейджари които да споделят и аз споделих това с вас :) дано да ме разберете ...
Който си е направил труда да прочете всичко това моля да ми отговори на няколко въпроса които ме тормозят ...
(К) от ревност ли е казал на (Р) ,че съм спала с него за да го изолира от мен и да съм само за него ? ( Аз и (К) няма ме връзка)
Дали (Р) ще ми проговори някога ?
И защо прояви такова голямо доверие да ми сподели ,че знае за мен и (К) ?
Знам ,че това никои не го интерсува ,но това е форум за тийнейджари които да споделят и аз споделих това с вас :) дано да ме разберете ...